+1 yılTam benlik bir konu ama maalesef geç yakalamışım. Onlarca cevap ve o cevapların altında onlarca yorum var. Okumaya çalıştım ama bir süre sonra yoruldum. En iyisi kendi fikirlerimi yazayım.
Öncelikle soruyu soran arkadaşa sorum neden IsraelTurks rumuzunu aldığıdır? İsrailli bir Yahudi isen Türkleri kafana neden bu kadar takıyorsun daha doğrusu Türkleri seviyor görüntüsünü neden veriyorsun? Yok Türkiye Yahudisiysen, o ayrı...
Yorumların geneline baktığımızda bu Yahudi arkadaşın yazdıklarının yanlış ama mantıklı, diğer arkadaşların yazdıklarının ise doğru ama mantıksız olduğunu görüyorum. Bu durum da Müslüman arkadaşlara ders olmalıdır zira haklı olmak yeterli değildir, kendini iyi savunmak da gerekir.
Şimdi yavaş yavaş konuya gelelim. Ben Anti-Semitist değilim, Anti-Siyonistim. Dolayısıyla yüzyllar boyunca defalarca soykırıma maruz kalmış bir milletin evladı olarak Yahudi, Kızılderili, Rus veya Arap, hiçbir milletin soykırımına evet diyemem. Türk milliyetçisiyim ama sanıldığı gibi Nazi hayranı, Hitler sevdalısı değilim.
Ancak şunu belirtmemiz gerekir ki Yahudi milleti dünyanın her yerine yayılmış ve maalesef her yerinde de çeşitli fitnelerin kaynağında yer almış bir milletir. Bugünkü İsrail topraklarından kovulma ve lanetlenme sebebi de budur.
Yukarıdaki sorulara ve iddialara kendi düşünceme göre cevap vereceğim. 1. Dünya Savaşı'nda Araplar'dan aldığımız darbeyi bilen ve unutmayanlardanım. Bu durumun bir kenara mutlaka yazılması ve unutulmaması kaydıyla Araplarla, Arap oldukları için değil, Müslüman oldukları için devletler arası işbirliği kurulmasını, milletler arasında da kültürel bağların geliştirilmesi gerektiğini düşünüyor ve istiyorum.
Arkadaşın haklı olduğu tek nokta, Türk milletinin Arap Müslümanlara gösterdiği önemi, Türk Müslümanlara göstermemesidir. Filistin için, Irak için, Suriye için elbette üzülünmeli, elbette elden gelen yardım yapılmalıdır. (Devam Edeceğim)02 Yorumla- +1 yıl
Ancak Türk milletinin öncelikli meselesi hem dindaş hem soydaşı olan Türkmenler, Kırım Tatarları , Balkan Türkleri, Güney Azerbaycan ve Doğu Türkistan olmalıdır. Bu saydıklarım defalarca horlanmalarına, görmezden gelinmelerine rağmen yine Türkiye Türkiye diye ağlaşmaktadırlar.
Çeşitli Arap ülkelerine ise sürekli yardımcı olmamıza rağmen, sürekli bir ihanet görüyoruz. Tabii bu da genelde ülkelerin yöneticileriyle ilgili oluyor. Bunu da bilmeliyiz. Türkiye'nin yöneticileri Müslüman ve Türklere ne kadar destek oluyor ise, onların yöneticileri de bize öyle bakıyor. Çünkü biliyor ki Türkiye ile kuracağı yakınlık, halkın bilinçaltındaki Türkiye ve Osmanlı sevgisini ortaya çıkaracaktır. Her devletin yöneticisi de kendi halkını kendi kontrolü altında tutmak ister.
Velhasıl, Yahudi arkadaş tam bir Yahudi olduğunu söyleyebilirim. İşini iyi biliyorsun. kendi davanı savunmak için bile başka şeyleri öne sürüyor, doğrulardan bahsederek yanlışları kanıtlamaya çalışıyorsun. Tebrikler. - +1 yıl
Arkadaşım dediklerinde evet haklılık payın çok büyük ama işte benim asıl değinmek istediğim nokta budur Arapları onca yaptıklarına rağmen iyi bilip, Yahudileri ezmeniz hatta hakarete kadar varıp cehennemde yanıcaksınız demeniz ve üstüne kendi ırkınızada ihanet ediyorsunuz ben Dünya'da bir tek Türkiye'yi tanıdım bu şekilde.
En İyi Cevaplar
Turkiyede arap hayranligi yok. aksidir hatta kopeklerimizin adini arap falan koyariz. israil baris harekatinda zevk olsun diye yardim etmedi. yunanlilar ve yahudiler birbirlerini sevmez. tarihi ve stratejik bir suru nedeni var. israil uardima muhtaclara el acicak bir ulke olsa gazzede siviller bombalanirmiydi? Umursanan sey israilin hamasi bahane edip savas cikarmasi degil, hamasi bir kasik suda bogabilecek guce sahip olmasina ragmen yillardirhamasi bahane edip filistin topraklarini sivil kanina boyayarak ihlak etmesi.
17 Yorumla- +1 yıl
O toprakları bizzat kendi elleriyle verdiler ve şimdi zorla almaya çalışıyorlar Yunanistandan size füze atılsa siz ne tepki verirdiniz ben söyliyeyimmi elinizdeki bütün füze rezervini Atinaya kadar fırlatırsınız sonra Tanklarlar son sürat Doğu Trakyadan girerdiniz.
- +1 yıl
Sorunu kibarca cevapladim. sorunda art niyet aramadm. Ama sen azı disini gosteriyosun solomon az soluklan hele. ben yahudilere dusman olan veyada herhangi bir kultur veya irka dusmanlik besleyen bir insan degilim. Herneyse size verilen toraklar suanki ulke hacmini 10da 1i kadardi gerisinin nasil elde edildigi malum. nasil olurda israil hamasi yillardir bitiremez. Gercekci konusmayi severim , israil bugünkü dunya şartlarinda global bir güç. abluka aldigi yerle ilgili istihbarata sahip olamaz.80 yahudim bombayla oldu der ama 75inin ismini aciklanmaz ardindan bir gunde 1000 sivil katleder. hicbir masum ölumu haketmez.
- +1 yıl
Bak tamam çok fazla insan öldürüldü ama geçmişte Arap Müslümanlar bizi dışladılar tarih kitaplarına bakarsanız bunu görürsünüz Müslümanların en güçlü olduğu, en zengin zamanlarında bizleri dışladılar bak Türkler demiyorum Arap Müslümanlar bizi ezdiler onunda intikamını almaya çalışıyor hükümet ama ben kardeş ve barış için yaşanmasını istiyorum daima.
- +1 yıl
Bakın sizde nasıl Tayyip belli bir kitlesi var ve iktidar oluyorsa bizdede aynı Tayyip nasıl dini kullanıyorsa bizdede aynı ve Lobilerin işine geldiği gibi hareket edilir bizdede yani halkı takan pek yoktur kim gelinmesi isteniyorsa o gelir.
- +1 yıl
Bizdekilerin bize zararı yok denecek kadar azdır bu bir gerçek en büyük zararı ise İsrail halkının acımasız ve faşist olarak kefeye konulmasıdır Dünyada.
+1 yılKimse araplara yalakalık yapmıyor tam tersi bize yapılıyor diye düşünüyorum... O arap dediğin filistin bizim din kardeşimiz. Yardım etmek tek amaçtır. Mantıksız konuşmuşsunuz biraz... Madem bunu ırkçılık olarak görüyorsun israil de arap onlara neden yalakalık yapmıyoruz da filistine yapıyoruz o zaman? (senin fikrinle)
Araplar bizi sevmiyor olabilir tüm duygular karşılıklıdır kimseyi sevmesi için zorlayamayız ama filistin bizim canımızdır kanımızdır yalan haberlerle bize gelmeyiniz.. Filistin bize her daim teziye mesajı gönderen gerektiğini yapan bir ülkedir! Ne olursa olsun bize karşı gelseler de yine yok olacak onlardır, alçakgönüllülük bizde kalsın bırak..
İsraile gelince onlar başka kafadan artık son haberden sonra onlar bizim muhattabımız olamazlar gerçi olamadılarda... Rte son sözünü söyledi artık asla israille ilişkimiz olmayacak Yaptıkları çok ama çok büyük bir ayıp.
Suudi arabistanı felan karıştırmanın anlamı yok onlarında israilden farkı yok, asıl bize düşman kesilen onlardır bizim için tek düşman arap ülkesi suudi arabistandır, ve hep öyle kalacaktır.34 Yorumla- +1 yıl
bosver küfür etme israili savunan bir tipten ne beklersin ki yazık çok ama çok yazık...
- +1 yıl
evet filistine iftira atıldı teziye mesajı atmadı diye herşey ortada
Dini yönden bakarsak , peygamberlerin lanet okuduğu, israiloğulları asla sahip olamayacakları topraklada masum kanı döküp , can alan insanlar, tarihde kara nokta. Türküm afrikada , filistinde, çinde, çeçenistanda müslüman , türk, masum kanı akıyor, onları konuş, sorgula. İsrail hangisinde çıkıp barışçı konuştu, tek yaptığı can almak. Bize geçmişimizi hatırlatma senden iyi biliyoruz. İsrail şu an katliam yapıyor elini vicdanına koy eğer varsa.
Türk değilsin damarında o kan akmıyor, türk bayrağını profil resim yapmakla türkü, türklüğü sorguluyorsun.66 Yorumla- +1 yıl
Yuru be.
- +1 yıl
Çin'de yapılan katliamda tek bir tane Türk devleti çıkıpta Çin'i uyarmadı ama İsrail, Çini uyardı üstelik Birleşmiş Milletlere şikayet etti daha kendinizi tanıyamıyorsunuz.
- +1 yıl
İnternette araştırdımda israilin tepkisini bulamadım bir link atsana. Ama bak şunları buldum ;
1. ABD ve diğer batılı güçlerin Doğu Türkistan'a meselesine olan tutumu, günümüzde Ortadoğu ve diğer bölgelerdeki sorunların çözümündeki bakışından farklı düşünmek mümkün değildir. Bu ülkeler bu probleme insanı olarak değil, kendi çıkar ve politikalarına bir çeşit yan destek olarak bakmaktadır. Salt demokrasi ve insan hakları açısından Doğu Türkistan politikasını dillendirmek hiçbir çözüm getirmemekte ve Uygurların üzerindeki baskının azaltılması bağlamında hiçbir etki yapmamaktadır. ABD, İsrail'i ve Yahudileri korumaktaki hassasiyetinin yüzde 1'ini Doğu Türkistan meselesine göstermemektedir.
2. Kamuoyunun bu hassasiyetine tercüman olan Başbakanımız 9 Temmuz 2009'da Urumçi olaylarını "adeta Soykırım" olarak nitelemiş ve meseleyi uluslararası kuruluşlara taşıyarak olayların sorumlularının bulunmasını ve adalet önüne çıkarılmasını talep etmiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Uluslarası politikalar üzerinden sevmek veya nefret edilmesi kadar saçma birşey olamaz.
Sonuçta senin bahsettiğin şey kişiler arasındaki yansımalar...
İsrail de İsrail hükümetine hatta askerliği bile red eden bir kesim vardır.
Ayrıca İsrail de Yahudi Kürdler de vardır. İsrail Genelkurmay Başkanlığını yapmış biridir.
İsrail Irak taki 2. Körfez Savaşı esnasında Fırat Dicle deki su hakklarından bir yüzde almıştır. Kuzey Irak taki oluşum stratejiktir bölgesel dengeler gereği de facto dur. Türkmenler tarihsel misyonu maşadır Osmanlı İmparatorluğunda Baharat Yollarına özenle yerleştirilmiş göçebelerdir.
Sen bilmezsin. Amerika daki Yahudi Lobisi Ermeni Lobisini elinde tutar kendileri ne derse Ermeni Lobisi öyle hareket eder Türkiye ye karşı da Ermeni Lobisi heryıl Senatoda kullanılır Türkiye de yüreği ağzına gelir sonra Amerikan Yahudileri kendi elinde olan iplerle Ermeni Diasporasını kolaylıkla susturmakta tasarıları geçmez. Türkiye deki Devlet Büyükleri İsraillilere şükranını sunar gibi ama herkes işin aslını biliyor. Ermeni Meselesi demek İsrail e destek ol demektir. Aynı şekilde diğer konularda da. Bazı konular kemikleşmiştir İsrail için tartışılamaz Türkiye Devlet büyükleri hazır da Türkiye kamuoyu hazır ediliyor bu aralar...
Kuzey Irak ta Molla Mustafa Barzani Saddam diktatörüne karşı İsrail ile müteffiklik hediyesi olarak Irak Petrol Rezervlerin krokisini Kürt Hançeri ile hediye etmiştir. Gerçi Kürtler ile Yahudiler arasında tarihsel birçok bağ da vardır.
Unutmaki Yahudi Araplar da vardır Yahudi Zenciler de. Tabi İsrail de genelde Avrupa kökenliler daha hakimdir.
İsrail kendi stratejileri için Azerbaycan dahil birçok ülkeyle ilişki geliştirmek zorundadır. Bunları yapması meziyet değil uluslarası ilişkilerdir. İsrail öyle ya da böyle bu bölgede önemli bir argümandır niteliksel açıdan.
Senin dahi bilmediğin başka konular var bilsen normalde susman gerekirdi. Popüler gündeme göre tepkiler vermen yersiz. Uzun vadeli düşünemiyorsun.02 Yorumla- +1 yıl
Bak dediklerinde be nevi haklısın fakat benim asıl değinmek istediğim nokta şudur Türkler olarak evet merhametlisiniz ve İsrailin aşırı güç kullandığını bu nedenle Araplara destek oluyorsunuz ama bu Araplar sizin canınızı yakmadımı hayla yakmaya devam ediyorlar ve haylada yakacaklardır aynı hassasiyeti öldürülen Türkler için göstermemeniz benim gerçekten çok tuhafıma gidiyor Dünyada ben bir tek Türkiye'yi gördüm kendi ırkı dışındakilere sahip çıkıpta kendi ırkını aşağılayıp, dışlayan.
- +1 yıl
Olaya etnik kimlikle bakmıyorum.
Senin şu pazarlıkçı ağzın birey olarak kişiler arasına indirgemen tuhaf. Diplomat olsan onunda daha profesyonelini uygulaman gerekirdi.
Araplar da geçmişte Osmanlı dan bıkmıştı ve Araplar Altına olan zaaflarıyla kolay kandırıldı.
Tarihte kişilerin hataları genelleştirilmesi kadar korkunç birşey yok.
Çünkü aynı senin mantıkla gidersek "1934 Trakya Olayları " nı sana hatırlatarak yine senin mantığınla İsrail Türkiye için ULUSLARASI MESELERDE yaptıkları az bile diyebilirimdim.
Tarihte yaşanan olayları etraflıca ele alınmazsa sadece sonuçları üzerinden ele alırsan esaslı bir çözüm üretmezsin oyun olarak çözümsüzlüğü devam eder.
Bugünkü Araplar yüzyıl öncesine ait olaylardaki Arapların göreceli hatalarından sorumlu tutulamaz.
Filistinlilere karşı Araplar hep göstermelik veya sessizdir. İran bile Müslüman olsa bile sessi kalmışsa Türkiye haliyle kamuoyuna göstermelik birşeyler yapar! ...
bal gibi arap yalakalığı yapılıyor, rabia için salya sümük ağlayan hükümet üyeleri türkler katledilirken neden gıkı çıkmıyor, ışid e terör örgütü bile diyemiyorlar, dün çıkmı ışid diye bir örgüt var diyor başbakan. müslümasa müslmanlığını bilecek, osmanlıyıda arkadan vuran pkk ya da yıllardır desdek veren araplar değilmi, bu nasıl müslümanlık. ayrıca korkmayın israil türkiyeye birşey yapmaz, hitler zulmünde yahudilere kucak açan osmanlı oldu onlarda buna istinaden minnet ve sadakatini gösteriyorlar araplar gibi yediği tasa sıçmıyorlar
210 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle İslamın kötü gözükmesinin en büyük sebebi aslında Araplardır.
- +1 yıl
PKK'ya araplar mı destek oldu :) PKK'nın kuruluşunu bir gözden geçir derim ben. Türkiye derin devletiyle birlikte PKK'ya en büyük maddi ve silah desteğini veren devlet İsrail'dir. SSCB'den bile daha büyük bir destek verdiler. Bugün hala PKK varsa emin ol ki İsrail sayesindedir. İsrail istemezse PKK'nın varlığını 1 hafta dayanacak güçleri kalmaz. Yahudiler mi bize sadakatini gösterdi :) Gerçekten siyaseten çok bilgisizsin. Türkiye'deki bütün darbeler Yahudi kökenli ABD'liler tarafından desteklenmiştir.
- +1 yıl
Sun06 Nick adlı kardeşim ben siyaset ve askeriyeden çok iyi anlarım ve Pkk'yı bizzat sizin hükümetiniz destekliyor desem sen inanıyormusun Türkiyenin, Pkk ile mücadele edemeyeceğine? :) En fazla 1 yıl içinde Pkk'yı silip, süpürebilir Türk Ordusu bu güce sahip fakat bizza Tayyip Erdoğanın emri ile hiç birşey yapamıyor sizin askerlerinizin hepsi vatan haini sizin Er rütbesindeki askerleriniz Pkk ile çatışırken sadece bir emir ile savaş helikopteleri ya da Uçakları göndermeniz yeterli hem Pkk kayıp verecek hemde askerlerinizin hayatını kurtaracaksınız ama sizin Generalleriniz Tayyipten emir alamadığı için orduya yetki vermiyorlar ayrıca Tayyipin Pkk lideri ile görüşmeside ayrı bir olay gerçi. :)
- +1 yıl
30 yıldır Tayyip mi vardı başta. Pkk kaç genel kurmay başkanı eskitti. Hepside vatanseverim diyen generallerdi. Neden bitirmediler. Tayyip mi o zaman emir veriyordu?
- +1 yıl
Bana kalsa araplar da yahudilerde fransızlarda yok olsun
- +1 yıl
Peki diyorum ki sizdeki bu Pkk örgütünü bizzat sizin içinizdeki insanlar beslemiyormu sen gerçekten inanıyormusun Pkk'ın Türk Ordusuna karşı koyabileceğini en fazla 1 yıl içinde Türk Ordusu silip, süpürür gerçek bir opesrasyon yapılsa.
İsrail'i senin kadar savunamayacağım ama Filistin ne yardım, Suriye ye yardım diye yanıp tutuşan "ablalar-abiler" niçin katledilen Türkmenleri görmezden gelirler.. Mübarek ramazan ayında bile dua ederken ağızlarına Türkmen ismini almazlar.. yok Filistinli yok Suriyeli kardeşlerimiz, yardım edelim bağış toplayalım.. Türkmen'ede yardım beklemiyoruz ama bir hayır duası edin ki yaptığınız yardım kampanyalarının altında art niyet aramayalım.
33 Yorumla- +1 yıl
Ülkü Ocakları Türkmenler için yardım topladı ve gönderdi. Ancak yine Ülkücüler topladı. Müslümanları koruyalım diyenlerden yine ses çıkmadı.
- +1 yıl
Türk insanı maalesef Arap hayranlığı ile dolmuş Araplar çok üstün ırk haline gelmiş Türk halkının gözünde.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. En azından benim gibi düşünenlerin olması sevindirici. Evet Ülkü Ocakları için çalıştığımdan yazdım bende. bizle aynı günlerde, Suriye için yardım toplayan bir kuruluşa tırını parasıyla kiralamak için teklifte bulunduk ve red cevabını aldık.. hani bu ümmet diye koşanlardan yardım beklemiyoruz artık ama en azından art niyet aramayalım yaptıklarında.. Bir dua Türkmen kardeşlerimiz için.. Türklük menfaat sağlamadığı için dua da mı etmiyorlar acaba?
+1 yılİŞİDe laf etmeyip İsraile laf edenleri de ayrı bir samimiyetsiz buluyorum. Vicdanları islerine gelince gösteren insanların vicdan sahibi olmadıgını düsünüyorum. Filistine yapılanlar igrenc fakat İşidin yaptıkları da igrenc. Hem de bu İŞİD köpekleri icimizde. Kimse buna bu kadar tepki göstermedi ama herkes ilk kendi kapısına baksın Uzaya degil
48 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınız adamlar sizin dibinizde kafa kesiyorlar bir tanesi bile ses çıkarmıyor.
- +1 yıl
Hepsinin amacı birilerine ve topluma yaranmak. Hayatta 1 samimiyetsizler ve 2 ukalalar kadar nefret ettigim bir topluluk yok
- +1 yıl
Çok yanlış düşünce içinde toplumunuz yakında Kürdistan kurulacaktır maalesef bu bilinen bir gerçek haa ne kadar dayanır o devlet bilmiyorum ama parçalanmak üzeresiniz bu bütün Dünya siyaseti ve medyasında konuşulan birşey.
- +1 yıl
İşid tehlikesi Kürdistan tehlikesinden daha büyük. Zaten Kürtlerle İşid uzun süredir karsı karsıya. Fakat İşid din adını kullanıyor ve bu daha korkunc
- +1 yıl
Ve acayip gaddarlar normal ölüm bicimlerini de begenmiyorlar
- +1 yıl
Evet işte bunu yapan Araplar değilmi? :/
- +1 yıl
Araplar genel olarak gaddar bir millet en cok peygamberin ordan cıkması bu yüzden sasırtıcı degil fakat tümüne kötü demem ben hiçbir halkın tamamına kötü demem
rte'nin yaptığı bildiğin ikiyüzlülük. katledilen bebeklere ağlayacaksan ister müslüman olmasın ister türk olmasın dünyanın bütün bebeklerin ağlamalısın. öbür türlüsü riyakarlık gelir bana.
ayrıca bir ülkenin katledilen insanlarına ağlıyorsan ona stratejik lojistik destek ve istihbarat desteği sağlarsın. ülkenin kapılarını açıp onları içeri almazsın. 60 yaşındaki adama da ben mi siyaset öğreteyim12 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle RTE, Türkiye'yi parçalamaya çalışan bir Gürcü asıllı lideriniz. :)
- +1 yıl
kimin lideri benim mi ahahaha
sadece demokratik olarak başa gelmesinin verdiği bir otoritesi var başka bir şey değil. o her ne kadar kendini dünya lideri zannetse de atarlı kasımpaşa çocuğu sadece.
israil ise içindeki insani suçluları barındırdığı sürece bizim dostumuz olamaz. anca çok büyük bir siyasi işbirliğimiz olursa olur.
israili sevmediğim için arapların musula girdiği zaman yaralı askerlerimizin karnını nasıl deştiğini unuttum sanma. şu an benim hayatım bu kadar kötüyse arapların bundaki rolü en az ruslarınki kadardır.
O. ç.. Milliyetçilik akımına.. Sadece Osmanlı kapılmadı AVusturya-Macaristan imparatorlugu katıldı.. OSmanlı 'lardan tek Araplar ayrılmadı. Yunanlar , boşnaklar, ve diger avrupa ülkeleri. Türk dediginiz Azerilerde ayrıldı.. Bizim yanımızda olan tek Millet Kürtlerdi.. Türkiye şu an İslam sancagını Dalganlandırma potansiyeli olan tek ülke.. Ve de Bİz CAnımızdan Bir Parça Olan Filistinli Kardeşlerimiizi Düşünmek zorundayız.. Biraz Aklınız başınıza alında.. Ümmetçilik Damarlarınız kabarsın. Milliyetçilik degil.
010 Yorumla- +1 yıl
İsrailli oldugunun farkindayim , harfi harfine aldi cevabini :)
- +1 yıl
Kürtler ve Araplar kadar hain bir millet tanımadım Dünyada yediği ekmeği beğenmeyen bir ırktır bu iki ırk ve Kürtler zaten bir hayal peşindeler Kürdistan diye halbuki kuracaklar fakat kurdukları gibi köpek gibi yalvaracaklar yeniden dağılacaklar İsrailde Kürtleri böcek gibi görürler ben böyle görmüyorum fakat insanların büyük çoğunluğunda bu görüş hakim olmuş anlıyormusun ayrıca sen muhtemelen bir Arapsın o yüzden küfür ediyorsun.
- +1 yıl
Kürtlerin, Türklere hiç bir zaman desteği olmamıştır Türkler 1. Dünya Savaşında çökmüş ve parçalanmak üzereyken Kürtler fırsat olduğunu düşünüp devlet kurmaya kalkıştılar ve Türkleri vurdular Dersime kadar sürüldü sizin olaylarınız ve sonucunda Kürtler vazgeçti fakat hayla Türklere saldırmaktan geri çekilmiyorlar.
- +1 yıl
Siz Kürtleri sevdiğiniz sürece onlar sizi arkanızdan vurmaya devame dicek bu kafa ile gidin bakalım. :)
Eğer birgün beğenmediğin araplar İsraillilerin evlerini başlarına yıkar, çocuklarını, bebeklerini katlederse o zaman İsrail'in yanında oluruz. Ama şu anda İsrail devleti sadece ve sadece katildir. Tabiki gün geldiğinde bu yaptıklarınızın cezasını çekeceksiniz. Siz korkudan saklanıp altında ederken saklandığınız ağaçlar dile gelip yerinizi gösterecekler , dünyada sizin kadar tehlikeli bir. millet olduğunu da sanmıyorum. Siz hz. Musaà Ã. s. Efendimize bile iki yüzlülüğünüzle çok çektirdiniz.
Katıldığım tek konu Türkmenlerdir. Suriyeliler doldu taştı hepsine kapı açıldı. Asayiş bozulmaya başladı. Ama müslüman türkmen soydaşlarımız kendi başlarına bırakıldı. Bunun sebebi de bu ülkeyi yönetenin büyük ortadoğu projesinin uygulayıcısı olmasıdır. Bunu projenin asıl sahibi de İsrail ve amerikadır. Eğer yapabilirlerse türkiyeden de doğuyu koparacaklar.02 Yorumla- +1 yıl
Ben sizin gibi düşünmüyorum kardeşim. :)
bence burada önemli olan olaya insancıl bakmaktır ne din ne ırk nede başka bişey, önemil olan çıkarsızca ve insanca mazlum kim olursa olsun onun yanında olmak asıl erdem budur. Nazilerin zulmünden yahudilerin yanında olacağız, israilin zulmünden filistinlerden oacağız, işidin şii katlimalara karşı şiilerin yanında olacağız mazlum, mağdur kimse hiçbir çıkar hiçbir devletçi anlayış bunun önüne geçmeyip bunu bir insan olma ve dünyaya insanlığın şerefi, erdemi, hoşgürünün, birlikte yaşamanın önemini öğretmeye ihtiyacımız var yoksa bu gezegen yaşanmaz hale gelir.
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama bu artık çok geç gibi.
- +1 yıl
insan varoldukça bence bu geç değil adaletli bir dünya için barış için geç değil evet acılar unutulmaz ama o acıları gelecek nesillere kin tohumu olarak ekerek deil, bunu hata olup geçmişten geleceğe barış, sevgi, insanlık ne olduğu öğrettisi olarak aktarmalıyız. her çocuğu doğran anne ne sancılarla neler çekerek doğrup büyütmüştür. gelipte ocağa ateş yağdırmak çocukların ölü bedenlerinin üzzerinden kimsenin caniyce bir politaka gütmeye asla ve katiyen hakkı yoktur. Yahudiler şunu iyi bilsin eğer israil devletinin filistine yaptığı zülum meşruysa hitlerinde yahudilere karşı yaptığı zülumde meşru sayılır.
Yıkıl filistin enkazını göreyim sana devlet diyenleri evliyatını s... yim...
Türklere karşı her zaman ERMENİSTAN'IN yanındayız. YASER ARAFAT
Yunan ordusu Kıbrısta Türkleri denize dökecektir tek temennim budur. YASER ARAFAT.
böyle demişti zamanında bu mal herif..
doğu türkistan ırak ve suriyede türkler katledilirken araplar için sokaklara inenlerin ırkı olamaz TÜRKLÜK.12 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle düşünüyorum bende ama burdaki insanları görüyorum ki İslam çatısı altında hayla Arapçılığa devam ediyorlar.
+1 yılIsraili sever sevmem diyemem..
Olayla halk nasil baktig önemli , isrialin asiri tepki verdigi belli bir sey büyükiia hayalleri var zaten sen irkind dolayida hakaret etmem neden edeyim sen secmedinki , arablar musluman oldugu icinde ne derec pislik olsalarda inancimiz geregi muslum muslumanin yaninda olmak zorunda , israilede brav diyorum vatandaslari icin yani bence bir devlet israil gbi olmali.. Çünkü işe dini inanclar girerse o ülke kaybetmeye mahkumdu , olaya duygusal bakilmamali herkez kendi irkini korur..
Ben basbak olsaydi cocukmus bebekmis ayirt etmem pkk mesela acimadan oldurun emrini verirdim sonucta benim irkimi yok etmek istiyolar.. olaya cok dar bakiliyor maaaglesef03 Yorumla- +1 yıl
Ayriica israile topraklarini satmadan dusunecekti filistinliler.
- +1 yıl
Evet öyle herşey aslında kişilik ve karakterde bitiyor ama insanlar bunu anlayamıyor herkesi aynı kefeye koyuyorlar iyiyide kötü, kötüyüde iyi yapabiliyorlar.
- +1 yıl
Bir insani yahudi oldugu ya da inanclari farkl oldugu icin cephe alinmamali.. belki israilde insanlar rahatsizlar onlarda istemez bence bunlar insan olarak , sana soyle soykeyim israil filistin olsa filistinde israilin konumunda olsa sirf musluman diye filistinin israili vurmasina helal olsun derlerdi bundan eminim..
şu an ortadoğuda ölen herinsanın sorumlusu temeli ittihat ve terakki zihniyetidir türkçü anlayışla darbeyle gelip oradaki insanlara sırtını dönüp o ingilizlerle fransızlarla işbirliği yapan hernekadar ülkesinin poltikası değişsede şerif hüseyinin hain ve işbirlikçi olduğunu değiştirmez ama ittihat ve terakkinin eseridir.. evet filistin bayrağı bile arap isyanının bayrağıdır.. hepside haindir.. hepside türk askerine kurşun sıkmıştır.. ama ittihat ve terakkinin turancılık ütopyasıyla katlettiği sarıkamıştaki insanların soğuktan ölümüne neden olmasıda arap isyancıların türk askerini öldürmeside aynıdır benim için.. bu topraklardan bu ittihat ve terakki zihniyetini kovmadığımız sürecede türkiyede aynı sona doğru ilerleyecek.. önemli olanın ırkın değil insan olmanın olduğunu anlamayacağız çünkü...
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle fakat ben şu kadarını söylemek istiyorum kardeşim Türkleri, Dünyada hiç bir ülke sevmez özellikle Türkiye Türklerine herkes soğuk bakar sizin insanınızın özellikle Araplardan birşeyler umması çok düşündürücü.
- +1 yıl
devlet olarak bu kanıya vardıysan diploması çıkarlar üzerinedir duygular değil.. ne araplara sırtını döner devlet ne de yok sayar.. çıkarları araplardansa arapları tutar.. çıkarları israildense israili tutar devlet böyle yönetilir.. halk olarak sivil olarak bakarsan yine devletlerin ırkçı ve resmi tarihiyle vatandaşlarını uluslaştırma politikaları gereği kin ve nefret yükler bütün bu sitede bile görebileceğin sokakta veya herhangi biryerde bu insanları herhangi bir ırka düşman edende kendi bekası için uyguladığo şoven eğitim sistemindendir... bu devlet propagandasının akıl tutulmasından kurtulanlar halkların kardeşliğine inanır... umarım anlatabilmişimdir..
- +1 yıl
Evet seni anladım güzel konuşuyorsun haklısın bir bakıma. Ama işte olayın sonucu böyle olmuyor ilkten herkes kendi çıkarları için hareket eder ama sonra o gereksiz gibi gözüken Duygular devreye girer ve satmalar yaşanır.
hangi dine veya inanca mensup olursa olsun Türkün Türkten başka dostu yoktur ben bunu bilir bunu söylerim geçmiş her şeyi çok net gösteriyor israil ayı şeyleri bizlere yapsa filistin bu kadar tepki göstermez
34 Yorumla- +1 yıl
yav he he müfredat kitaplarına göre ilk başbakan benim zaten. a. q
- +1 yıl
Evet öyle kardeşim bak ben İsrailliyim ama Türkler çok, çok severim Araplardan nefret ediyorum sadece İsrail değil aynı zamanda Türklerinde en büyük düşmanlarındandır sizi hep arkanızdan vurdu onlar. Ama görüyorumki Türh halkının büyük çoğunluğu hayla Araplar için ağlıyor.
- +1 yıl
Araplar size zamanında çok çektirdi bunlara rağmen hayla onları dost olarak görmeniz cidden çok büyük talihsizlik.
Kardeşim ilk önce böyle konular açtığını daha önceden de gördüm evet anlattıklarının bir çoğu var ama yanlış.
Araplar ingilizlerin zoruyla Osmanlı'ya karşı savaşmıştır Osmanlı Devleti'ne o zamanlar '' Hasta adam '' denmekteydi bunun nedeni ise son günlerini yaşamasıydı ingilizler, fransızlar, yünanlılar, italyanlar vb. devletler kuzey afrika'yı ve osmanlı'nın en önemli şehirlerini ele geçirmeye çalışıyorlardı ve bunu '' Lütfen '' diyerek yaptıramazsın değil mi? bu yüzden silah zoruyla arap'ları kışkırttılar ve Osmanlı'nın üzerine saldılar daha sonra zaten iran ve ırak ingiliz mandasını kabul etmişti bu yüzden... İsrail konusuna gelirsek Adolf Hitler'in yahudilere yaptıklarını israil'liler Gazze'deki insanlara yapıyorlar ve savaşta BM kurallarını tanımıyorlar yani yasaklı ve kimyasal silaha kadar herşeyi yapıyorlar ve dünya buna sessiz kalıyor... Sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin amacım seni bilgilendirmekti karşı çıkarak kızdırmak değil .)013 Yorumla- +1 yıl
Bak ben askerim İsrail Ordusunda kardeşim ve biraz olsun siyaset ve askeri bilgim vardır. Tamam İngilizler kandır diyelim ve size karşı savaştılar o yüzdenmi Türk hamile kadınlarına tecavüz edip sonrasında karınlarını deşip içinden çocukları çıkardılar kafalarını kestiler vs... ? :/
- +1 yıl
Biz hiç bir hamile kadının bebeğini alıpta doğramadım senin ırkına bunu yapmalarına rağmen hayla çıkmış Arapları koruyorsun peki neden aynı hassasiyeti Çinde soykırıma şuanda uğrayan insanlar için yapmıyorsun? Şuanda Irak ve Suriyede binlerce hatta on binlerce Türkmen katlediliyor Araplar tarafından.
- +1 yıl
Başımızdaki hükümeti bende sevmiyorum sonuna kadar eleştirdiğim olmuştur Lobileri vs... benim tepki göstermediğimi sanmayın yalnız benim belirtmek istediğim neden bunca zamandır Arapların size onca şey yapmasına rağmen hayla İsraili kötü biliyorsunuz, İsrail sizi doğrudan vurdumu? Hayır ama Araplar doğrudan size katliama kalkıştılar aynı katliamı devam ettiriyorlar şuanda.
- +1 yıl
Filistinli militanlar sivillerin içine saklanıpta saldırı gerçekleştiriyor İsraile, Ordu hepsini ayıklayamıyor bu seferde Filistin daha tehlikeli bir biçimde Roket saldırılarında bulunuyor İsraile bu kezde Lobilerin devreye girmesi ile birlikte Hava Kuvvetleri hepsini vurma kararı alıyor Filistinliler halkın arasına karşıyor sizdede Pkk'nın benzer bir politikası vardır halkın, sivillerin arasına karışarak Türk Ordusunu etkisiz bırakıyor.
+1 yılArap hayranlığı diye bir şey yok. Arapları sevmem kesinlikle ama biri çıkıp sorsa müslüman bir arap mı, yahudi bir israilli mi? Diye hiç düşünmeden müslüman derim. İslam'da milliyetçilik diye bir şey yok. Dinlerinde müslüman kanı dökmenin helal olduğu bir ülke israil. Müslümanların en büyük düşmanı. Belki Türkiye ye saldirmayacak ama diğer müslümanlar Yahudiler yüzünden kan ağlarken burada arap mı yahudi mi diye tartışmak kadar saçma olan bir şey yok. Milli değil dini düşünüyorum ben.
413 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız bu görüşünüze saygı duyarım Müslüman olduğunuz için Müslüman diyorsunuz fakat benim tam olarak bahsettiğim bu adamlar size geçmişte büyük sıkıntı yaşattı hayla onlara sempatik davranmanız siz Araplar için ağlıyorsunuz fakat Arapların Türkler için ağladığını gördünüzmü?
- +1 yıl
Araplar için ağladığım falan yok aslında. Onlar da ikiye ayrılır. Emevi soyu abbasi soyu. Emeviler (emevi soyundan gelenler) faşisttir. Türklere çok zarar vermişlerdir. Ama abbasiler Türklere guvenmistir. Yani demem o ki her arap kötü değil. Her israilli de kötü değil. Her ermeni de kötü değil. Ben din kardeşim kimse onun yanındayım. Onlar bizler diye bir şey yok. Tek bir çatı var: İSLAM. Arapların bagnazligi umrumda değil. Ben bir Müslümanım ve bir müslüman ırkçılık yapmaz. Ben de sizin fikrinize saygı duyarım ama bir müslümana müslüman mı yahudi mi diye sormanız çok saçma. Araplar zaten kimseye sempatik falan gelmiyor. Ama israilliler de araplardan daha sempatik değil yani.
- +1 yıl
En azından İsrail kendi ırkı ve vatandaşları için sonuna kadar mücadele veren bir devlet bu 3 İsrailli genci Filistinliler öldürmüştür ve şuanda İsrailde neler konuşulduğunu inanamazsın bile yerle bir edelim diye çok acımasızca konuşanlar var keşke herşey düzgün olsa, kardeşlik içinde yaşansa.
- +1 yıl
O kadar çok Filistinli çocuk ölüyor ki... biz sayısını bilmiyoruz. 3 tane israilli öyle mi? Kendi ırkı için savasmasina gerek mi var? Filistinli çocuklar mı tehdit ediyor ırklarini? Yapmayın lütfen. Dediğiniz gibi. Keşke barış ortamı saglansa. Ama savaşı başlatan da israil bitirecek güce sahip olan da. Lütfen israili savunup da kardeşlik türküleri söylemeyin. Samimi gelmiyor zaten
- +1 yıl
Öyle İsrail büyük güce sahip bir devlet fakat bu benim elimde değil maalesef ben yakında İsrail Hava Kuvvetlerine katılacağım ve bana ne emir verilirse onu uygulamakla yükümlüyüm ayrıca Müslümanlara karşı düşmanlığım yoktur benim Araplara karşı bir sorunum vardır sevmiyorum.
- +1 yıl
Müslümanlara düşmanlığıniz yok öyle mi? Aman ne kadar iyisiniz. İslam ülkelerinin üstüne ölüm yağdırıp küçücük çocukları katledersiniz. Sonra kardeşlik türküleri soylersiniz. Barış istersiniz. Bu ne yapmacık bir tavır! İşte sırf bu yüzden en pis Arabı bir israilliye tercih ederim.
- +1 yıl
Ben bütün İsraili kast etmedim bu bir, ikincisi ise ben hiç bir Filistinliyi öldürmedim genelleme yapıyorsun. :)
- +1 yıl
Tanıdığım ilk israilli siz değilsiniz bu 1.
2. si bir Filistinliyi öldürmeniz an meselesi.
Ve 3 genelleme yapmadım. Önceki yorumlarimda her israilli kötü değil demiştim. Vardır mutlaka merhametli bir kaç insan. Ama siz hava kuvvetlerinde masa başı çalışmayacaksiniz elbette... - +1 yıl
Hayır pilot olacağım ayrıca bir kaç tane merhametliniz vardır demenizde çok garip. :)
- +1 yıl
👏👏 biz müslümanlar bugün Filistin devletinin gücü olsa ve İsrail i vursa da yapma deriz.. şemsüpervane hürmetler güzel söylemissin..
- +1 yıl
"Merhamet" demem mi garip geldi size? Aşina degilsiniz. Ondan olabilir.
- +1 yıl
Ben sizin gibi düşünmüyorum benim Türklerle bir zorum yoktur Türkleri severim ama Arapların büyük bir bölümü haindir.
- +1 yıl
Arapların hain olması bir israilliyi neden ilgilendiriyor ben de onu anlamıyorum. Her neyse. İyi günler dilerim.
Arkadaşım iyi güzel diyorsun da, hiç günahı olmayan bebekleri katleden İsrail yönetimi ilgili de söyleyeceğin bir şey yok mu? Çocuk, yaşlı, kadın, engelli öldürmek, kendine silah doğrultan doğrultmayan ayırt etmeksizin katletmek hangi kitapta yazar? Tevrat'ta yazıyorsa söyle de bilelim gerçekten bilmiyorum. Mesela Yahudi soykırımı olduğunda sizin çektiğiniz acılara benzer acıları bir daha insanlık çekmesin diye bütün varınızı yoğunuzu ortaya koyacağınıza yanlışa "misliyle" yanlış yaparak neden karşılık veriliyor? Sen bu yapılanlara katılıyor musun? Dünya sermayesini İsrailliler elinde tutuyorken isteseler dünya çok daha güzel bir yer olmaz mıydı? Bütün Yahudileri çocuk, yaşlı, kadın ayırt etmeksizin toplama kamplarında katleden Hitler ve Nazi zihniyetinden farkınızın ne olduğunu bana açıklayabilir misin? Yahudi soykırımı kötüdür de Arap soykırımı iyidir mi? Faşizm değil midir bu?
013 Yorumla- +1 yıl
Bak tamam haklısın dediklerinizde bazı konularda doğru söylüyorsunuz bu denli güç kullanılmasını bende istemiyorum ama benim bahsettiklerim Türklerin, Araplar için bu kadar üzülmesidir herkes ilk önce kendi soyuna ve ırkına önem verir neden Türkler için üzülmüyorsunuz bunu söyleyin ilk belkide Dünyadaki en büyük zulmü Türkmenler görüyor kafaları kesiliyor, derileri yüzülüyor.
- +1 yıl
Bak sana yukarıda biri İsrail'den dolayı sövünce belki ben iyi bir insanım ne biliyorsun diyorsun. Nüfusu 350 milyondan fazla olan bir milleti (Arapları) topyekün şerefsiz ilan ediyorsun. Onların arasında iyi insan yok mu? Var, üstelik milyonlarca var. Ortadoğu'ya İsrail yerleşti yerleşeli bütün ırkları, bütün dinleri, bütün mezhepleri birbirine düşman ettiniz. Radikal İslamcı terör örgütleri kurup, finanse ettiniz, silahlandırdınız sonra "işte müslümanlar böyle" diye utanmadan dünyaya medya kanalıyla servis ettiniz. Sen İsrail yönetimini nasıl bu kadar beğenirsin. Benim ülkemin hükümeti bebek katletse övmek bir yana gider üzerime bomba koyar kendimi de onları da patlatırım. Türkmenler'e de canımız kurban. Biz hiç bir şey yapmadık değil. Gücümüz belli çapımız belli. defalarca hem bu hükümt zamanında hem de öncekiler zamanında para yardımı, silah yardımı, insanı yardımlar defalarca yapıldı Türkmenler'e. Ama Kuzey Irak'ta durum farklı. Orada Türkmenler kürtlerden daha az nüfusa sahip
- +1 yıl
Bak genelleme yapmak istemedim ama bunların %99'u aynen böyledir ve ayrıca İsrail hükümetini hiç bir zaman övmedim hatta nefret ederim aşırı güç kullandıkları için ben şimdi çıkıp protesto etsem benide içeri alıcaktır İsrail polisi zorla ülke yönetiyorlar. Ben burada demek istediğim sorunlarımız benzer olmasına rağmen siz hayla gerçekleri göremediniz.
- +1 yıl
Bak kendi hükümetine dahi muhalefet olamayacak bir haldesin ve gelip bizim iç işlerimize karışıyorsun. Geçmişte sorunlar yaşadık diye illa ki düşman olmamıza gerek yok. Stratejik ortaklık, devletlerarası ilişkiler diye bir şey vardır. Bizi düşman edip siz borunuzu öttüreceksiniz öyle mi? Siz bizim dostumuz musunuz devlet olarak? İsrail'e bir çok kez el uzattık ama faşizmiyle bu eli geri ittiler. Bir kere siz bu toprakları vaadedilmiş topraklar olarak görme safsatasından vazgeçmedikçe zaten kimseye dost olarak bakamazsınız. Üstelik madem araplar bu kadar kötülük yaptı bize o yüzden onlarla düşman olmalıyız, SİZ NEDEN ALMANLARLA DOST OLDUNUZ? BENİM BABAANNEM Mİ DOĞRADI MİLYONLARCA YAHUDİYİ?
- +1 yıl
Hem İsrail hükümetini sevmem diyorsun hem de ölümüne politikalarını savunuyorsun. Bebekler için üzüldün mü hiç sen onu söyle? Yok arkadaş bir şey söyleyemiyorsun. Bebeklerin de mi dili dini ırkı vardır? Bak ben hala katledilen Yahudi bebekleri için aklıma geldikçe kahroluyorum sende öyle bir his var mı? Yok sanırım...
- +1 yıl
Bak ben ordaki ölen bebekler için tabiki üzüldüm hiç bir masumun ve sivilin öldürümesini istemiyorum ama benzer saldırıları Filistinde yapıyor üzerimize Roket yolluyorlar üstelik yerleşim yerlerine sivil halkın olduğu yere şimdi İsrail'de de bir bebek ölse ne olucak?
- +1 yıl
Ya 1 milyon nüfusu olan milli geliri 1000 doları bile aşmamış Filistin'i 60 yıldır bombalıyor arkadaşım senin hükümetin. Siz istemedikten sonra Filistin size neden roket atsın? Kaç kere barış görüşmeleri oldu masadan kalktı İsrail. Çoğu zaman kendi kendini bombalayıp bahane arayan bir ülkesiniz. Dünya eski dünya değil. Özellikle kendi propogandanızı yapmak için kurduğunuz sosyal medya silahı dönüp dolaşıp sizi vurdu. Ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın sizin yaptıklarınız internet aracılığıyla bilinçli insanlar tarafından öğreniliyor. Kendi kendinizi bombalıyorsunuz çoğunda. İsrail'de hiç bebek ölmedi. Ölse bile milyonda bir. Tabi ki o bebek için de ağlarız. Ama siz orantısız güç kullanıyorsunuz. Sapana roketatarla karşılık olmaz ki? Kamuoyu yapmaya çalışıyorsun ama ancak vicdansız ırkçıları yanına alırsın ki onlar baştan kayıp vaka. Kamuoyu yapmadan önce dünyanın gözüne şirin gözükmeyi deneyin. Yıl olmuş 2014. İnsan haklarından haberiniz bile yok.
- +1 yıl
Çok, çok yanlış düşünüyorsun keşke biraz gelsen görsen İsraili sadece bir süre kalsan ve Filistinide gezsen herşeyi anlarsın.
- +1 yıl
Ben yanlış olduğunu düşünüyorum sadece barış ve kardeşlikten yanayım anlatabiliyormuyum?
- +1 yıl
E işte barış ve kardeşlik için elindeki malzeme yanlış. Elindeki malzeme ırkçılık ve daha çok kan dökülmesi ise bundan nasıl barış ve kardeşlik çıkaracaksın ki. Avrupa birliğinde olduğu gibi ortadoğuda da devletler-milletler arasında barış ve kardeşlik içinde yaşayabileceğimiz bir formül bulunabilir. Bunu ancak kim sağlar? Bölgenin 3 büyük gücü... Türkiye-İsrail-İran
- +1 yıl
İran çok farklı onu İslam devleti sanmayın derim kardeşim. :)
Çünkü dış güçler istemiyor araplarla kafayı bozdu bizim ülkemiz bir bokta yardım etse gam yemicem adamlar çatır çatır bomba yiyor biz bir mermi dahi atamıyoruz israile vs kimse. E ne yardımı * kes sesini otur amk, zaten muhalefeti tayyıple fetonun oyunu ile şaklabana çevirdiler ikisi bir olup kımse uyanamadı hala mısırlı pezonun birini getirdiler sloganına 10 yaşındaki çocuk gülüyor rezil etti 2 partiyide çekip gidicek sonra ne olucak chp de mhp de şekillerini kaybettiler iyice b*ka sardılar bittiler artık dikdatör geliyor hazır olun.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben İsrailliyim ve kolay, kolay İsrail ve Türkiye savaşamaz hatta hiç bir zaman savaşmayacaklar. Türkiyenin başına evet dediğiniz gibi bir kaç yönetimin geçmesi sizi güçsüzleştirdi Türk halkına yazık edildi kısacası.
- +1 yıl
Bizim dış güçlerden korkumuz yok içimizdeki cahiller güneydoğulu cahiller patlak vermesin yeterki yoksa israil misrail tırışka Türkiye bir bot farzet ve o botun bir yeri delik şu an orayı yamamaya çalışıyoruz yoksa su alacak.. halk olarak devletten birşey beklediğimiz de yok artık biz kendi kendimizi ayıktıralım yeter.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet araplar haindir ilkeldir nankördür ama yahu çocukları vuruyorlar sivilleri vuruyorlar geçmişte yapılan şerefsizlikleri neden şimdiki günahsızlara yüklüyoruzki neden güzelce yaşamak varken insanları öldürüyor israil tüm dünya buna karşı şimdi pkk doğuda diye doğuda bombalanmadık metrekaree bırakmasak hemen cani oluruz hemen avrupa amerika insanhakları savunucusu kesilir peki halk sokağa dökülür buna sende dahil düşün ne kadar kötü durumda dünya 100 yıl önce bilmem ne şeyhinin ve yalakalarının yaptığı şerefsizliği neden masum insanlara yıkıyorsunki bende seni barışçıl biri sanmıştım profil resmine bakınca
06 Yorumla- +1 yıl
Bak benim kimse ile tek bir gr zorum yoktur anlıyormusun? Benim Arap arkadaşlarımda vardır ama beni asıl kızdıran şey buradaki insanların sürekli benim ülkeme İsrail'e küfür etmeleri ve aşağılamalarıdır ben kendi ülkemde bile Türk insanını ve Türkiye'yi korur, savunurum çünkü seviyorum ve ben kendi ülkemde forumlarda, askeri bölgelerde Türkiye aleyhine birşeyler konuşulduğunda anında cevaplarını verirdim ama buraya geldiğimde herkesin bana küfür edip, sataşması gerçekten barışçıl bir olaymı söylermisin? Bu arada siz kimsiniz kardeşim merak ettim?
Cevap sahibi+1 yılherhangi bı ırka garezim yoktur ama eskiden beri bu kadar sürgün gören katliam yaşayan ırkın insanları bunu başkasına tekrar neden yapar? almanyadan hala tazminat alırlarken gazzede soykırım yapmaları koca bir ironi değilmidir türkiye ile israil iki farklı ülke türkiyede kimse savaşı öldürmeyi desteklemiyor ama israilde bu normal karşılanıyor muhtemelen bu yüzden küfür ediyorlar türkiye israil 2 yakın ülke olabilir çünkü zamanındada türkler sahip çıktı yahudilere ama düşünki en yakın arkadaşın masum insanları öldüren bir seri katil sırf arkadaşın diye savunucakmısın? dehşete kapılmazmısın ayrıca ne yaptıkki destek veripte sanki istediğimiz kadar destek versekte israil katliamı durdurucak mı? hepimizi tanrı yarattı ne bu kin ne bu nefret ne bu umursamamazlık anlamıyorum tabiki böyle bişey görmezden gelinemezsadece türkiye değil dünyanın heryerinde barışı savunan herkkes ( yahudilerde dahil ) bu savaşa karşı
- +1 yıl
Ben keşke böyle olmasaydı dedim gerçekten insanların öldürülmesini istemiyorum bir hiç uğruna Dünya malı için birbirimize kıyıyoruz bu konuyu açmamın sebebi daha çok, çok fazla aşağılandım ve hakarete uğradım aileme, anneme, kız kardeşime çok ağır küfürler ettiler biraz olsun birşeyler anlatmaya çalıştım ama çok yanlış anlaşıldım.
Cevap sahibi+1 yılo küfür edenlere ne bakıyosun ya onların günlük konuşma şekilleri o zaten
- +1 yıl
Yediğim küfürleri bir görseniz ağızınız açık kalır köpek dediler, sırf İsrailli olduğum için cehenneme gideceksin diye hakaretlere uğradım bunlara rağmen kardeşim dedim herkese çünkü İsrailde herkes birbirine kardeşim der saygımdan dolayı sesimi çıkarmadım sonrasında dahada fazla abartıldı senin kız kardeşini yatakta inletirim diye çok ağır laflara uğradım gerçekten istenmiyorsam üyeliğimi iptal ederim ve gideirm gerçekten sorun değil barış olucaksa insanların içinde birazcık saygı olucaksa ben gitmeye razıyım.
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani durduk yere mi küfrediyorlar? dediğim gibi pek takmayacaksın zevkine küfür edenler oluyor sadece yahudilere küfür edilmiyorki türk türkede ediyor.. yahu bu ülkede en çok küfürlü komeidlere gülünüyor düşün yani zeka yoktur komedi filmlerimizde dizilerimizde dikkat edersen yani eğer küfür ettilerse nedensiz yere sende et internet ortamı işte binlerce var o ağıza alınmatyacak küfürleri eden
+1 yılAzerbaycan o. ç israili sevmiyor bizim ismimizi israil dostalri arasina yazmayin.
Müslümanin Müsülmadan başka dostu olmaz da Ben Türkiyenin araplar için fazla birşey yaptigini sanmiyorum kardes Türkiye sadece işine geleni yapiyor. Yalanmi söylüyorum?
Geçmişe gelince Geçmişte bir sürü şey oldu onlarla suçlanmaz insan her insan hata yapar. Ve insanlar zamanla değişir.
Neden araplar Türkler için bir gösteri düzenlemiyor diye soruyorsun ya çünki orda kendi vatani için düzenlenen gösteride bile katliam oluyor ve psovakatörler ortaligi karistiriyor.
Geçmişe takilirsan Geleçegi göremezsin bu kin bu öfke sizi bitirir.
Bana gelip İsraili savunmayin. Savunanin da ***************
Simdi kaba paylaşım diye şikayet edersiniz de doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar o Şanlı Türk hilalini o * İsrailin bayragiyla yan yana koymuşsun ya Sende Bir * sin demekki15 Yorumla- +1 yıl
Çok ağır konuşmuşsun benim Azerbaycanlı ve Türk arkadaşlarım vardır hepsi ile çok yakınım gerçekten bütün İsraillileri aynı kefeye koyman çok, çok büyük bir yanlıştır. Ayrıca geçmiş, geçmişte hiç bir zaman kalmaz bunu unutmayın onlar gene gün yüzüne çıkar ve sizi sırtınızdan vurur. Ayrıca benim bayrağıma küfür edecek kadar ne kızdırdı seni bu kadar? Senin bayrağına ben saygı duyarım ama sen gelmişsin benim kutsal değerime küfür ediyorsun bumu hoşgörünüz?
- +1 yıl
Sen Türk değilsin ne ilgilendiriyor seni bizim Arap sevgimiz kardes?
Evet geçmiş geçmişte kalmaz ama orda insanlar acı çekiyroken bizim burada ohh iyi oluyormu dememizi mi bekliyorsun? umrumda değil çok sagi duydugunuz içinmi bayragimizi yakiyorsunuz kutsal değerimiz olan Kurani Kerime hakaret ediyor yakiyorsunuz çok merhametli oldugunuz içinmi orda zavalli insanlarin başına kimyasal silah yagdiriyorsunuz... Böyle bir devlete Şeref madalyasimi takalim? Rusya Ermenistan İsrail Amerika ve Çin benim için O* krali. Başka söze gerek yok. Evet her millette o* var. Ama biz o o* icimizden kovmasını da biliyoruz Çeçenistan kan ağlıyor mısır kan ağlıyor filistin suriye livya içkerya kan ağlıyor şimdi de Kerkük kan ağlıyorken sen bana neden bahsediyorsun? ben irk diye ayirmam benim icin tek bir irk var ki ona her türlü hakareti ederim oda masum insanlara zarar verenleri koydugum ŞErefsizler irkidir - +1 yıl
Sen biliyormusun gerçekten Asker olmalısın savaş anında senin gibi bir askere sahip olan ordu kesin zafer kazanır bu azimle. :) Yalnız şunu söylemek istedim benim diğerleri gibi olduğumu nerden biliyorsun benim elime silah alıp Filistinlileri öldürdüğümü nerden biliyorsun? Ayrıca bugün Azerbaycanın, Türkiye'den sonraki en büyük destekçisinin İsrail olduğunu unutma Ermenistan, Rusya ve İran'ı günahımız kadar sevmeyiz Azerbaycan ordusunun elde ettiği teknolojinin büyük çoğunluğu Türkiye ve İsrail tarafından verilmiştir. :) Ayrıca benim öldürülen Türkler için gösteri yapmadağımı nerden biliyorsun? Kerkükte öldürülen Türkleri peki kim öldürüyor söylesene ağladığınız Araplar değilmi?
- +1 yıl
İran size ne yapti onu söyleyin barii. İran benim komşu ülkem en az Türkler kaadar seviyorum.
- +1 yıl
İran en büyük İslam düşmanıdır ayrıca İran'ın her başı sıkıştığında Türkiye'yi vurucaz demesi ayrıca bir manidar bunun yanı sıra İran'ın tarihine bakmanı öneririm Müslümanlardan başka bir kavimle savaşmışmı? :) İran bize birşey yapmadı zaten yapamaz gerçekten istersek İranı hem hava, hem kara, hem denizden silip süpürecek bir güce sahibiz.
+1 yılkendine göre haklılık payın var ama dubai kuveyt suudi arabistan sesini çıkarmıyor diye ben ordaki din kardeşlerime sessiz kalamam kusura bakma. Evet şerefsiz çin türklere soykırım ediyor ama neden bu ülkenin cumhurbaşkanı, başbakanı, muhalefeti seçim derdinde ! biz ne ara bu kadar koltuk sevdalısı olduk ya ulan resmen adamlar bizi haritadan silecekler olası bir savaş durumunda senelerdir kardeşimiz olan suriye şu an bitik iran desen bize düşman türkmenler kan ağlıyor bizimkiler hala tayyip baba diye geziyolar. Ecevitteki yürek az bişe tayyipte olsaydı şimdi bu durumda olmazdık. Gençlere bakıyorum iyiki sessiz kalıyor tayyip diyolar israil bizi anında bitirir falan ulan köpekler ne çabuk unuttunuz çanakkaleyi !! ben inanıyorum inanmak istiyorum bir savaş çıksın 70 milyonumuz gözünü kırpmadan vatanı için milleti için ölüme gider. bu tayyip değil mi israili korumak için malatyaya hava savunma sistemini kurdurdu? kusura bakmayın ama en büyük hain içimizde TEK YOL DEVRİM
010 Yorumla- +1 yıl
Ben İsrailliyim ve İsraili bitirmek gerçekten kolay değil kardeşim Dünyanın en büyük savunma ve hava saldırı filosuna sahip bir devletiz ayrıca sizin içinizdekileri söyleyemiyorum bile RTE Türkiyei zaten bölmüştür yakında Kürdistan kurulacaktır bu acı bir gerçek Türkiye için.
- +1 yıl
sence koskocaa osmanlı soyunu nice savaşlar nice büyük devletler bitiremedi de bir İstanbul kadar olmayan israil mi bitirecek dostum. çanakkaleyi geçin helal olsun diyecem :)
- +1 yıl
Kardeşim Türkiyenin şuanki hlaini görünce zaten siz başta yenilmişsiniz belki savaşla yenilmediniz fakat ele geçirildiniz Osmanlı diyorsun fakat kalan topraklarını bakmanı öneririm git, gide küçülüyorsunuz ayrıca 1. Dünya Savaşında bir tek cephede galibiyet aldınız onun haricinde bütün cepheler Osmanlı ordusunu yerle bir etti Müttefik devletler. :/ Bunun yanı sıra artık cephe savaşlarının yapılmadığını belirtmek isterim elinizde henüz Yüksek İrtifa Hava Savunma Füzeniz bile yok İsrail şu an savaş ilan etse İsrail uçakları yüksek irtifadan üzerinize Bomba ve füzeleri gönderirken yalnızca izlemekle yetineceksiniz sapanlamı vuracaksınız?
- +1 yıl
iranla nükleer anlaşmamız var neyin kafasındasın amerikanın bile korkudan sesini çıkaramıyor irana malatyadaki hava savunma sistemini kaldırınca israili kim korkuyacak? amerika sence ortadoğuda savaşa gelirmi şimdi çin tarihinin en güçlü dönemini yaşıyor rusya desen süper güç yani bu işler basit değil israili abartıyolar
- +1 yıl
İran'la nükleer anlaşmanızmı var? Hahhaa İran ilk Türkiye'yi vurucaz diyor İran'ın en büyük düşmanı Türkiyedir siz hayla bunu anlamayacak kadar safmısınız sahiden? :D Adamlar olası bir savaşta ilk Türkiyedeki askeri üsleri havaya uçurucaz diyorlar hayla İran diyorsun peki İsrailin elinde 1000 adet kadar Nükleer başlık ve Jericho adında 11.500 Km menzile sahip Dünyanın en uzun menzilli kıtalararası Nükleer Füzesinin olduğunu söylesem ne diyeceksin?
- +1 yıl
Türkiyenin yanlış dış politikası yüzünden iran böyle bir açıklama yaptı ama olası bir savaş durumunda 3. dünya savaşı zaten başlamış olacak mavi marmara olayı sonrasında dünyanın en ünlü strateji yorumcularından biri açıklama yaptı türkiyenin donanma gücü oldukça güçlü iran böyle bir fırsatı kaçırmayacaktır dedi eğer israil ve türkiye savaşa tutuşursa iran israili 5 nükleer bomba ile siler diyor. Onu geçtim iraile avrupa ülkeleri bize doğu ülkeri ile müt olacaz kore çin japonya çin yani ben ihtimal vermiyorum türkiyenin savaş kaybedeceğine
- +1 yıl
İran, İsraili 5 Nükleer Bomba ile silermiş peki bunu hangi Füze ile yollayacak İsraile? Bunun yanı sıra İsrailin elinde 1000 kadar Nükleer ve EMP silahı var buna ne diyecek acaba İran? Ayrıca Dünyanın en büyük savunma ağı İsrailde'dir yani İran o füzeleri ateşleyemeden ya imha edilir ya da atmosferdeyken havaya uçurulur kolaymı sanıyorsun ayrıca İsrail Donanması, Türk Donanmasından daha modern ve uzun menzilli silahlara sahiptir en önemlisi elimizde Nükleer Füze fırlatabilen Dolphin sınıfı Denizaltılar mevcut, Türkiye'nin en yeni Denizaltısı 1980 Model.
- +1 yıl
şu an 2500 km menzilli kıtalar arası saldırı füzesinin denemeleri başladı bir kac yıl içinde seri üretime geçilecek dünyada sadece 5 ülkede bulunan F 16 var onunda seri üretimine geçildi MPT silahlarıyla ordumuz dahada güçlendi git araştır bakalım dünyanın en güçlu kara askeri gücüne sahip ülkelerden birisiyiz sen ne sanıyorsun türkiyeyi biz 2006 yılında savaştığınız Lübnan değiliz 80 milyon askerîmizle meydan okuyoruz dünyaya
- +1 yıl
Askeri konularda benim kadar iyi olamazsın Türkiye'nin en uzun menzilli füzesi 1500 Km'dir dediğin gibi yakında 2500 Km testleri başlayacaktır fakat unutma ki bu menzildeki bir füze Kıtalararası değil Orta Menzilli bir Balistik Füzedir, İsrail'in elinde ise Jericho adında 11.500 Km menzile sahip Nükleer Başlık taşıyabilen Kıtalararası balistik Füze vardır ki bu Füze Dünya'nın en uzun menzilli 3 füzesinden bir tanesidir. Ayrıca F-16'yı Dünya'da 24 ülke kullanır İsrail, ABD'den sonra Dünya'da en fazla F-16'ya sahip 2. ülkedir, İsrailin elinde tam 362 adet kendi üretimimiz olan ve kaynak kodları elimizde olan İsrail yapımı silahları entegre ettiğimiz Dünya'nın en iyi F-16'ları olarak bilinen F-16 I Suafa Block 60+ uçakları vardır, Türkiye'de ise 270 adet eski versiyon 1990 ve 2000 versiyon Kaynak Kodları İsrail ve ABD'ye ait F-16 Block 40, 50 ve 50+ uçağı vardır her halükarda sizden üstünüz. Ayrıca İsrail Dünyanın en gelişmiş ve kaliteli silahlarını üreten tek ülkedir.
- +1 yıl
Zırh konusunda İsrail'den yardım alıyorsunuz ayrıca İsrail şu an istediği takdirde kendi uçağını üretebilecek konumdadır savaş helikopteri filonuz döküntü bu yüzden Pkk'ya karşı ağır kayıp verdiniz T-129 Atak helikopterinizle biraz gelişmeniz olucak fakat İsrail, Dünya'nın en büyük savaş helikopteri filolarından birine sahiptir elimizde İsrail aviyonik ve silah sistemleri ile donatılmış Dünya'nın en iyi savaş helikopteri olan Apache Longbow savşa helikopterleri mevcuttur elimizde 1000 kadar Nükleer Başlık ve Nükleer'den daha tehlikeli olan Dünya'da birtek ABD, Rusya ve İsrail'in elinde bulunan ülkelerin bütün alt yapısı ve elektriğini kesip taş devrine götüren insan öldürmeyip, süründüren silah lakaplı EMP yani Elektro Manyetik Patlayıcı silahı vardır Türkiyenin henüz bir hava savunma şemsiyesi bile yok bu başlığı bıraktığımız anda Türkiye hükmen savaşı kaybeder. Size Jericho füzesini atsak durdurubilecek tek bir tane bile füzeniz yok NATO'dan Patrıot sistemlerini istediniz çok yazık.
+1 yılYarı hatalı yarı doğru yazını okudum. İsrail hükümeti yanlış kararlar veren bir hükümettir. Yakın zamandaki örneği de mavi marmara olayıdır. Kimse bana o hükümeti sevdiremez. Kişiye düşmanlığım olmaz. Dine ya da ırka da olmaz. Ancak kötü yapılan şeye düşmanlık ederim. İster müslüman ister başka dinden olsun.
15 Yorumla- +1 yıl
Bak bende böyle düşünürüm kardeşim İsrail hükümeti aşırı bir din baskısıyla yönetiyor ülkeyi aynı sizin gibi sizdede Tayyip İslam dinini kullanarka politika yürütüyor bizdede aynı işte durum bu.
- +1 yıl
Şuanda tel avivde durum nedir?
- +1 yıl
Hayat normal gibi yalnız güvenlik sağlam tutuluyor.
- +1 yıl
Kara harekatı yapacakmış hükümet. Bunu neden yapıyor? Mesela bu son derece yanlış bir davranış. İsrail halkına nasıl açıklıyor bunu? Bu savaşın sebebi nedir? Neden durmuyor?
- +1 yıl
Oy kazanma sebebi daha çok kara harekatı kesinlikle yapılmaması gerekiyor İsrail kayıp verecek ama Filsitin çok ağır kayıp verecektir Dünya karışabilir hatta bir savaşın habercisi bile olabilir çünkü Tanklarla girince Filistin sokakları çok dardır her yerde bombalar patalyacaktır.
Haklısın kardeşim. Konya'da 18 yaşındaki suriyeli erkek,65 yaşındaki kadını tecavüz etmiş. Kadın şikayetçi olmuş. Oğlanı hapise atmışlar. Hapisteki türk kardeşlerimiz kaburgasına kadar kırmışlar oğlanın. O denli dövmüşler yani anlacağınız. Okadar suriyelilere yardım edinceye kadar önce bizim türklerin aç yatanları düşünün. Halini arz etmeyen kardeşlerimizi düşünün. Lütfen arkadaşlar. Balkonumuza çıkamıyoruz , biz balkona çıkınca pencereye oturup bize bakıyorlar. Bırakın şu arap sevgisini. Kendi ülkelerini yöneten adam bile iç savaş açtı. Tamam iyiside var kötüsüde. Ama siz arap yalakalığınızı bırakın. Ve gözlerinizi açıp kimin iyi kimin kötü olduğunu anlayın...
221 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben Türk değilim.
- +1 yıl
İsrail.
- +1 yıl
İsrail'in %90'ı Musevidir geri kalanları Müslümandır. Ayrıca ülkemi savunmaktan öte Arapların gerçek yüzünü göstermek istiyorum.
- +1 yıl
Annem Giresunludur çok eskilerden yerleşmişler Giresuna. Bir gün İsraile gel kardeşim seni evimzide ağırlamakta onur duyarız gerçekten böyle olmadığımızı görüceksiniz.
- +1 yıl
Yok hiç önemli değil konuşmak bana çok güzel gleiyor ayrıca 3 İsrail genci Filistinliler tarafından öldürülmüştür olay bunun üzeirne patlak verdi haa öncesini soruyorsan İsrail 1948 yılında kurulmuştur Arapla kabullenemedi ve savaş açtılar ve her defasında yenildiler.
- +1 yıl
kendi ülkeni savunman çok güzel. Bende ülkemi ve şehrimi savunurum. Ben konyalıyım. Almanyada nerelisin dediler türküm dedim. Hangi şehir dediler konya dedim. Alman hemen konyalışar çok hırsızlık yapıyorlar dedi. Ama oyle bişeyyok. Bnde konyayı savundum. Ama almanyada konyalıyım demeye utanıyorum kardeşim. :(
- +1 yıl
Bak herkesin bir hatası olabilir ve İsrail her saldırısında aşırıya kaçıyor evet çünkü bizim içimizde çok aşırı dinciler vardır ama bunları düzeltmek hepimizin elinde karşı tarafta bize düşmancı tavır sergilediği için barış felan yaşanmıyor.
- +1 yıl
İsmim Ariel kardeşim. :D
içimde acayip bir israil sempatisi, yahudi sevgisi var. şu gereksiz arap sevgisini çok yapmacık buluyorum önce bir türklere üzülelim içten gözyaşı dökelim, araplardan kime hayır gelmiş ki çoğu birbirini yiyiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim ne denir bilmiyorum hepsini genelleme yapmak yanlış aslında ama çoğu hain bu yüzden Dünyanın hiçbir yerinde sevilmezler.
Türk ırkını şu soysuzlar için iki paralık ettiler.1915 daha unutulmadı 100 yılda geçse 1000 yılda geçse Türk'ün kanı yerde kalmayacaktır. Araplar ve yandaşları hain olmalarının bedelini canlarıyla ödeyecekler.
43 Yorumla- +1 yıl
Öyle kardeşim yorumlara bakıyorumda insanlar herşey İslam için diyorlar ve Arapları tutuyorlar hayla keşke böyle düşünmeseniz Türkiye'ye gerçekten acıyorum işte bu yüzden gerçekb büyük bir devlet olamıyorsunuz hak ettiğiniz konumda yer alamıyorsunuz.
- +1 yıl
İsrailde bir kural vardır kendi insanına sonuna kadar sahip çıkma kuralıdır işte bu yüzden güçleniyor İsrail bugün Dünyanın en büyük lobileri Yahudi lobileridir diğer Lobiler ise İsrailin kontrolü altındadır gene gerçekten Türkiye gerçekleri görebilse Türklerin milli irade ve özgürlük için canla başla savaştıklarını bilirim bugün Türkleri satıp Araplar için savaşacak Türkler var maalesef.
Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Bütün savaşlar zaten insanların hırs, ırkçılık ve para merakı yüzünden çıkıyor. Ama insanlar hala bundan ders almıyor. Hala geçmişe bakıp bu böyle yaptı bizde intikamını alalım diyen cahiller var. Bende bunu anlamıyorum neden hala ısrarla ders almıyoruz? Geçmiş geçmişte kaldı geçmişe bakıp kin tutmanın zararlarını hala savaşlarla ödüyoruz fakat hala akıllanamadık. İsraille Türkiye dost olabilir tabiki eğer İsrail hırs , ırkçılık ve para merakından vazgeçerse...
211 Yorumla- +1 yıl
Bizde para merakı yoktur zaten Dünyada pek çok ülkenin sermayesi bizim elimizdedir biz geçmişimizde çok acılar çektik bunların başlıca sebepleri Araplardır, İsrail 1948 yılında kurulduğunda savaşmak gibi bir niyeti yoktu Araplar durduk yere savaş açıp, vurmaya başladılar ve biz karşılık verince kötü olduk.
- +1 yıl
Bir çok ülkenin sermayesi sizin elinizde ama bu durduk yere veya şans eseri olmadı. Almak istediğiniz intikamlar içindi hepsi. Mesela Almanya. Hitlerin sizin ırkınızı öldürdüğünün belki iki katı roman öldürüldü. Onlardan kimse bahsetmiyor ama. Çektiğiniz acıların yanında çektirdiğiniz acıları da düşün. Size çektirilen şeyleri hiç kimse savunamaz ama bunun arkasına sığınıp acı çektirmek çok aşşağılıkça. İşte savaşlarda hep bu yüzden çıkıyor. Kin ırkçılık ve para
- +1 yıl
Kin ve ırkçılık her ülkede vardır bu Türkiye'de yok mu sanıyorsun pek çok Türk arkadaşım var bütün Kürtlerin kafasını kesicez diyorlar. Ne bu şimdi? Bu Dünya var olduğu sürece maalesef savaşlar sürecektir bunun kimse önüne geçemez maalesef.
- +1 yıl
. Bende yok mesela ırkçılık. benim gibi düşünenlerde var dünyada. Hatta dünyadaki bütün insanlara sorsak savaş olsun ister misiniz diye çoğundan fazlası istemez. Ama olmasını isteyen beyinsizler yüzünden savaşlar hep var. Başkalarının gazına gelerek yok kürtler ölsün yok araplar kötü diyorlar. mesela kürt örneği;aslında kürtlerden pkkyı desteklemeyen pkkdan nefret eden bir sürü insan biliyorum. Onların bir suçu yok. Ama gel gör ki kendi fikri olmayan araştırıp sorgulamayan insanlar hep başkalarından duyduklarını küçükken onlara öğretilen kini nefreti taşıyorlar. Bu insanlar farkında değiller ama başkaları onları maşa olarak kullanıyor.
- +1 yıl
Kürtleri biliyorum biraz korkak bir Irktır ve Kürdistan diye bir düşünce içindeler kuracaklar fakat fazla sürmeyecek bu ülkenin hayatta kalması ama belli bir çıkarlar vardır sen birisi ile uzlaşamadığın zaman mecburiyetten devreye silahlar girer bu acı bir gerçek bende Irkçı değilimdir ama yapılan yorumları görünce çok kızdım.
- +1 yıl
pkk kürdistanı kuracak mı bilmiyorum orası hiç belli olmaz.. Ben ırkçı değilim demişsin İsrailin müslümanlara yaptığı eziyetlere ses çıkardın mı hiç? Yukarıdaki yazında arapları yerle bir etmişsin ırkçılık değilse ne bu? Hitlerin Yahudilerden daha fazla roman öldürdüğünü bildiğine eminim. Peki hitleri karalarken yahudilerden bahsederken romanlardan hiç bahsettin mi? Yorumları okumadım. Az çok tahmin ediyorum ne yazdıklarını. Devreye silahların girmesini istemeyende var. Dünya sadece yahudiler için veya mülsüman veya türkler için yok. Hepimiz için yaratılmış hepimize yetecek kadar her şey var. Ama dünya ekonomisini yönetmek isteyen ırkçı pis insanlar yüzündensavaşlar vardı var olacak. Oysaki herkes geçmişten ders alsa hiç biri olmaz bunların ama bunu her insan yapamaz malesef
- +1 yıl
Bende geçmişimizden ders alalım isterdim ama maalesef böyle olmuyor bizler normal halkız emir bizde değildir bize verilen emirleri yerine getirmekle hükümlüyüz yalnızca. Araplardan nefret etmemin sebebi ise geçmişte İsraili çekemediler kurulduğumuz zaman bize saldırdılar sevmediler biz karşılık verince bütün Dünyada kötü olduk.
- +1 yıl
Sen istesen bu savunduğun düşüncelerin hiç birini savunmaya bilirsin. Size verilen emir ne ki ; İnsan vahşetine göz yummak mı? Yahudilerin üstün ırk olduğu mu yoksa emir? Hiç bir yaratıcı diğer yarattıklarını öldürmeyi emretmez. İstese kendi öldürür zaten. Sanırım israilde yaşıyorsun ya da en azından çocukluğun orada geçmiş. Bu düşünceler sana aşılanmasaydı da yine aynı mı düşünecektin. İsrailde değilde arabistanda doğsaydın İsraile destek verir miydin? İsrail araplara karşılığı fazlaca verdi zaten. Sizde şimdi kimseyi sevmiyorsunuz. Arapları da almanlarıda Türkleride diğer milletleride. Bu bencillik ve Hakimiyet arzusu savaştan başka bir şey kazandırmıyor kimseye.
- +1 yıl
Benim kimse ile bir sorunum yoktur Arapta, Türk arakadaşlarımda vardır hatta en yakın arkadaşlarım Azeri ve Türktür. Ben savaşlara sonuna kadar karşı bir insanım kimsenin öldürülmesi tabiki istemiyorum ama olaylara biraz objektif bakılsa gerçekten herşey daha düzgün olacaktır.
+1 yılyalakalik gibi bir durum yok bilgin sifir biz oyle vicdanli bir milletiz ki herkese uzulup aglayip yardim etmeye calisiyoruz. ben orada o gunahsiz insanlarin oldurulmesinee karsiyim dualarimiz onlarla. yahudiler onca mazlumun ahini canini aldi kahrolsunlar insallah
15 Yorumla- +1 yıl
Peli aynı tepkiyi ne için Soykırıma uğrayan Türkler için şuanda göstermiyorsunuz Çin sizin soyunuzu şuanda tüketiyor.
- +1 yıl
kimse kolay kolay soyumuzu kurutamaz kurursada o da Allahtan dunyaya kazik cakmayacagiz hepimiz toprak olacagiz suleymana osmanliya bile kalmadi bu dunya neyin pesindesin yarim aklinla. obur dunya icin hazirlik yapin bence yahudiler;)
- +1 yıl
Benim öbür taraf için hazırlık yapmadığımı nerden biliyorsun bugün bir haber okudum Türkiyenin bir bölgesinde Suriyeliler haraç kesiyorlarmış hatta Türk bir kadına tecavüz etmişler Araplar ne kadar iyi insanlar değilmi?
- +1 yıl
Konuyu
surekli neden araplara getiriyorsun ben bahsettim mi hic araplardan. hangi konuyu bahsetmek istiyorsan o konuya getiriyorsun sojbeti bir çin bir israil bir ingilterw nerden tutturcagini bilemiyorsun:) ben ne diyorum sen ne diyorsun. bence bukadar bilginle hic girme bu konulara;) - +1 yıl
Benim asıl bahsettiğim konu Araplardır ama fazla polemiğe girmeyeceğim zaten bütün suçu üstleniyorum tarih boyunca her zaman İsrail kötü olmuştu diye kabul ediyorum tamam daha fazla bu olayın üstüne gitmek istemiyorum. :)
+1 yılSonuna kadar haklısın. Tebrik ederim. Gerçi "insana insan olduğu için değer verme"den yanayım ben. Bu fikrime uygun iyi bir açıklama olmuş.
23 Yorumla- +1 yıl
Saol kardeşim keşke herkes birşeyleri gerçek gözleriyle görebilse.
- +1 yıl
Sevgili çarlistonbiber,
Seni üslubundan dolayı eleştirmeyeceğim. Bir düşünceyi desteklemek veya desteklememek bana kalmış bir şeydir. Bu düşünceyi desteklemem size ne zarar verdi bunu merak ediyorum. Kaldı ki sizden izin alacak da değilim. Bu benim ifade özgürlüğümdür. Kendinizden olmayan, sizin gibi düşünmeyen insanları aşağılamak bana göre yanlıştır. Soran kişinin profilini ve profil resmini cevabı paylaştıktan sonra inceledim. Bu unsurların tesirinde kaldığımı düşünmüyorum. - +1 yıl
(devamı) Yazdıkları tarihsel açıdan doğrudur. Irkçılık yaptığımı da düşünmüyorum. Ben hala "insana insan olduğu için değer vermekten" yanayım. Bu zaten ırkçılıktan son derece uzak bir düşüncedir ve yazıda kişiler "Arap ve İsrail" olarak tanımlandığı için bu cümleyi de cevabımda kullandım. Düşünceniz ne yöndedir bilmiyorum ama ben tarihsel doğruluğundan ve devlet çıkarlarımız göz önünde bulunduğunda doğru bir önerme olduğunu düşünüyorum. Desteklemekte veya desteklememekte siz de sonuna kadar özgürsünüz. Yalnız, rica edeceğim sizin gibi düşünmeyenleri yargılamayın.
Yahudilere de geçmişte Hitler morfinsiz ameliyatlar, binbir çeşit işkenceler yaptı. Hitlerin elinde sabun oldular. Bu insanlar da ''Gavura iyi olmuş'' derler. Halbuki hümanistim der, papucumun hümanisti.. Çinin Türkmenlere yaptığı işkenceleri hiç göremeyiz basında. Basın ne isterse insanlar ona inanır. Basını yöneten elin önemsememizi istediği şeyleri önemsiyoruz.
09 Yorumla- +1 yıl
Evet bu bütün Dünyada aynı maalesef insanlar gerçekten biraz araştırma yapsalar durumların aslında çok farklı olabileceğini görebilirler ama hiç birşey demeyeceğim artık. :)
- +1 yıl
Türkçe biliyorum eğitim aldım İsrailde ve Türkiye'de, Türkiye'ye sık, sık gelirim Kıbrısa gitmişliğim oldu kısacası Türklerin içinde büyüdüm diyebilirim çok fazla Türk yaşıyor İsrailde ayrıca bir sürü Türk arkadaşım vardır.
- +1 yıl
Evet öyle Arapların şuanki halini görmüyormusun kimisi açlık çekiyorken diğerleri altların lüks araçlar 500-600 metrelik gökdelenlerde yaşıyorlar.
- +1 yıl
Evet zaten Arapları daha çok onun için sevmem birbirlerine bile ihanet eden bir kavimdirler.
Gecmise takilip o bize boyle yapti su bize soyle yapti demenin alemi yok. Bugun isler tersine donup İsraile zulum yapilsa ayni tepkiyi onlara da verirdim. Sende ki nedir bu gecmiscilik, kincilik. Sen gunluk hayatta da boyleysen ailene sabir diliyorum. Olaylar gun itibariyle ele alinmalidir. Ayrica nedir bu milliyetcilik sendeki. Daha dogrusu irkcilik?
02 Yorumla- +1 yıl
Bende Irkçılı felan yoktur ben burdaki yorumları görünce bayrağıma ve insanımı edilen küfürleri görünce sinirlendim bunu yapmaya hakkınız varmı?
+1 yılBir bebek ve savunmasiz canlar katledilirken tabiki sessiz kalmayiz.
Hangi irktan hangi dinden olursa olsun , hatta dinsiz bile olmus olsa can'a kiyanin karsisindayiz.
Nasil bir vicdandir sizde , bebek ölurken sessiz kaliyorsunuz?
Kahrolsun israil , kahrolsun zulum yapan haksiz can'a kiyan butun ülkeler.!!016 Yorumla- +1 yıl
Yanlış çok yanlış Filistin doğrudan masum insanların, sivillerin olduğu yere Roket fırlatıyor peki buna ne denicek?
- +1 yıl
Kısasa kısas yaptıkları !
İsrail azıyor masum insanları öldürüyor da filistin sessiz mi kalsın?
Göze göz , dişe diş , kısasa kısas !! - +1 yıl
Yani masum insanları öldürmesi haklı diyorsunuz? Filistinli militanlar aynı sizin Pkk gibi insanların içine karışıyor, sivillerin arasında kalıyorlar ayrım yapılması çok zor oluyor bu yüzden Hava Kuvvetleri hepsini birden vuruyor eğer militanlar tespit edilirse sivillere değil zaten direk militanlara saldırır İsrail.
- +1 yıl
İsrail'lin yaptığına karşılık kısas yapıyorlar diyorum , kısasın ne olduğunu biliyor musun sen?
Sana saldırana aynısı yaparsın ama daha fazlasını yapamazsın bizim dinimiz yasaklıyor bunu , dişe diş göz göz kısasa kısas diyor..
Bizim pkkdan çektiğimizi hiç bir devlet çekmedi ya , azmı şehit verdik azmı can kaybettik , pkk masum insanları öldürdü katletti , kendi içimizde olduğunu bildiğimiz halde hiçbir pkk mensubunu alıpta suç işlemeden çatışmaya girmeden öldürmedik.
Bebeklerin gözlerini oydular , vahşice sivil kürtleri öldürdüler , adına " kürt " savaşı dediler , lan şerefsiz aşşağılık itler sizin canına kıydığın zaten " kürt " topluluğu , hangi türk'ü öldürdünüz?
Batıya kayabildiniz mi , habire doğuda masum canlara kıydınız adına kürt savaşı dediniz.!
Buna rağmen türkiye savunmasız canlara kıymadı , ülkesi sınırları dışına çıkmadı !
Anladın mı?
Ordan ahkam kesmek kolay tabi ! - +1 yıl
Peki sana soruyorum bugün Pkk'yı besleyen ve destekleyen kim gerçekten inanıyormusun Türk Ordusunun, Pkk'yı bitiremeyeceğine? :)
- +1 yıl
Türk düşmanı bütün ülkeler destekliyor , tarihinde büyük zaferler yaşamış asil türk soyunu çekemiyor hiçbir ülke. Türk'ün türk'ten başka dostu yok , bu ülke için kürt'lerde savaşmıştır haklarını asla yemeyiz.
Ama hiçbir devlet YIKAMIYACAK TÜRKİYE'Mİ !!
Bizde israil gibi masum canlara kıymayı göze alsaydık , doğu ve güneydoğu tarardık , kürt soyunun hepsini pkk bilseydik , kendi içimizde kürtler için soykırım yapardık , önümüze gelen bebek , kadın , erkek , yaşlı masum demeden , suçluyu suçsuzu aramadan keser biçerdik.
Zormuydu?
Değildi !!
Ama biz masum canlara kıyamayız , ben doğuda yaşıyorum ve biliyorum ki çoğu kürt ülke için canını vermeye hazır , çoğu kürt pkk zulumunden canları kurtarma çabasındaydı.
Adamdarda çıkmış kürt savaşı diyorlar !!
Aşşağılık şerefsiz itler , hepsi yahudi oyunu ülkemi bölmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
İsrail yok mu pkk nın içinde?
İsrail melek ve masum deme bana gülerim !!! - +1 yıl
Pkk'nın içinde İsrailli yok tabi bu tamamen uydurmadır belli bir destek verilmiştir ama sonrasında Pkk'ya ilk İsrail opersayon yapmıştır unutmayın Pkk lideri Abdullah Öcalanı İsrail yakalamıştır MOSSAD!!! Ve size kendi elimizle teslim ettik. Ayrıca çok büyük yanılgı içindesin biz 1948 yılında kurulduğumuzda Araplar bize durduk yere sataştılar bizde karşılık verince olaylar patlak verdi.
- +1 yıl
O israil zaten azgın bir milletir , araplarda az değil ama , biz arap yalakası değiliz biz müslümanın ve masumun yanındayız !
Arap ülkeleri veya araplar bizim için birşey ifade etmiyor hakkımızda çok yanlış düşünuyorsunuz , sadece orda bizim kutsal toplaklarımız var ve efendimiz var bizim için oranın toprağı kutsal , arap soyu değil !
Şimdi neden yüzyıllardır arap ve israil ülkelerine dinler indirmiştir yaratan anladınız mı?
Çünkü o milletler azgın , bozguncu , yeryüzünde barış ve sulh'u bozmaya çalışan milletlerdir..
Pkk liderine gelince , bize verdiniz çünkü kendi içinizde planlarınız doğru gitmedi türk soyuna yalakalık yaptınız , birde veriyoruz ama idam etmeyiniz dediniz :)
Onun cezası idamdı , tıpkı saddam hüseyin gibi idam edilecekti !
Amerika ve israil kardeş devlet zaten , saddam idam edilirken mutludular ama bize öcalanı verirken İDAM ETMEMEK KAYDIYLA veriyoruz dediler , neden peki?
Açılasana bunu bana? - +1 yıl
Sizin elinizde hadi idam edin o zaman meydanlarda liderleriniz konuşuyor boş, boş neden hiç bir tanesi çıkıpta birşey yapamıyor yakında Öcalan denilen kişi Türkiyenin başında lider olucaktır bu İsrail medyalarında dolaşan birşey siz hayla bunun farkında bile değilsiniz. Siz bağımsız bir ülke değilmisiniz, güçlü değilmisiniz ki idam edin işte.
- +1 yıl
Bizim liderimizinde pkk yandaşı olduğundan şüpheliyim zaten , israilden ve amerikadan korkuyor.!!
Öcalan zor türkiyenin başında zoooorrrr lider olur ,
bunu hayal edip durun siz türkiye kolay kolay yıkılmaz :)
Öcalan adi'sini şehit analarına ve babalarına vericekler , içlerinin acısı dinene kadar parça parça edicekler onu, işte o zaman içindeki acılar diner..!
Sıkıştığınızda suçu bizde bulursunuz zaten , neden idam edilmeme zorunluluğu getirdiniz siz , onu açıklasana bana?
Çünkü israil ve pkk yandaşlar , ha birde amerika var içinde ve türk düşmanı diger ülkeler.. - +1 yıl
Pkk İsrail için bir böcek gibidir bize karşı dayanacak güçleri yoktur. :) Ayrıca sne milliyetçilik duygusu ile diyorsun evet inanıyorum bunu gerçekten yaparsınız ama güç sizde değil şuanki yönetiminizde.
- +1 yıl
O yönetimi yıkıcaz inşaallah Allah'ımın izniyle !
Pkk zaten israilin yandaşlığını yaptığı bir örgüt kurduğu gibi yıkmasını bilir tabiki , zor olmaz dediğin gibi..!
3'üncü defa soruyorum ; Neden bize öcalan adi'sini verirken idam edilmeme şartını koştunuz?
Nedenini açıklıyayım , dediğim gibi pkk israil'in yandaşlığını yaptığı bir örgüttür türkiye'ye " iyi masum ve türk dostu " olduğunu göstermeye çalıştı yağcılık yaptı ve bunu yaparken de veriyoruz ama idam etmeyin dedi..
O pisliğin geberdiği günde gelicek merak etmeyiz siz , biz OSMANLI torunlarıyız :) !!! - +1 yıl
Gerçekten gülünç hiç bir sebebi yoktu biz İdam etmeyin demetik siz kendiniz istediniz hapise atmayı kimseye karışmadı İsrail ayrıca kimseye yağcılık yapmaz.
- +1 yıl
Doğru evet :) gulunecek haldesiniz.
- +1 yıl
İyi tamam. :)
+1 yılbende anlamıyorum kardeşim bu maları bir savaş çıksa arkamızdan bıçaklıyıcak ilk kişiler arap lar ama hala üzülüyoruz onlar için sikiyim böle devleti doğru düzgün biri geçsin devletimizin başına yemin ediyorum adak adıyıcam
11 Yorumla- +1 yıl
Türkiye güçlü bir devlet ama çok sert ve acımasız bir sistemle yönetiliyor. :/
+1 yılisrail ne yaptı türkiye için? teröristsiniz bu kadar basit. senide katıyorum çünkü sen de savunuyorsun. kimsenin arap yalakalığı yaptığı yok ağzını topla önce israil yalakası olan sensin. haksız her zulmü protesto ettim ediyorum edeceğim.
533 Yorumla- +1 yıl
İyi tamam geçmişte Atalarına yapılan zulmü protesto ettinmi peki? :) ya da şuanda öldürelen Türkmenler için protesto ettinmi? Bize göre Araplar teröristtir. Ayrıca İsrailin, Türkiye için yaptıklarını burada fazlasıyla yazarım gerçekten istiyormusun bunu? Ve Araplarında Türkiye'ye neler yaptıklarını teker, teker sayarım gerçekte duymak istiyormusun kardeşim?
- +1 yıl
ya bırak Allah aşkına israil 1 verse 10 aldı yararından çok zararı dokundu bize.. evet türkmenlere de yapılan saldırıları protesto ediyorum. kimsenin günahından bir diğeri sorumlu değil. yıllar önce döneklik yapan arap liderleri yüzünden bombalanan zavallı çocukları sırf arap olduğu için mi görmezden geleyim? hadi ordan...
- +1 yıl
Bende sivillerin öldürümesine karşıyım burada İsrial hükümeti ağır baskı yapıyor saldırlar için kabul ediyorum ama senin topraklarına Yunanistandan füze atılsa sen ne yapardın bizde olan olay budur Hamas bize Roket saldırısı düzenliyor kendileri kaşınıyor kısacası.
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/d4WnaQ.jpg
tam olarak durumu anlatan karikatür. hadi diyelim bu sefer sınırınıza bomba atıldı. peki diğerleri? diğer saldırılar ambargolar mavi marmara olayı bunlar neden? yardım gemisine saldıracak kadar insanlıktan çıkmanın sebebi nedir açıklar mısın bunu? - +1 yıl
Saldırıların abartıldığını bende biliyorum ama Türkiye'ye bu denli bir saldırı düzenlense emin olun daha kötüsünü yaparsınız Kuzey Kıbrısa saldırı düzenlense Rumlara savaş ilan edersiniz. Ayrıca Mavi Marmara olayında İsrail karışmıştır Türkiye'den özür dilenmesini istedi herkes burdaki aşırı dinci lobiler engel oldu İsrailin içinde bile karışıklık olmuştur.
- +1 yıl
benim ülkem senin savunduğun soysuzlar gibi kanla beslenen bir ülke değil. bunun en büyük göstergesi de kürt açılımı ve barış sürecidir. israil dünyanın en büyük gücüyken filistin gibi bir ülkeyi her türlü bahaneyle bombalaması yağmalaması sömürmesi ne akıl işi ne de insanlığa sığan bir durum
- +1 yıl
ayrıca sonuca bak sen özür dilendi mi hayır. dilenseydi o şehit olan genci geri getirebilir miydiniz hayır. ailesiyle tanıştım bir topluluk vasıtasıyla. kaç sene oldu kadının içi hala yangın yeri. özür dilense o kadının acısı dinecek miydi?
- +1 yıl
Siz hayla önünüzü görmüyorsunuz parçalanmak üzeresiniz Kürtler ile barış yaptığınızı sanıyorsunuz ama bu bölüneceğinizin habercisidir İsrailde şimdiden bunun haberleri yapılmaya başladı sadece İsrail değil İran ve ABD'de durum aynıdır. Ayrıca o masum dediğiniz Filistinden bize kaç tane Roket yollanıyor biliyormusun üstelik bu Roketler şehirin merkezine atılıyor sivillerin olduğu yere neden İsrail ordusunun üzerine yollamıyorlar peki?
- +1 yıl
Tamam bak masum insanların öldürülmesi gerçekten kabul edilemez zaten İsrailde büyük olaylar oldu aşırı dinci Yahudi Lobileri karşı çıkmıştır dilenmesin diye ülkede sorun yaşandı bende sonuna kadar özür dilenmesinden yanaydım ama özür dilendi haber izlemiyorsun galiba ayrıca İsrail ölen insanların ailelerine tazminat ödemeyide kabul etmiştir.
- +1 yıl
israil medyasına aldanacak kadar düşmedik çpk şükür. israile kalsa bütün dünya bölünüyor parçalanıyor bir tek kendileri sapasağlam. öyle görünmek istiyorlar çünkü yoksa nasıl vatandaşını kendi tarafına çekecek? nasıl arkasına halk desteği alacak? peki neden konu olmuyor israile atılan bombalar? burnu kanasa dünyayı ayağa kaldıran bir devlet neden örtbas ediyor bombalamaları?
- +1 yıl
o özrü siz dilemediniz zorla dilettiler yoksa türkiyeyle savaş çıkacaktı
- +1 yıl
İsrailde bir kural vardır kendi canı yanarsa fazlasıyla çektirir ve intikam alır karşı taraftan çünkü biz geçmişte çok acı çektik anlıyormusun?
- +1 yıl
dur canım siz daha acı çekmediniz sizi daha çok büyük acılar bekliyor :)
- +1 yıl
Almanlardan zaten intikam alınmadığını kim söyledi bugün Almanyanın yönetimi Yahudi Lobilerinin elinde sadece Almanya değil, İngiltere, ABD, Rusya, Hindistan vs... Dünyanın en büyük güçlerinin başında hep Yahudiler vardır ama anlatmak istediğimi tam anlayamadınız.
- +1 yıl
kimseye kendini savunma hristiyanlar gibi biri tokat atarsa öbür yanağını çevir diyen yok. insanlıktan çıkmış kanla acıyla beslenen yaratıkların ülkesidir israil. araplar şöyle yalancı böyle dönek diyosun savunduğun ülke aynı bokun laciverti. müslüman mısın değil misin bilemem haddim de değil zaten sormam. ama bir insan böyle bir vahşeti savunmaz. bunun için müslüman olmaya gerek yok insan olmak yeterli
- +1 yıl
Olayın diğer yüzüne bakmıyorsunuz peki size soruyorum siz Pkk'yı nasıl görüyorsunuz? Bizde Filistini öyle görürüz onlar direk Masum insanları hedef alıp Roket fırlatıyorlar İsrail Ordusuna saldırsalar neyse diyeceğim ama doğrudan sivil insanlara saldırıyorlar. Peki siz Pkk için ne düünüyorsunuz? Ben İsrail Ordusunda eğitim almış birisiyim yakında İsrail Hava Kuvvetlerine katılacağım askeri ve siyaset bilgim kuvvetlidir ve pek çok Türk arkadaşım vardır bizzat Türk Ordusunda üst düzey Hava Kuvvetlerinde görev yapan Türk arkadaşlarım var belki bir gün ben bir İsrail Pilotu olaran arkadaşlarımla rakip olarak karşlışıcam ama siz olayları tam olarak anlayamadınız.
- +1 yıl
filisrin bir devlet pkk örgüt neyin kafasındasın arkadaşım?
- +1 yıl
Pkk İsrail felan değildir o senin Astsubay olan komşun kesin İsraile olumsuz baktığı için İsrailin kontrolü altında olduğunu söylemiştir ama alakası bile yok ben Askeri ve Siyaset alanında çok iyiyimdir ve emin ol o senin komşundan iyi bilirim Pkk'yıda Türk Ordusunuda. :)
- +1 yıl
senden vicdan beklemek hataymış zaten soysuz israilin askerinden ne beklenir ki... daha fazla yazma lütfen fikirlerin sende kalsın. insan olman yeterliydi halbuki zulme karşı durmak için
- +1 yıl
Ben zaten zulme her zaman karşıyım ama siz taraflı davranıyorsunuz acaba İsrailde masum insanlar öldürse tepkiniz aynımı olucaktı? Ben Türk medyasını takip ediyorum atılan yorumları görüyorum keşke bütün İsrail halkı aynı şekilde kırılsa diye yorumlar atılıyor İsrail bebeklerinin kurşuna dizip bunları küçükten temizlemek lazım diye yorumlar atıyor sizin halkınız.
- +1 yıl
aramızdaki fark ne biliyo musun bu cümleleri benim halkımın içindeki boş kafalılar söylüyo senin devletin fiile döküyo. sende hangisi daha cahil hangisi daha barbar hangisi daha zalim?
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/nY525l.jpg
bu resim de son yorumum olsun. başka da bir şey söylemiyorum - +1 yıl
Filistin militanlarının sizin Pkk'dan farkı yoktur ablatabiliyormuyum masum insanların içine gizleniyorlar İsrail askerlerine saldırıp doğal olarak sivillerde vurulmak zorunda kalnıyor.
- +1 yıl
o çocuğu o hale getirmek eminim çok büyük bir zorunluluktu. pkk yla aynı kefeye koyamazsın filistin israilin içinde barınan türlü güçlerden destek alarak israile saldıran bir örgüt değil. diyelim ki öyle pkk türkiyede eylem yaparken polise ve askere saldırırken küçük çocukları öne sürer bilerek ama bir çocuğun kılına zarar gelmez. bu insanlığın gereğidir çünkü
- +1 yıl
biz de kendimizi savunuruz ama çocukları katlederek kadınlara tecavüz ederek değil
- +1 yıl
Sen Pkk'yamı yakınsın yoksa Türkiyemi?
- +1 yıl
ben hiç bir soysuzum yakını değilim
- +1 yıl
yeterince anlaşıldı mı
Irkçı bir yaklaşım sergiliyosun bunun araplıkla kurtlukle ne alakası var çıkarın at gözlüklerinizi onlarca çocuk, savunmasız kadınlar binlerce insan katlediliyor bunları tüm dünyaya duyurmak savaşa dur demek yalakalık değil insan sevgisi demek boyle bir durumda sessiz mi kalınmalı işte bu durum kışkırtıcı devletlere yalakalık olurdu gazzede Filistin de suriyede onlarca insan katledilirken sen yatağında rahat uyuyorsan Rabbim sorar bunu diğer tarafta.
113 Yorumla- +1 yıl
Benim rahat yaşadığımı nerden biliyorsun? Filistin sürekli sivil bölgelere Roket fırlatıyor buna ne diyeceksin? Ben Irkçı felan değilim asıl sizin gözlerinizin açılması lazım.
- +1 yıl
Sen neyden bahsediyorsun onlarca çocuğu yetim bıraktınız yüzlerce insan öldürdünüz sizin yaptığın zalimlik. Filistin kendini korumaya çalışıyor böylesine zalim olma empati kurmalısın allah bizi zalimlerden korusun mahşer günü hesap incedir allah her şeyden haberdardır katledilen bebeklerin hesabı sorulck sizden sen gibi merhametsizler yüzünden insanlık ölüyor!!!
- +1 yıl
İnan bana ben hepinizden daha çok merhametliyim sizin ülkenizdeki beş para etmez yönetimin ve medyanızın gazına geliyorsunuz binlerce Yahudi Bebeğini öldürenler için gıkınızı bile çıkarmadınız yalanmı? Arap Müslümanlar sizin Müslüman kardeşimiz dediğiniz insanlar 1. Dünya Savaşında bebek, kadın demeden hepinizi canlı, canlı parçalara ayrıdılar bıçaklarla hamile kadınların karnını diri, diri kesip çocukları çıkardılar hayla bunu göremiyorsunuz çok yazık.
- +1 yıl
:)) güldürüyosun beni evet sizin yandaş medyacılarınız da birde yaptığınız zalimliği dünyaya duyaranda var 1. dünya savaşından bahsediyorsun unutmaki biz türk milletiyiz atatürkün dediği gibi yurtta sulh cihanda sulh herkez yaptıgı şeyden sorumludur kaçıncı yüzyıldan bahsediyorsun simdi bu masumların ne günahı var. mısırın suriye nin yanında birde suriye de iç savaş çıkmış olsaydı ve savunmasız insanlar katledilseydi biz bu durumda yine sessiz kalmazdık. peki sen suriyenin askeri misin?
- +1 yıl
Evet ben İsrail Hava Kuvvetlerinde yakında Pilot olarak göreve başlayacağım askerim kısacası. :)
- +1 yıl
İsraile göre evet her ülkede aynıdır bir ülkenin asker öldürülürse şehit olarak gömülür.
- +1 yıl
Gerçekten nerden biliyorsun benim zalim olduğumu? Dünyanın en acımasız insanlarının Arap Müslümanlardan çıktığı ortada yalanmı? Adam bebeğin kafasını kesip maç yapıyor. Ya ben iyi bir insansam beni tanımadan iftira atmak günah değilmi senin dininde de?
- +1 yıl
Yargısz infaz yapmıyorum senin İsrailli ya da mısırlı Suriyeli filistinli olman önemli değil benim için açtıgın konuda ırkçı yaklaşımından araplara yalaka lıktan bahsedysn onlara arap olduğu icn değil insan oldukları için yanlarında olduğumuzu görmezden geldgn için merhamtszsn dedim ve sen gerçekten merhametszsn napyrsun peki hava kuvvetlerinde bombalmyr musun masumları
- +1 yıl
Ben masumları bombalamıyorum ben kimseyi öldürmedim bu zamana kadar biz teröristlerle savaşıyoruz Filistinli militanlarla onların masum insanları ile değil ve yakında kendi uçağıma sahip olunca emir verilirse elbette vuracağım militanları bizim sorunumuz masumlarla değil peki sen senin kendi soyundan olan Türkmenler için neden birşey yapmıyorsun onların yanında olmuyorsun Başbakanınız çıkmış Filistin diye ağlıyor aynı hassasiyeti neden Türkmenler için yapmıyor?
+1 yılÖnceliklr hükümetin ne yaptığı umrumda değil ancak bugün ırk din dil mezhep farketmeksizin katliama karşıyım.. hepsi için de tepkimi koyuyorum Doğu Türkistan Kuzey Irak Mısır Suriyr Filistin.. yalnız senin kaçırdığın konu Arapları Arap pldukları için değil MÜSLÜMAN oldukları için destekliyoruz.. Rabbim hepsine yardım etsin zulüm altında olanların.. hayırlı sabahlar
03 Yorumla- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum kardeşim.
אני מבין, אחי. - +1 yıl
Anlamaz bu kit beyinli bosver.
- +1 yıl
Bana hakaret etmenizde bir sebep var belliki ben size hakaret etmeden konuşurken siz bana neler diyorsunuz Arapların size biraz daha kazık atmasını istiyorsunuz demek onlar bunu layığıyla yerine getirir merak etmeyin. :)
1. Burada ki durum Arap durumu değil Müslümanın eziyet çekmesidir. İsrail vatandaşı olup Müslüman olan da var. Benim için burada önemli olan Müslüman olması.
2. Araplar Türkleri arkadan vurdu yalanını bir kenara bırakın gerçek tarihçilerden tarih öğrenin18 Yorumla- +1 yıl
Yalanmı vurmadılarmı? :)
- +1 yıl
Peki Osmanlı ordusunda görev yapmış Yahudi askerler için ne diyeceksiniz?
- +1 yıl
İşte yanlış düşünce sırf bu düşüncede olduğunuz için Türklere aptal muamalesi yapılıyor Dünyada ve her zaman ezilmeye mahkum kalırsınız bu kafa ile.
- +1 yıl
İşte Müslümanların kaybettiği noktadır bencillik!!! Ben ya çok iyi bir insansam, yardım etmeyi seviyorsam kafa kesen Müslüman cennete girecek ama ben Cehenneme'mi gireceğim bu bencillik değilde nedir Allah hepimizi görüyor o iyinin yanında olacaktır mutlaka işte senin gibi düşünen zihniyetler Cehennemin dibini boylayacak kendi dininde deniyor bu sen iyi okumamışsın Kuran'ı Kerim'i.
+1 yılİsrail kimseyi sevmez ama şu yönden haklısın Türkler Araplardan çok çekti açıkçası bende Arapları sevmiyorum ama kimsenin Arap yalakalığı yaptığı yok kim Arap hayranı Türkiyede? mesela burada Müslümanlık ve şu an bir katliam var Netanyahu'nun yaptığı açıklamaları okuyunca onu öldüresim geldi emin ol birçok Müslüman bunu istiyor
012 Yorumla- +1 yıl
İsrail hükümetini bende pek sevmem aşırı dinci davranıyorlar fakat herkesin geçmiş, geçmişte kalmış demesi çok tuhafıma gitti ve hayla Türk halkının Arapları iyi birşey sanması çok tuhaf sahiden çünkü sizi bir gün gene vuracaklar.
- +1 yıl
sizi derken sen Türk değil misin
- +1 yıl
Hayır İsrailliyim. אח שלי. :)
- +1 yıl
Bak kardeşim halklar, cinsiyetler, ırklar, cinsel tercih sahipleri, siyahlar, beyazlar iyidir veya kötüdür denemez. Bireyler iyi veya kötü olur. Araplar dediğin homojen bir şey değil ki, onların da arasında iyileri var kötüleri var. Tıpkı Yahudilerden bu denli nefret edilmesine rağmen bunun da yanlış olduğunu savunmam gibi. Bütün Yahudiler tek bir kişi hariç şerefsiz alçak da olsa o tek kişinin hatırı için dahi "bütün Yahudiler şerefsiz" denilemez. Zaten teorik olarak da doğru bir şey olmaz o. Bütün Yahudileri kapsaması için o tek kişinin de şerefsiz olması lazım. Bu araplar için de, kürtler için de, türkmenler için de, Hristiyanlar, müslümanlar eşcinseller için de geçerlidir. İyi veya kötü olanlar bireylerdir toplumlar veya topluluklar veya gruplar değil. Umarım anlatabilmişimdir. Yıl 2014 oldu ya o bakımdan...
- +1 yıl
tabikide genelleme yapmak yanlış ben İsrail kimseyi sevmez derken İsrail hükümetinden bahsettim
- +1 yıl
Evet haklısınız karakteristik ve kişilik meselesidir bu olaylar ama genel itibari ile toplum ne görürse onu yapar Araplara bu kadar saygınlık verilmesi çok tuhafıma gitti özellikle Yüzyıllardır Araplardan canı yanış Türkiyenin insanlarının böyle düşünmesi çok garibime gitti.
- +1 yıl
Amacını bu kadar belli etme hepinize aşılamışlar Müslümanları bölmeyi gelmiş burada laga luga yapıyorsun
- +1 yıl
Kimseyi bölme gibi bir amacım yok benim çok fazla Türk arkadaşım vardır ben sadece biraz olsun durumunuzu öğrenmek istedim.
- +1 yıl
Ne durum öğrenmesi gelmişsin akıl veriyorsun vay arkadaş ya Türk arkadaşlarınıda tahmin ediyorum nasıl tipler olduğunu fikirlerini kendine sakla insan ol önce zulme dur de
- +1 yıl
Ben gerektiği zaman İsrailide protesto etmiş birisiyim ama siz Filistin ve İsrail arasında yaşananları tam göremiyorsunuz adamlar bize sürekli sivil insanların bulunduğu noktalara Roket ateşliyorlar İsrail ordusuna ateşleseler neyse diyeceğim ama doğrudan masum insanların olduğu yere ateşliyorlar bizimkiler aşırı derecede abartarak aynı şekilde karşılık veriyorlar ayrıca Filistinde militanlar ile sivil ayırt edilemiyor hepsi iç, içe yaşadıkları için doğrudan İsrail Ordusu mecburiyetten sivil bölgeleri vurmak zorunda kalıyor.
- +1 yıl
konuşmamıza gerek yok
- +1 yıl
Haklısın görüşüne saygı duyuyorum. :) אני מבין, אחי. :)
+1 yılNasil nu kadar gaddar düsünebiliyorsun ya gecmis gecmisde kalmis bir huzur vermediniz adamlara heran bir yere bomba düsüyor o insanlarin psikolojisini bir düsünsene. Israil yardimci olmus demissin peki marmara gemisindeki saldiriya nedemeli bir yardimi bile cok gördüler
113 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş, geçmişte kalmıyor maalesef yarın, öbürgün gene aynısını yapacaklar size ve sizin bunu görmemeniz çok üzüntü verici. Ayrıca en iyi örneği şöyle vereğim 2000'li yılların başlarında Türkiye ekonomik krizde ve Yunanistan tam fırsat olduğunu düşünüp Milyarlarca$'lık silah alımı yaptı Türkiyeyi vurmak için Türkiye ise Yunanistana tek bir mermi bile sıkamayacak haldeydi sonuç nemi oldu? İsrail, Türkiye'ye elindeki en kritik ve gelişmiş silah sistemlerinden birisi olan Popeye adında Füze vermiştir bu Füze Yunanistan ile Türkiye arasındaki bütün dengeyi sağlamış ve Yunanistanı yerle bir edecek füzeydi o dönem hangi İslam devleti Türkiyenin yanında yer aldı söylermisin?
- +1 yıl
Ya kardesim heryeri Israel birbirine düsürüyor o ülkryi oraya amerika bilerek yerlestirdi bütün müslüman ülkülerin tam ortasina. Zamaninda cok acimisdim hittler cok cektirdi diye icim sizlamisdi o iskence yerlerine gidip bizzat görmüsdüm ama cok ileri gitti artik bunun hic bir hakli yani olamaz bu bir erkeyin kadins vurmasi gibidir orantisiz güc kullaniyor bir sürü masum insal ölüyor gözün körmü asil senin
- +1 yıl
Kafa mı kesiyorlar. Sizce o kafa kesenler MOSSAD'ın aralarına yerleştirdiği ajanlar değil mi? Medya ve sermaye gücünü kullanarak algı operasyonu yapıyorsunuz. Bebek öldürenlerden ne haber? Ondan bahsetmiyorsun hiç? Zaten Osmanlı'ya milliyetçiliği sokarak Arnavut'lardan, Bulgar'lardan, Araplardan ayırdınız Osmanlı'yı, yetmiyormuş gibi hala propoganda yaparak bir de ayrıldığımız Araplarla düşman ettiniz, hala da devam ediyorsunuz. Kürtlerle bizi düşman ettiniz hala devam ediyorsunuz. Koskoca Osmanlı'da barış içinde yaşayan onlarca kavim birbirine düşman hale geldi. Dost olursak korkuyorsunuz değil mi? Siz neden Almanya'ya düşman olacağınıza dostsunuz da biz Araplar'a düşman olalım?
- +1 yıl
Ne istiyor anlamiyorumki o ülke filistinlilere aitken Israel geldi Yerlesdi o kücücük yeride cok görüyor ordaki insanlara agliyorum ya dayanamiyorum artik ben bunlara
- +1 yıl
Peki ben size diyorumki Araplar sizi arkanızdan vurmadımı, Osmanlının parçalanmasında en büyük rolü Araplar oynamıştır ve Araplar o ağladığınız Filistin kendi eliyle verdi bize buraları şimdi geri istiyor İsrail ise Yahudi Şeriatı ile yönetildiği için buraların bize ait olduğu düşünülüyor Allah tarafından bize vaat edildi ve daha da genişleme politikası izleniyor İsrail, İrana'kadar genişleyecek bir devlletir zaten bu biliniyor bizim Türkiye ile bir zorumuz yok zorumuz bize saldıranlarla.
- +1 yıl
Ya kardesim birbirinize cok bagimli ülke oldugunu savunuyorsun tabiki olursunuz bizimde arkanizda amerika olsa bizde olurduk
- +1 yıl
Yavaş genişleyin İran'a kadar :) Siz elinizdeki mevcutları korumak için 70 yıla yakın bir zamandır ABD'den o kadar destek almanıza rağmen hala sağlama alamadınız. Allah tarafından size hiç bir toprak verilmedi. Bırakın bu işleri. Madem oraya yerleştiniz adam akıllı bir demokrasi ilan edin, Filistinliler de sizler de insan gibi yaşayın. Ama yok işinize gelmiyor. Müslüman kanı olsun da bebek kanı olsa size farketmez mantığındasınız. Filistin bombalanırken sizinkiler geçmiş mısır çekirdek yiyip izliyorlar. Bunlardan vazgeçin artık dünya eski dünya değil.
- +1 yıl
Oldu olasi heryeri alin ya tüm dunya da siz yasayin bir yere sigamadiniz he filistin size vermedi yardim icin elini acdi siz hakim oldunuz üstlerine cikdiniz bu dünyada zaten 3. Savas da isaril yüzünden cikacskdir allah hepsinin bunlari yapanlarinda destekliyenlerinde belasini versin
- +1 yıl
ABD ile alakası yoktur sadece sizin çevrenizde oldukça sağlamdır Dünyanın en geniş kavmi Türk kavmidir ama siz bunu değerlendiremiyorsunuz sizin sorunlarınız ile bizim sorunlarımız aynıdır.
- +1 yıl
Ya neyse gece gece sinirlerimi bozdun bide kendi ülkeni cocuk öldürenleri bana savunuyorsun allah hepinizi islah etsin ins
- +1 yıl
Ben kendi ülkemin çocukları öldürdüğü için hiç bir zaman övmedim yanlış anlamayın ben bile karşı çıktım İsrail'de çok kişi çıktı ve İsrail hükümetini zerre kadar sevmem Yahudi Şeriatı ile yönetiyorlar acıma kesinlikle yoktur bende daha demokratik bir ülke olalım isterdim ama maalesef Halkın büyük çoğunluğu bu hükümetten yana sizde'de AKP dinci bir parti ve Türk halkının %50'si bu adama oy veriyor ve Türkiye'ye de sadece 2-3 yıl içinde şeriat geleceği biliniyor ve aynı şeyler yaşanıcak emin olun. Ayrıca İranı büyütmeyin İsrail gerçekten isterse bütün orta Doğuyu kasıp, kavuracak bir güce sahiptir sadece elindeki Nükleerin ucunu biraz gösterse bu ne denli bir güç olduğumu gösterecektir ve ayrıca Amerikan, Rus ve Çin'den sonra Dünyanın en büyük 4. Hava Filosuna sahibiz bunun yanı sıra ABD, Rusya ve Çin'den sonra Dünyanın en büyük 4. füze gücüyüz elimizde kıtalararası füzeler vardır.
- +1 yıl
Bu dünyaninda bir sonu var ben aciyorum aslinda öbür tarafda nasil hesap vericekler yazik cok yazik huzurlu yasamak varken insanlarin birbirlerini öldürmesi
- +1 yıl
Bende isterdim herkesin barış, kardeşlik içinde yaşamasını ama illaki bir taraf sorun çıkarıtıyor bu sadece İsrail ya da Türkiye için geçerli değildir.
+1 yılO şanlı bayrağımi iğrenç paçavranin yanına nasıl yakıştırdilar
www.nkusa.org/.../2.jpg
Free Palestine!!!911 Yorumla- +1 yıl
O paçavra dediğin bayrak Binlerce yıldır Yahudilerin simgesidir Allah bize peygamberleri gönderdiğinden beri o bayrak vardır bizi her zaman o bayrak simgeledi ve o bayrağın Dünyada hiç bir eşi benzeri yoktur. :)
- +1 yıl
bu zırvalıklar paçavra olduğu gerçeğini değiştirmiyo ne yazık ki
- +1 yıl
Ben sizin bayrağınıza bir saygısızlık etmiyorum size göre o bayrak Dünyanın en güzel bayrağı bize görede bizim bayrağımız en güzel bayrak saygısızlık etmeyin lütfen.
- +1 yıl
O bayrağım dediğin Siyonist devletin kuruluşunun simgesidir.
Aksi halde ortodox yahudiler -ki onlar sizden bin kat daha dinine sahip çıkıyor - bayrağı karalamzlardi - +1 yıl
O üçgenin bizim için büyük anlamı var sizde nasıl o hilalin anlamı varsa bizdede o Üçgenin anlamı büyüktür.
- +1 yıl
o zaman israil bayrağı koy sadece arkadaşım bizim bayrağımızdan uzak dur
- +1 yıl
Ben aramızdaki dostluğu belirtmek istiyorum ben bu resimi koyarak size olumlu baktığımı göstermek istiyorum sizin dilinizi bile biliyorum.
- +1 yıl
bizim aramızda dostluk olduğunu nerden çıkardın? kişisel olarak seninle sorunum yok ama israille türkiye dost değil hiç bir zaman olmadı ve olamaz
- +1 yıl
Gerçekten öyle olduğunumu sanıyorsun biraz tarih araştırabilirisin fakat araştıracağın tarih gerçekten bağımsız olsun. :) Osmanlı İmparatorluğunda Yahudiler en ileri konumda görev aldılar ve Osmanlının zenginlik içinde yaşamasını sağladılar Osmanlı padişahları devlet ve ticaret işlerini Yahudilere bırakmıştır ayrıca Osmanlının tıp alanında en ileri gelen kişileri Yahudilerdi bunu geçtim, Kıbrıs Savaşında, Türkiye'ye destek çıkan tek bir devlet vardır oda İsraildir eğer bizim desteğimiz olmasaydı Kıbrısı alamayacaktınız, alsanız bile Amerikan Donanması sizi 1974 yılında vuracaktı. Ayrıca 2000'li yılların başlarında olan Ekonomik krizinizde Yunanistan tam sizi vuracakken Türkiye en kritik ve gelişmiş silahlarını vererek sizi Yunanistandan koruyan biziz ve şu an sadece Yahudi Lobileri istesin Türkiye, açlıktan kırılabilir bütün ekonomik ambargoları yerseniz bitebilirsiniz burada gelmişsiniz ırkçılık yapıyorsunuz.
- +1 yıl
Helalllllllllllllllll
- +1 yıl
Çok saçma. :)
Bu ülkede elin arap kızı için sokaklara dökülünür, başbakan çıkar canlı yayında ağlar; kendi ülkesinde ölen küçücük çocuklar terörist ilan edilir.
34 Yorumla- +1 yıl
Evet ne yazıkki sizin ülkenizdeki durum bu İsrailde işte bu yok biz kendi halkımıza inanılmaz değer veriyoruz bu savaşın başlaması ise Filistinde 3 İsrailli genç öldürüldü üstelik henüz 18 yaşındaydı bunlar ve biraz aşırıya kaçıldı ama saldırı başlatıldı.
- +1 yıl
Türkiye çok güçlü bir devlet ben yakında İsrail Hava Kuvvetlerinde göreve başlayacağım Pilot olarak ve askeri ve siyaset bilgim iyidir Türk Ordusunuda iyi bilirim gerçekten inanılmaz güçlüsünüz fakat sizin yönetiminiz gerçekten bozuk durumda sadece başınıza Türk bir adam geçse bütün Avrupayı kasıp, kavuracak bir güce sahip olabilirsiniz ama fena halde uyutuldunuz maalesef.
+1 yılISID Irakta birkac hafta önce Türkleri öldürdü bu Cahiler cit ses cikarmadi. Gitmisler orda ölen Araplar icin aglasiyorlar.
Filistinliler 1. Dünya savasinda Ingilizler ile beraber, Türk askerlerini Asit banyolarinda öldürdüler.
Bizim Türk halki artik Arap yalakasi olmus. Arapin hayati Türkün hayatindan daha üstün.
Misira filistine aglastiklari kadar, Somaya ya da Irakta ölen türklere aglasmadilar.
Hepsi Araplasmanin sonucu. Seni sonunda kadar destekliyorum soran.00 Yorumlascontent-b-fra.xx.fbcdn.net/.../...809760608_n.jpg
ve sen gercekten musevi türk müsün yoksa o olamayan yalakalardan mısn01 Yorumla- +1 yıl
Ben İsrailde yaşıyorum.
Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Ortada bir ganimet var. buda arapların elinde olduğunu düşün.. şimdi geçmişinle yaşayıp arapları dışlamak ne geçirecek eline.. Ne kadar sıkıntı yaşatsalar bile temelde yatan düşünce asıl olan örnek Yahudi nin ya da arapın bir Müslümana ne gözle baktığı.
05 Yorumla- +1 yıl
Geçmişi unutalım, günümüze bakalım inanıyormusun Türklere destek çıkacaklarına? Ben birşey söylemek istiyorum sadece Türkleri Dünyada hiç bir devlet sevmez Araplar başta olmak üzere.
- +1 yıl
Artık araplar türkler veya diğeri diye bir ayrım gereği kalmadı arkadaşım.. sorun ve serzenişin çok doğru ama bu adamlar tüm soylara ırklara yerleşmişler.. yani %100 türk olan bir kişi masonlar tarafından bu günler için yerleştirildiğini düşün.. örnek arap baharı bugün bir osmanlıyı geri getiremezsin artık. dünyada çok büyük savaşların çıkmaması için hiç bir neden kalmadı. ortadoğu yeniden çizilecek taşlar tekrar dağılacak bir kaç büyük yıkılacak bunlar kaçınılmaz şeyler.
- +1 yıl
Evet bu haklısın yakında bir savaş çıkacağı biliniyor ama bu savaşın kesinlikle Türkiye ve İsrail arasında geçeceğine inanmayın Türkiye ve İsrail aslında Müttefiktir ortak düşman ise İrandır ortak bir harekatla Azerbaycanında saldırısı ile İran silinecektir bunun farkında İran.
- +1 yıl
Evet sizinde sağlam araştırmalar yaptığınız ortada.. bende İsrail ile ittifak olacağımızı düşünüyorum. bu bölgede bir paylaşma olacak.. muhtemelen ruslar ve iran vs birleşecek çünkü ruslar iran ve suriye ele geçirilirse hiç bir kaynak geçemeyiceğini biliyor o yüzden bölgeyi sıcak tutmaya çalışıp suriyeye destek ouyor heralde. bölgede türkiyenin rolü gene yüksek olacktır ve bizim yeni komşumuz kürdistan ve büyük isail olacak muhtemelen
- +1 yıl
Kürdistan hikaye kardeşim çok sürmeyecek Türkiye'ye bağlanacaktır sadece bunu söyleyeyim. :)
İnsanlar Yahudilerden tam anlamıyla nefret etmiyor aslında İsrail den nefret ediyor zamanın da o toprakların zayıflığından kimsesizliğinden faydalanıp kondurdunuz Siyonist devleti. İnsanlar İsrailden nefret edincede yahudiler kötü algılanıyo genelleme yapılıyor. Benim Tevrata İncilden daha çok saygım var. Yahudilerden değil ama İsrailden nefret ediyorum. İsrail yalnızca kendini temsil ediyor ve tabiki kukla devlet, Dünyada ki yahudileri temsil ettiğini düşünmüyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
Hristiyanmısın kardeşim?
- +1 yıl
Merak ettim kardeşim İncilden daha fazla saygı duyarım dediğinde.
- +1 yıl
Evet bir nevi öyle fakat ergen felan değilim.
Adam haklı ^^
Araplar konusunda doğruyu söylüyor.
Yarın birgün Türkiye bu durumlara düşecek olsa bizi kim savunacak , kim protesto yapacak bende merak ediyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Türkmenler öldürülüyor en basitinden Çinde siz o kadar gösteri düzenlediniz peki onlar yaptımı?
www.timeturk.com/.../...-kurtaracak-filistin-i.jpg arap hayranlığı falan yok sadece zulme uğrayandan yanayız şu görüntelere rağmen yinede israilden yana olanları allah bildiği gibi yapsın yürekleri kararmış.. sırf tayyipten nefret ettiği için israilden yana olanlarda var gerçekten şaka gibi
14 Yorumla- +1 yıl
Bu görüntülerin size yemin ediyorum ki bende görmek istemiyorum İsrail hükümeti çok fazlar abartıyor ama benim ne suçum var şimdi ben İsrailliyim diye aynı kefeye konuluyorum.
- +1 yıl
Ben zaten İsrail Ordusunda eğitim aldım, Türkiye'ye de geldim ve yakında İsrail Hava Kuvvetlerine katılacağım ama aklımda gerçekten böyle bir fikir kesinlikle geçmiyor.
İnsanları din, dil, ırk olarak ayırmamak lazımdır ve işin gerçeği son yüzyılın araplarından bir halt olmaz ama israilin yaptığı baskılar vede öldürmek için sadece bir toprak parçasını elde etmek için açtığı savaşlar yetim kalan çocuklar unutulamaz kim olduğu neyin nesi olduğuda pek umrumda değildir önemli olan insanlaraa insan gibi davranmaktır
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi ama Türk insanın günümüzde böylesine değişik davranması benim tuhafıma gitti açıkçası.
Devletlerin yaptiklari neden halkları etkiliyor anlamadim kardeşim sen yahudi olabilirsiniz iyi bir inşa. Olabilirsin ama neden İsrail devletinin yaptiklarini sahipleniyorsun ki. benim acikcasi İsrail halkiyla bir sikintim yok devletiyle bir sikintim var.
03 Yorumla- +1 yıl
Benimde devletle sıkıntım vardır ama burada insanların çıkıpta kendi ırkına bakmadan direk onca zaman hem yahudilere hem Türklere acı çektirmiş olan Arapları üstün bir varlıkmış gibi görüp, korumarları tuhafıma gitti.
- +1 yıl
Bak sana su kadar söyleyeyim dediğin kişiler eğer muslumansa boyle bir şey yani araplari veya herhangi bir irki ustun görmesi olmaz. peygamber efendimiz arabin aceme acemin araba karanin kizila kizilin karaya üstünlüğü yoktur buyurmus. yani aslinda 2014 yilunda hala irk üzerinden bir tartisma çok cağ dişi. kimse irkindan dolayı ustun ya da alçak değildir hitlerin yahudilere yaptigi da alçakça gazzede ki sivillerin öldürülmesi de alcakca
- +1 yıl
Gazzede öyle bir durum varki İsrail Ordusu ayırt edemiyor Filistinli militanlar saklanıyorlar sivil halkın arasına birşey yapılmayınca saldırılara devame dip gene saklanıyorlar bu kez İsrail Ordusu hepsini birden vurmak zorunda kalıyor tespit edilmeleri güçleşiyor.
+1 yılİsrail denen ülke bildiğin O. Ç nın yaşadığı yer en iyisinin amk. Dünyada bu kadar kargaşa savaş ve kan dökülüyorsa tek sebebi yahudi lobisidir. Parayı yöneten güçler nerde isterse orda kan akıtıyorlar. israil yok olsun dünya sükünete erer. Hepsini fırında yaksaymış keşe hitler
08 Yorumla- +1 yıl
İsrail olmadan öncede Dünya birbirini yiyordu Müslümanlar taht ve Liderlik kavgası yüzünden 500 yıl geriye gittiler bütün eserlerini kendi elleriyle yok ettiler ve günümüzde Uzaya bile çıkamadınız henüz.
- +1 yıl
Hikaye okuma burası ana okulu değil. Bak göreceksin yahudiler öğle bir belasını bulacak ki, Abd ve dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan insanlar. Paranın 3-5 yahudi aile tarafından kontrol edildiğinin artık farkında. Sonunuz yaklaşıyor ABD mezarınızı kazıyor. Araştır bak Abd halkı fakirleşti ve paralarını elinden alanın abd ve ingilteredeki 3-5 yahudi aile olduğunu artık biliyor. Şimdilik ibre sizden yana ama sona doğru yaklaşıyorsunuz. Senin yahudi olmadığına da kalıbımı basarım sadece tepkileri ölçmek için bu yazıyı açtın. İnsanlarda sana patladı. Neyse göte giren şemsiye açılmazmış. Hitlerde aslında sizdendi sadece sionistlerin istediği kutsal topraklara dönmeyen yahudileri öldürdü. Yahudiler peygamber öldürmüş lanetli bir kavimdir. Yani bu dünyada yaşa eğlen. Diğer tarafta girecek sana ve tüm yahudilere
- +1 yıl
Müslümanlara hiç birşey olamaycak dimi görüyoruz Irakta Işidi felan bebeklerin kafasını kesip maç yapıyorlar.
- +1 yıl
Onlarda sizin çocuklarınız müslüman kimliğine girmiş kansız o* çocukları
- +1 yıl
Ya, ya evet hep öyle oluyor sizler meleksiniz zaten değilmi? :D
מצחיק :D :D - +1 yıl
Müslümanlar süper diyen mi var. senin yaptığına güneşi balçıkla sıvamak derler. Katil bir devletsiniz bu kadar. Osmanlı size kucak açmayla hayatının hatasınıı yaptı. Sizi insan zannetti
- +1 yıl
Gerçetekn düşüncelerinize yazık eğer İsrailin yardımı olmasaydı Kıbrısı almayacak üstüne Amerikan Donanması tarafından Uçak Gemileri ile vurulacaktınız onun yanı sıra 2000'li yılların başlarında Yunanistan sizi vurmaya hazırlanıyorken Türkiyenin, İsrailden temin ettiği silahlarla güç dengesi sağlanmış oldu gözlerinizi açın şayet İsrail, Türkiye'ye Harp, Popeye gibi silah sistemlerini vermeseydi bunun yanı sıra uçaklarınızı yeniden adam etmeseydi, size elektronik sistem teknoloji transferi yapmasaydı bugün belkide Yunanistan sizi çoktan yutacaktı, Avrupanın desteği ile.
- +1 yıl
Çok film izlemişsin biz kabile devleti değiliz dikkatini çekim. Binlerce yıllık devlet geçmişi olan bir halktan bahsediyorsun. Yok Abd vuracaktı. Yok silah vermişler. Bizde yedik. Sizin modernize ettiğiniz tanklar uçaklar bizim hain generallerimiz sayesinde oluyordu. 0 tank fiyatına eski tankları tamir edip edip yolladınız. Artık o defter kapandı. Ben israille Türkiye'nin savaşa girmesini isterim inceldiği yerden kopsun. Batsın bu dünya her yer cehenneme dönsün
meseleyi ırk olarak bölmenin lüzumu yok vicdan da bu ayrıma gitmez mesele herhangi bir masuma yapılan zulümdür heee iktidar nereye tepki verirse oy kazanır onun peşinde her zulme isyan etmek lazım her haksızlığa karşı durmak lazım haksızlığa uğrayan müslümanda olabilir türkte olabilir yahudide olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle fakat ben sizin içinizde gerçekten çok büyük kin ve nefret olduğunu gördüm bunu Araplar için yapmanız çok üzücü.
- +1 yıl
kim zulmetmişse onun karşısında durmak lazım hitlerin yahudilere yaptığı zulüm içinde aynı şeyi düşünüyorum ayaklanan gettoların haklılığını ve masumluğunu savunuyorum herkes aynı araplar için olursa da aynı ne fark eder sen şu anda çok keskin bir şekilde araplara ırkçılık yapıyosun bana öyle geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla canım cok ama cook haklisin arap mis. Ben onlarin...
213 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok şaşırıyorum bu kadar Arap hayranlığı olmasına ülkeniz için.
Cevap sahibi+1 yılUlleniz icin? Sen turk degilmisin?
- +1 yıl
Hayır Türk değilim İsrailliyim.
Cevap sahibi+1 yılHadi canım yeme beni
- +1 yıl
Neden inanmıyorsun evet İsrailliyim. :D
Cevap sahibi+1 yılSasirdimmm, ben israilileri cok seviyorum bende araplardan nefret ederim
- +1 yıl
Sendemi İsraillisin yoksa? :D
- +1 yıl
אח שלי. :)
Cevap sahibi+1 yılYok ama bende turk degilim
Cevap sahibi+1 yılSenin ulkenle cok iyi anlasan bir ulkedenim
- +1 yıl
Azerbaycanmı yoksa? :/ :D
Cevap sahibi+1 yılHayir bir onemi yok
- +1 yıl
İyi tamam kardeşim bizim hakkımıda böyle düşünmene çok sevindim, bizde sizleri seviyoruz. :)
Müslüman olduğu için bu kadar savunuyoruz yarın birgün israil türkiye ye saldırdığında da desteklersin hatta aileni katlederken alkış tutmayıda unutma
326 Yorumla- +1 yıl
Ben Türk değilim. Ayrıca çok yanlış düşünüyorsunuz İsrail hiç bir zaman Türkiyeye saldırmayacaktır.
- +1 yıl
Saldiramaz zaten sa*ak
- +1 yıl
yahudilerden nefret ediyorum hitleri saygıyla anıyorum suna bak ya arapların yalakası diyo o araplar dediğinin içinde efendimiz sav var sırf onun için sevilir o topraklar o araplar yahudilerin soyu nerden geliyor sanki hepiniz yılan ve menfaatçisiniz bizim burdaki türklerde sana uyuyor ya Allah akıl fikir versin. Müslüman düşmanın peşinden gidiyolar
- +1 yıl
Çok saçma konuşuyorsun peygamber arap diye bütün arapları seviyorsunuz demek içlerinden bir tanesi çıkıp senin yakının kafasını kesse ya da taciz etse gene böyle oldukları için seveceksiniz. :/ Ayrıca Pkk'nın içinde hiç bir İsrailli yoktur Pkk Ermeni, Kürtler ve Araplardan oluşan bir örgüttür.
- +1 yıl
hadi canım komsumuz subay kendisi söylüyor hepsi israil askeri diyor adam ve müslüman oldukları için seviyorum çünkü bir hadis var aşağıyada yazdım Müslüman Müslümanın kardeşidir ona zulmetmez; onu düşmana teslim etmez. Kim bir Müslüman kardeşinin ihtiyacını giderirse, Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da kıyamette onun bir sıkıntısını giderir. Kim de bir Müslümanın ayıbını örterse, Allah da kıyamette onun bir ayıbını örter.]
[Buhârî, Mezâlim 3] - +1 yıl
Kürtlerin büyük çoğunluğu Amerikanın kuklasıdır İsrailde ne yazıkki insan gözüyle bile bakılmıyor onlara.
- +1 yıl
Çok yanlış fikirdesiniz keşke biraz olsun gerçekleri görebilseniz emin ol yakında Arapların size attıkları kazıkları fazlasıyla göreceksiniz biz bunların nesine bu kadar sahip çıktık diyeceksiniz.
- +1 yıl
Almanlara fazlasıyla olanları yaşattık kontrolleri Yahudi Lobilerinin elinde sadece Yahudi lobileri istesin bütün Almanyay param parça edebilir ya da doğrudan Almanyanın en büyük rakibi olarak nitelendirilen sizin ülkeniz Türkiyenin kontrolüne bırakılabilir.
- +1 yıl
Sen öyle san Türkiyenin şu an Orta Doğudaki en büyük destekçisi İsraildir ve geçmişte Kıbrısı kimin sayesinde aldınız bir araştır ve sadece bir haftalığına tatil için Kıbrısa gitmeni öneririm orada ne kadar İsraillinin yaşadığını görebilirsin Kuzey Kıbrısın yarısı Türk diğer yarısı ise İsraillerden oluşur ve ekonomisi sizden kat ve kat fazladır en fazla turistte İsrailden gelir oraya. :)
- +1 yıl
Alakası bile yok sizin nasıl çevreniz var bilmiyorum ama öyle birşey yok.
- +1 yıl
Görüşüne saygı duyuyorum kardeşim. :)
אני מבין, אחי. :) :) - +1 yıl
İyi tamam. :D
- +1 yıl
* çocuğu... arapçı kaşar
- +1 yıl
Senin orusbu annenin ağzına s. kimi soktum.. Orosbunun kızı...
biz Türkler her zaman mazlumların yanında olmuşuzdur. Arabların bize ihanet etmesinin sebebide sizin dünyada çok iyi yaptığınız fitne ve fesatçılık yaparak onları bize karşı kışkırttınız. bana ırkçısın diyeceksin ama zalimler için yaşasın cehennem diyorum ve dünyadaki yahudilerin hepsi değil ama %90 nı zalimdir. bu dünyayı siz mahvediyorsunuz. lanetlenmiş tek toplum...
02 Yorumla- +1 yıl
Hep öyle olur zaten sizler meleksiniz diğer Türk ülkeleri bile sizi sevmiyor, sevmemesinin sebebi işte tam olarak budur kendi ırkını aşağılayıp, sizi sırtınızdan vuranları çok iyi besliyorsunuz bugün Orta Asya Türklerinin %95'i Türkiye, Türklerini sevmez ayrıca Azerbaycan'da size karşı büyük soğukluk vardır benim Azeri arkadaşlarım var ve oraya Türkiye'den giden insanlar adım, adım dışlanmaya başladılar işte tam olarak sizin bu bencilliğinizden kaynaklanıyor tek bir tane bile dostunuz yok ileride o Arap'ların acaba size kucak açacağını görecekmiyiz. :)
+1 yılZalimler için yaşasın cehennem. ALLAH kökünüzü kurutsun kuruyacakta! Bir bebek ölürken nasıl bu kadar rahat ve kin dolu olabiliyosunuz? ALLAH kaobi mühürlü siz gibi varlıklardan bizleri korusun.
412 Yorumla- +1 yıl
Aynı saldırılan peki İsraile yapılmış olsaydı tepkin aynı olacakmıydı?
- +1 yıl
Urumçi de senin atalarin katledilirken kardes değil demi onlarda müslüman onlarda kardeş ya kardeşindrn geçtim senin atalarin kanın canın onlara tepki göstermeyipte buraya kardeşlikten bahsediyorsan en büyük zalimliği sen ve senin gibiler yapıyordur ben ara0lara tepki göstermeyin filan demem hic bir zaman hepsine aynı tepkiyi göster sonra gel buraya artislik yap
- +1 yıl
Kesin sesinizi hostttt. Siz gibi vicdani yok olmus varliklari kale alip konusmam ben. Zulüm nerrde kime yapiliyor olursa olsun benim icim acir. Siz fasist köpeklerer bunu anlayamazsini çünkü bit kalbiniz yok.
- +1 yıl
Ne diyeyim bilmiyorum bu kafayla giderseniz durumunuz çok kötü bir savaşa girdiğinizde ve zorluk çektiğinizde hangi Arap devleti size sahip çıkacak çok merak ediyorum Filistin acaba sizin yanınızda olacakmı? :)
- +1 yıl
Senin beyninin algilamadigi ve hatta hiçbir zaman algilayamayacagi seyler var kusura bak cahile cevap begendirmekle ugrasamam. Bir bebegin ölümüyle muyluluk duyan insanlarla sidik yarışı yapmak ahmakca olur ALLAHIM sana hidayet versin.
- +1 yıl
Bizim dinimizce yahudilerle anlaşma yapmak yerine hristiyanlarla anlaşma yapmak bilr daha uygundur.. ölmek şehadettir bunu bilmiosun galiba
- +1 yıl
İyi tamam öyle olsun işte gerçek Irkçılığı siz yapıyorsunuz ne diyeyim. :)
אני מבין, אחי.:) :) - +1 yıl
Irkçılık mı? nerde görülmüş İsrail li diye bir insanı taşladığımız? veya bombaladığımız? bugün soykırım yapan katliam yapan ülkeni savunuyosun burda..
- +1 yıl
나가. 바보 남자
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
* kızı.. Senin allahını...
600 Yıl Şeriatla Yönetilmiş Bir Devlet Olarak İsrail Bizim Baş Düşmanımızdır, Nasılki Onlar Dinleri İçin Kan Akıtıyorlarsa Bizde Dinleri İçin Sevmiyoruz, Mesele Arap Meselesi Değil Mesele Müslüman Meselesi.
11 Yorumla- +1 yıl
İyi tamam git o zaman Binlerce yıldır düşmanın olan ve hayla Türkleri öldürmeye devam eden Çin'ide protesto et Uygur Türklerini katlediyorlar ve Türkiye, Çin'den silahlar ve füze sistemleri satın alıyor o paralarla biraz daha Türk öldürsün Çin değilmi? :)
+1 yılİsrail diyince, yahudi diyince soyuna sopuna kadar küfür etmek istiyorum. Hatta keşke soyları kurusa diyorum. Sonra yapma Allah aşkına tek Yahudi bu şerefsizler değil diyip vazgeçiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Herkesin iyisi ve kötüsü vardır Dünya acımasız maalesef herkeste bir sorun maaelsef var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNickinde yahudi olduğun belli
Müslüman Müslümanın kardesidir diyor. Efendimiz s. a. s.
Yahudi ise müslüman düşmanıdır!
Ayrıca araplar ve israil kökenli insanlar amca çocukları
Çünkü dedeleri birdir!
Tarih dedinde bu aklıma geldi.
Yaşasın Hitler!
Kahrolsun Israel110 Yorumla- +1 yıl
Ben hayatım boyunca Türk milletini ve Türkiye'yi hiç bir zaman kötülemedim hep savundum ama sizler benim anneme, kız kardeşime çok ağır laflar ettiniz gerçekten Türklere olan bakış açım değişti bu kadar acımasız bir millet bilmiyordum sizleri hepinizden özür diledim artı kbenzer konular açmayacağım.
Cevap sahibi+1 yılBenim din kardeslerimi öldürdunuz bir zamanlar size gelen peygamberlere yaptığınız gibi! Ayrica peygamberlik araplara geldigi için biloe bile inanmamakta direniyorsunuz.. Allah tarafindan lanetlenen kavimsiniz!
Not konu Türklerle alakali değil, inançla! !- +1 yıl
Araplar geçmişte Yahudiler hep aşağılamış ve kötülemiştir biz hep dışlandık Yahudi kadınlara tecavüz etmişlerdi o zenginlik içnide yaşadıkları dönemde acaba bizim kadar acı çekmiş bir kavim varmıdır?
- +1 yıl
Aynen Hitleri bu yönden çok seviyorum kardeşim... Yahudisiniz ama adam olmayı öğrenememişsiniz. Kahrolsun İsrail..
- +1 yıl
Başka bir insana sorsan Türkler barbar ve çocuk katili deniyor şimdi ben ne diyeceğim bu konuda kardeşim söylermisin Allah aşkına?
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle şunu belirtmek istiyorum ben ırkçı değilim!
Sizler peygamberleri öldürdüğünuz için acilara terk edildiniz
Sizler Allahin nimetlerine karsi isyan ettiniz begenmediniz
Sizler Allaha şirk koşan bir kavimsiniz
Sizler kalbinizdeki gunahinizla deccalin ordusuna hak kazanmis bir milletsiniz
Sizler Yusuf as kuyuya atanlardansiniz
Sizler yahya as oldurensiniz
Sizler isa as mi öldürmeye kalkisanlardansiniz
Sizler lanetmis bir kavimsiniz
Sizler mazulumkarsiniz
Sizler islam dusmanisiniz
Sizler araplari cekeyensiniz
Neden mi?
Peygamberlik sizden çıkıp Hz Muhammede gemistir.
Ve;
Sizler hz. Aliyi öldüren it surususunuz
Ve;
Sizlerin ölümü Mesih as im elinde olacaktir.
Hz. Isa yeryüzüne inecektir.
Tüm Yahudiler yeryüzünde temizlenecektir.
BIIZNILLAHI
Cevap sahibi+1 yılVe şunu belirteyim.. ulkenizin yaptığı bir gunahi araplara yalakalik olarak nitelendirmek sacmalik ve araya nifak sokucu. .. ılımlı yaklaşıp oldurtenlerdesiniz boşuna Özür dileme! Ayrica şunu belirtmek istiyorum umarim Allah size islamiyeti nasip eder bunu tüm kalbimle isterim.. Çünkü cok zor durumda kaldığım zamanlar oldu.. rüyamda tam cehennem e dusecekken hz Yusuf a. s. beni elimden tuttu onun hatrina umarim sizde bu güzel dine gecersiniz.. Allahin sizi ıslah etmesi duasiyla.. bye
- +1 yıl
Evet dedikleriniz biraz ağır sözler oluyor ama kendinize göre haklısınız görüşünüze saygı duyuyorum eğer gerçekten İslamiyeti anlayabilirsem neden Müslüman olmayayım? Ama İslamın şuanki halini görüyoruz çok zor.
Cevap sahibi+1 yılNeresi ağır? Bizleri birbirimize düşüren sizlersiniz! Bu arada Kürtleri katmissiniz.. yahudi Kürtleri de tanidim.. burada nifak içinde bulundugunuzu biliyorum
+1 yılGeçmiş ve araplar konusunda hak veriyorum ama genel olarak geçmiş ve geçmişte kalanlar soyut bugün orada kan dökülüyor ve engel olmak mümkün bence hatalısın.
13 Yorumla- +1 yıl
Peki bana söylesene geçmiş, geçmişte kalır diyorsun bugün o geçmişte yapılanlar gene yapılacaktır ondada hayla geçmiştemi kaldı diyeceksin?
- +1 yıl
Dünya gelişiyor kardeşim bir çevrene bak bence.
- +1 yıl
Evet Dünya çok hızlı gelişiyor ve Araplar kendi, kendilerini yok edicekler sizler Araplar için değil Türk kardeşleriniz için ağlasanız keşke.
Seni gibi israil sempatizani yalaka dallama seni sen tarih hakkında ne biliyorsun da sacmasapn konusuyorsun israil elbet bir gün yerle bir olacak senin gibi birinide ben desicem o israil bayraginin diregine otutucam seni
06 Yorumla- +1 yıl
Tamam kardeşim. :) Araplar sizi bir güzel meydanlarda kafanızı keserken benzer şey söyleyecekmisiniz bakalım yakında Işid sizi vurmaya başlayacaktır Türk insanın kafasını Cihat adı altında kesicektir, yakında Kürdistan ilan edilecektir gerçekten hayla böyle düşünüyor olmanız ve gözlerinizi açamamanız çok acı.
- +1 yıl
Izle kendin gör https://m.youtube.com/watch?v=qnwJIqYlYRY
- +1 yıl
Ne olsa herşeyi İsrail2den biliyorsunuz çok garip. :/ Ayrıca ben Türkiyenin gücünü küçümsemiyorum güçlü bir ülke fakat kontrolünüz başkalarının elinde tamamen sarıldınız bugün Pkk'ya birşey yapamıyorsunuz bir düşünün neden? Türk Ordusu gerçekten istese Pkk'yı en fazla 1 yıl içinde silip, süpürür ben İsrail Hava Kuvvetlerine yakında görev alacak olan bir askerim. :)
- +1 yıl
Hayır sonu var gerçek bir operasyon yaparsan işi biter siz pasif davranıyorsunuz her yerden sardınızmı Pkk diye bir örgüt kalmaz gelir kaynakları sizin topraklarınızda Uyuşturucu satıyorlar gözünüzün önünde ama birşey yapmıyorsunuz gerekirse sivil halkı baskı altına alıcaksın sokakları Tankları döküceksin, en iyi birliklerinizi dağlara çıkarıp Kuzey Iraka zırhlı birlikleri göndericeksiniz fazla dayanamayacaktır ama çok pasif davranıyorsunuz. Ayrıca ben Hava Kuvvetlerinde görev yapacağım seninle karşılaşacağıma hiç sanmıyorum. :)
+1 yılDusunuyorum kardesim dusunmek yetmiyor ama elden de birsey gelmiyor.
Karabag, dogu turkistan, kirim Turkleri, ahiskalilar, kuzey irak. Tek degilsin merak etme ama bizim milletimizin cogu dusunmuyor haklisin02 Yorumla- +1 yıl
Yazık gerçekten yazık Türkiyenin, Türk insanın haline.
- +1 yıl
Cogunun turkiye disindada turk ulkeleri ve topraklari oldugundan haberi var mi o bile supheli
+1 yılo arap dediklerin Müslüman adamlar ve Müslüman Müslümanın kardeşidir. tabi sen nerden anlayacaksın ki o kurtuluş savaşlarında, kıbrısta türkleri öldürenler senin ataların olan vatan hainleriydi işte
01 Yorumla- +1 yıl
Kıbrıs için gerçekten öylemi düşünüyorsun senin o Arap Müslüman kardeşlerin Kıbrıs Savaşında size sırtını dönerken Türkiye'ye bir tek İsrail destek vermiştir Mossad'dan aldığınız istihbarat desteği ile Yunanlıları vurdunuz Kıbrısda Amerikan ve İngiliz Donanmaları Türkiye'yi vurmaya geliyorken Yahudi Lobileri girmiştir devreye hangi Arap devleti o savaşta yardım etti söylesene?
+1 yılİsrail 4 çocuk kayboldu diye ya da ağlasa kaç tane filistin'li çocuğu hatta binlerce çocuğu acımasızca öldürdü, ki Araplarda şerefsiz bizi kaç kere sattılar belli değil sadece kutsal topraklar Orada ona dua etsinler
011 Yorumla- +1 yıl
Araplar doğrudan Sivillerin olduğu yere Roket fırlattılar İsraile karşı ya o Roketler yakalanmayı isabet etse İsrailli bebekler, masum siviller ölseydi?
- +1 yıl
Araplarda aynı şerefsizler bir Petrolleri var bitse ne olacak acaba? israil de aynı ki İsrail almanya'dan acılarını hatırlasın naziler sizi sabun yaptı be SABUN
- +1 yıl
Biz Almanlardan intikamımızı fazlası ile aldık zaten kontrolleri Yahudi Lobilerinin elinde bugün Almanya'nın sermayiside bizim elimizde eğer istenmezse Almanya iflasa kadar sürüklenebilir.
- +1 yıl
Hadi yapın hadi, paranız olabilir ama bunu unutmayın türkler dünyayı 2 kere hükmedecek ve Size en şereflice ölümleri sunacağız çocuklarınız yaşlılarınız ve kadınlarınız ölmeyecek. Siz yahudiler azınlıksınız ve dünya 'da öyle bir zaman gelecek ki yahudi diye bir şey kalmayacak
- +1 yıl
Azınlıkmıyız biz bu Dünya'ya gelmiş ilk kavmiz nasıl oluyor o? :)
- +1 yıl
Yahudileri bir araya topla kaç kişiler acaba :D siz zengin yahudiler hepiniz zengin değilsiniz ve sonunuz yakındır merak etmeyin hadi eyvallah
- +1 yıl
Yanlış düşünce Dünya üzerinde 100 Milyona yakın Yahudi vardır ve biz insanımıza çok değer veriririz sadece 3 vatandaşımız için bunları yapıyoruz peki Türkiye aynısını yaparmıydı Amerikan askerleri Irak'ta sizi bütün Dünya'ya rezil ettiler sizin askerlerin başına çuval geçirdiler sesinizi çıkaramadınız aynısı İsrail'e yapılmış olsaydı İsrail Hava Kuvvetleri çoktan havalanır Amerikan Askeri olmasına bakmaz vururdu. Sürekli bir yerlede insanınız ölüyor hiç umurunuzda bile değil Pkk sürekli adam kaçırıyor, olay çıkarıyor kimse bizi sınamasın diye klasik laflarınızı söylüyorsunuz eğer bizim başımızda Pkk gibi bir örgüt olsaydı en fazla 3 ay ömürleri olurdu.
- +1 yıl
Bak sana biraz daha laf anlatıyım evet israil 100 milyon baya çokmuş dünya nüfusunun nerdeyse karıncası , küçük zayıf bir devlete saldırırsınız eski askerlerinin göreve çağırırsınız 200 bin miydi yanlış hatırlamazsam dimi. Bize karşı kim savaşırsa savaşsın kaybeder ordu sisteminin temellerini attık bizim insanlarımız ülkesi için ölürler öldürürler. Savaşa çağırılmazlar KENDİ İSTEĞİ İLE GİDERLER, siz barutla oynuyorsunuz farkında değilsiniz. Hepiniz ölürsünüz ne abd ne ingiltere sizi kurtaramaz
- +1 yıl
Her yerden sarıldınız böylemi yeneceksiniz? Siz henüz yanı başınızdakilere sesinizi çıkaramıyorsunuz Teknoloji üzerine kurulmuş İsrail Ordusunumu yeneceksiniz?
- +1 yıl
Teknoloji mi hani şu paralı askerler filan olmasın onlar :D bence bunu zaman gösterecek bekleyip görelim
- +1 yıl
Paralı askerler değil ben buraya İsrail ordusunu yazsam gerçekten ağızın açık kalır EMP yoksa Nükleer silahlarımızdanmı bahsetsem yoksa Kara birliklerimizmi yoksa Kıtalararası Füze gücümüz ya da Muazzam Hava Filomuzmu? :/ :)
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat