arkadaşlar uyuşturucu kullanan kişilere bakış açınız nasıldır ve sevgilinizin uyuşturucu kullandığını öğrenseniz ne yaparsınız? ya da sevgiliniz sizin kullandığınızı öğrense ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
Kullandığın uyuşturucu maddeler neler? Bonzai kullanıyor musun yoksa daha kaliteli uyuşturucular mı kullanıyorsun? Zengin olmayan adamın kullanacağa maddeler bellidir, Esrar, Hap ve Bonzai. Diğer maddeleri kullanmak para ister ve bulması da oldukça zordur fakat Esrar, Hap ve Bonzai bu üçünü bulmak kolaydır.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Benim için her sigara bağımlısı uyuşturucu bağımlısı anlamına gelir. Ve eroinmanla aralarında fazla fark görmem. Ben kullansam çevremden gizlemezdim. Diyelim ki gizledim ve yakalandım. itiraf eder ve neden gizleme ihtiyacı duyduğumu anlatırdım.
02 Yorumla- +1 yıl
öyle değil işte görüyoruz şurda yorumları herkes kötü gözle bakıyor anlamadan dinlemeden
kullanıyor olabilir. tepkim bağımlılık derecesine çevresine ve kendisine olan zararına da bağlı. hoş birşey değil neticede. bırakması için çabalar yanında olurum. konuşmak çok basit ama yaşayan bir insanı anlamak zordur. yaşamayan bilmez diye boşuna demezler.
07 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum sana şöyle yorumlara bakıyorum herkes kolayca eleştirme peşinde yok acizlik yok salaklık, gereksizler felan diye dönüp bide kendilerine baksalar..
- +1 yıl
belki ilerde birgün onlarda kullanacak kafası hoşlarına gidecek sonra diyecekler ben niye kullanmadım bu güne kadar :D evet ailevi problemler en baş sorunlarından biri bencede
- +1 yıl
kısalığı arkadaş ortamına ve para duruma bağlı bence herkesin düşündüğü gibi ilk bir kaç kez kullanımda (eroin ve metamfetamin dışında) genellikle bağımlılık yapmazlar
- +1 yıl
Eroini damardan vurmadığın sürece 10 kere de kullansan fiziksel bir bağımlık yapmaz ama damardan vurunca yapıyor çünkü uyuşturucu damardan almak daha etkilidir ve dolayısıyla daha da zararlıdır. Alkolü bile damardan alsan ölebilirsin, bir de eroini damardan aldığını düşün. Çoğu eroin kullanıcısı eroini sigara şeklinde içer yani duman yoluyla.
- +1 yıl
merak ederdim, sürekli uyuşturucu ile ilgili sorular sorardım. onunla çıkmaya devam ederdim, bunun için ayrılacak değilim. hatta ilişkimiz daha da kuvvetlenirdi, bu konuları araştırmayı severim de :)
216 Yorumla- +1 yıl
helal sana işte beklediğim cevap :D genelde herkes anlamadan dinlemeden eleştirme peşinde kimse düşünmüyor bu nasıl bişedir, bu çocuk bunu niye kullanır, kafası nasıl, niye bırakmıyo diye :D
- +1 yıl
evet ama zaman zaman bağımlılık gibi bir durumum yok sadece ortam canlı olursa
- +1 yıl
o an ne olursa eroin dışında tabi
- +1 yıl
niye madde kullandın mı hiç
- +1 yıl
kullanmadım, nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. ama sadece lsd'nin nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. diğerlerinden daha farklı geldi bana. sanırım bunu kullanırken ne yaptığının farkındasın ama bazılarını kullandığında tamamen bilincini kaybediyorsun. yani ben öyle okudum, öyle duydum. sen daha iyi bilirsin :)
- +1 yıl
bilmem ben özelden yazarmısın burası sıkıntılı biraz :D
- +1 yıl
hımm:s o zaman facebooktan eklermisin beni
- +1 yıl
yapacak bişe yok o zaman 2ye geçince mesaj atarsın :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
5Cevap
+1 yılUyuşturucu kullananlara istesem bile kötü gözle bakamiyorum sebebini ben de bilmiyorum, sevgilim uyuşturucu kullansa cidden uzulurum sagligina zarar, o benim kullandigimi ogrense naparim bilmem
013 Yorumla- +1 yıl
ya bence kötü gözle bakılacak bir durumları yok adamın keyfi sonucta yapay kafa yaşamayı seviyordur veya kendini daha iyi hissediyordur, ifade edebiliyordur
- +1 yıl
Oyle, bir de tuzak sonucu bağımlısı olanlar da var :( onlar uyuşturucuya nasıl bagimliysa bizim de onlarin bagimliligi kadar bagli oldugumuz seyler de var pek de kötülemeye gerek yok bagimlilari
- +1 yıl
ya bence tuzaklık bir yönü yok istisnalar dışında herkes kendi isteğiyle kullanıyodur evet dediğin kullanmayan herkes düzgünmü ki eleştiriyolar kullananları anlam veremiyorum buna
- +1 yıl
Aynen sana katiliyorum
- +1 yıl
tesekkür ederim bende senin fikirlerine katılıyorm
- +1 yıl
Rica ederim, bu konuda benim fikirlerime katilan fazla kisi olmaz dá :)
- +1 yıl
neden ya gayet medeni, çağdaş fikirler :D
- +1 yıl
Aynen oyle, sen de cagdas dusunen birine benziyorsun :)
- +1 yıl
teşekkür ederim o sizin çağdaşlığınız :D
- +1 yıl
Rica ederim Efendim :D
- +1 yıl
sağolun hanımefendi teveccühünüz :D
- +1 yıl
Ya Bonzai içenler?
Uyuşturucu kullanan benden uzak dursun sevgilimin kullandığını öğrensem bırak derim bırakmazsa ailesine söylerim tedavi olsun yok olmuyosa sevsem bile ayrılırım
011 Yorumla- +1 yıl
yanında olmazmısın bırakmasına yardımcı olmak için
- +1 yıl
ailesine neden söylersin bu hainliğe girmez mi
- +1 yıl
bu ailesine söyleme hakkını vermez ama sana, belki ailesi de biliyordur..
- +1 yıl
anladım katılıyorum sana ilişkiyi bitirme noktasında sonuçta seni de başlatabilme ihtimali var ama aile konusunda katılmıyorum belki ailesi destek olmayacak ona, belki evlatlıktan reddedecek, sen iyilik yapmak istersin ama bunun sonuçlarının iyi veya kötü olacağının garantisi yok
- +1 yıl
ya belki evden kovacaklar adamı çözüm bulma yoluna gitmeden herşey kafanda kurduğun kadar basit bir şekilde ilerlemiyor
- +1 yıl
O zaman görsün hayatı napıyım kötü olabilir ailesiyle diye iyi olabilir ihtimalini çöpe mi atayım sonuna kadar çözüm arardım her yoldan ayrıca diğer arkadaş gibi böyle bir şey için ayrılmam diyemem bu çok büyük bir sorun eğer bir çözüm olmazsa kendim ve ailem için mecbur bırakırım
- +1 yıl
anladım
+1 yılitici geliyor bende kullanmıyorum ama kullananların da bir derdi vardır diye düşünüyorum o duruma düşmek için çok dertli hayattan soğumak gerek
08 Yorumla- +1 yıl
genelde zengin ve hayattan zevk alan insanlar kullanıyorlar
- +1 yıl
nerden biliyorsun dostum?
- +1 yıl
bence abartılı bir genelleme oldu bu
- +1 yıl
kaan tangöze neden kullanıyor mesela? cevabını merak ediyorum
- +1 yıl
onun durum biraz farklı;
1. sevdiği kızı kaybetti adam malum biliyorsundur
2. o kafayı yaşamassa o sanatı yapamaz - +1 yıl
işte dostum ben onun bu durumunu kaç yıl önce öğrenmiştim o günden beri her insana sormak gerektiğini düşünüyorum (anlamsız şekilde kullananlar da var tabii) sadece genellemeye karşıyım bir çok fikrini destekliyorum..
- +1 yıl
tesekkür ederim
Ogrenmis olsam bitmistir hersey, beni kandirdiginami yanayim, kendini mahvettiginemi yanayim ya da iliskinin bittiginemi... Asosyal goruyorum
05 Yorumla- +1 yıl
asosyal olsa aylarca seninle beraberken kullanmaya devam etmez öyle değil mi? adam sosyal sonucta kendine hatun yapmış ortamlara akıyor
- +1 yıl
aciz bir yanı olduğunu düşünmüyorum zevk alıyordur belki bundan seks gibi, sigara alkol tüketmek gibi, lunaparka gitmek gibi vs..
- +1 yıl
teşekkür ederim görüşlerin için
bence uyuşturucuya başlamak bir boşluk halinin getirdiği bir sonuçtur. popüler kültürün insanları ititiği boşluğun bir sonucu diye düşünüyorum. çok kötü niyetle yaklaşmam ama kullanmamalı kimse. beynini uyuşturmamalı. mücadale etmeli kötülerle
01 Yorumla- +1 yıl
kötülerle bir alakası olduğunu düşünmüyorum evet kullanmamalı zehir sonuçta
+1 yılKullanma canim. Bak ya kesin birak ya da kimseyi kandırma. Çünkü ilerde genelde tekrar basliyorlar uyustrcya
05 Yorumla- +1 yıl
peki :)
- +1 yıl
Dosyan var mi bari hic yakalndin mi
- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
En azindan dosyan yok. Bak cezalar arttirildi 2kez yakalanirsan direk hapis cezasi var artik denetim ilk seferde sadece. Birde esrar kullaniyorsan bir nebze. Ama diğerlerine bulsama bonzaiye falan. Sakin.
- +1 yıl
bulastımda kullanmıyorum artık o tür şeyler
+1 yılOncelikle kullananlar hakkinda bisey dusunmuyorum cunku bende kullandim ve biraktim. Bisey yapmam birakmasina yardim ederim destek olurum baktim olmuyo birakmiyo ayrilirim.
08 Yorumla- +1 yıl
ama sende kullanmıssın onu en iyi sen anlarsın niye terketme gereği duyuyorsun ki
- +1 yıl
Ben bağımlı değildim sürekli kullanmadım eğer bırakmak için çabalarsa yanında olurum destek olurum yardım ederim ama bunu kabullenmişse ve kullanmaya devam edicekse olmam çünkü uyuşturucunun zararlarını en iyi ben bilirim kullanmış biri olarak. Ve hayatımı böyle biriyle devam ettiremem üzgünüm
- +1 yıl
bağımlı değil fakat kafasını seviyordur seninlede evlendiği gün bırakacaktır belki :D
- +1 yıl
Bağımlı değilse olur. Bende bağımlı değilim ama kafasına aşığım :D
- +1 yıl
işte kafasını bilmeyenler kötü gözle bakıyolar :D hem evlenince de bağımlı olmadığın sürece karı koca ayda yılda bir kullanmalı bence hem birbirlerine daha çok aşık olurlar hemde sexe eğlence gelir :D
- +1 yıl
Yok olmaz işte öyle çocuk engelli doğar falan. Ne halt yediysem bekarken yedim/yerim. Bidaha da kullanmam zaten hevesimi aldım işin bokunu çıkarmanın alemi yok :D
- +1 yıl
anladım :D:D peki teşekkür ederm görüşlerin için
+1 yılbir an evvel ALLAH kurtulmalarını nasip etsin, hayatta çok güzel şeyler var
00 Yorumla
+1 yılDunya'nin bin turlu hali var , kimseyi nedenini bilip bilmeden yargilayamayiz.
02 Yorumla- +1 yıl
arkadaşın kullanıyorsa muhabbetini devam ettirirmisin onunla yoksa arana mesafe koyar yolunamı bakarsın
- +1 yıl
Devam ettirim tabiiki de , hicbir arkadasimi yari yolda birakmam ve onun uyusturucuyu birakmasinada yardim ederim beni ne kadar terslerse terslesin.
Allah yardimcilari olsun. Yasamadan tepkim ne olur bilemem.
00 Yorumla
+1 yılGüçsüz olduklarını düşünüyorum. Ama sevgilim olsa ve gerçekten seviyorsam bırakması için destek verirdim.
00 Yorumla
+1 yıldüsünmüyorum öyleyse yokum.
01 Yorumla- +1 yıl
tamam :)
+1 yılÇaresizlik. Güçsüzlük
03 Yorumla- +1 yıl
neden böyle düşünüyorsun
- +1 yıl
Seni uyuşturucuya sürükleyen şey anca çaresizlik olabilir. (kullandığımdan biliyorum)
- +1 yıl
çareyi başka yerde de bulursun uyuşturucu çözüm değil bunu sende biliyorsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBally kullanıyorum uyuşturucuya girermi o? O. o
11 Yorumla- +1 yıl
hayır kafa yapması için üretilmemiştir sonuçta o :D
Zayıf karakterli olduklarını
04 Yorumla- +1 yıl
çok insan tanıyorum karakteri güçlü fakat uyuşturucu kullanan
- +1 yıl
kaçmakla ilgisi olduğunu düşünmüyorum kullanan profesörler doktorlar polisler gördüm
Acı ve kullanma zorunluluğu
00 YorumlaAcizlik bence.
01 Yorumla- +1 yıl
hiç tanıdın mı böyle birini, acizmiydi
İtici gelirler bana
07 Yorumla- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
belki de arkadaş çevrende vardır kullanıyodur ve gayette samimisinizdir fakat senin kullandığından haberin yoktur
- +1 yıl
vardır çevrende emin ol vardır farkında bile değilsindir :)
- +1 yıl
öyle olsun :)
+1 yılacıyorum o insanlara
01 Yorumla- +1 yıl
niye acıyorsun
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!