• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

İsrailden bu denli nefret edip, Araplara yalakalık yapacağınıza geçmişinize bakın neden Türkler için ağlamıyorsunuz? (Sayfa 2)

IsraelTurks
IsraelTurks Takip Et
Xper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
İsrailden bu denli nefret edip, Araplara yalakalık yapacağınıza geçmişinize bakın neden Türkler için ağlamıyorsunuz?
Hamilelik Soruları İş Soruları Çocuk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

71

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • LodosRuzgari
    LodosRuzgari Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Bu zalimliği izleyen dünyaya yazıklar olsun. Bir gün yok olup gideceğiniz inançlarıma göre kesindir o yüzden içim rahat bu zulüm yanınıza kar kalmıyacak. Bir arap ırkçılığı filan yapmıyoruz ölen çocuklar ve suçsuz insanlar için içimiz yanıyor.

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Öyle olsun kardeşim nedir bu kin ve öfke? :)

Yorumla
  • rtgrrtgr
    rtgrrtgr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Daha yazının en başında fail olmuşsun arkadaşım, araplar dediğin Osmanlı döneminde kabileler halinde.10 kabilenin 4'ü Osmanlı'ya sırt çevirdi diye hepsini yargılamak, Araplar Osmanlı'ya ihanet etti demek hangi zihnin ürünüdür. Bu nasıl mantık.

0
    5 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Peki bana söylermisin kaç tane Arap gördün sokaklara çıkıp, Çini protesto eden Türk soykırımlarını protesto eden? :)

Yorumla
    • rtgrrtgr
      rtgrrtgr
      +1 yıl

Dinleri İslam'sa konu kapanmıştır, onlar yapar veya yapmaz. Bugün zaten paraya para demeyen o arap ülkeleri, kendilerini kaybetmiş olmasalar önce Filistin'e yardım ederlerdi. Herifler zevkin sefanın içerisinde insanlık suçunu izliyor diye seninde sessiz kalmanı gerektirmez bu. Orada ölenler sonuçta insan ve müslüman oldukları için ölüyorlar. Başka bir sebebi yok. Orada savaş bile yok, resmen katliam var.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Müslüman oldukları için onlara destek çıkarsan yarın, öbürgün sizi haince arkanızdan vurcaklarının kanıtıdır yapmadılarmı? Türkler Haçlı Savaşlarına girdi Araplara destek çıktı sonuç ne oldu peki en başta sizi Filistin sattı. :)

Yorumla
    • rtgrrtgr
      rtgrrtgr
      +1 yıl

E bırakalım o zaman herkes birbirini öldürsün, kimse kimseye yardım etmesin, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyelim. bir araplar için değil, ona bakarsan tarihte olan birçok ihanet var, tarihteki tek ihanet arapların yaptığımı sanıyorsun sen. İhanet edenlerin hiçbirinin yardımına gitmezsen bugün, yarın başına bişey geldiğinde yapayalnız kalırsın. Açıkça diyorum ben Osmanlıyım çok şükür... ırk, din, millet ayrımı bende yok. Ben insan olarak bakıyorum. İnsanlığa karşı bir suç işleniyor mu, evet. Öyleyse benim için bitmiştir.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Evet İsrail'in yaptıkları biraz abartı ama Araplar çok daha fazlasını yapmıştır hem bize hem size bu yüzden Araplardan nefret ediyorum.

Yorumla
  • ChupaCapra
    ChupaCapra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Size iki şey söyliyeyim;
    1-Her millette istisna vardır.
    2-Serif Huseyine sorarlar neden ayrılmak istiyorsunuz diye oda şu yanıtı verir eğer merkez sizi kalkindirmaz ise devletten ayrılmak içince yol ararsiniz tarzı cevap veriyor bence haklıda

0
    9 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Tam anlayamadım kardeşim. :/

Yorumla
    • ChupaCapra
      ChupaCapra
      +1 yıl

Yani osmanlı Son zamanlarda iyice arabistani boslamak zorunda kaldı bunun sonucu olarak araplar ilk fırsatta isyan etti.

Yorumla
    • ChupaCapra
      ChupaCapra
      +1 yıl

Bu arada siyonizmin yalakasi olacağıma Arapların yalakasi olmayı yeglerim.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İyi tamam git Arapların yalakası ol, sizi biraz daha delik, deşik edip Türkmenlerin kafalarını kesip futbol maçı yapsınlar.

Yorumla
    • ChupaCapra
      ChupaCapra
      +1 yıl

Senin gibi siyonistlerin yalakasi olup onların öldürdüğü müslümanların vebaline girmem.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Peki söylermisin hiç Yahudi öldürülmüyormu bizim kadar acı çekmiş bir millet varmıdır acaba tarihte Müslüman Araplar bizi hep dışladılar, hor gördüler, eşlerimize, kız kardeşlerimize tecavüz etmişlerdir, idam etmişlerdir ve bizi hep dışlayıp kvmuşlardır aralarından sen söyle acı çeken onlarmı?

Yorumla
    • ChupaCapra
      ChupaCapra
      +1 yıl

Yahudiler almanlar tarafından maruz kaldıkları durumu filistindekilere yapması ne acayip dimi..

Hangi soykırımmış Türkleri öldüren tecavüz eden?

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Tarihte çok var ve günümüzde hayla devam ediyor Arap'lar sizleriz zorla Müslümanlaştırmak için katliam yaptılar çok direndiniz sonrasında kaybedince hepinizi kılıçtan geçirdiler, 1. Dünya Savaşında hamile Türk kadınlarına tecavüz edip sonrasında hepsinin karnınıdeşip, bebekleri çıkarmışlardır ve son olarak şuanda Irak, Suriye ve Çin Yüz binlerce Türkmen soykırıma maruz kalıyor ve hepsi öldürülüyor sizin devletiniz hiç birşey yapmıyor. Daha fazlasıda var.

Yorumla
    • ChupaCapra
      ChupaCapra
      +1 yıl

Öncelikle 1. Dunya Savaşı'nda ki hamile kadınların öldürülmesi olayı ermeniler tarafından yapılmış bir olay.
      2 . Türklere Ortadoğu'da bir eziyet yapılmamıştır. Orası doğu Türkistan.

Yorumla
  • Komontor
    Komontor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

hatta kesin bir bilgi arap kökenli ulkelerdede bayrakların cogunlukla benzer olma nedeni ingilizlerin osmanlıya karşı kullanmaları ıçın alınan bayraklar oldugu gerçegidir

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Bütün Araplar haindir kimileri sefalet içinde yaşarken Kuveyt, BAE, Katar'da yaşayanlar evlerinde evcil hayvan niyetine Aslan, Çita bakıyorlar.

Yorumla
  • angellgirll
    angellgirll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

israil katil. kan emici israil. bebek katili israil.

2
    10 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Araplara ne denmeli peki Türk kadınlarına tecavüz etmedilermi üstelik hamile oldukları halde, diri, diri kesmedilermi? Sizi satmadılarmı? İsrail en azından Araplardan daha şerefli bir ülke 3 vatandaşımız için bütün Dünya'yı karşımıza alabilecek bir devletiz peki Türkiye sence 3 insan ölse tavrı ne olurdu vururmuydu gerçekten? :)

Yorumla
    • angellgirll
      angellgirll
      +1 yıl

katil terör devleti. herkesin tiksindiği dünyayı kana bulayan amerikanın maşası katiller.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Tamam öyle olsun dediklerime bir cevap vermeyeceksin galiba kardeşim. :)

Yorumla
    • angellgirll
      angellgirll
      +1 yıl

ne kardeşi katil.

Yorumla
    • sun06
      sun06
      +1 yıl

Kafa mı kesiyorlar. Sizce o kafa kesenler MOSSAD'ın aralarına yerleştirdiği ajanlar değil mi? Medya ve sermaye gücünü kullanarak algı operasyonu yapıyorsunuz. Bebek öldürenlerden ne haber? Ondan bahsetmiyorsun hiç? Zaten Osmanlı'ya milliyetçiliği sokarak Arnavut'lardan, Bulgar'lardan, Araplardan ayırdınız Osmanlı'yı, yetmiyormuş gibi hala propoganda yaparak bir de ayrıldığımız Araplarla düşman ettiniz, hala da devam ediyorsunuz. Kürtlerle bizi düşman ettiniz hala devam ediyorsunuz. Koskoca Osmanlı'da barış içinde yaşayan onlarca kavim birbirine düşman hale geldi. Dost olursak korkuyorsunuz değil mi? Siz neden Almanya'ya düşman olacağınıza dostsunuz da biz Araplar'a düşman olalım?

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

:D :D Tamam öyle olsun bana katil diyorsun benim elime silah alıp insan öldürdüğümü nerden biliyorsun ya ben dediğin gibi birisi değilsem aslında iyi birisiysem ne olucak genelleme yapman yanlış değilmi?

Yorumla
    • sun06
      sun06
      +1 yıl

Soran senin genelleme yapman yanlış değil mi? Bütün araplara şerefsiz hain diyorsun ama sana biri diyince zoruna gidiyor?

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Arapların %99 aynıdır siz bizden daha iyi tanırsınız onları. :)

Yorumla
    • sun06
      sun06
      +1 yıl

İsraillilerin de yüzde 99'u aynı değil midir :)

Yorumla
    • Bozkurt_07
      Bozkurt_07
      +1 yıl

PASLI SENSİN BU.. YOUTUBE DAN BİLİYORUM SENİ :)

Yorumla
  • SurrealistAdam
    SurrealistAdam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Din devlet islerine karistirilmamalidir. Orada aci ceken sadece muslumanlar degil insanliktir. Yazın abartılı olmuş fakat 1-2 guzel yere değinmişsin. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.

0
    0 Yorumla
  • the-yalniz
    the-yalniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

Herkes hak ettıgını buluyor sıra bizede gelecek bizde hak ediyoruz

0
    2 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Türkiye'ye geldi zaten bölünmeniz an meselesi ve bölüneceksiniz fakat kısa sürede toparlanacağınız bir gerçek ama şuanki gidişatınız ile en fazla bir dahaki yıl Kürtler sizden bağımsızlığını ilan edecektir.

Yorumla
    • the-yalniz
      the-yalniz
      +1 yıl

Herkes hak ettiğini bulur dedim ben zaten biz daha neleri hak ediyoruz

Yorumla
  • iori-yagami
    iori-yagami Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

wala israili destekliyorum araplar içinde zerre üzülmüyorum fakirlik var diyolar adamlarım gelişmişlik anlayışı fakire yardım etmek değil altın kolozete s*çmak beter olsunlar

0
    11 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Örnek Suudi Arabistan zenginlk içindeler, sizin kutsal yeriniz Kabenin etrafını Gökdelenlerle dolduruyorlar hayla gösteriş içindeler Dünyanın en yüksek binaları onlara ait her yerde para var Suudi gençler henüz 15-16 yaşındaki çocukların altlarında Mercedes, BMW tarzı lüks araçlar var ne den yardım etmiyorlar Filistine? :)

Yorumla
    • zllekclr
      zllekclr
      +1 yıl

ya kardeşim bırak şu israil köpeğini araplar sırf efendimiz için sevilir müslümansan tabi şu hadise nail olmak için canımı veririm ben Müslüman Müslümanın kardeşidir ona zulmetmez; onu düşmana teslim etmez. Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da kıyamette onun bir sıkıntısını giderir. Kim de bir Müslümanın ayıbını örterse, Allah da kıyamette onun bir ayıbını örter.]

[Buhârî, Mezâlim 3]

Yorumla
    • iori-yagami
      iori-yagami
      +1 yıl

tabiki katılıyorum müslüman müslümanın kardeşidir ama islamdaki hoşgörü yardımlaşma adalet eşitlik neden yok? mezhep farkından dolayı birbirlerini öldürüyolar böle bir cehalet olabilirmi sonrada gidip o gavur dedikleri ülkede yaşıyorlar neden eşitlik adalet hak hukuk özgürlük var die aslında onların arap ülkelerine gelmesi lazım değilmi bunları yaşamak için? suudi arabisdan kuveyt dubai yi konuşmaya gerek yok evcil hayvan die aslan kaplan besliyorlar bir kuzu kesipte fakire dağıtmazlar ama milyon tl lik otomobillere modifiye yapıp gezerler vs.. islamda gösteriş yoktur zaten

Yorumla
    • zllekclr
      zllekclr
      +1 yıl

banane onların yaşayısından bugun türkiyede öyle değil mi? müslüman olup açık gezen hanımlar içki içip oruc tutmayanlar ama yargılamak kimse düşer nerden biliyorsun zekat vermediklerini türkler ne kadar islami yasıyorki onlar yasasın müslümanmı müslüman benim için bitmiştir canımı veririm sizin gibi müslüman düşmanlarınımı desteklicem

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İşte ben bunu anlatmaya çalışıyorum aslında Filistinliler Araptır, aynı şekilde Dubai, Katar ve Suudi Arabistanda Araptır yani aynı Irk ve soydan gelmeler ama Filistine Türkiye ve İran destek çıkıyor ne kadar hain bir millet olduğunun göstergesidir Arapların ben bunu anlatmaya çalışıyorum umurlarında bile değildir bu olaylar aynı şekilde siz Türklerinde kendi Irkınızı bu şekilde unutmaya başladığını söyleme çalışıyorum.

Yorumla
    • zllekclr
      zllekclr
      +1 yıl

banane diğer ülkelerden öbür tarafta Rabbim bana neden duabi katar suudi arabistan filistine sahip çıkmadı demeyecek bana neden müslüman kardeşine yardım etmedin diyecek ben onlara sırf müslüman oldukları için yardım ediyorum ırk benim için önemli değil

Yorumla
    • iori-yagami
      iori-yagami
      +1 yıl

sorunda burada başlıyor zaten islam hoşgörü dini değilmi herkese saygı duyulmalı sonuçta insanlar 2 ye ayrılır ya iyidir ya kötüdür dinleriyle bunun bir ilgisi yok iyi ya da kötü olmakta kendi tercihleridir. burada biz bunları nasıl düzeltebiliriz onu konuşmalıyız bnce insanlara gerçek islamı anlatmak için neler yapmalıyız yoksa akşam haberleri ve gazetelerin 3. sayfa haberleri yeterince açıklıyor herşeyi

Yorumla
    • iori-yagami
      iori-yagami
      +1 yıl

bkn : ilim çin 'dede olsa gidip alınız ' diye bir hadis var olan dinde kız çocukları okumaz zihniyeti

Yorumla
    • zllekclr
      zllekclr
      +1 yıl

ilim öğrenmek her müslüman erkek ve kadına farzdır. buda ayet. gecen bir tarikatcıyla tartıstım beni ders almam için zorladı nur dersi bende ders çalışacağım dedim gittim sonra geri döndüm dersim bitince bana kızlar okulmamalı dedi filan bende bu ayeti söyledim açıklamalar yaptım filan sami yusfun bir sözü var eğer islamiyeti müslümandan öğrenmeye çalışsaydım müslüman olmazdım diye

Yorumla
    • iori-yagami
      iori-yagami
      +1 yıl

adam gerçekten çok doğru söylemiş benim zoruma gidende bu zaten islamı bu şekilde yanlış tanıtanlar ve onlar içinde zerre üzülmüyorum, her canlının yaşama hakkını savunan biri olarak işid in üstüne nükleer bomba atılmasından yanayım

Yorumla
    • zllekclr
      zllekclr
      +1 yıl

işidi bide bana sor ama bugun turkiyede de benim gibi düşünende var o anlattıgım kişi gibide aynı sekilde filistinde de öyle sonucta müslüman nasıl yasadığı umrumuzda olmamalı ve zulme dur demeliyiz

Yorumla
  • coldblooded
    coldblooded Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

o nasıl foto lan İsrail ile Türkiye bayragını ne haddine lan senin aynı karede paylaşmak ha?

1
    5 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Bir problemmi var?

Yorumla
    • coldblooded
      coldblooded
      +1 yıl

evet problem sen ve senin gibiler zalimsiniz kardeş

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Gerçekten herkesi aynı kefeye nasıl koyabiliyorsun nerden biliyorsun benim iyi bir insan olmadığımı insanlara yardım etmediğimi?

Yorumla
    • coldblooded
      coldblooded
      +1 yıl

kardeş k. b kurunun yanında yaşda yanıyor

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Ona bakacak olursak Türkler hakkında'da çok fazla şey söyleniyor onlara barbar deniyor sende şimdi barbarmısın herkesi aynı kefeyemi koyayım? Türklere çocuk katili deniyor adamlar ellerinde bir sürü kanıtla geliyorlar.

Yorumla
  • Tanimsiz_
    Tanimsiz_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Yahudileri cok seviyorum vatandaşlık verseler İsrail'e gider yaşarım...

0
    12 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Gerçekten böylemi düşünüyorsun kardeşim? :)

Yorumla
    • Tanimsiz_
      Tanimsiz_
      +1 yıl

Aynen oyle düşünüyorum hatta bazen şimon Peres'e mektup atıp oraya alırmısınız diyesiö bile var. Hatta bşr Yahudi bulsam evlenicek kadar da diyorum... Insanına sahip çıkan seven onları dinleyen nerede olursa olsun onlarla olan hangi toplum var..

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İsrail biraz sert bir sistemle yönetilir ama emin olun sizin gibi değil yani halkına bu denli sert davranmaz ve bu denli zengin ve fakir arasındaki uçurumu arttırmaz İsrail biraz pahalıdır fakat gelirleri Türkiyenin iki, üç katı kadardır halkın ayrıca huzur ve mutluluk vardır.

Yorumla
    • Tanimsiz_
      Tanimsiz_
      +1 yıl

Kabul etsinler hele... Vsr mı tanıdık evlenim gidim ))

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Tabi gelin İsrail kızları gerçekten çok güzeldir ve erkek sözünü dinlerler ama biraz nazlıdırlar. :D

Yorumla
    • Tanimsiz_
      Tanimsiz_
      +1 yıl

Ben ne diyom sen ne diyon neyse... Ben diyom orda yaşıyım onları seviyorum sen ne diyorsun...

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Haa kardeşim özür delerim anlayamadım yazınızı tam olarak. :D Tabi buyrun gelin kardeşim yaşayan gerçekten rahat edersiniz.

Yorumla
    • Tanimsiz_
      Tanimsiz_
      +1 yıl

Sen İsrail'de mi yaşıyorsun

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Evet İsrailde yaşıyorum.

Yorumla
    • Tanimsiz_
      Tanimsiz_
      +1 yıl

Türkiye'ye gelirsen ara beni... Orayı ne biliyorum ne birşey gelince sokaklarda kalmıyım İbranice'de bilmiyoruz ((( en azından yardımcı olursun. Gerci eğitimli biriyin herhalde bir işe yararım

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Yok tabiki gelmeyi planlıyorum İsrail'e geldiğinizde öğrenirsiniz hayat biraz pahalıdır ama Türkiye'ye göre daha rahat yaşarsınız geliri daha fazladır rahatça kalacağınıza eminim. :)

Yorumla
    • Tanimsiz_
      Tanimsiz_
      +1 yıl

Tamam buraya gelirsen yaz. Konuşam senle ))

Yorumla
  • Madcon
    Madcon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

oğlum Köpekler bile senden daha zekidir ha. bu nasıl anlayış lan. müslümanlar diye sahip çıkma araplar diye değil

0
    4 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Hiç birini sevmiyorum Uygurlarda Müslüman git onlar için ağla.

Yorumla
    • Madcon
      Madcon
      +1 yıl

la oğlum ne ilgisi var bir defol ya. seninki resmen arap düşmanlığı sadece

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Arapları sevmiyorum evet bu bir gerçek yakın zamanda sizi gene arkanızdan vurduklarında benzer şeyleri düşünecekmisiniz bakalım aynı şekilde. :)

Yorumla
    • Madcon
      Madcon
      +1 yıl

vallahi benim umurumda olmaz Allah biliyor. vursa ne vurmasa ne. hep bu dünyayı düşünmeyin öbür dünyayı da düşünün

Yorumla
  • maynard
    maynard Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

bir taraf ırkçı bir taraf ümmetçi. haksız yere bunları yaşayan dini ve ırkı farketmez her insan için aynı şeyi düşünmedikçe adam olmaz bizden.

0
    2 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Genelleme yapmak istemedim ama durum bu gerçekten. Masumların öldürülmesi cidden kabul edilemez ama davalar çok farklı.

Yorumla
    • maynard
      maynard
      +1 yıl

durumun ne olduğu önemli değil. sonuçta masum insanlar ölüyor. onlar bizi düşünmüyo biz de onları düşünmeyelim demek yanlış bana göre.

Yorumla
  • cengover05
    cengover05 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

bu konuda bir yere kadar haklısın ben bir mavi marmara olayından sinirliyim biraz o kadar fakat arapları günahım kadar sevmem müslümanın dostu inan artık müslüman değil hele iran en büyük dönek o

0
    6 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Açıkçası size şu kadarını söyleyeyim siz kendinizden başkasına güvenmeyin kardeşim Türkleri Dünyada hiç bir devlet sevmez bunu bizde biliyoruz o yüzden sizin, sizden başka yardımcınız yoktur.

Yorumla
    • cengover05
      cengover05
      +1 yıl

aynen öyle gibi kardeşim de işte aslında şu an herkes birbirine kıl dünya bir garip. D

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Dünya çok değişik bir yerdir insanlar çok nankör ve acımasız bir varlıktır herkes kendi ırkını benimsemiş bu yüzden kimsenin kendi ırkının dışında gerçek bir dostu yoktur gerçekten buna inanın Türkiye'nin en büyük düşmanlarının başında İran gelir bu bir gerçek.

Yorumla
    • cengover05
      cengover05
      +1 yıl

iranı abd israil ve türkiye ittifak olur mahvederler bro :D

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İran bir balon aslında anlatıldığı kadar güçlü değildir Hava Filosu döküntü, Deniz gücü desen ölü adam akıllı çalışan tek bir gemisi yok Kara gücü desen etkili değil Füzeler desen ne kadar etkili malum oda bilinmiyor kısacası İran koca bir balon.

Yorumla
    • cengover05
      cengover05
      +1 yıl

aynen ya bir cacık yok kara gücü falan leş :d nükleer de de yeni yeni gelişiyorlar israille başa çıkamazlar

Yorumla
  • mfkkurd
    mfkkurd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

çünkü türkler araplara ihanet ettiler. herkesi kölesi sandı sonra da bir bir kaybettiler.

1
    2 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Alakası bile yok sen tarih okumamışsın bile dediklerinin tam tersi Araplar kendilerini en üstün ırk seçtiler karşı çıkan herkesi öldürmüşlerdir Türkler tarih boyunca en büyük katliamı Emevi Araplarından görmüştür binlerce Türk kadını tecavüze uğramış ve Arap saraylarında Cariye olarak alınmıştır.

Yorumla
    • mfkkurd
      mfkkurd
      +1 yıl

hadi canımmmmmmmmmmmmmm

Yorumla
  • morpheusunyegeni
    morpheusunyegeni Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

ırkla ne alaka moruk, müslümanlara yapılan zulümden dolayı israilden nefret ediyoruz, a. q israilin sorun mu var?

1
    4 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Tamam kardeşim görüşüne saygı duyuyorum ve bu kafayla gidin hayla olay Müslümanlık diyorsunuz ama bu adamlar sizi gene kesicekler? Ve ayrıca şunu unutmayın ki İsrail kolay, kolay yok edilecek bir devlet değildir 200 Milyon Arap bir oldu 5 Milyon Nüfuslu İsraili yenemediler keşke böyle düşünmeseniz.

Yorumla
    • çiğse1
      çiğse1
      +1 yıl

1. dünya savaşında bzde müslümandık araplarda ingilizlerle bize karşı işbirliği yapanlarda araplardı

Yorumla
    • sun06
      sun06
      +1 yıl

Çiğse olabilir. Yani bu yüzden küsüp trip mi atalım devletler olarak bir birimize? Fransa ile Almanya da 100 yıl savaştı ama şimdi geçmişteki sorunları aştılar

Yorumla
    • zllekclr
      zllekclr
      +1 yıl

çiğse1 onlar neden almanlarla dostmuş bir sor bakalım?

Yorumla
  • m4c79
    m4c79 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

adolf hitleri rahmetle anıyorum
    öldürmediğim her yahudi için bana lanet okuyacaksınız

1
    10 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Cehennemde yatıyor. :)

Yorumla
    • m4c79
      m4c79
      +1 yıl

sizede yol göründü.. :)

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Ya görünmediyse?

Yorumla
    • m4c79
      m4c79
      +1 yıl

sen nerden bilyorsn o zaman cehennemde olduğunu?

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Onca insanın katilidir Hitler ben onun adına konuşuyorum benim elime silah alıp insan öldürdüğümü nerden biliyorsun? Ben ya senin tahmin etmediğin gibi birisiysem aslında çok iyi bir insan yardım etmeyi seven bir insansam?

Yorumla
    • yendimkızbaşıma
      yendimkızbaşıma
      +1 yıl

kesinlikle oyle ve en iyisini hitler yapmis keske hitler olsa yine

Yorumla
    • m4c79
      m4c79
      +1 yıl

insanlığından mı bahsediyorsn sen önce bir kurduğun cümleye bak arapları kötülüyorsn resmen bu işin dini ırkı mzhebi mi var niye o zaman dünyada adaleti sağlamaya çalışmıyorsnz sana en basit sunu söyleyim kudüsün altını niye mağara gibi oydunuz? hemde müslümanlar için kutsal sayılıdgını bildiğiniz halde? necip fazıl kısa küreğin selamı var size
      yahudiler mi dediniz? onlar, yumurtalarını pişirmek için,
      dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen lanetlilerdir.
      NFK

Yorumla
    • m4c79
      m4c79
      +1 yıl

sizin de sonunuzun fil suresini okursan nasıl olcagını anlarsn..

Yorumla
    • m4c79
      m4c79
      +1 yıl

Yahudiler, bu dünyada yaşayan milletler üzerinde Marksizm sayesinde bir zafer kazanacak olurlarsa, kazandıkları başarı ancak insanlığın cenaze merasimi olur.

Yorumla
    • m4c79
      m4c79
      +1 yıl

ne oldu cevap mı veremedin? ?

Yorumla
  • TuhafCanlı
    TuhafCanlı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.

#Araplar konusunda tam olmasada katılıyorum sana diğerleri zaten doğru

0
    2 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Keşke hepiniz benzer düşünse. :/

Yorumla
    • TuhafCanlı
      TuhafCanlı
      +1 yıl

#Önce caminin içi sonra dışı kardeşim Türk-İslam halkını kurtarıp sonra diğer Müslümanlara yönelmek gerek

Yorumla
  • Sessizlik_Senfonisi
    Sessizlik_Senfonisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

1- çanakkalede Filistinlilerin mezarı var.. Bişey ifade ediyor.

2- veda hutbesinde arabın Arap olmayana üstünlüğü yoktur deniliyor.. Olaya ırkçı degil dini yönden bk dinin varsa..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İsrail Türkleri seviyormu? İsrail bize düşman oldu bizmi israile olduk?

0
    6 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Ben bir İsrailli olarak Türkleri çok seviyorum her zaman savunmuşturum bu duruma gelmemizin sebebi Türkiye ve İsrail'de hükümetlerin başına aşırı dinci insanların geçmesidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Annen Türk müş zaten sevmen normaldir. Peki israilde yaşayan diğer yahudilerin Türklere bakış açısı nasıldır?

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Genel itibari ile pek problemleri yoktur çünkü İsrail'de de çok fazla Türk yaşıyor gerçekten bir problem yoktur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki MaviMarmara? israilin Türkleri sevdigini sanmıyorum

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Gerçekten o olaydan sonra ben bile İsrail sosyal hesaplarda vs.. çokça kes eleştirdim İsrailin kendi içinde çok olaylar oldu özür diliyelim diye ama aşırı dinci ve hükümet bölgeleri karşı çıkınca buralara kadar geldi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamamda Filistinden ne istiyorsunuz?

Yorumla
  • burutus93
    burutus93 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Bırakalım gebertsinler mi. Bu ne biçim mantıktır ne kadar dar dusunce. Bide hiç yorulmamış yazmışsında tezini savunmak için

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

diyecek söz bulamıyorum. Hitler ilk önce senden başlasaymış keşke.

1
    0 Yorumla
  • emrecan0072
    emrecan0072 Takip Et
    +1 yıl

%80 Bu adam israil yandasi serefsiz senin en yakinin o havan toplarina maruz kalsa sende israilun serefsizligini anlarsin g*t

0
    5 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Ben zaten İsrailliyim kardeşim. :) Yalnız hakaret neden ediyorsunuz onu anlayamıyorum ben size küfür ediyormuyum?

Yorumla
    • emrecan0072
      emrecan0072
      +1 yıl

Yasasin zalimler icin cehennem... Baska bir sey demiyorum

Yorumla
    • emrecan0072
      emrecan0072
      +1 yıl

Kufur etmiyerek masum oldugunumu zannediyorsun yaniliyorsun. Zalimlerin yaninda olalnlar obur dunyada cehennemde yanacakalar.

Yorumla
    • emrecan0072
      emrecan0072
      +1 yıl

Son kpnusmani aciklar misin anlamadim

Yorumla
    • emrecan0072
      emrecan0072
      +1 yıl

Ben turk degilim bir kere ama bir insan olmasi yeterli siz nasil bir vicdana sahipsiniz onu anlamiyorum hem turk olsa onada uzulurum sen merak etme

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İsrail adına tahammülüm yok o şerefsizleri yerle bir etmek için değil Araplarla pkkyla bile bir olurum

1
    40 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Yazık gerçekten. :) İsrail kolay, kolay yıkılacak bir devlet değildir sizin inancınızda bile İsrailin bütün Dünyanın hakimi olacağı yazıyor. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hangi inanca ait oldugumu nerden biliyosun?

Size göre müslüman olmayan kimse ölen bebeklere acıyamaz değilmi?
      Merhamet sadece müslümanlarda olmaz insanlarda olur!

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Alakası bile yok sen burada İsrail düşmanlığı yüzünden gelmiş banada sataşıyorsun ben İsrailliyim diye herkes eleştiriyor gerçekleri kimse görmek istemiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Geçekler ölen bebeklerle zaten gözüküyor görünen köy klavuz istemez

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Aynısını karşı tarafta yaptıysa peki? :) İçinizden bir çoğu Hitlerin öldürdüğü Yahudi Bebekler için oh çekiyor biz bunları görüyoruz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim suçumi bebekler ödeyemez!
      Hitlerin suçunuda
      Nasıl bir vicdandır ki nesline kızdın diye ölen bebeklere oh diyebiliyosun
      Sana yapılanın aynısını yaparken zevk alıyosan sen insanlıktan nasibini almamışsındır zaten

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Ben kimseye çocuklar öldürüldü diye oh çekmedim sonuna kadar karşıyım ama herşeyi tek taraflı baktığınız için yanlış yolda olduğunuzu söylemek istiyorum anlıyormusunuz? Birşeylere gerçekten Objektif bir şekilde bakıp, yaklaşsanız herşey daha düzgün ve normal seviyede olacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben objektif baktıgımda çocuklar öldürülmeyecek mi ktliam duracakmı durcaksa istediğiin şekilde bakabilirim

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Eğer herkes olayları gerçek yüzü ile bakarsa, ve objektif davranırsa işte o zaman Dünya barışı sağlanmış olur ben kendi ülkemide eleştiriyorum sizin başınızdakibeş para etmez yönetim Dini kullanarak İsraili karalama peşinde ve Türk medyası bizi kötü gibi gösteriyor aynı şekilde İsrail medyasıda Türk Ordusunun, Kürtlere soykırım yaptığını söylüyor anlatabiliyormuyum kendimi? Bu olaylara objektif bir şekilde bakmazsak hiç bir zaman doğruları göremeyiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani Türk medyası israili kötü gösteriyo yoksa israil filistine gazzeye yaptığı işkenceler yalan okadar çocuk ölmedimi yani bebekler şehit olmadımı bütün suç Türk medyasınınmı

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Peki tamam bir nevi haklısın fakat aynısını geçmişte Araplar sizede yapmadımı neden hiç bir Türk televizyonu çıkıpta eleştiri yapmıyor onlar hakkında? Kusura bakmayın ama dinci kafasıyla yönetiliyorsun sizin aklınıza göre Müslümanların en büyük düşmanı Yahudidir siz birbiriniz dahi kesseniz gene düşmanınız Yahudilerdir o yüzden karalama kampanyası yapılıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çünkü şuanda daha önemli işlerimiz var!

Karşımzzda güncel zulümler olurken kalkıpta geçmişemi sövelim biz araplarla catışırken İsrail hiç bir eleştiri almadan rahat rahat öldürsün dimi bebekleri. Hiçmi kardeşin yeğenin yok insafsızlık yalma empati kur

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Örnek yanı başınızdak Işid, Araplardan oluşan bir örgüt değilmi bebeklerin kafasını kesip futbol maçı yapıyorlar. Nerde hani eleştiriniz onudamı İsrail yapıyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onu kimm destekliyo aynı tepki onada veriliyo dadece İsrailinkileri sen üzerine alınıyosun ondan ilgini çekiyo

İsrailinde isidinda mazlumlara zulmedenlerin hepsinin Allah belasını versin

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Yazık gerçekten düşünme tarzınız bir kere fail en baştan ben burada ilk olarak İsraili sevmek zorunda değilsiniz ama gerçekleri bir zahmet görün diyorum ama siz o gözlükleri çıkarmamakta ısrar ediyorsunuz yarın, öbürgün bir savaşa çıktığında Türkiye'yi vuracak ilk devlet İran ve sonrasında Araplar olucaktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya arapları desteklemiz ya da desteklememiz israili remize çıkarırmı? Araplar kötü dediğimizde israilin aldığı canlar geri gelir mi nneyin çabasındasın

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İleriyi göremiyorsunuz bunu belirtmeye çalışıyorum işte bu sefer sizin canlarınızı alıcak o insanlar hangi Arap devleti acaba Pkk için bir mücadele vermiş lütfen söylermisin İsrail Öcalanı yakalamış ve Türkiyeye teslim etmiştir 1999 yılında.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Maasssllaah nekadar iyi aferim israile tamam affettim. simdi gönül rahatlıgyla katliam yapabilir ben gidip araplara söveyim israilde rahat rahat öldürsün beberi

Mutlu oldunmu şimdi

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Evet birşey bulamayınca hemen laf sokmalara geçiyorsunuz size çok feci aşılanmış düşmanlık ben umuyorum ki bir gün gerçekleri görüceksiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim gördüğüm tek somut şey bebek cesetleri!

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Bunu zamanında Yahudilere, Müslümanlarda yaptı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İsrail madumu oluyo
      Baskasinin yapmasi size yapma hakkimi veriyo

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Al işte olay tam olarka budur siz yapın ama başkası size yapınca Dünya'yı ayağa kaldırın bugün İsrail vurulsaydı aynı şeyi yapacakmıydınız acaba?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet yapacaktım eğer israile birileri zulm etseydi aynı tepkiyi verecektim zalimin zulmunden yana olmak bize göre degil

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Peki Türklere yapılıyor Araplar, Türkleri katlediyor tepkin nerde?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nerde yapılıyor? Gecmis. icin oturup tepkibverememssuan daha onemli. olaylar var olen bebekler gibi

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Yok geçmiş için değil hemen yanı başınızda Türkmenler, Irakta, Suriyede katlediliyor Kürtler sizleri aşağılıyorlar, İranda, Türkleri insan yerine bile koymuyorlar Çin, Uygur Türklerine şuanda soykırım yapıyor ama hiç biriniz meydanlarda yoksunuz o Arap kardeşleriniz acaba sokaklara dökülüyormu bu olaylar için daha 2 gün önce Çin, yüzlerce Türkü öldürdür hereksin gözünün önünde hani nerdesiniz şimdi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Prki çok duyarlı kardeşim türkleri bukadar düşünüyosunda neden ayn8 tepkiyi israile vermiyosun sen?

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Vermediğimi nerden biliyorsun peki ben sosyal medya hesaplarında vs... çokça kez eleştirdim ve eleştirmeye devam ediyorum kullanılan güçte aşırıya kaçıyoruz diye ama sizler kendi ırkınız için bir gr yağ eritmiyorsunuz yazık gerçekten sizlere.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen nerden biliyosun benim etmedigimi?

Asiriya kaçmakmı yazık gerçekten çok yazık

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Biliyorum adım gibi eminim. Gitsene dışarıya çıkıp Çin'i protesto et o zaman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Swnde dışarı çık lahrolsun israil de

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Ben İsrailliyim ve kahrolsun İsrailmi diyeyim neden vatanıma bunu yapayım? Ben İsrail haksız olduğu zaman sonuna kadar eleştirdim ve tepki gösterdim sen şimdi dışarı çıkıp kahrolsun Türkiye diyecekmisin başka ülkelerin insanlarına göre siz Ermeni ve Kürtlere soykırım yaptınız ne olucak şimdi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şuanda iarailin yaptıgını yapsa. ülke yaparım

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Eeee bir çok ülke Suriyede öldürülen masum insanların Türkiyenin yüzünden olduğunda hem fikir ne diyeceksin şimdi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben oa insanlarla aynı fikirde degilim

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İşte maalesef böyle olmuyor bugün haber kanalında duydum Suriyeliler sizden haraç kesmiş dahada ileriye gidip bir Türk kadınına tecavüz etmiş işte Araplar gerçek yüzü bu yedikleri yemeğe pislerler diye sizin dilinizde bir tabir vardır aynen öyle oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aralarla aramızda olan ilişkiyo bir kenara koy israilin yaptıklarına yoğunlaş

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Kendi, kendini ezip birde haklı çıkarmaya çalışan başka bir millet yoktur herhalde işte Türkler bu yüzden kaybediyor Dünya'da hiç kimse Türkiye Türklerini sevmezler kendi ırkınız olan diğer Türk devletleri bile işte böyle acaip bir yapınız olduğundan dolayı size karşı soğuklar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence birileri çok fena kıskanıyorr
      Bütün dünya israil için ölüyodu zaten dimi gerçi ölüyo

Madem bukadar sevmiyosun türkleri bayragı kaldır profilinden

Yorumla
  • qrard
    qrard Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

rabia diye ağlayanlar vardı bu ülkede sokağa dökülüp

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İşte aynısını acaba Araplar yaptımı Mısır, Filistinli kardeşleriniz sokağa dökülüp, Türkler için ağladımı?

Yorumla
  • mamireyiziniz
    mamireyiziniz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Şu o. çlarını almayın siteye! Gelmiş burada edebiyat yapıyor beynini si...

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Küfür etmeye ne hakkın var ayrıca sen kimsin ki beni bu siteden kovmaya çalışıyorsun? :)

Yorumla
  • StraightStorm
    StraightStorm Takip Et
    +1 yıl

Katliam yapan hiç bir milleti sevmemisimdir. İstisnalar var tabi..

0
    3 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Herkesin tarihinde maalesef bir katliam vardır sadece İsrail ya da Türkiye için geçerli değil herkes kendi çıkarını düşünüyor.

Yorumla
    • StraightStorm
      StraightStorm
      +1 yıl

Tarihte kaldi tabi şu an halen katliam yapanlari anlamak zor.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Maalesef saldırlara, saldırı ile karşılık vermek kimse istemez ama insanoğlunun içindeki şeytanlık ortaya çıkıyor kimse düşünmüyorki herkes bir gün ölücek ve aynı huzura çıkıcaz. :/

Yorumla
  • kckfl
    kckfl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

peki çanakkalede şehit düşen arap kardeşlerimize ne dicen merak ediyorum

0
    6 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Diyorum ki sizinde parçalanmanızı bu ırk sağlamadımı? Size hainlik edenlerde ilk bunlar olmadımı? Bugün İsrail biraz onlara ılımlı yaklaşsın sizi anında satacaklar.

Yorumla
    • kckfl
      kckfl
      +1 yıl

sen neyin kafasındasın osmanlıyı arapların parçaladığını düşünmek aşırı derecede cahillik gerektirir

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İyi tamam kardeşim siz gerçekleri görmemeye devam edin o zaman. :)

Yorumla
    • kckfl
      kckfl
      +1 yıl

gerçekler dediğin koskoca imparatorluğu bir avuç arap kabilesinin yıktığıysa yok kardeşim o gerçekler sende kalsın

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Alakası bile yok geçmişi lütfen biraz sıkı araştırın.

Yorumla
    • kckfl
      kckfl
      +1 yıl

kulaktan dolma bilgilerle gelmiş burada atıp tutmaktan başka bişe yapmıyosun

Yorumla
  • KayıpÜlkeninPrensesi
    KayıpÜlkeninPrensesi Takip Et
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.

Olay ırk değil müslümanlık bunu anlarsın inşallah

4
    6 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Çok, çok büyük hata içindesiniz Araplar, Türkleri günahı kadar sevmez onlar kendilerine bile acımazlar kafa kesiyorlar sürekli İslamı en çok bunlar rezil etmedimi Dünyaya?

Yorumla
    • KayıpÜlkeninPrensesi
      KayıpÜlkeninPrensesi
      +1 yıl

Öyle. Ama bu bizimde yapmamız gerektiğini göstermez. İslam hoşgörü dinidir.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Tamam dininize saygım sonsuz fakat eğer İslam için savaşacaksanız ilk vurmanız gerekenlerde Araplardır asla unutmayın.

Yorumla
    • sun06
      sun06
      +1 yıl

Kafa mı kesiyorlar. Sizce o kafa kesenler MOSSAD'ın aralarına yerleştirdiği ajanlar değil mi? Medya ve sermaye gücünü kullanarak algı operasyonu yapıyorsunuz. Bebek öldürenlerden ne haber? Ondan bahsetmiyorsun hiç? Zaten Osmanlı'ya milliyetçiliği sokarak Arnavut'lardan, Bulgar'lardan, Araplardan ayırdınız Osmanlı'yı, yetmiyormuş gibi hala propoganda yaparak bir de ayrıldığımız Araplarla düşman ettiniz, hala da devam ediyorsunuz. Kürtlerle bizi düşman ettiniz hala devam ediyorsunuz. Koskoca Osmanlı'da barış içinde yaşayan onlarca kavim birbirine düşman hale geldi. Dost olursak korkuyorsunuz değil mi? Siz neden Almanya'ya düşman olacağınıza dostsunuz da biz Araplar'a düşman olalım?

Yorumla
    • meteor_
      meteor_
      +1 yıl

islam için şavaşmamız gerekiyorsa ilk vurmamız gereken yer israildir. ve sizin uşağınız olan arab kralları..

Yorumla
    • Bozkurt_07
      Bozkurt_07
      +1 yıl

PASLI YOUTUBE :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Her cümlene katılıyorum. Mümkün olsa bunlar sevaptır diye Araplara domalır!!!

0
    0 Yorumla
  • adanavan75
    adanavan75 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Türk'ün dostu Türk'tür başka bir şey bilmem ben.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ölür müsün öldürür müsün bunu şimdi!

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Ne oldu tam olarak?

Yorumla
  • browngentleman00
    browngentleman00 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Araplar konusunda hakkın var.

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Hiçbirini sevemedim çok hainlik yaptıkları kara geçmişleri var.

Yorumla
  • Mybreath
    Mybreath Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

bırak ulan yahudi dölü

1
    6 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

אני מבין, אחי. :)

Yorumla
    • Mybreath
      Mybreath
      +1 yıl

anlayamassın yahudi annen zaten yahudiyle evlendiyse ya kesin chp li

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Annemden sanane senin AKP'li olduğun açık yalnız şunu unutma Tayyip Erdoğan Yahudilerin kontrolünde bir adamdır. :)

Yorumla
    • Mybreath
      Mybreath
      +1 yıl

o yahudilere elkassam ile birlikte öyle bir füzeler atacakki emin ol :) siyonist köpekler korkudan ölüyor sizin kanalınızda çıktı korkak bir milletsiniz ezelden beri.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

İsrailliler hiç bir zaman korkmamıştır biz 1948 yılında kurulduğumuzdan bu yana defalarca savaşa girdik sadece 5 Milyon Nüfusumuzla karşımızdaki 200 Milyon kişilik Arap ordusunu yok ettik sadece 9 tane F-16 uçağı ile, Arapların gökyüzünde uçan 100 tane Mig savaş uçağını düşürdük.

Yorumla
    • Mybreath
      Mybreath
      +1 yıl

yahudiler oldum olası korkaktırlar hep surların arkasından savaşmak ister yakından savaşmak istemez

Yorumla
  • Happens
    Happens Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

İ hate israel kill müslim

0
    8 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Öyle olsun bakalım. :D

Yorumla
    • Happens
      Happens
      +1 yıl

İ love hitler ...

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Cahillikten başka birşey değil.

Yorumla
    • Happens
      Happens
      +1 yıl

Zorunamı gitti

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Hayır gitmedi ben Dünyada Türkiye gibi hiç bir ülke tanımadım kendisini sürekli vuranlara destek olupta kendi ırkından, soyundan olan insanları aşağılaması çok garip.

Yorumla
    • Happens
      Happens
      +1 yıl

Masumları katledin sonra burada gelmişsin laga luga yapıyorsun bir yeriniz yiyorsa almanlara laf söyebilin i love hitler...

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Almanlar zaten bizim kontrol altımızdadır bizzat Merkel Yahudidir ve Alman sermayesi Yahudilerin elindedir şu an istesek Almanya, Yunanistandan beter hele getirilebilir.

Yorumla
    • Happens
      Happens
      +1 yıl

yokboylebirsey. web. tv/video/in7kl4jilxw

Yorumla
  • striger
    striger Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

arapları sevmedigim kadar israili de sevmem

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Doğrudur kardeşim görüşüne saygı duyarım. :)

Yorumla
  • Tuzak
    Tuzak Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Ölmeni diliyorum ;)

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Gerçekten çok yanlış düşünüyorsun hepimizi aynı kefeye koyacak kadar acımasız olamazsın. :/

Yorumla
  • Mac123
    Mac123 Takip Et
    +1 yıl

ya bir kaybol..

0
    1 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

:D :D

Yorumla
  • wawelska5
    wawelska5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Faşist köpek.

0
    6 Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Benim faşist olduğumu nerden biliyorsun şimdi?

Yorumla
    • wawelska5
      wawelska5
      +1 yıl

Irkçısın.. zülmü haklı görüyorsun.. Hiçbir insan oğlu bu tür muameleyi hak etmez! Hitlerden farkın yok. oda 7 milyon museviyi kül etti.

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Geçmişte Araplar hem size hem bize yaşatmadımı bu zulmü peki?

Yorumla
    • wawelska5
      wawelska5
      +1 yıl

yemende evet.. ırak ve mısır bizi sattı. ama bu örnek yüzünden bütün arapları ve kundaktaki bebeğin katledilmesini meşru görmek namussuzluktur. Ona bakarsanız tarihimizde ruslar dışında her milletin. Türk milletinin bebeklerini karnından deşerek çıkarmalara varan katliam tarzı saldırılarına maruz kaldık. Ama Milletimiz içindeki avrupalı yalaka ve köpek sürüsü bana acı veriyor.!

Yorumla
    • IsraelTurks
      IsraelTurks
      +1 yıl

Ben Türkiye'de yaşamıyorum İsrail'de yaşıyorum ama Türkiye'ye sık, sık gelirim Askeri eğitim almışlığım olmuştur Türk Ordusunda görev yapan pek çok arkadaşım vardır çok yanlış düşünüyorsunuz gerçekten.

Yorumla
    • wawelska5
      wawelska5
      +1 yıl

aynı şey israile de yapılsa aynı tepkiyi verirdim.. tek derdim faşist zihniyet!..

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İsrailden bu denli nefret edip, Araplara yalakalık yapacağınıza geçmişinize bakın neden Türkler için ağlamıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İsrailliler; Türklere neden iftira atıyorlar, Türklerden neden bu kadar nefret ediyorlar? 8 cevap verildi
Türkiyede yaşayan yahudilere neden kötü davranıyorsunuz? 10 cevap verildi
Türk halkı araplar bize ihanet etti diye Araplardan nefret ediyor ama fetullahi saklayan abd ye... 14 cevap verildi
Filistin destekçilerine kızıp Doğu Türkistan için neden sesiniz çıkmıyor diyenler neden Doğu... 4 cevap verildi
Filistinin geçmişte türklerin aleyhine davranması hakkında ne düşünüyorsunuz? 13 cevap verildi
İsrailliler, Türklerden neden bu kadar nefret ediyorlar? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨