AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Bu zalimliği izleyen dünyaya yazıklar olsun. Bir gün yok olup gideceğiniz inançlarıma göre kesindir o yüzden içim rahat bu zulüm yanınıza kar kalmıyacak. Bir arap ırkçılığı filan yapmıyoruz ölen çocuklar ve suçsuz insanlar için içimiz yanıyor.
Öyle olsun kardeşim nedir bu kin ve öfke? :)
Daha yazının en başında fail olmuşsun arkadaşım, araplar dediğin Osmanlı döneminde kabileler halinde.10 kabilenin 4'ü Osmanlı'ya sırt çevirdi diye hepsini yargılamak, Araplar Osmanlı'ya ihanet etti demek hangi zihnin ürünüdür. Bu nasıl mantık.
Peki bana söylermisin kaç tane Arap gördün sokaklara çıkıp, Çini protesto eden Türk soykırımlarını protesto eden? :)
Dinleri İslam'sa konu kapanmıştır, onlar yapar veya yapmaz. Bugün zaten paraya para demeyen o arap ülkeleri, kendilerini kaybetmiş olmasalar önce Filistin'e yardım ederlerdi. Herifler zevkin sefanın içerisinde insanlık suçunu izliyor diye seninde sessiz kalmanı gerektirmez bu. Orada ölenler sonuçta insan ve müslüman oldukları için ölüyorlar. Başka bir sebebi yok. Orada savaş bile yok, resmen katliam var.
Müslüman oldukları için onlara destek çıkarsan yarın, öbürgün sizi haince arkanızdan vurcaklarının kanıtıdır yapmadılarmı? Türkler Haçlı Savaşlarına girdi Araplara destek çıktı sonuç ne oldu peki en başta sizi Filistin sattı. :)
E bırakalım o zaman herkes birbirini öldürsün, kimse kimseye yardım etmesin, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyelim. bir araplar için değil, ona bakarsan tarihte olan birçok ihanet var, tarihteki tek ihanet arapların yaptığımı sanıyorsun sen. İhanet edenlerin hiçbirinin yardımına gitmezsen bugün, yarın başına bişey geldiğinde yapayalnız kalırsın. Açıkça diyorum ben Osmanlıyım çok şükür... ırk, din, millet ayrımı bende yok. Ben insan olarak bakıyorum. İnsanlığa karşı bir suç işleniyor mu, evet. Öyleyse benim için bitmiştir.
Evet İsrail'in yaptıkları biraz abartı ama Araplar çok daha fazlasını yapmıştır hem bize hem size bu yüzden Araplardan nefret ediyorum.
Size iki şey söyliyeyim;
1-Her millette istisna vardır.
2-Serif Huseyine sorarlar neden ayrılmak istiyorsunuz diye oda şu yanıtı verir eğer merkez sizi kalkindirmaz ise devletten ayrılmak içince yol ararsiniz tarzı cevap veriyor bence haklıda
Tam anlayamadım kardeşim. :/
Yani osmanlı Son zamanlarda iyice arabistani boslamak zorunda kaldı bunun sonucu olarak araplar ilk fırsatta isyan etti.
Bu arada siyonizmin yalakasi olacağıma Arapların yalakasi olmayı yeglerim.
İyi tamam git Arapların yalakası ol, sizi biraz daha delik, deşik edip Türkmenlerin kafalarını kesip futbol maçı yapsınlar.
Senin gibi siyonistlerin yalakasi olup onların öldürdüğü müslümanların vebaline girmem.
Peki söylermisin hiç Yahudi öldürülmüyormu bizim kadar acı çekmiş bir millet varmıdır acaba tarihte Müslüman Araplar bizi hep dışladılar, hor gördüler, eşlerimize, kız kardeşlerimize tecavüz etmişlerdir, idam etmişlerdir ve bizi hep dışlayıp kvmuşlardır aralarından sen söyle acı çeken onlarmı?
Yahudiler almanlar tarafından maruz kaldıkları durumu filistindekilere yapması ne acayip dimi..
Hangi soykırımmış Türkleri öldüren tecavüz eden?
Tarihte çok var ve günümüzde hayla devam ediyor Arap'lar sizleriz zorla Müslümanlaştırmak için katliam yaptılar çok direndiniz sonrasında kaybedince hepinizi kılıçtan geçirdiler, 1. Dünya Savaşında hamile Türk kadınlarına tecavüz edip sonrasında hepsinin karnınıdeşip, bebekleri çıkarmışlardır ve son olarak şuanda Irak, Suriye ve Çin Yüz binlerce Türkmen soykırıma maruz kalıyor ve hepsi öldürülüyor sizin devletiniz hiç birşey yapmıyor. Daha fazlasıda var.
Öncelikle 1. Dunya Savaşı'nda ki hamile kadınların öldürülmesi olayı ermeniler tarafından yapılmış bir olay.
2 . Türklere Ortadoğu'da bir eziyet yapılmamıştır. Orası doğu Türkistan.
hatta kesin bir bilgi arap kökenli ulkelerdede bayrakların cogunlukla benzer olma nedeni ingilizlerin osmanlıya karşı kullanmaları ıçın alınan bayraklar oldugu gerçegidir
Bütün Araplar haindir kimileri sefalet içinde yaşarken Kuveyt, BAE, Katar'da yaşayanlar evlerinde evcil hayvan niyetine Aslan, Çita bakıyorlar.
israil katil. kan emici israil. bebek katili israil.
Araplara ne denmeli peki Türk kadınlarına tecavüz etmedilermi üstelik hamile oldukları halde, diri, diri kesmedilermi? Sizi satmadılarmı? İsrail en azından Araplardan daha şerefli bir ülke 3 vatandaşımız için bütün Dünya'yı karşımıza alabilecek bir devletiz peki Türkiye sence 3 insan ölse tavrı ne olurdu vururmuydu gerçekten? :)
katil terör devleti. herkesin tiksindiği dünyayı kana bulayan amerikanın maşası katiller.
Tamam öyle olsun dediklerime bir cevap vermeyeceksin galiba kardeşim. :)
ne kardeşi katil.
Kafa mı kesiyorlar. Sizce o kafa kesenler MOSSAD'ın aralarına yerleştirdiği ajanlar değil mi? Medya ve sermaye gücünü kullanarak algı operasyonu yapıyorsunuz. Bebek öldürenlerden ne haber? Ondan bahsetmiyorsun hiç? Zaten Osmanlı'ya milliyetçiliği sokarak Arnavut'lardan, Bulgar'lardan, Araplardan ayırdınız Osmanlı'yı, yetmiyormuş gibi hala propoganda yaparak bir de ayrıldığımız Araplarla düşman ettiniz, hala da devam ediyorsunuz. Kürtlerle bizi düşman ettiniz hala devam ediyorsunuz. Koskoca Osmanlı'da barış içinde yaşayan onlarca kavim birbirine düşman hale geldi. Dost olursak korkuyorsunuz değil mi? Siz neden Almanya'ya düşman olacağınıza dostsunuz da biz Araplar'a düşman olalım?
:D :D Tamam öyle olsun bana katil diyorsun benim elime silah alıp insan öldürdüğümü nerden biliyorsun ya ben dediğin gibi birisi değilsem aslında iyi birisiysem ne olucak genelleme yapman yanlış değilmi?
Soran senin genelleme yapman yanlış değil mi? Bütün araplara şerefsiz hain diyorsun ama sana biri diyince zoruna gidiyor?
Arapların %99 aynıdır siz bizden daha iyi tanırsınız onları. :)
İsraillilerin de yüzde 99'u aynı değil midir :)
PASLI SENSİN BU.. YOUTUBE DAN BİLİYORUM SENİ :)
Din devlet islerine karistirilmamalidir. Orada aci ceken sadece muslumanlar degil insanliktir. Yazın abartılı olmuş fakat 1-2 guzel yere değinmişsin. TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.
Herkes hak ettıgını buluyor sıra bizede gelecek bizde hak ediyoruz
Türkiye'ye geldi zaten bölünmeniz an meselesi ve bölüneceksiniz fakat kısa sürede toparlanacağınız bir gerçek ama şuanki gidişatınız ile en fazla bir dahaki yıl Kürtler sizden bağımsızlığını ilan edecektir.
Herkes hak ettiğini bulur dedim ben zaten biz daha neleri hak ediyoruz
wala israili destekliyorum araplar içinde zerre üzülmüyorum fakirlik var diyolar adamlarım gelişmişlik anlayışı fakire yardım etmek değil altın kolozete s*çmak beter olsunlar
Örnek Suudi Arabistan zenginlk içindeler, sizin kutsal yeriniz Kabenin etrafını Gökdelenlerle dolduruyorlar hayla gösteriş içindeler Dünyanın en yüksek binaları onlara ait her yerde para var Suudi gençler henüz 15-16 yaşındaki çocukların altlarında Mercedes, BMW tarzı lüks araçlar var ne den yardım etmiyorlar Filistine? :)
ya kardeşim bırak şu israil köpeğini araplar sırf efendimiz için sevilir müslümansan tabi şu hadise nail olmak için canımı veririm ben Müslüman Müslümanın kardeşidir ona zulmetmez; onu düşmana teslim etmez. Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da kıyamette onun bir sıkıntısını giderir. Kim de bir Müslümanın ayıbını örterse, Allah da kıyamette onun bir ayıbını örter.]
[Buhârî, Mezâlim 3]
tabiki katılıyorum müslüman müslümanın kardeşidir ama islamdaki hoşgörü yardımlaşma adalet eşitlik neden yok? mezhep farkından dolayı birbirlerini öldürüyolar böle bir cehalet olabilirmi sonrada gidip o gavur dedikleri ülkede yaşıyorlar neden eşitlik adalet hak hukuk özgürlük var die aslında onların arap ülkelerine gelmesi lazım değilmi bunları yaşamak için? suudi arabisdan kuveyt dubai yi konuşmaya gerek yok evcil hayvan die aslan kaplan besliyorlar bir kuzu kesipte fakire dağıtmazlar ama milyon tl lik otomobillere modifiye yapıp gezerler vs.. islamda gösteriş yoktur zaten
banane onların yaşayısından bugun türkiyede öyle değil mi? müslüman olup açık gezen hanımlar içki içip oruc tutmayanlar ama yargılamak kimse düşer nerden biliyorsun zekat vermediklerini türkler ne kadar islami yasıyorki onlar yasasın müslümanmı müslüman benim için bitmiştir canımı veririm sizin gibi müslüman düşmanlarınımı desteklicem
İşte ben bunu anlatmaya çalışıyorum aslında Filistinliler Araptır, aynı şekilde Dubai, Katar ve Suudi Arabistanda Araptır yani aynı Irk ve soydan gelmeler ama Filistine Türkiye ve İran destek çıkıyor ne kadar hain bir millet olduğunun göstergesidir Arapların ben bunu anlatmaya çalışıyorum umurlarında bile değildir bu olaylar aynı şekilde siz Türklerinde kendi Irkınızı bu şekilde unutmaya başladığını söyleme çalışıyorum.
banane diğer ülkelerden öbür tarafta Rabbim bana neden duabi katar suudi arabistan filistine sahip çıkmadı demeyecek bana neden müslüman kardeşine yardım etmedin diyecek ben onlara sırf müslüman oldukları için yardım ediyorum ırk benim için önemli değil
sorunda burada başlıyor zaten islam hoşgörü dini değilmi herkese saygı duyulmalı sonuçta insanlar 2 ye ayrılır ya iyidir ya kötüdür dinleriyle bunun bir ilgisi yok iyi ya da kötü olmakta kendi tercihleridir. burada biz bunları nasıl düzeltebiliriz onu konuşmalıyız bnce insanlara gerçek islamı anlatmak için neler yapmalıyız yoksa akşam haberleri ve gazetelerin 3. sayfa haberleri yeterince açıklıyor herşeyi
bkn : ilim çin 'dede olsa gidip alınız ' diye bir hadis var olan dinde kız çocukları okumaz zihniyeti
ilim öğrenmek her müslüman erkek ve kadına farzdır. buda ayet. gecen bir tarikatcıyla tartıstım beni ders almam için zorladı nur dersi bende ders çalışacağım dedim gittim sonra geri döndüm dersim bitince bana kızlar okulmamalı dedi filan bende bu ayeti söyledim açıklamalar yaptım filan sami yusfun bir sözü var eğer islamiyeti müslümandan öğrenmeye çalışsaydım müslüman olmazdım diye
adam gerçekten çok doğru söylemiş benim zoruma gidende bu zaten islamı bu şekilde yanlış tanıtanlar ve onlar içinde zerre üzülmüyorum, her canlının yaşama hakkını savunan biri olarak işid in üstüne nükleer bomba atılmasından yanayım
işidi bide bana sor ama bugun turkiyede de benim gibi düşünende var o anlattıgım kişi gibide aynı sekilde filistinde de öyle sonucta müslüman nasıl yasadığı umrumuzda olmamalı ve zulme dur demeliyiz
o nasıl foto lan İsrail ile Türkiye bayragını ne haddine lan senin aynı karede paylaşmak ha?
Bir problemmi var?
evet problem sen ve senin gibiler zalimsiniz kardeş
Gerçekten herkesi aynı kefeye nasıl koyabiliyorsun nerden biliyorsun benim iyi bir insan olmadığımı insanlara yardım etmediğimi?
kardeş k. b kurunun yanında yaşda yanıyor
Ona bakacak olursak Türkler hakkında'da çok fazla şey söyleniyor onlara barbar deniyor sende şimdi barbarmısın herkesi aynı kefeyemi koyayım? Türklere çocuk katili deniyor adamlar ellerinde bir sürü kanıtla geliyorlar.
Yahudileri cok seviyorum vatandaşlık verseler İsrail'e gider yaşarım...
Gerçekten böylemi düşünüyorsun kardeşim? :)
Aynen oyle düşünüyorum hatta bazen şimon Peres'e mektup atıp oraya alırmısınız diyesiö bile var. Hatta bşr Yahudi bulsam evlenicek kadar da diyorum... Insanına sahip çıkan seven onları dinleyen nerede olursa olsun onlarla olan hangi toplum var..
İsrail biraz sert bir sistemle yönetilir ama emin olun sizin gibi değil yani halkına bu denli sert davranmaz ve bu denli zengin ve fakir arasındaki uçurumu arttırmaz İsrail biraz pahalıdır fakat gelirleri Türkiyenin iki, üç katı kadardır halkın ayrıca huzur ve mutluluk vardır.
Kabul etsinler hele... Vsr mı tanıdık evlenim gidim ))
Tabi gelin İsrail kızları gerçekten çok güzeldir ve erkek sözünü dinlerler ama biraz nazlıdırlar. :D
Ben ne diyom sen ne diyon neyse... Ben diyom orda yaşıyım onları seviyorum sen ne diyorsun...
Haa kardeşim özür delerim anlayamadım yazınızı tam olarak. :D Tabi buyrun gelin kardeşim yaşayan gerçekten rahat edersiniz.
Sen İsrail'de mi yaşıyorsun
Evet İsrailde yaşıyorum.
Türkiye'ye gelirsen ara beni... Orayı ne biliyorum ne birşey gelince sokaklarda kalmıyım İbranice'de bilmiyoruz ((( en azından yardımcı olursun. Gerci eğitimli biriyin herhalde bir işe yararım
Yok tabiki gelmeyi planlıyorum İsrail'e geldiğinizde öğrenirsiniz hayat biraz pahalıdır ama Türkiye'ye göre daha rahat yaşarsınız geliri daha fazladır rahatça kalacağınıza eminim. :)
Tamam buraya gelirsen yaz. Konuşam senle ))
oğlum Köpekler bile senden daha zekidir ha. bu nasıl anlayış lan. müslümanlar diye sahip çıkma araplar diye değil
Hiç birini sevmiyorum Uygurlarda Müslüman git onlar için ağla.
la oğlum ne ilgisi var bir defol ya. seninki resmen arap düşmanlığı sadece
Arapları sevmiyorum evet bu bir gerçek yakın zamanda sizi gene arkanızdan vurduklarında benzer şeyleri düşünecekmisiniz bakalım aynı şekilde. :)
vallahi benim umurumda olmaz Allah biliyor. vursa ne vurmasa ne. hep bu dünyayı düşünmeyin öbür dünyayı da düşünün
bir taraf ırkçı bir taraf ümmetçi. haksız yere bunları yaşayan dini ve ırkı farketmez her insan için aynı şeyi düşünmedikçe adam olmaz bizden.
Genelleme yapmak istemedim ama durum bu gerçekten. Masumların öldürülmesi cidden kabul edilemez ama davalar çok farklı.
durumun ne olduğu önemli değil. sonuçta masum insanlar ölüyor. onlar bizi düşünmüyo biz de onları düşünmeyelim demek yanlış bana göre.
bu konuda bir yere kadar haklısın ben bir mavi marmara olayından sinirliyim biraz o kadar fakat arapları günahım kadar sevmem müslümanın dostu inan artık müslüman değil hele iran en büyük dönek o
Açıkçası size şu kadarını söyleyeyim siz kendinizden başkasına güvenmeyin kardeşim Türkleri Dünyada hiç bir devlet sevmez bunu bizde biliyoruz o yüzden sizin, sizden başka yardımcınız yoktur.
aynen öyle gibi kardeşim de işte aslında şu an herkes birbirine kıl dünya bir garip. D
Dünya çok değişik bir yerdir insanlar çok nankör ve acımasız bir varlıktır herkes kendi ırkını benimsemiş bu yüzden kimsenin kendi ırkının dışında gerçek bir dostu yoktur gerçekten buna inanın Türkiye'nin en büyük düşmanlarının başında İran gelir bu bir gerçek.
iranı abd israil ve türkiye ittifak olur mahvederler bro :D
İran bir balon aslında anlatıldığı kadar güçlü değildir Hava Filosu döküntü, Deniz gücü desen ölü adam akıllı çalışan tek bir gemisi yok Kara gücü desen etkili değil Füzeler desen ne kadar etkili malum oda bilinmiyor kısacası İran koca bir balon.
aynen ya bir cacık yok kara gücü falan leş :d nükleer de de yeni yeni gelişiyorlar israille başa çıkamazlar
çünkü türkler araplara ihanet ettiler. herkesi kölesi sandı sonra da bir bir kaybettiler.
Alakası bile yok sen tarih okumamışsın bile dediklerinin tam tersi Araplar kendilerini en üstün ırk seçtiler karşı çıkan herkesi öldürmüşlerdir Türkler tarih boyunca en büyük katliamı Emevi Araplarından görmüştür binlerce Türk kadını tecavüze uğramış ve Arap saraylarında Cariye olarak alınmıştır.
hadi canımmmmmmmmmmmmmm
ırkla ne alaka moruk, müslümanlara yapılan zulümden dolayı israilden nefret ediyoruz, a. q israilin sorun mu var?
Tamam kardeşim görüşüne saygı duyuyorum ve bu kafayla gidin hayla olay Müslümanlık diyorsunuz ama bu adamlar sizi gene kesicekler? Ve ayrıca şunu unutmayın ki İsrail kolay, kolay yok edilecek bir devlet değildir 200 Milyon Arap bir oldu 5 Milyon Nüfuslu İsraili yenemediler keşke böyle düşünmeseniz.
1. dünya savaşında bzde müslümandık araplarda ingilizlerle bize karşı işbirliği yapanlarda araplardı
Çiğse olabilir. Yani bu yüzden küsüp trip mi atalım devletler olarak bir birimize? Fransa ile Almanya da 100 yıl savaştı ama şimdi geçmişteki sorunları aştılar
çiğse1 onlar neden almanlarla dostmuş bir sor bakalım?
adolf hitleri rahmetle anıyorum
öldürmediğim her yahudi için bana lanet okuyacaksınız
Cehennemde yatıyor. :)
sizede yol göründü.. :)
Ya görünmediyse?
sen nerden bilyorsn o zaman cehennemde olduğunu?
Onca insanın katilidir Hitler ben onun adına konuşuyorum benim elime silah alıp insan öldürdüğümü nerden biliyorsun? Ben ya senin tahmin etmediğin gibi birisiysem aslında çok iyi bir insan yardım etmeyi seven bir insansam?
kesinlikle oyle ve en iyisini hitler yapmis keske hitler olsa yine
insanlığından mı bahsediyorsn sen önce bir kurduğun cümleye bak arapları kötülüyorsn resmen bu işin dini ırkı mzhebi mi var niye o zaman dünyada adaleti sağlamaya çalışmıyorsnz sana en basit sunu söyleyim kudüsün altını niye mağara gibi oydunuz? hemde müslümanlar için kutsal sayılıdgını bildiğiniz halde? necip fazıl kısa küreğin selamı var size
yahudiler mi dediniz? onlar, yumurtalarını pişirmek için,
dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen lanetlilerdir.
NFK
sizin de sonunuzun fil suresini okursan nasıl olcagını anlarsn..
Yahudiler, bu dünyada yaşayan milletler üzerinde Marksizm sayesinde bir zafer kazanacak olurlarsa, kazandıkları başarı ancak insanlığın cenaze merasimi olur.
ne oldu cevap mı veremedin? ?
#Araplar konusunda tam olmasada katılıyorum sana diğerleri zaten doğru
Keşke hepiniz benzer düşünse. :/
#Önce caminin içi sonra dışı kardeşim Türk-İslam halkını kurtarıp sonra diğer Müslümanlara yönelmek gerek
1- çanakkalede Filistinlilerin mezarı var.. Bişey ifade ediyor.
2- veda hutbesinde arabın Arap olmayana üstünlüğü yoktur deniliyor.. Olaya ırkçı degil dini yönden bk dinin varsa..
İsrail Türkleri seviyormu? İsrail bize düşman oldu bizmi israile olduk?
Ben bir İsrailli olarak Türkleri çok seviyorum her zaman savunmuşturum bu duruma gelmemizin sebebi Türkiye ve İsrail'de hükümetlerin başına aşırı dinci insanların geçmesidir.
Annen Türk müş zaten sevmen normaldir. Peki israilde yaşayan diğer yahudilerin Türklere bakış açısı nasıldır?
Genel itibari ile pek problemleri yoktur çünkü İsrail'de de çok fazla Türk yaşıyor gerçekten bir problem yoktur.
Peki MaviMarmara? israilin Türkleri sevdigini sanmıyorum
Gerçekten o olaydan sonra ben bile İsrail sosyal hesaplarda vs.. çokça kes eleştirdim İsrailin kendi içinde çok olaylar oldu özür diliyelim diye ama aşırı dinci ve hükümet bölgeleri karşı çıkınca buralara kadar geldi.
Tamamda Filistinden ne istiyorsunuz?
Bırakalım gebertsinler mi. Bu ne biçim mantıktır ne kadar dar dusunce. Bide hiç yorulmamış yazmışsında tezini savunmak için
diyecek söz bulamıyorum. Hitler ilk önce senden başlasaymış keşke.
%80 Bu adam israil yandasi serefsiz senin en yakinin o havan toplarina maruz kalsa sende israilun serefsizligini anlarsin g*t
Ben zaten İsrailliyim kardeşim. :) Yalnız hakaret neden ediyorsunuz onu anlayamıyorum ben size küfür ediyormuyum?
Yasasin zalimler icin cehennem... Baska bir sey demiyorum
Kufur etmiyerek masum oldugunumu zannediyorsun yaniliyorsun. Zalimlerin yaninda olalnlar obur dunyada cehennemde yanacakalar.
Son kpnusmani aciklar misin anlamadim
Ben turk degilim bir kere ama bir insan olmasi yeterli siz nasil bir vicdana sahipsiniz onu anlamiyorum hem turk olsa onada uzulurum sen merak etme
İsrail adına tahammülüm yok o şerefsizleri yerle bir etmek için değil Araplarla pkkyla bile bir olurum
Yazık gerçekten. :) İsrail kolay, kolay yıkılacak bir devlet değildir sizin inancınızda bile İsrailin bütün Dünyanın hakimi olacağı yazıyor. :)
Hangi inanca ait oldugumu nerden biliyosun?
Size göre müslüman olmayan kimse ölen bebeklere acıyamaz değilmi?
Merhamet sadece müslümanlarda olmaz insanlarda olur!
Alakası bile yok sen burada İsrail düşmanlığı yüzünden gelmiş banada sataşıyorsun ben İsrailliyim diye herkes eleştiriyor gerçekleri kimse görmek istemiyor.
Geçekler ölen bebeklerle zaten gözüküyor görünen köy klavuz istemez
Aynısını karşı tarafta yaptıysa peki? :) İçinizden bir çoğu Hitlerin öldürdüğü Yahudi Bebekler için oh çekiyor biz bunları görüyoruz.
Benim suçumi bebekler ödeyemez!
Hitlerin suçunuda
Nasıl bir vicdandır ki nesline kızdın diye ölen bebeklere oh diyebiliyosun
Sana yapılanın aynısını yaparken zevk alıyosan sen insanlıktan nasibini almamışsındır zaten
Ben kimseye çocuklar öldürüldü diye oh çekmedim sonuna kadar karşıyım ama herşeyi tek taraflı baktığınız için yanlış yolda olduğunuzu söylemek istiyorum anlıyormusunuz? Birşeylere gerçekten Objektif bir şekilde bakıp, yaklaşsanız herşey daha düzgün ve normal seviyede olacak.
Ben objektif baktıgımda çocuklar öldürülmeyecek mi ktliam duracakmı durcaksa istediğiin şekilde bakabilirim
Eğer herkes olayları gerçek yüzü ile bakarsa, ve objektif davranırsa işte o zaman Dünya barışı sağlanmış olur ben kendi ülkemide eleştiriyorum sizin başınızdakibeş para etmez yönetim Dini kullanarak İsraili karalama peşinde ve Türk medyası bizi kötü gibi gösteriyor aynı şekilde İsrail medyasıda Türk Ordusunun, Kürtlere soykırım yaptığını söylüyor anlatabiliyormuyum kendimi? Bu olaylara objektif bir şekilde bakmazsak hiç bir zaman doğruları göremeyiz.
Yani Türk medyası israili kötü gösteriyo yoksa israil filistine gazzeye yaptığı işkenceler yalan okadar çocuk ölmedimi yani bebekler şehit olmadımı bütün suç Türk medyasınınmı
Peki tamam bir nevi haklısın fakat aynısını geçmişte Araplar sizede yapmadımı neden hiç bir Türk televizyonu çıkıpta eleştiri yapmıyor onlar hakkında? Kusura bakmayın ama dinci kafasıyla yönetiliyorsun sizin aklınıza göre Müslümanların en büyük düşmanı Yahudidir siz birbiriniz dahi kesseniz gene düşmanınız Yahudilerdir o yüzden karalama kampanyası yapılıyor.
Çünkü şuanda daha önemli işlerimiz var!
Karşımzzda güncel zulümler olurken kalkıpta geçmişemi sövelim biz araplarla catışırken İsrail hiç bir eleştiri almadan rahat rahat öldürsün dimi bebekleri. Hiçmi kardeşin yeğenin yok insafsızlık yalma empati kur
Örnek yanı başınızdak Işid, Araplardan oluşan bir örgüt değilmi bebeklerin kafasını kesip futbol maçı yapıyorlar. Nerde hani eleştiriniz onudamı İsrail yapıyor?
Onu kimm destekliyo aynı tepki onada veriliyo dadece İsrailinkileri sen üzerine alınıyosun ondan ilgini çekiyo
İsrailinde isidinda mazlumlara zulmedenlerin hepsinin Allah belasını versin
Yazık gerçekten düşünme tarzınız bir kere fail en baştan ben burada ilk olarak İsraili sevmek zorunda değilsiniz ama gerçekleri bir zahmet görün diyorum ama siz o gözlükleri çıkarmamakta ısrar ediyorsunuz yarın, öbürgün bir savaşa çıktığında Türkiye'yi vuracak ilk devlet İran ve sonrasında Araplar olucaktır.
Ya arapları desteklemiz ya da desteklememiz israili remize çıkarırmı? Araplar kötü dediğimizde israilin aldığı canlar geri gelir mi nneyin çabasındasın
İleriyi göremiyorsunuz bunu belirtmeye çalışıyorum işte bu sefer sizin canlarınızı alıcak o insanlar hangi Arap devleti acaba Pkk için bir mücadele vermiş lütfen söylermisin İsrail Öcalanı yakalamış ve Türkiyeye teslim etmiştir 1999 yılında.
Maasssllaah nekadar iyi aferim israile tamam affettim. simdi gönül rahatlıgyla katliam yapabilir ben gidip araplara söveyim israilde rahat rahat öldürsün beberi
Mutlu oldunmu şimdi
Evet birşey bulamayınca hemen laf sokmalara geçiyorsunuz size çok feci aşılanmış düşmanlık ben umuyorum ki bir gün gerçekleri görüceksiniz.
Benim gördüğüm tek somut şey bebek cesetleri!
Bunu zamanında Yahudilere, Müslümanlarda yaptı.
İsrail madumu oluyo
Baskasinin yapmasi size yapma hakkimi veriyo
Al işte olay tam olarka budur siz yapın ama başkası size yapınca Dünya'yı ayağa kaldırın bugün İsrail vurulsaydı aynı şeyi yapacakmıydınız acaba?
Evet yapacaktım eğer israile birileri zulm etseydi aynı tepkiyi verecektim zalimin zulmunden yana olmak bize göre degil
Peki Türklere yapılıyor Araplar, Türkleri katlediyor tepkin nerde?
Nerde yapılıyor? Gecmis. icin oturup tepkibverememssuan daha onemli. olaylar var olen bebekler gibi
Yok geçmiş için değil hemen yanı başınızda Türkmenler, Irakta, Suriyede katlediliyor Kürtler sizleri aşağılıyorlar, İranda, Türkleri insan yerine bile koymuyorlar Çin, Uygur Türklerine şuanda soykırım yapıyor ama hiç biriniz meydanlarda yoksunuz o Arap kardeşleriniz acaba sokaklara dökülüyormu bu olaylar için daha 2 gün önce Çin, yüzlerce Türkü öldürdür hereksin gözünün önünde hani nerdesiniz şimdi?
Prki çok duyarlı kardeşim türkleri bukadar düşünüyosunda neden ayn8 tepkiyi israile vermiyosun sen?
Vermediğimi nerden biliyorsun peki ben sosyal medya hesaplarında vs... çokça kez eleştirdim ve eleştirmeye devam ediyorum kullanılan güçte aşırıya kaçıyoruz diye ama sizler kendi ırkınız için bir gr yağ eritmiyorsunuz yazık gerçekten sizlere.
Sen nerden biliyosun benim etmedigimi?
Asiriya kaçmakmı yazık gerçekten çok yazık
Biliyorum adım gibi eminim. Gitsene dışarıya çıkıp Çin'i protesto et o zaman.
Swnde dışarı çık lahrolsun israil de
Ben İsrailliyim ve kahrolsun İsrailmi diyeyim neden vatanıma bunu yapayım? Ben İsrail haksız olduğu zaman sonuna kadar eleştirdim ve tepki gösterdim sen şimdi dışarı çıkıp kahrolsun Türkiye diyecekmisin başka ülkelerin insanlarına göre siz Ermeni ve Kürtlere soykırım yaptınız ne olucak şimdi?
Şuanda iarailin yaptıgını yapsa. ülke yaparım
Eeee bir çok ülke Suriyede öldürülen masum insanların Türkiyenin yüzünden olduğunda hem fikir ne diyeceksin şimdi?
Ben oa insanlarla aynı fikirde degilim
İşte maalesef böyle olmuyor bugün haber kanalında duydum Suriyeliler sizden haraç kesmiş dahada ileriye gidip bir Türk kadınına tecavüz etmiş işte Araplar gerçek yüzü bu yedikleri yemeğe pislerler diye sizin dilinizde bir tabir vardır aynen öyle oluyor.
Aralarla aramızda olan ilişkiyo bir kenara koy israilin yaptıklarına yoğunlaş
Kendi, kendini ezip birde haklı çıkarmaya çalışan başka bir millet yoktur herhalde işte Türkler bu yüzden kaybediyor Dünya'da hiç kimse Türkiye Türklerini sevmezler kendi ırkınız olan diğer Türk devletleri bile işte böyle acaip bir yapınız olduğundan dolayı size karşı soğuklar.
Bence birileri çok fena kıskanıyorr
Bütün dünya israil için ölüyodu zaten dimi gerçi ölüyo
Madem bukadar sevmiyosun türkleri bayragı kaldır profilinden
rabia diye ağlayanlar vardı bu ülkede sokağa dökülüp
İşte aynısını acaba Araplar yaptımı Mısır, Filistinli kardeşleriniz sokağa dökülüp, Türkler için ağladımı?
Şu o. çlarını almayın siteye! Gelmiş burada edebiyat yapıyor beynini si...
Küfür etmeye ne hakkın var ayrıca sen kimsin ki beni bu siteden kovmaya çalışıyorsun? :)
Katliam yapan hiç bir milleti sevmemisimdir. İstisnalar var tabi..
Herkesin tarihinde maalesef bir katliam vardır sadece İsrail ya da Türkiye için geçerli değil herkes kendi çıkarını düşünüyor.
Tarihte kaldi tabi şu an halen katliam yapanlari anlamak zor.
Maalesef saldırlara, saldırı ile karşılık vermek kimse istemez ama insanoğlunun içindeki şeytanlık ortaya çıkıyor kimse düşünmüyorki herkes bir gün ölücek ve aynı huzura çıkıcaz. :/
peki çanakkalede şehit düşen arap kardeşlerimize ne dicen merak ediyorum
Diyorum ki sizinde parçalanmanızı bu ırk sağlamadımı? Size hainlik edenlerde ilk bunlar olmadımı? Bugün İsrail biraz onlara ılımlı yaklaşsın sizi anında satacaklar.
sen neyin kafasındasın osmanlıyı arapların parçaladığını düşünmek aşırı derecede cahillik gerektirir
İyi tamam kardeşim siz gerçekleri görmemeye devam edin o zaman. :)
gerçekler dediğin koskoca imparatorluğu bir avuç arap kabilesinin yıktığıysa yok kardeşim o gerçekler sende kalsın
Alakası bile yok geçmişi lütfen biraz sıkı araştırın.
kulaktan dolma bilgilerle gelmiş burada atıp tutmaktan başka bişe yapmıyosun
Olay ırk değil müslümanlık bunu anlarsın inşallah
Çok, çok büyük hata içindesiniz Araplar, Türkleri günahı kadar sevmez onlar kendilerine bile acımazlar kafa kesiyorlar sürekli İslamı en çok bunlar rezil etmedimi Dünyaya?
Öyle. Ama bu bizimde yapmamız gerektiğini göstermez. İslam hoşgörü dinidir.
Tamam dininize saygım sonsuz fakat eğer İslam için savaşacaksanız ilk vurmanız gerekenlerde Araplardır asla unutmayın.
Kafa mı kesiyorlar. Sizce o kafa kesenler MOSSAD'ın aralarına yerleştirdiği ajanlar değil mi? Medya ve sermaye gücünü kullanarak algı operasyonu yapıyorsunuz. Bebek öldürenlerden ne haber? Ondan bahsetmiyorsun hiç? Zaten Osmanlı'ya milliyetçiliği sokarak Arnavut'lardan, Bulgar'lardan, Araplardan ayırdınız Osmanlı'yı, yetmiyormuş gibi hala propoganda yaparak bir de ayrıldığımız Araplarla düşman ettiniz, hala da devam ediyorsunuz. Kürtlerle bizi düşman ettiniz hala devam ediyorsunuz. Koskoca Osmanlı'da barış içinde yaşayan onlarca kavim birbirine düşman hale geldi. Dost olursak korkuyorsunuz değil mi? Siz neden Almanya'ya düşman olacağınıza dostsunuz da biz Araplar'a düşman olalım?
islam için şavaşmamız gerekiyorsa ilk vurmamız gereken yer israildir. ve sizin uşağınız olan arab kralları..
PASLI YOUTUBE :)
Her cümlene katılıyorum. Mümkün olsa bunlar sevaptır diye Araplara domalır!!!
Türk'ün dostu Türk'tür başka bir şey bilmem ben.
Ölür müsün öldürür müsün bunu şimdi!
Ne oldu tam olarak?
Araplar konusunda hakkın var.
Hiçbirini sevemedim çok hainlik yaptıkları kara geçmişleri var.
bırak ulan yahudi dölü
אני מבין, אחי. :)
anlayamassın yahudi annen zaten yahudiyle evlendiyse ya kesin chp li
Annemden sanane senin AKP'li olduğun açık yalnız şunu unutma Tayyip Erdoğan Yahudilerin kontrolünde bir adamdır. :)
o yahudilere elkassam ile birlikte öyle bir füzeler atacakki emin ol :) siyonist köpekler korkudan ölüyor sizin kanalınızda çıktı korkak bir milletsiniz ezelden beri.
İsrailliler hiç bir zaman korkmamıştır biz 1948 yılında kurulduğumuzdan bu yana defalarca savaşa girdik sadece 5 Milyon Nüfusumuzla karşımızdaki 200 Milyon kişilik Arap ordusunu yok ettik sadece 9 tane F-16 uçağı ile, Arapların gökyüzünde uçan 100 tane Mig savaş uçağını düşürdük.
yahudiler oldum olası korkaktırlar hep surların arkasından savaşmak ister yakından savaşmak istemez
İ hate israel kill müslim
Öyle olsun bakalım. :D
İ love hitler ...
Cahillikten başka birşey değil.
Zorunamı gitti
Hayır gitmedi ben Dünyada Türkiye gibi hiç bir ülke tanımadım kendisini sürekli vuranlara destek olupta kendi ırkından, soyundan olan insanları aşağılaması çok garip.
Masumları katledin sonra burada gelmişsin laga luga yapıyorsun bir yeriniz yiyorsa almanlara laf söyebilin i love hitler...
Almanlar zaten bizim kontrol altımızdadır bizzat Merkel Yahudidir ve Alman sermayesi Yahudilerin elindedir şu an istesek Almanya, Yunanistandan beter hele getirilebilir.
yokboylebirsey. web. tv/video/in7kl4jilxw
arapları sevmedigim kadar israili de sevmem
Doğrudur kardeşim görüşüne saygı duyarım. :)
Ölmeni diliyorum ;)
Gerçekten çok yanlış düşünüyorsun hepimizi aynı kefeye koyacak kadar acımasız olamazsın. :/
ya bir kaybol..
:D :D
Faşist köpek.
Benim faşist olduğumu nerden biliyorsun şimdi?
Irkçısın.. zülmü haklı görüyorsun.. Hiçbir insan oğlu bu tür muameleyi hak etmez! Hitlerden farkın yok. oda 7 milyon museviyi kül etti.
Geçmişte Araplar hem size hem bize yaşatmadımı bu zulmü peki?
yemende evet.. ırak ve mısır bizi sattı. ama bu örnek yüzünden bütün arapları ve kundaktaki bebeğin katledilmesini meşru görmek namussuzluktur. Ona bakarsanız tarihimizde ruslar dışında her milletin. Türk milletinin bebeklerini karnından deşerek çıkarmalara varan katliam tarzı saldırılarına maruz kaldık. Ama Milletimiz içindeki avrupalı yalaka ve köpek sürüsü bana acı veriyor.!
Ben Türkiye'de yaşamıyorum İsrail'de yaşıyorum ama Türkiye'ye sık, sık gelirim Askeri eğitim almışlığım olmuştur Türk Ordusunda görev yapan pek çok arkadaşım vardır çok yanlış düşünüyorsunuz gerçekten.
aynı şey israile de yapılsa aynı tepkiyi verirdim.. tek derdim faşist zihniyet!..