Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Her şey iyileşir zamanla, üzülme.
İlk tepki olarak olumsuz yaklaşmaları beklenen bir durum. Türk toplumunda çok yeni yeni kelimelere dökülen bir durum. Artık insan kadın erkek ayrımından bile haz almıyor; insan olmakla ilgileniyor. Bunlar düzelecek ileriki dönemlerde. Sen de bu gelişimin öncüsüsün bana göre.
Kim olduğunu açıkça söylemen en iyisi olmuş. Utanma bu durumdan. Annenle ayrıca konuş, ben hasta değilim; sadece böyle yaratılmışım. Hala aynı çocuğunum korkacak bir şey yok sevgimiz değişmesin; kırmayalım birbirimizi de. Babalar biraz daha geç kabullenebilir; ama sana saygısızlık edilmesine müsaade etme kesinlikle. Yaşın ufak olduğu için biraz daha baskı yapabilirler ama zamanla, yaş ilerledikçe düzelir bu olay.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de pansexualim ve bundan aslan kimseye ödün vermem. Benim de ailem öğrendi ve hiç iyi şeyler olmadı ve arkamda da kimse olmadı ama ben buyum ve 'herkes hetero olacak diye birşey yok!' biz böyleyiz ve mutlu olabiliriz, buna kimse engel olamaz. Babanı al karşına ve sadece onu dinle sonra güzelce açıkla ona olan biteni umarım anlayışla karşılar, sakın kendini üzme. Sen iyi ki varsın 🖤🏳️🌈
33 Yorumla
Soran+1 yılAradan biraz zaman geçsin dedigini yapip babami dinleyecegim. Destegin için çok tesekkür ederim🖤
- +1 yıl
Sakın unutma, yalnız değilsin 🖤
Lût''u da (peygamber gönderdik). Kavmine dedi ki: “Sizden önceki milletlerden hiçbirinin yapmadığı fuhşu mu yapıyorsunuz!” / “Çünkü siz, kadınları bırakıp da cinsel tatmin için erkeklere yanaşıyorsunuz. Doğrusu siz taşkın bir milletsiniz.” / Kavminin cevabı, “Onları (Lût ve arkadaşlarını) memleketinizden çıkarın! Çünkü onlar fazla temizlik taslayan insanlar!” demelerinden başka bir şey olmadı. / Biz de onu ve karısı dışındaki aile fertlerini kurtardık. Karısı geride kalanlardan (kâfirlerden) idi. / Ve üzerlerine dehşetli bir yağmur (taş) yağdırdık. İşte gör günahkârların sonunun ne olduğunu!" (A''râf:7/80-84)
12 Yorumla
Soran+1 yılÜf dinini al ve baska yerde ögretmenlik yap
+1 yılEğer ailen böyle davranmaya devam ederse kaydeden sadece onlar olur. Senin kaybedecek bir ailen hiç olmamıştır ama onlar bir evlat kaybetmiştir. Çocuğu eşcinsel olan bir aile eğer dindar olduğunu iddaa ediyorsa inancı ölçüsünde çocuğu eşcinsel iliskilerden uzak tutmak için ılımlı bir gayret gösterir. Onu terk etmez. Terk ediyorsa bunu inançtan değil ruhlarindaki homofobik hastalıktan yapıyorlardır. Farklı cinsel yönelimi olanlar cüzzamlı değildir. Olan tek sorun biyolojik- fizyolojik tutarsizliktir sadece.
16 Yorumla- +1 yıl
Eşcinsellerde biyolojik veya fizyoloji tutarsızlık yok sadece hemcinslerinden hoşlanıyorlar o kadar.
- +1 yıl
Ben var demedim ki
- +1 yıl
Tek sorun biyolojik fizyolojik tutarsızlık derken eşcinselleri kast ettiğini sandım. Kimi kast etmiştin?
- +1 yıl
Görünen kimlik ile gerçek cinsel kimlik. Erkek bedeninde kadın kadın bedeninde erkek hissi olanlar için
- +1 yıl
Senin dediğin eşcinsellik değil translıktır. Eşcinsel bireyler kendi cinsiyetlerinde hissederler ve kendi cinslerinden hoşlanırlar gay bir erkek de her erkek kadar erkektir ve öyle hisseder. Hoşlandığın cinsle cinsiyetin bir alakası yok erkeklik kadın sevmek değil. Yani eşcinsellerin dediğin gibi bir olayları yok onların cinsiyetlerinde hissederler sadece cinsel yönelimleri farklıdır.
- +1 yıl
Senin dediğin cinsel kimlik eşcinsellik ise bir cinsel yönelimdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılBabanda zamanla kabullenir dicem de etrafı yüzünden kabullenmez. İnsanlar babana oo senin oğlan şöyle falan dediğinde baban hiç kabullenmez. Bizim milletimiz niye böyle ya.
325 Yorumla- +1 yıl
Gay olmak normal mi 😂
- +1 yıl
@KüçükGeneral lezbiyen olan kadınlar nasıl normalse size göre onlarda normal
- +1 yıl
Yo ben lanetliyorm böyle bişey kesinlikle olmaz olamaz hangi kitapta yazıyor?
- +1 yıl
@KüçükGeneral gay olmak gayet normal?
- +1 yıl
@KüçükGeneral desteklemiyor olabilirsin ama lanetlemen gerekmiyor. Saygı duyman yeterli
- +1 yıl
Saygıda duymuyorum kabul de etmiyorum sizin gibi ahmaklar olduğu sürece zihniyet bozulur hep sizin yüzünüzden
- +1 yıl
@KüçükGeneral +1111...
- +1 yıl
@KüçükGeneral saygı duymak zorundasın çünkü insanların tercihlerini sen değiştiremezsin
- +1 yıl
@KüçükGeneral sanane onun gay olup olmayacağından ya sana mı oluyor sanki. Sen bu kafayla gidersen çok yaşamazsın.
- +1 yıl
Ben herkese saygı duyarım insan yerine koyarım da bazıları yerini yadırgıyor elimden bişey gelmez malesef 😂
- +1 yıl
@KüçükGeneral biz zaten sana birşey yap demiyoruz. Anlıyorum desteklemiyorsun falan ama onlara hakaret ya da el kaldırma gibi şeyler yapamazsın. Sonuç olarak oda bir insan anlıyor musun?
Soran+1 yılHangi kitapta yaziyor diyor yine shcjsgwjdj kardesim illa bir kitaba inanmak zorunda degil insanlar hadi yol al
- +1 yıl
@KüçükGeneral mallık seviyen kaç?
- +1 yıl
Sen bitmiş bir kitabın ölmüş karakterisin. Canım sen sayısalı seçmişsin ama daha karakterini yerden toplayamıyorsun.😂
- +1 yıl
@KüçükGeneral bu lafları ergen sözler sitesinden mi buldun Çok kötüsün
- +1 yıl
Gocunan soruyo tuzu açık yaraya bak olaya ahaha
- +1 yıl
Hepiniz gelin oğlım farketmez 😂
- +1 yıl
@KüçükGeneral evet hepimiz bile gelsek senin gibi beyinsize yardım edemeyiz çok haklısın
- +1 yıl
@KüçükGeneral ĺwksssjnd
- +1 yıl
Seni kaale bile almıyorum aptal seni 😂😂😂
- +1 yıl
@nsadelrey +1
- +1 yıl
@KüçükGeneral 2020'de eşcinselliği hala garip bulan bir malsın :d
- +1 yıl
@nsadelrey doğru tespit
- +1 yıl
@KüçükGeneral kesinlikle sana katılıyorum ve arkandayım👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılGeçmiş olsun bu duruma öncelikle. Benim de gay arkadaşlarım var. Ama bazı şeyler ellerinde değil. Ruhları dişi. Babanın ve annenin bu durumu kabullenmesi tabi ki Zor olacak. Kendini onların yerine koyarak düşün. Ama inan bu senin hayatın. Bu travma geçecektir.
41 Yorumla- +1 yıl
Ruhları dişi? Bu eşcinsel değil translık yalnız. Hiç-bir eşcinsel kadın gibi hissetmez kadınlıkla da bir alakaları yoktur gay olmak erkek olup erkeklerden hoşlanmaktır. Erkek sevmek kadınlık değildir.
Türkiye gibi bir toplumda bu normaldir çok yüksek ihtimalle böyle bir tepki alacaktın zaten. onlarla oturup konulmaya böyle olfupuna hastalık olmadığına ikna etmeye çalış eğer yine yok olmaz diyorsalar zamana bırakman lazım
50 YorumlaÖncelikle tebrik ederim. Kendini gizlememiş ve açık yüreklilikle bunu ailenle paylaşmışsın. Ülkemizde ve neredeyse birçok ülkede bu durum aileler ve çevre tarafından hala kabul görmekte zorlanılan bir konu. Altında bilinçsizlik yatıyor. Bilseler ki senin elinde olan bir durum değil, tedavisi yok. Bu senin tercihin değil o zaman eminim daha farklı olurdu. Onlara biraz zaman tanı şok olmuşlardır. Umarım herşey yoluna girer.
30 Yorumla
+1 yılBu senin kendi tercihin ve ailenin verdiği tepki normal. Anne ve baba bu durumşsra normal bakmayabilirler. Naparsın bilemiyorum ama keşke Gay olmasan. Beni iki erkeğin birbirinden zevk alması veya iki kızın birbirinden zevk alması çok üzüyor. Tabii bu senin seöimin saygım sonsuz. Umarım çözüm yolu bulursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılOha neden üzüyorki namxkwkwjs
- +1 yıl
Olmaması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum yanlış anlama ama bana mide bulandırıcı geliyor. Tabii kendi tercihin beni alakadar etmez.
Neden cinsellik ve tercihlerimiz toplumda bu kadar onemli bilmiyorum... insnaligi kisiligi karekteri umursayan yok... toplumun belli kriterleri var hepsi de dış gorunusumuzle alakali sanki toplumjn istedigi gibi oldugumuzda melek oluyoruz...
40 Yorumla
+1 yılSeve seve veya s*ke s*ke (aferdersin alışacaklar. Onlar seni öyle kabul etmiyorsa sen de onları homofobik olarak kabul etme. Saçma sapan tabular. Ailen dindar mı?
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet anne ve babam oyle ablamla ikimiz ateistiz. zaten oyle olacak eger beni kabullenemezlerse onlari reddetmeye hazirim.
- +1 yıl
Oo süper. Canını sıkmalarına izin verme. Yanında biri var sonuçta (ablan)
Soran+1 yılIzin vermeyecegim, hayatta sadece kendi mutluluguma bakma karari verdim destegin icin cok tesekkurler
- +1 yıl
Bir şey değil :)
+1 yılTedavi ol desem ben böyleyim diceksin, her neyse bari işi paraya dök bedavaya verme kimseye djsjsjs para kazanınca affeder belki seni.😂
Şaka bir yana da Allah ıslah etsin diyecek söz bulamıyorum, bu tür şeyleri de normalleştirmeye çalışıyorsunuz ya neyse.06 Yorumla
Soran+1 yılEn aci olani da ne biliyor musun, ‘ben homoseksüelim’ diyen biri insanlarin gözünde sapik olurken homoseksüelligin bahsi geçince aklina ilk cinsellik gelen insanlar sapik degil ‘normal’ oluyor. Tipki senin gibi.
- +1 yıl
Senin bu hissiyatın normal de benim söylemlerim anormal tamam tamam sen bu dünyalıksın kardeşim, uyanınca anlarsın ama iş işten geçer devam et böyle
Soran+1 yılKonu yine mi din :d kimseyi senin cennetine girmek istemiyor diye kinama hakkina sahip degilsin. Kimse senin dinine inanmak zorunda degil.
- +1 yıl
Din benim değil herkesin dini inanmaman senin kaybına banane yav çaktırmaya devam et sen😂
- +1 yıl
Kadınlara da çarktır diyor musun mesela nedir bu pasif olana aşağılık muamelesi dincisin ama en büyük ahlaksız sensin yazık sana zavallı.
- +1 yıl
Çaktır*
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBabanda yakın zamanda gay olursa şaşırmam. Bazende bu konulara aşırı tepki verenler gizli eşcinsel oluyorlar. Ben çok gördüm evli erkeklerin böyle gaylerle, translarla birlikte olup ahmak kestiklerini
50 Yorumla
+1 yılSenin mutluluğun önemli onların yaptıklarını ve dediklerini takma. Evet doğru bizim toplumda bu tarz şeyler ilk bakışta normal karşılanmaz ama anne baba dediğin çocuğunu ne olursa olsun destekler. Bunuda yapmıyorlarsa ona zaten anne ve baba demem
30 Yorumla
+1 yılUmarim bu durumunu kabullenirler eski kafaliliktan kaynakli bisey oldugunu dusunuyorum cunku bu dogustan gelen bisi senin elinde degil ve bir hastalık oldugunuda düşünmüyorum kendin gibi ol nasil mutluysan oyle yasa
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHata sende. aile yapini bilmiyor musun demeyecektin. turkiye burasi boyle seyleri anlatman yolunda gitmez. aileni kizlardan hoslandigina ikna et kafan rahatlasin ustune gelmesinler. sonrasinda ayri eve cik calis bak rahatina.
20 Yorumla
+1 yılBaban nasıl biridir bilmiyorum ama sen onun çocuğusun sonuçta ve bu durumu elbet kabullenecektir. Umarım her şey yoluna girer.
50 YorumlaZamanla alışırlar merak etme, insan bulunduğu kabın şeklini alır, ilk başta bunları yapması normal bence gayet normal ama bir süre sonra sıkıntı yapmazlar bir baba ve anne için zor bu toplumda çevrende etki yapacaktır onlar üstünden ben bile baba olsam çocuğum böyle söylese onu öldürürüm...
00 YorumlaHacı ne kadar emin olmadan da geri adım atmamalisin yani aief barış yapmak için kendinden için verme annemi al karşın olmuş ve eşcinselliğin "DUnya Sağlık Örgütü" tarafından hastalık kabul edilmediğini şöyle ve onlara zaman tani. Yanj ne bileyim ayri eve cik bjr arkadasinda falan kal ama onlara mutlaka bunu sakinliğini koruyarak tane tane acikla. Yani kabul edersinki onlar için basit bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılBu durum senin elinde olabile bir şey değilki evet keşke sende karşı cinsten hoslandiysan ancak yapacak birşey yok ailende herkesin sana saygı duymaları gerekirdi
31 Yorumla- +1 yıl
Yoo niye keşke karşı cinsden hoşlansınmis hemcinsden hoşlanmak da gayet güzel.
ya millet kafayı yemiş şu yorumlara BAK herkes destekliyor ya arkadaş bu gay lezbiyen olayları bizim toplum için ters bis osmanlı torunlarıyız yakışıyor mu bize bir düşünün allah erkeği kadın kadını erkek için yaratmış ötesi yok akıllı olun biraz batıya özenmeyin
24 Yorumla
Soran+1 yıl@Bele06 sen eski dönemlerde escinsel iliskiler yoktu saniyorsun galiba. Hep vardi, sadece Şu an eskiye göre daha özgürler
- +1 yıl
Abi siz canım mısınız ya ne bu geri kafalılık isteyen istediği gibi yaşar tercih meselesi Osmanlı da vardı böyle şeyler sen hiç duymadınmı osmanlıdaki oğlancılık fikrini
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu tür durumlar iyileşmesi zaman alır fakat Türk toplumunda pek iyi karşılanmıyor malesef.
Kenine bakmaya başlayınca evden ayrılmalısın.27 Yorumla- +1 yıl
Bumudur çözümün bumudur olaya bakış açın pesss
- +1 yıl
@iyimserprest ne olacak başka
- +1 yıl
Söylenecek en son şeyi en başta söylememekten başlanabilir
- +1 yıl
@iyimserprest en son şey ne? Kız dediğinde çok haklı burası Türkiye ve oldukça cahil insan var öyle karşılanıyor
- +1 yıl
O cahillerin arasında ikiniz on sirada saf tutmussunuz ailedir gözüm aile iyi ya da kötü ailenle aştığın herşey yara bırakmadan gider dünyada aile destegimi bir başkasının destegimi olabilir kizabilirler hoş karşılamaya bilirler bence normal ama seven anne baba merhamet ve şefkat kollarını açacaktır bende babayim benimde evladım var her ne olursa olsun gitsin istememem türk toplumunda iyi karşılanmiyor kendine bakacak duruma gel evden ayril böyle bir dünya yok gözüm aklı şaşmış kafası kazan gibi olmuş birine böylede denmez aile herşeydir
- +1 yıl
@iyimserprest Siz böyle düşünüyorsunuz ne mutlu size ama her baba sizin gibi düşünmüyor maalesef
- +1 yıl
Valla ozurdilerim sinirli biriyim akrasifim bu aralar işlerimin yoğunluğu stres kimseye tahammül bırakmadı benle banada ters gelince sariyorum böyle gözüm sağol iyi günler
Çok zor bir hayat seni bekliyor.. umarım bahtın açık olur.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim mahallede eşref abi var bakkaldi oda duyduk transkadin olmuş saygıyla karşıladık ama alışamadık eşref abla diyemedik sıkıntı oldu oda gitti zaten şimdi lgbt asil üye olmuş transeksuel güzellik yarismasinda derece almış hayat işte nerden nereye ah esref abi ah koca adam ne hallere düştü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle tebrik ederim seni fakat yanlış yapmışsın.
Ailenin vereceği tepkiyi bilmen gerekirdi. Bu yüzden de öncelikle kendi ayaklarının üzerinde durabilip sonra bu açıklamayı yapman gerekirdi ki bu tür geri kafalı yaklaşımlara göğüs gerebilesin.10 Yorumla
+1 yılya cidden klasik bir Turk ailesi.. lgbt yi kaldiramiyor bizim ulke cok uzuludum. Zaman her seyin ilacidir sen zittina gitmeden cizgini koru. Cunku bazi babalar sonrasinda degisiyor bak. Degismese bile djrumu kabullenip sen de onu yok say?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı. Hiçbir aile kolay kolay kabullenmez bu durumu çünkü onlar çok eski kafalılar, bizden eskiler bilmezler anlamazlar zamanla düzelecektir...
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik danışman desteği alabilirsin babanla ara düzeltmek için.
30 Yorumla
+1 yılKardeş bura türkiye ne bekliyon?
Babanın aferin oğluma erkeklerden hoşlanıyormuş gel bana 2 çak demesini beklemiyordun heralde 😂😂1011 Yorumla- +1 yıl
HahahshsjzhhzhzhzHznNznanznajzkjssj
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yıl@_Bora böyle bir düsüncenin güzel usluplu birinden çikmasini bekleyemeyiz belliki ahirda büyümüs arkadas
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendini tanıyıp aileni tanımaman da tuhaf olmuş her türlü anlaşılır insanların bu tür şeyleri kaldırıp kaldıramayacağı ne yapacağım yok nasıl sen gay olduğunu değiştiremiyorsan onlarda o kafa yapılarını değiştiremezler
00 Yorumla
+1 yılDemek açıkladın ha önce sorduğun soruya görüş yazmayı unuttum ama gene de iyi seni evden kovmamışlar.😴 Zamanla her şey oturur mesela Bülent Ersoyu Ailesi onu evden kovmuş doğruyu açıklayınca senin ailen öyle yapmadıysa işler rayına oturacaktır.
00 YorumlaKaç yaşındasın bilmiyorum. Kendi ayaklarının üzerinde durup yalnız yaşamalısın. Dışarıdan düzenli testesteron alarak belki değişebilirsin ama ben buyum diyorsan da aile hayatinda hoş olmayan bir durum.
01 Yorumla- +1 yıl
Testestronum az dememiş eşcinselim demiş testestron almak birini hetero yapmaz gayler de erkek hormonlarla eşcinselliğin hiçbir alakası yok.
ovvv kanks işin zormuş. annen ve ablan çok karşı çıkmamış bu iyi
10 Yorumla
+1 yılGay olduğunu nerden anladın karakter bozukluğu olabilir şu an kafan karışik olabilir karşı cinsten bir karşılık alamadığın için böyle bir durumun icin düşmüş olabilirsin ya da hem cinsinden yakın bir davranış görmus olduğun için bu durumu iyice bir düşün derim
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de böyle düşünüyorum
+1 yılKolay bişey değil bu, baba tarafından böyle karşılanması da olası bir durum belki zamanla birazcık olsa da aranız düzelebilir
20 YorumlaArtik olani kabullenmelisin umarim zamanla ailen bu durumu kabullenir sende kendini fazla yipratma
10 Yorumla
+1 yılKabullenmeleri baya zaman alır ama sonuçta senin kendi kararın onlarada saygı duymak düşer.
30 Yorumla
+1 yılAllah evladımın başına vermesin homoluğu :( biliyorum tercih değil ama toplum baskısı işte
20 Yorumla
+1 yılSıkma canını zamanla düzelir bizim toplum böyle şeylere alışkın olmadığından hastalık gibi görüyorlar ama alışacaklar birkaç aya eskisi gibi olursunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru yolu bul kendini şartlardır Allah seni erkek olarak yaratmış peygamber efendimiz lanet etmiş helak olacaklar demiş.. Ne anlayışı ne saygısı kafayi yediniz iyice
51 Yorumla
+1 yılNe olmasını bekliyodun alkışlasın mı adam ağzın burnun kırık değilmiş ona sevin
30 YorumlaŞimdi canım yaşın kaç işin ayrı evin bir hayatın var mı. Sen bunlara ulaşmadan açıkladıysan mağdur olan sen olursun
15 Yorumla
Soran+1 yılDayanamadim ve bunlara ulasmadan açikladim kafami skm
- +1 yıl
Daha neyin nasıl yapılacağını bilmiyorsun hayatını mahvettin bildiğin ve bu saçmalığa doğuştan bizde var demeniz ayrı bir saçmalık boyutu herkeste az buçuk kadınlık veya kadınlarda erkeklik hissiyatı vardır sen neysen oňa yoneleceksin erkek doğmuşsun erkek ol daha ne karıştırıyorsun sen bu sosyal medyada yazanlara ne bakıyorsun herşey normal mis gibi yazıyorlar babanın ne kadar canı sıkıldı bilmiyorsun okadar canı sıkkın ki arkadaşları noldu sana neden üzgünsün dediklerinde necevap verecek onlara hiç düşündün mü ergenlik başınıza vurmuş herşeyi Instagram daki sahte videolar gibi sanıyorsunuz adam ol adam yarın birgün askere gidecen evleneceksin hiç mi düşünmüyorsun
- +1 yıl
Senin şimdi yapman gereken tekrar aile bireylerini toplayıp bir heves olduğunu yanlış yaptığını kafan karıştığını yanlış kişilerle arkadaş olduğunu söyleyip onların içini ferahlatip normal hayatına donmen gerek anladın mı hata bizler için kimse hata yapmaz değil sen bunun farkına varıp özrünü dile düzgünce düzelir herşey
Bazıları gerçekten bole yaratılıyor bazıları gerçekten kendi istekleri nefsileri pis olduklari icin sapkin dusunceler bence ailenle bir psikoloğa git onlarin agzindan duyarlar testlerle kanitlanir bu sayede kabul ederler
10 Yorumla
+1 yılAilene şaka yaptığını söyle. Ya da ne bileyim bir kızla görün filan.
20 Yorumla
+1 yılBu sadece bir heves ileride geçecek ve bu yaptıklarına ne kadar pişman olacağını sen hayal et
20 Yorumla
+1 yılEn guzelinı yapmıssın gercekten gizli olmaktansa ıcınde buyumektense hepsinin yuuzne soylemıs sın
20 Yorumla
+1 yılFantazi olun diye gay olmadın sanıyorum. Ne denir baba yüreği ya biraz böyle devam eder sonradan illaki muhatap olacaksınız.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. işte boşuna söylenmiyor evladın hayırlısı olsun diye. böyle erkek evladı olacağına kız evlat olsun daha iyi.
04 Yorumla- +1 yıl
Ha gay olacağına kız olsunmuş lafa bak beyinsiz seni erkek olsun kız olsun bir farkı yok ayrıca bu da bir erkek eşcinsel olması bunu değiştirmiyor resmen zavallısın asıl senin gibi evlat olacağına olmasın daha iyi.
- +1 yıl
Gay olmak ve kadın olmanın zerre kadar alakası yok ZAVALLI. Gaylerden daha erkek değilsin O küçük beyninle kadın olmayı, eşcinsel olmayı aşağılayabileceğini falan mı zannesiyorsun beyinsiz!!! HADDINI BİL!!! Gay bir erkekten hiçbir farkın yok biliyorsun dimi? Ha sen onlar kadar insan değilsin o ayrı. Senin gibi evlat da insan da olmaz toplumun yüz karası seni, cahil...
- +1 yıl
Aklı başında bir insan için kadın erkek gay hetero fark etmez herkes eşittir ama aklı başına olan insan diyorum işte sen anlamazsın boşver.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak birşey yok
açıklamanı yapmışsın büyük ihtimal düzelmez aranız
bence Zamana bırak ama yavaş yavaş kendi yolunu çizecek planlara başla00 Yorumla Şu yorumları okudum da.
gerçekten acınası bir cehaletteyiz
nereden nereye geldi güzelim ülke
afganistan oldu10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKolay değil tabi aileler için, zor durum kabullenmek
10 Yorumla Ne bekliyordun sana beşi biryerde gerdanlık takmalarını mı buda
bizde sana ailemde hediye olsun01 Yorumla
Soran+1 yılMizah sokusmasi
Babanının piskolojisini düşünemiyorum.
Hepmi pasif sin? Yoksa aktif iken mi pasif liği seçtin?10 YorumlaHelal olsun kardesim utanma , her goruse saygi duyulmali , ama geri kafalilar var
10 YorumlaBaban senden korkmuştur lan bu bana gece mece sulanmasın diye belki😁
10 Yorumla
+1 yılZaman vermelisin babadir bu kızar eder ama evladından vazgeçmez..
Umarim. Bu durumunu kabullenir hakkında hayırlısı..16 Yorumla- +1 yıl
Evlat mı ahahah topik demek istedin herhalde 😂
- +1 yıl
Gay veya başka düzeyde olan bir insanı yargılamak bana düşmez herkezın kendi hayatı..
- +1 yıl
@KüçükGeneral insanlara saygı duymayı öğren ve sonra yorum yap lütfen
- +1 yıl
Sen herşeye atlama burda muhattabım belli
- +1 yıl
@KüçükGeneral tamam cahil
- +1 yıl
Hayır gayet güzel yorum. Yaptı bır bayana karşı böyle konuşma kimsenin sorunu değil kimsenin hayatıda kimseyi ilgilendirmez
Ekonomik özgürlüğünü kazanıp ayrı eve çıkabilirsin.
20 YorumlaSenin görüşün böyle diğerleri nederse desin boşver benim ailemde biliyor lez olduğumu ilk zamanlarda şey oldu ama düzelir sonra merak etme
20 YorumlaNe bekliyordun ki aferin oğlum diyip tebrik mi edecekti ? Dövüp evden atmadığına dua et sen
00 Yorumlaaileni taniyosundur zaten böyle olacağını tahmin etmissindir
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılCesaretliymissin 👏 ama ailenide anla, onlar icinde kolay degil bunu kabullenmek.
20 YorumlaKeşke herkes herkesin düşüncelerine ve inançlarına saygı duysa
15 Yorumla- +1 yıl
He ülkeyi zaten sizin gibi geri kafalılar bitirdi ona saygı duy buna saygı duy Hollanda gibi mi olalım ahmak seni
- +1 yıl
@KüçükGeneral aynen öyle anlayışlı olmak için yayılmadık şey bırakmadılar peygamber efendimizin lanet etmiş neyine saygi
- +1 yıl
@KüçükGeneral düzgün konuş canım asıl bu ülkeyi sizin gibi kimseye saygı duymadan istediklerini söyleyip yapanlar bitiriyor OÇ!
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaban yine iyi yapmış ben olsam kırardım kemiklerini mk
20 Yorumla
+1 yılBen benimkiyle hiç görüşmüyorum boşver zamanla geçer
12 Yorumla- +1 yıl
Sen de mi öylesin.
- +1 yıl
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ hayır
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri