İmkanınız olsa ülkemizde neyi/neleri değiştirmek isterdiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınlara verilen hakların geri alınmasını saglardim. Eski sevgilimi benim evimde başkasıyla yakaladım evimden kovdum bana saldirdi sadece ittim ve polisi aradım. Nezarette yattım sapık muamelesi gördüm kasıtlı adam yaralama ile yargılanıyorum. İttim diye ittim.
Eğitim sistemini komple değiştirmek isterdim. Sınava dayalı bir sistemden okul başarısına dayalı bir sisteme geçip öğretmen kalitesini artırmak isterdim.
Düşünce yapısını tabii ki. Bence en büyük sorunumuz bu. Dünyada 7 milyarı geçik insan var ve farklı olanı dışlamaya çalışıyoruz. Hiçbirimiz farklı değil bunu değiştirmek isterdim en azından kendi ülkemde
Cevap
35Cevap
cahil İnsanları yok etmek isterdim. Adalet getirirdim. şiddeti yok ederdim. her insanın mutlu bir hayat geçirebileceği şekilde yaşayacağı bir ülke yapmak isterdim. herkesin düşüncelerine saygı duyulan.
Ak parti ve destekçilerinin hepsini marsa gönderirim orda hükümetlerini kursunlar. Sonra mis gibi güzelliklerle dolu bir ülke
Kendimi uzayın en zengin gezegenine ışınlar, ülkeyi dünyayı falan boşverirdim, sihirli değnek varken ülke kimin umurunda olur 😀😀😀
5816 kanunu kaldirip kitaplarda okutulan yalan tarih ve tanitilan yalan kahramanlarin aslinda kim oldugunu ogrenmesini saglardim laik kesimin.
Kadın, çocuk, hayvan cinayetlerini tecavüzlerini ve bunları yapan aynı zamanda yapanlara göz yuman herkesi yok etmek isterdim
neyi değiştirmek istediğimi söylesem geceyi karakolda geçiririm. en iyisi söylemeyeyim de siz anlayın :)
Anadolu'ya gelecek tüm Türk kavimlerini Kuzey Avrupa'ya gönderirdim böylece Orta Doğu dan kurtulurduk
Bilinçsiz yapılan her şeyi sanırım. Ülkeyi kötülemek değil elbet amacımız ama cahil ve medeniyetsiz insanlar yüzünden belki de bu durumdayız.
Düşünce yapısını,
Namus, ahlak, demokrasi, din anlayışını değiştirmek isterdim.
Herkesin eğitimli olmasını isterdim.
Cuöa namazına gelenleri sabah namazında görmek isterdim
Kendimi başka ülkeye gönderirim türkiyeyi hiç elemem
Coğrafi konum. Güney Atlas okyanusuna doğru götüresim var ülkeyi
Taş devrine gönderirdim hak ettiğiniz düzen bu evreni bozmasınlar diyede akıllarını kısıtlardım
Üzgünüm ama sihre inanan bir insan önce kendini değiştirsin. Ülkeyi zor değiştirir bu kafayla.
Baştan aşağı bir elden geçirmek lazım.. düşünce yapısı eğitim üretim... çok şey var
suç oranını düşürmek
ekonomi düzeltmek
asgariyeyi dünyanın 1numaralı güçlü ülkesi yapmak
birde türkiyenin büyümesi (yunanistanı alsak ne iyi olur be)
Kaypaklığı, menfaat için g*t baş oynatmayı (mecazen) sona erdirmek.
Aileyi. Aile toplumun yapı taşıdır. Aile değişirse her şey değişir
Yanlış yapılmış bin parça yapboz gibi şuanda ülke hangi birini düzelteceksin
halka daha çok imkan sağlardım. her konuda. şeffaf yönetim uygulardım.
Eğitim sistemini değiştirirdim. Deneyim ve pratiğe dayalı eğitim sistemine çevirirdim.
İtlaya-İspanya- Fransa'nın alt tarafına yerlestirirdim. Şu ortadoğululuktan kurtulurduk belki.
Değişicek okadar çok şey var ki hepsini yazsam günler alır
Insanlarini. Turkiyede tecavuzculer bana cokmis gibi geliyor hatta cokmus gibide degil cokkk
Turkiye'de değilde genel olarak Dünya'da barış ve mutluluk olmasını isterdim.
Kadın cinayetleri / şiddet , çocuk cinayetleri/ şiddet , hayvan katliamları/ şiddet
Birde Cumhurbaşkanı
Düşünce yapısını.
Şunu da ekleyeyim;
“Bu dünya, senden olmayanlarla hoştur. Onların sana verdiği ilimlerle, kıymetlerle, gönüllerle hoştur. Sadece senin gibiler değil, senden olmayan da çok yaşasın ki, sen de yaşa. Hele bir de onun gözüyle gör şu fani dünyayı. Herkes beyaz olsa, o zaman beyazı fark edemezsin ki. Değil mi? Veyahut da siyah. Beyaz en güzel siyahta belli eder kendini. Beni ben yapan yegane şey, benden olmayandır. O yoksa, sen de yoksun. Ne anlamın kalır, ne rengin belli olur, ne de tadın…”
CHP kafasını ve Atatürkçü kafasını
Abazaları birde kezbanları
İnsanların kafalarını, cehaleti.
Vergiler ve Kadın cinayetleri
Sevgilisi olmayan herkesin sevgilisi olsun
Bunu biliyorsunuz😂😏
Önyargıyı kaldırıp onun yerine empati dağıtmak
İnsanları ve tabularıni
bir o. c var onu tegismek en mantiklisi
İnsanların beynini resetlerdim.
Sihirli değneğim olsa kırarım o değneği
Değnekle kendimi cumhurbaşkanı yaparım
insanlarin Q seviyesini
Ekonomi düzeltip mültecileri yok ederdim
Zihniyeti değiştirmek isterdim
Sihirli değnek benim değiştiriyorum
Kendimi değiştirsem yeter bana
Komple reset atardım ülkeye
Empati yoksunluğunu
Cinsiyet eşitsizliği
Adalet sistemini
Toplumu...
Her şeyi
ekonomiyi tabikide
Eğitimi
Dini duyguları tamamen yok etmek isterdim.
eğitim sistemini :)
Düşünce tarzını
Olmayan Adaleti...
Cumhur başkanını
kendimi xd
Eğitim sistemini
Millet ittifakini denen olusumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?