Arkadaşlar aslında halimden bi yandan o kadar şikayetçi değilim. Kendim seçtim, böyle olmasını ben istedim hep. Arkadaşlarım falan yok, hep derdim kendi kendime elaleme zaman harcayacağıma ailemle güzel vakit geçirim diye. Birazda ailevi durumlar vardı tabi böyle düşünmeme sebep olan. Kaç yıldır öyleyim. Bi yakın arkadaşım falan yok. Benimle yaşıt olanlar bana olgun gelmiyorlar. Briaz fikirlerim düşüncelerimde farklıdır aslında.
Normal günlük iş hayatımda hiç sıkıntı çekmem gayet güler yüzlü birisiyim ve beni severler genelde ama arkadaş konusuna gelince yok işte 😄 erkeklerle daha iyi anlaşırım ama bende kız arkadaşımın olmasını isterdim açıkcası.
İnsan bazen şöyle de düşünüyor... Gün gelecek evlenecem İnşaAllah. Düğünüme çağırabileceğim kimse yok... İnsan yok yani etrafımda ailem hariç.
Baya yazdım birşeyler yeter bu kadar 😄😊
Normal günlük iş hayatımda hiç sıkıntı çekmem gayet güler yüzlü birisiyim ve beni severler genelde ama arkadaş konusuna gelince yok işte 😄 erkeklerle daha iyi anlaşırım ama bende kız arkadaşımın olmasını isterdim açıkcası.
İnsan bazen şöyle de düşünüyor... Gün gelecek evlenecem İnşaAllah. Düğünüme çağırabileceğim kimse yok... İnsan yok yani etrafımda ailem hariç.
Baya yazdım birşeyler yeter bu kadar 😄😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar 😊
İletişim kuramıyor, değilsiniz aslında iletişim kurmak istediğiniz alanları siz seçiyorsunuz
İletişime kapalı olsaydınız en yakınınızdaki insanlarla da iletişim kurmakta zorlanırdınız. İletişime kapalılık ayrı bir durumdur, İletişim alanlarını seçmek farklı bir durumdur. Kız arkadaşlarımdan çok erkek arkadaşlarım var, demişsiniz. Bunun sebebi muhtemelen o alanda sizi rahatsız eden bir durum vardır ki, geri çekiliyorsunuz.
Düşünce farklılıkları, anlaşılmak, anlatabilmek önemli noktalardır. Samimiyete inanmak, iletişimde verimli olmak, sizin için önemli noktalar. Siz bu noktaları göremediğiniz zaman ve düşünce yapılarınız farklılık gösterdiği zaman o alandan çıkmak istiyorsunuz. Zaten istemediğiniz bir alanda durmak zorunda değilsiniz.
O insanlarla da araya bir " merhaba" koyabilir ve arkadaşlığınızı belli ölçüde sürdürebilirsiniz. Hayata bakışınız daha dolu olduğu için de kendi yaşıtlarınızla değil, daha tecrübe sahibi insanlarla anlaşabiliyorsunuz. Yaşamımıza yeni fikirler edinmek ve gelişim sürecini geliştirmek istediğiniz için. İlla ki herkesin çok çevresi olacak diye bir şey yok.
Kendinizi nasıl huzurlu hissediyorsanız o yolda ilerleyin. Kasmadan, gerilmeden😊 Sevgiyle kalın.