25 yaşındayım bir kadını seviyorum 2 senedir ilişkimiz var. Ama bugün bir komşum beni övmüş çocukta hemen istemeye gelecekmiş sizce ne yapmalıyım? bahane bulun bana. Çocuk çok yakışıklı vede zenginmiş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelıkle şunun analızını ıyı yapmanız gereklı eşcınsellıgın bır cok tanımı olmakla bırlıkte. Farklı sebeplerden dolayı egılım olabılır. Mısal ben kadınlar arasındakı en yaygın ve hatalı davranıs biçimini söylıycem cok kız arkadas ne demek ıstedıgımı anlayacaktır. Çok uzun yıllara dayalı gözlemımde kadınların cocukluktan baslayarak bırbırılerıyle cok sıkı fıkı yakın sosyal dıyaloglarını dogru bulmuyorum mısal yollda gıderken elele tutusup gezen cok kız gormussunuzdur aslında bu bıle beynı kodlamadır yanı yolda elele tutusup yurruyen ıkı erkek nekadar goze anarmol gelırse kadınlardada aynıdır. Misal bır anne kızınla banyo yapmamalı ya da yakın arkadaşla aynı yatagı aynı dusu paylaşmamalı bunlar ufaklıktan gelen hatalı bazı kodlamaları beyne yaptıgında ılerıde kadınların bırbırıne olan asırı yakın temasları sonunda beyın kodlamalarında buna meyıllı kısılerde bu psıkolojık sorunlarI ortaya cıkarabılıyor escınsellıkte genetık faktorler olmasına ragmen sonradan bunu alıskanlık edınımde olabılır. Ancak kesınlıkle dogal bır sey degılıdr kımse bunu normal gıbı lanse etmeye calısmasın zıra bugun hayvanlarada meyıllenen erkekler mevcut buda onalra dogal gelebılır dogal seyler kısıye gore degılıdr evrenın kendı olsuturdugu dengeye goredır. Dogada herseyın zıttı tersı vardır erkek kadınla. Kadın erkekle eşlesır. Ama olay özgurluk tercıh meselesıne gelınce ona ben bır sey dıyemem.Öncelıkle kendınızın buna sonradanmı dogustanmı meyıllendıgınızı bılmenız onemlı mısal genelde cocukluk caglarında yakın arkdalsınla bır takım seylerın yaşanması sonucu beyıne yanlıs kodlamalar ıle gelısen bır durum ıse bu duzelebılır bır durumdur bır sınıfta lezbıyen egılımlı bır kız o sınıftakı kızıların yarısını buna meyıllendırebılır bu sonradan egılımıdr. Ama senın yerınde olsam kendı durumunu ıyı analız etmen zıra sonradan edındıgın bır sey ısekı yuksek ıhtımalle oyle oldgnu dusnuyorum bence bundan kurtulma harıtası duznele. Kadının kadına aşık olması durumu normal bır dusunce bıcımı degılıdr sonucta kadın bır valık erkekte oyle sen beynınde kadını farklı bır kategorıye sokup aşık olmussun bence profosyonel bır destek alman gereklı herkes bır yorum yazar ama ılerde bomboş bır gırdabın ıcınde bulursun kendıni
712 Yorumla- +1 yıl
@korman Her konuda bu kadar mantıklı cevapları olan erkek cok az denk geldım bu sıtede. Cıdden egıtımını bılmıyorum ama ınsanın hayatında senın gıbı aklı basında bır dostu olmalı bence ya. Nedense sankı senı yıllardır tanıyormusum gıb bır hısse kapıldım senı takıp etmemde sakınca var mı
- +1 yıl
@Cerenım20 Mantıklı şeylerı mantıklı kişiler anlar. Sitedekı genel potansıyele bakarsak sonuc malum ama işte hayat böyle bırsey herkesin bır penceresı var dünyaya baktıgı benımkıde böyle
- +1 yıl
@Cerenım20 Onun onemı yokkı yapılan yorumlara baksan lezıbıyen olan ve olmaya meyıllı kısılerın sayısıda az degıl onlardan bırtanesının dusunmesıne farklı açı katsak yıne bır seydır. Yoksa sıtedekı soruların kac tanesı aklı basında mantıklı soru kı. Sor bırtane mantıklı soru eger 4 kısı gelırse soruya görleım hep bırlıkte bu sıte turkıye gercegı aslında ve malesef cıdden ıcler acısı bır halde oldugumuzun en buyuk delılı
- +1 yıl
Bazen göründüğü gibi kolay olmuyor. Bir arkadaşım böyle olduğunu öğrendiğimden bu yana yardım etmeye çalışıyorum ama olmuyor. Çocukluk psikolojisi ile ilgili birşey. Çocukken kızlarla çok oynardım diyodu falan. Sonra kalıplaşmış bir düşünceyi dürtüyü değişmek zor oluyor.
- +1 yıl
Çok doğru bir yorum kesinlikle tüm söylediklerinize katılıyorum lakin şunu da atlamamak gerekli doğum sonrasından itibaren çocukların genetik hormon düzeylerinin de çok önemi var kadın ya da erkek hiç farketmez bu. Kız çocuğunun erkeklik hormonu daha vazladır ve büyüdükçe de çocuk bilinçsizce bu yönde eğilim gösterir istemeden. Erkek çocukta aynı şekilde annelerinin terliklerine elbiselerine makyaj malzemeleriyle oynayabilir giyebilir falan bunun için de ebeveynlerin iyi birer gözlemci olup Bu durumu farketmeleri ve erkenden duruma müdehale etmeleri ( pedegog vs) gerekli yardımı almaları gerekir. Burada en büyük iş anne- baba da.
- +1 yıl
@llMonteCristo Etkılesım oluyor mutlaka misal Bayan kuförunde uzun yıllar calısan erkeklerin hal tavır ve konusmaları bile degısıyor zamanla. ya da tam tersi surekli erkeklerle oynayan kız Cocukların zamanla erkeksi davranis lar sergilemesi olusabılır. Escınseliktede böyle etkileşimler olması yuksek ihtimal kendı cinsinden birinle surekli yakın temas Etkılesım cocuk caglarındakı yanlıs aile tutum ve yonlendırmelerı. Yanlıs arkadas secimlerı bunlara etken edebılır bu yazdıklarım tamamen gözlemlerime dayalı fikirler
En İyi Cevaplar
Bir arkadaşımın erkek arkadaşı vardı. Çocukla işler ciddiye bindi derken çocuk bundan ayrıldı. Hiçbir açıklama da yapmadı üstelik. Aradan zaman geçti çocuk seninle konuşmam lazım dedi ve gizli eşcinsel olduğunu açıkladı. Bende kabul etmek istemedim o yüzden seninle denemek istedim ama olmadı dedi. Ailesine de açıklamış durumu. Sizde ya ailenize açıklayın ya da evlenmeyi düşünmediğinizi söyleyin.
01 Yorumla
Kız arkadaşın bu durumuna sinirlenip seni ifşa edebilir. İki türlü de öğrenilecek. En iyisi evlenmek istemediğini söyle, kendi ayakların üstünde durabiliyorsan, çalışıyorsan ayrıladabilirsin evden. Yarın yaşayacağının garantisi yokken bugünü istediğin gibi yaşaman gerek
00 Yorumla
+1 yılBu soru bana troll gibi geldi ve eminim ki öyle ama eğer istemiyorsan ailene şu an evlilik istemediğini ya da başka birini sevdiğini söylemen yeterli hiçbiri olmasa bile çocukla ilişkiye başlarsınız sonrada çocuğu sinirlendirip bir bahaneyle ayrılırsın çokta zor değil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
134Cevap
iyi trollemişsin milleti! ciddi cevap verenlere de güldüm :) bu devirde komşunun birini övmesiyle isteme olayı mı kaldı ya? bahsettiğin dönem artık osmanlıda kaldı :) dikkat edin tanışma da değil, direkt isteme :) hem de çoook yakışıklııııı çoookk zengiiiiiiin puhahahaha :) :) :)
83 Yorumla- +1 yıl
Şu yorumun aynısını yazıcaktım bende aaa bi baktım sen yazmışsın benim yazmama gerek yok. Doğrudan katılıyorum sana 😂
- +1 yıl
@birsanattarihçihatun teşekkürler zümrem :)
- +1 yıl
@BENJ55 Senın dunyadan haberın yok bu ülkede hala beşıkkertmesı , akraba evlılıgı dıye bır sey var. Ben gecen sene kendı kulagımla duydugum bır olay var. Okuldan dönuyordum aksam ustu otobuste kadın dıger kadına söyluyor. Birınden bahsedıyor adamın ıkı ofısı var dıyor kadına zengın dıyor adam için , senın kızı verelım buna soylıyeyım ıstemeye gelsınler dedı kadında esımle konusayım gelsınler dedı kımse kız ıstıyormu kızın razılıgı var mı dıye konuşmadı. Bu ülkede başlık parasını alıp kızını elın adamına elınle goturen babalar abıler var bıraz cevrenızi gözlemleyın
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılZengin ya da yakışıklı diye birisinin duyguları ile oynanmamalı.
Münasip bir dille istemediğini söyleyebilirsin.93 Yorumla- +1 yıl
bunu eksileyen kadın umarım kısırdır çocuğunu bile satar
- +1 yıl
iyi misin kısır kadının çocugumu olur satsın
- +1 yıl
kanka türkçe dersinde uyumasaydın keşke umarım kısırdır dedim değilse çocuğunu satar olarak hani
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. istemiyorsan birşey yapıp işi bozarsın. bahanemi yok sevgilim var dersin. ama eşcillliğin geleceği de yok 2sini birden idare etmeyi düşünür genelde bir insan. yani bir real kocası olur bi yandan da kacak ilişki bir hemcinsi ile. bi kadının lez olmasını ben anlamıyorum. inanmıyorum da. mutlaka seks ister kadın. bir erkeğin verdiğini başka kadın veremez. bi seksüel olur onu anlarım. neyse bu konulara girmeyelim. şahsi düşüncelerim. bahane istemişsin. biri var hayatımda. şu anda hazır hissetmiyorum. zamana bırakalım. benim planlarım var yurt dısına cıkıcam okucam vs. begenmedim seni. ben sarısın erkek seviyorum esmer ise tabi vs vs.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben de erkeklerin eşcinsel olduğuna inanamıyorum. O daha iğrenç bence 😖
- +1 yıl
haklısın. erkekler estetik değil vucutları. ben anlamıyorum o acıdan gayları. lezleri de penissizlik sebebiyle. gircekki zewk olsun. en guzeli normali kız erkek ilişkişi:) keske bunun üzerine çalışşa yetkili merciler. eskiye nazaran homosexuellik arttı. ayıplanmıyorda eskişi gibi
- +1 yıl
Zaten cinsel ilişki iğrenç diyorum. Erkeklerin arasında olan daha iğrenç... Zevk sadece cinsel ilişki ile olmaz sarılmak ve birlikte uyumak da mutluluk verir insana...
Puahhsgshs, yok dersin evlenmezsin bu kadar basit hangi çağda yaşıyorsun yahu, nikah memurlarının sorduğu evet mi hayır mı sorusunu sırf laf olsun diye mi soruyorlar sandın? Baskıyla masaya dahi otursan masada bir hayır dersen o nikah o anda biter, the end :) Sayısız örneği vardır bu konuda.
20 YorumlaBence destek almalısın bır kız arkadaşımda aynı durumdaydı daha dogrusu yanlıs arkadaşılklar sonucu boye bır garıp ıkıleme gırmıstı sonra psıkoljık destek ıle bıraz duzeldı. Bence bashse konu bayandan uzak dur ve hayatına erkek sokmaya calıs kadın kadına ne aşkı nereye kadar yani sen bence ıcınde bulundugun dudumdan dolayı kafan baya karısmıs bence senın cocukluguna ınılmesı gereklı canım . Hep bu yaslarda kalmayacaksın yanı 50 yasına geldıgınde her yerı pörsümüş sarkmıs kadınlarlamı aşk yasama planın var gıtıgın yol yol degıl ama adamada yazık bence kesınlıkle tedavı ol ve dogru duzgun olması gereken gıbı bır yasama gec yoksa cok gec olur
20 YorumlaBüyük çıkmaz.
Tercih yap. Eşcinsel olmaktan şikayetçiysen ve bu durumu aşmak istiyorsan evlenip yuva kurmak, kendini çocuklarına adamak belki sana iyi gelebilir. Eğer tercihin bu yönde olacaksa evleneceğin kişiye bunu mutlaka söyle ama.
Yok eğer eşcinsellikten kendini uzak görmüyorsan, evlenmek istemiyorsan bu durumda bir bahane bul ve evlenme. Sonuçta seni zorla evlendirecek değiller ya.20 Yorumla
+1 yılAilene başkasını sevdiğini söyle onunla ciddi olduğunu ve ilişki yaşadığını anlat. En önemlisi de eşcinsel olduğunu açıkla zaten ilişkin varsa bugün değilse yarın açıklamak zorunda kalacaksın bir an önce söyle de kurtul.
00 YorumlaYorumlardan herkesin kafası ortaya apaçık çıkıyor ben kadın ya da erkek olarak değil araştırmaları dinlediğim kadarıyla doğa da hayvanlar da da bu gen var ama bu aslında tedavi edilebilen bir durum toplumsal olarak Türk toplumunda kabul görmüyor bazı ülkeler bu olayı destekliyor seçim yine sizde bu ülke de her yönden dışlanabilirniz çocuk ve aile olmaz ama bu sizin hayatınız şahsen insanlar kendi hayatlarını istediği gibi yönlendir başkasına zarar vermeden yapılan her şey bence Özgürdür
10 Yorumla
+1 yılçocuk ile durumu anlat isteme çok hızlı oluyor birde daha tanımadığın biri önce aranızda tanımalıyız vs gibi bahaneler bul direk çeviririsen kabul etmezler ise böyle de bence ve çocuk seni belki öyle kabul eder çözmeye çalışırsınız aranızda iletişim ile çözersiniz hayatın ne getireceği belli olmaz ve sevgilinede danış 2 senedir beraberainiz hatta beraber gidip konuşabilirsiniz
118 Yorumla- +1 yıl
kadın kadına neden sevgili olunmasın neden bir sorun olsun
- +1 yıl
herkes Müslüman değildir olsa bile bu tercih değil eğilimdir bunu seversin başka birşey isteyemezsin sonradan çıkmış bir hastalık birşey değil bu değiştirmesi imkansız ve deneyenlerin bu baskılar yüzünden psikolojisini bozmanız o insana zarar vermenizde sizin dediğiniz kul hakkına giriyor bu onların kendi günahı sen bunu normal kabul etmeyip böyle baskı yapmak ta din ile ilgisi yok ve dinde sana insanlara baskı yap eşcinselleri yok etmi diyorda sen normal kabul etmiyorsun dini bahane ederek normal birşeyi kötüleyemezsin din dediğin iyilik üzerine kurulu güya böyle yapan insanlar ile çok iyi ama
- +1 yıl
senin bildiğin din başka bir din önce bir bakmalısın de zaten senin gibi zihniyetinde insanlara zarar vermek baskı kurmak öyle senden farklı olduğu için o kişiyi dışlamak normal ise doğru dindir sen tamamiyle kötülük kaplamış içini zaten ne diyebilirim insanların tercihlerine karışıp onları dışlamak ne kadar kolay senin için ama
- +1 yıl
umarım çocukların vs birisi eşcinsel olurda yakınından bunun hastalık gibi kişiden kişiye bulaştığını değilde içinde olan mecbur olunan birşey olduğunu ozaman anlarsın bu olmadığı sürece sen fark etmeyip kafalarından uydurulmuş gibi şeyler devam edersin
- +1 yıl
umarım beni bulur benim senin gibi insanları dışlayıp herkesi üzecek kendime zarar verecek çarpıklıklarım yok
- +1 yıl
@yedirenk7 Ay yine bir Arap boku daha. Kınadığınla sınan. Asıl senin gibiler toplumdan dışlanmalı.
- +1 yıl
@yedirenk7 Hoştt. Terbiyesiz sen ve senin gibiler. Ben kimseyi kınamıyorum ki sınanayım. Bu bir bedduaysa yaşayacak olan sensin.
- +1 yıl
@anneboleynd boşver fazla takılma bunlara asla değişmeyecek kitle
+1 yılseninki tam tersi ama benim erkek arkdşım gay bir kızla evlendi kızla tanıştıgında söylemiş bir birlerini tanıdılar evlendiler yanlış bişey ama sexs haytlarında bir birlerine karışmıyorlar sen erklere hiçmi ilgi duymuyorsun peki sadece bayan bayanmı tercihin
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir yandan iki senelik ilişki ve sevgiden bahsederken, öte yandan yakışıklı ve zengin eş adayı belirtilmesi garip.
Artık eski zamanlarda değiliz. Hissettiğin şeyin gerçekliğinden eminsen ailene durumu anlat ve talibini yolla. Bahanelerle yol gidilmez.02 Yorumla- +1 yıl
@Defineyt bana da öyle geliyor.
+1 yılEyvah senşn durum zor. Çocukla baş başa özel görüşüp mümkünse dışarıda bir yerde bu durumu güzelce açıklamak. Lezbiyen olmak suç veya hata değil. Buna saygı gösterip gitmesi lazım. Sen de ilişki yaşadığın kişiyle birlikte bir eve yerleşebilirsin. Etraf için de olmadı uyuşamayız gibilerden bahane sürmeniz lazım
00 YorumlaYa lütfen beni hor görmeyin erkek için eşcinsel bana son derece mide bulandırıcı ve iğrenç geliyor kimseyi yadırgamam Allah kahretsin der geçerim kadının eşcinseli nasıl oluyor yani yeni mi türedi eskiden de var mıydı aklım almıyor ne buluyorsunuz mesela kendinde bulamadığınız
42 Yorumlaöyle bir durumda kalsam ikisiyle de konuşur 3 lü ilişkiye ikna ederdim. madem zengin, kız arkadaşıma da baksın bana da baksın bence adam reddetmez iki kız olunca. düşünsene bir kız alıyorsun yanında bir tane daha geliyor mükemmel bir şey
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen arada onla ol isteksiz im. Biraz felan de çocuğa ama hep sevgiline kac😂 fena mı la parası felan var. Hem o da zaten zengin sühbeyse zaten akriya kıza gidecek para ezecektir fark etmez ki kankam diye tanıt diğer kadını onda kalcam. De arada fark etmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi dene belki değişirsin :)) bende bunu anlamıyorum. Kız lisesinde okur, hiçbir erkekle çıkmaz. Kızdan başka bişey görmez. Eee? Kızları seviyorum. Erkeği denedin mi hacı? Ruh hastası kardeşimde bunlardan biri işte. İstemeye gelenle zart diye evlenme de. Bi flört et bakalım.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@polliiyana büyüme çağından bahsediyorum. Mal sensin ç*ük beyinli.
Aman bana ne yaa ne b*ok yerseniz yiyin.
Cevap sahibi+1 yıl@polliiyana kes l*an düdük
Çok üzgünüm demek isterdim ama değilim. Ben saygı duyamıyorum bu tür durumlarda. Garip bi gerginlik öfke hissi oluşuyor. Bi fikrim de yok olmasında 😑
40 Yorumla
+1 yılYaa inanmıyorum ne kadar iğrenç ve homofobik yorumlar var. Hala bunun tercih değil yönelim olduğunu o kas kafalarına sokamamışlar. Tedavi edilecek olan eşcinseller değil sizlersiniz. Abla sende yolun sonuna gelmişsin artık saklama yoksa her şey için geç olacak.
211 Yorumla- +1 yıl
Aynı cinsten ilişkiye girebilen insan, insan değildir.
Buna yönelim de denmez, fikir veya tercih de denmez. Buna dense dense, İnsan dışı varlık denir. - +1 yıl
- +1 yıl
@FalliNn Homofobik şahıslara eşcinselliği anlatıyorumda sanırım sende homofobik olduğun için anlamamışsın
- +1 yıl
@Professional58 Yaa olaya neden hep cinsellik üzerinden yükleniyorsunuz. İki insan birbirini sevdiyse, aşık olduysa buna karışamazsınız
- +1 yıl
@FalliNn Onlardan korktuğunu söylemedim. Homofobi, eşcinsellere veya eşcinselliğe karşı duyulan nefret, korku, hoşnutsuzluk ve ayrımcılıktır. Onları destekleyerek modern olmaya çalışmıyorum, onlara saygı duyuyorum. Helak olan nesil evet sapkındı ve başka erkeklere tecavüz etmek istiyorlardı, işte bu yüzden helak oldular. Günümüzde ki bireyler bilinçli bir şekilde sapkınlığa düşmeden yaşıyorlar.
- +1 yıl
Bak güven bana ben klavyeden konuşan biri değilim insanların yüzüne kim olursa olsun çatır çatır konuşan bir insanım ama sen boş konuşan bi insansın bi insan çift cinsiyetli doğabilir cinsel yönelimi ne hissediyorsa o şekilde olur ona kalan bir şeydir ama erkek doğan birinin erkeğe ilki duyması ya da kadın doğan birinin kadına ilgi duyması bi yönelim değil sapkınlıktır o yüzden daha fazla boş konuşma cinsellikle ilgili tek kelime etmedim din ile ilgili bi kelime etmedim bi aptala anlatır gibi anlattım niyetim saygısızlık değil şahsına tamam
- +1 yıl
Aynı cinsten aşık olunmamalı.
+1 yılEğer eşcinsel isen çocuğun yakışıklı olması senin neden umurunda sevgili kurgu uzmanı?
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEscinsel oldugunu yani erkeklerden etkilenmedigini hatta bir kadini sevdigini soyluyorsun ama seninle evlenmek isteyen kisinin cok yakisikli oldugu detayini da vurguluyorsun escinselsen yakisikli yahut degil neden umrunda olsun ki
30 YorumlaBuna ciddi ciddi görüş yapanlar olmuş ve süper soru seçilmiş , demekki süper soru olmak için bir yerlerimizden saçma soru üretmemiz gerekiyor.
11 YorumlaOf trol yaparkan bari tutarlı olun yav. Çocuk çok zengin ve yakışıklıymış falan, eğer gerçek bir eşcinsel olsan, para pul hatta sözde çocuğun yakışıklı olmasını görmezsin bile. Millet de ciddi ciddi cevap vermiş
10 Yorumla
+1 yıl25 yasindasin sozun gecmeli etrafına. Hayatin mahvolur evlendiginde eger gercekten bi kadini seviyosan ve hislerinden eminsen. Kimsenin vaktini de duygularini da calmak dogru bisey degil zaten.
10 Yorumla
+1 yılbu ülkede yaşayamassın ya da kaçıp kendini kurtarmalısın. her şey sınırlı. yani anlamaz kimse seni. eğer bir de aile dine çok bağlı ise kesin öldürürler. bir kadın cinayeti daha. ne oldu. eşcinsel. öldürüldü ve herkes şu yorumu yazar. dinsiz sapık, anlamsız... vs. dikkatli ol. saygım sonsuz sayın kadın.
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYanlış anlama ama sizinle konuşabilir miyiz ben de eşcinselim ve siz benden yaşça büyük olduğunuz için size danışmam iyi olur. Size yazamıyorum xper yetmiyor siz bana yazarsanız çok sevinirim. Sakın yanlış anlamayın erkek falan da değilim sapik ya da başka bir şey de değilim dönüş sağlarsaniz çok mutlu olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşındaki insana sormadan etmeden istemeye gelmek bencilliğin zirvesi
40 Yorumla
+1 yıl2 senedir bir kadınla ilişkim var ailemi vazgecirmem için bana bir bahane bulun diyorsun ve sonuna da çocuk yakışıklı ve zenginmis diye ekliyorsun ne kadar saçma..
00 Yorumla
+1 yılYakisikli zengin aciklamasini keske yapmasaydin. Omrunun sonuna kadar escilselmi kalacaksin. Bunu kaldiracagina inaniyorsan istemiyorum de gec. Yok normalleseceksen gorus
00 Yorumla
+1 yılbence kaybetme evlen belki bu vesile ile alışkanlıklarından da vaz geçe bilirsin veya durumunu anlat hani mesela de kendisine ne düşünürdün de bak ne diyecek
08 Yorumla- +1 yıl
alışkanlık mı lsmsjsjsh abicim yönelim bu
- +1 yıl
@seeeevdeee değışırsin zamanla.
- +1 yıl
no💖
- +1 yıl
@seeeevdeee o zaman cocuğu al. karşina konuş belki seni öyle kabul eder
- +1 yıl
kanka soru benim değil
- +1 yıl
@seeeevdeee ozaman sendede aynı problem var karşi cinse karşı
- +1 yıl
bu bir problem mi a akılsız abicim
- +1 yıl
@seeeevdeee ya ne ya
+1 yılEvlen ve bayan arkadaşınlada devam edersin. Kendi evin olacak daha rahat birlikte olursun. Eşin olaki yakalarsa 3 lüye dönersiniz. Eşin +1 hatunada hayır demeyecektir.
00 Yorumla
+1 yılSorun etme ikisini birden idare et.
Kocana de sonra, ben seni bir karıyla aldattim.
Hatta kocan olunca ikinizi birden. alsin.
Grup kurun.00 YorumlaOlduğun kişiyi benimse ve itiraf et bence. Biliyorum çok zor olacak ama istemediğin bir hayatı yaşama. Kendi kimliğini itiraf et varsın yanında kimse kalmasın yeter ki dürüstçe yaşa.
00 Yorumla
+1 yılsorunun ıcerıgı ve detaylar bırbırınden cok tutarsız.. ayrıca o kadar cesaretınız varsa pekala ben ıstemıyorum dıyebılırdınız zaten:) siz olsa olsa etçil bır ınsan olabılırsınız
00 Yorumla
+1 yılSoru 1 eşcinselliği yaşadın mı? Soru 2 sevdiğin kadının haberi var mı? Soru 3 hiç bir erkekle birlikte oldun mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok daha ona söylemedim. Hiç bir erkekle ilişkim olmadı. Zaten komşu da bu yüzden övmüş iyi kız falan diye
- +1 yıl
Yani benim soruyu okuduğumda kendince eş cinsel olduğunu sadece düşüncesinde olduğunu anladım yani hayaller ve hayatlar
Kurgu güzel. Ama tutmuyor artık bunlar. Ciddiye alamadım.
30 Yorumlaçocuk çok yakışıklı diye niye belirtiyorsun ki , heh yakışıklıysa evlen diyecek halimiz yok. tabiki evlenme yazık çocuğa.
10 Yorumla
+1 yılÖl, yaşama?
Ne diye oksijen israfı yapıyorsun?
Her türlü görüşe saygım olsa da bu yaptığın tamamen insanlığa aykırı...10 YorumlaUlan birçok kızın hayali olan erkek sana gelmiş, onu cinsel duygularından ötürü reddediyorsun olaya bak :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAileni alıp karşına konuşmalısın, eğiliminin farklı yönde olduğuna dair.
Bugün ona hayır dersin yarin başkası gelir ama bunlar hetero insanlar ne senin yaptıklarını kaldırabilirler ne de aldatmanı
boş yere onların da günahına girme10 Yorumla
+1 yılYakışıklı ve zengin detayını özellikle belirtmen garip.
20 Yorumla
+1 yılBu işin bahanesi olmaz. Gelsin, görsün, gör ve tanış, tanı. Kimbilir belki öz yaradılışına dönmeni ve cinsel kimliğini bulmanı sağlar.
00 YorumlaÇocuğun zengin veya iyi olması senin yönelimini değiştirmiycek net bir şekilde ailene söylemelisin sonra her şey senin için daha zor olur.
00 YorumlaYakışıklı ve zengin diye evlenmek zorunda değilsin ya da istemeye geldiler diye evet demek zorunda da değilsin evlilik düşünmüyorum şimdilik de geç
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCok saçma ayrıca troll değilseniz çocukla baş başa kaldığında ona hakaret et dahaa olacagi varsa da olmazz😂😂😂 🤷♀️
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çocukla evlen , sonra sevgilini de çağır 3 lü takılırsiniz , hem birlikte olmuş olursunuz hemde çocuğun parasını yersiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukla da evlen o kadınla da ilişkini sürdür. Hem zengin ve yakışıklı koca hem sevdiğin kadın. Muhteşem olur herhalde
00 Yorumla
+1 yılben normal cinsel yonelimimle bulamadım sen eşcinsel olduğun için biraz daha zor olması gerekirken hem kiz sevgilin hem erkek talibin var.
00 Yorumlasırf yakışıklı ve zengin diye sözlenmek zorunda değilsin her halde bence ailene açıl zaten 25 yaşında kendi ayakları üzerinde durabilicek yaştasın
00 YorumlaBu sacmalığı yapiyorsan ailene söylemelisin hadi bunu gonderdin ikinciyi gönder üçuncüyü gönder bu nereye kadar gidecek
00 Yorumla
+1 yılbende bisexim ama evliyim
senin durum farklı kuzum10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen tamam olur demeden görmeden konuşmadan nereye geliyorlar?
10 Yorumla
+1 yılEscinsellikle bir yere varamazsin. Ondan kurtulmaya bak.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirsen koca iste sen evde s... te çağırır sin iste, daha rahat kolay olur bir farkla aksamlarida y... Yersin en fazla !
00 YorumlaOglana gizlice ulas, bircok erkeklerle anal yaptim de
10 YorumlaBence kızı sevmiyorsun sevseydin çocuk yakışıklı zengin demezdin
10 Yorumla
+1 yılAilene haber verme vaktin gelmiş artık. Gerçeği söyle.
10 YorumlaSenin olurunu almadan gelmezler. O işler öyle yürümüyo. Sallamadan önce araştırın.
00 YorumlaÇocuğu ben alayım sen sevgilinle yoluna devam et jsjsj (bu arada ciddiyim) jsjeheh
00 Yorumla
+1 yılbence evlenince kocana biseksuel oldugunu itraf et bu bence kocanında hoşuna gider
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı ve zengin olması senin duygularını değiştirecek se zaten sen eş cinsel olmuyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (162)
Devamını Gör(207)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşcinselim ve ailemin haberi yok, beni istemeye geliyorlar. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler