AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Arkadaşlar trol soru bu 😂😂👍
Gerçekten eşcinsel olan biri bunu sormaya ihtiyaç bile duymazdi
Ne yaparsan yap sonuçta bana bir kazancın yok ablacım
Beni bulsaydi o yakisikli zengin neyse evlenmeyi dusunmuyorum de
Yakışıklı ve zenginim buldum seni:)
@Reco000099 senmosin yakisikli be zengin olan hahhhhhhhh
Ne oldu beğenemedin mi :)
@Reco000099 yooo cok begendimmm:)
Beni seç o zaman:)
haydaaa aklıma hiçbir şey gelmedi gerçkten artık söylemelisin galiba
ha o komşu çocuğu çek kenarı söyle ailene söylemek istemiyorsan maalesef
Münasip bir dille geri çevir. Hem sen hem de evleneceğin kişi mutsuz olur.
Uuuuu ender bu durum.. erkeklere karai bir şey hissetmiyosan kabul etme bir bahane bul tabiki
Burada son zamanlarda aşırı ilginç sorular türemeye başladı...
Soru trol
ıyy ne zengini be ben fakir biri istiyom bu devirde zengin olmak mı kalmış hıh de gider zaten adam😅
Ailene bunu neden söylemedin ki? İstemediğin bir evliliğe zorlarlarmi ki?
Açıkla ona belki hoşuna gidecektir üçünüz birden takılırsınız
Sağlam bir bahaneyle savuşturacaksın da nereye kadar
Ver kurtul bebeğem. Erkeğin tadını alınca kızlara Ilgın kalmaz zaten
cinsel tercihinden bahsetmene gerek yok açıklamanada gerek yok direkt istemediğini söylemen yeterli
diyecek söz yok ki ailene açıklaması da dert yani artık o şekilde bir yolunu bulup red etmek gerek
gel yalandan evlenek sende sevgilinle ol en güzel taktik bu.
Eşcinselmiş, kafandan uydurma. Evleneceksin, bu kadar basit.
Evlenmek zorunda değil
@48382727 Evlenmek yanlış düşüncelerden iyidir.
Başka yollara sapacağına evlensin.
Mağara devrinden mi kaldınız eşcinselliğin nesi yanlış ya bari bu kadar cahil cesareti olmasın
@Athena2020 Asıl cahil sensin.
Evlenip eşcinsel olarak hayatını sürdüren onca insan var
Çocuğun çok yakışıklı ve zengin olduğunu vurgulaman bende başka bir düşünce uyandırdı. Bence senin de gönlün var gibi gibi hehehe
Sevmediğini dile getirmen yeterli bir sebep. Bahane arama
Beğenmedim istemiyorum dersin bu konuyu halledebilirsin bu şekilde ama daha sonra bundan ailene bahsetmen lazım
Bencede katiliyorum
Korkuyor olabilirsin ama ailene söyle ya da çocuğa söyle. İnan hem onun hem de senin için bir ızdırap olur bu
çocuğu istemediğini söyle ve ayrı eve çık sevgilin olursa aynı evde yaşarsınız ev arkadaşım dersin benim sevgilim biseksüel ve kız arkadaşıyla rahatlar ailesi kanka diye biliyor kız evlerinde bile kalıyor
Her zaman kendini düşün bu hayatı sen yaşıyorsun eğer eşcinselsen ve bunu seviyorsan öyle kal çünkü acı çekerek bu hayat geçmez istemediğin şeylerlede isterse koç ailesi istesin seni sen istemiyorsan yapma derim
Beğenmedim elektrik almadım ya da evlenmeyi düşünmüyorum diyeceksin
Sevmiyosan vermezler ki lez değilsin sonuçta belki görünce hoslanirisn
ailene belli etme, birkaç defa çocukla buluş, soğut kendinden..
Ailene eşcinsel olduğunu söylemelisin
Yorumlara midem bulandı cidden bu ne cahillik, ne iğrenç bir üslup ya. Bence evlenmektense açıkla daha iyi.
Geçistirmek için birşeyler yap sonra ailenden bağımsız olunca hayatını doya doya yaşa güzel kız. Herşey gönlünce olsun
Eşcinsel olmak suç degilki napalim duygular boyle kabul etme yolver gitsin bu kadar yani
bahaneye gerek yok istemiyorum ve hazır değilim de.
sorunun ıcerıgı ve detaylar bırbırınden cok tutarsız.. ayrıca o kadar cesaretınız varsa pekala ben ıstemıyorum dıyebılırdınız zaten:) siz olsa olsa etçil bır ınsan olabılırsınız
Durumunu ailene ve arkadaşa açıkla. Anlayışla karşılayacaklarından eminim. Problem etmene değmez.
Birlikte olduğun kadın sorun çıkarmıyorsa evlen nolcak biseks olursun
Seni zorla alıp götürecek değiller, flört ettiğim biri var evlenmeyi düşünmüyorum diyeceksin bu kadar.
İstemiyorum satılık malmıyım zenginmiş gelmesin de
Bence salatalık
Bana hiç gelmez eşcinsellik, dünyada yarı yarıya kadın-erkektir ama yinede saygı duyuyorum, ailende duyar. Onlar anan baban
Eşcinsel olma dinimizce çok günah ve eğer onunla evlenmek istemiyorsan ailene ben bu adamla evlenmek istemiyorum diyebilirsiniz 😊
Yasin kaç
Ne kadar yakışıklı ve zengin olursa olsun, ona karşı hissin olmazsa mutlu olamazsın. Hayat senin, karar senin.
İsınamadim diyebilirsin Bende Escinselim. Isinamadim dedigimde bir sey diyemiyorlar Yaşimda 33 düşün. Bugüne ndr hep salladim sende aynisini yap.
Erkeğe karşı hicmi isteğiniz olmuyo
Merhaba, size bir şey sormak istiyorum ben de eşcinselim ve yaşça benden büyük olduğunuz için siz daha iyi fikir veririsiniz.. şimdi ben 20 yaşındayım ve ailem
gerçek kimliğimi bilmiyor. Henüz üni hazırlık aşamasındayim ama şundan korkuyorum istemediğim bir bölümü okumak ve sonuç olarak işsiz kalmak ve buna bağlı olarak da ailmele uzun yıllar aynı evde yaşamaktan korkuyorum beni evlendirmek istemelerinden korkuyorum ya da beni yük olarak göreceklerini dusunuyorum ilerde. Siz 33 yaşınıza rağmen nasıl kendinizi saklayabildiniz ve istediğiniz hayatı yaşayabiliyor musunuz?
@asur2 insan değiller ki
Ne olacak evlen bence çift taraflı zevk alırsın hatta bu şekilde grupta yapmış olursunuz
Naddgwğhsidmfçsşs sinirlenince çok tatlı oluyorsun 🥺
Benim de canım sıkılıyor bende insanlara sarıyorum o zaman sanane benim yorumumdan
Git başka yerde oyna
😆😆
Evlenmek istemediyini sonuçta sende bir söz hakkına sahibsin
Eğer açıklamaya çekiniyorsan başka biriyle ilişkin olduğunu söyle.
yakışıklı ve zengin olması niçin soruya ekli? ayrıca baya absürt kurgu
e birgün kapın çalıncaktı sonuçta elektrik alamadım deyip paketlicen
Aasddf nice gaylar evli bosver sende evlen 😁😁😁 belki tercih degistirirsin
Bahane bulamazsın evlen ve o kadınla devam et sen benim. karim olsan böyle biseye izin verirdim bir kadına kadından zarar gelmez
Yakışıklı ve zenginmiş* gözünden de kaçmamış
Sevmiyorum ve istemiyorum de bitti gitti
Sonra seversin aşkla mutlu olunmaz falan diyolar. Ya da başka sevdiğin varsa onunla tanıştır o gelsin istesin verelim diyolar.
Israr et sende böyle depresyona girmiş gibi davran biraz istemediğini gözlerine sok
neden ailen seni sevmediğin birine sahip olmaya zorluyor?
Bir an önce eş cinselliği bırak ve başkaya şeye yönel o çoğuda kaçırma derim
3 lü takılın işte adam kabul eder hatta ilk buluşmaya sevgilinide götür onuda görsün;)
Hayatta hersey psikolojikdir farkindalikla bunu anlatabilirsin olmadı sağlam vurdur..
Çocukla önceden buluşup kendini soğutmaya çalış baya fesat ve paragözmüşsün gibi davran
Ben bı kıza 5 dk tahammül edemiyorum siz nasıl aşık oluyonuz
Cocukla konus bunu basbasa madem zengin ikinizede bakar:)
Ben lezbiyenim a m seviyorum de
Münasip bir dille geri çevir.
Kahve verirken istemiyorum diyeceksin.
Şu anda evlenmeyi düşünmüyorum de