ayyy bende oğlum olursa kaan ya da hakan diye düşünüyorum çok kaliteli isimler ama kız için düşündüğün isim gerçekten çok kötü arı ne ya çocukla hayatı boyunca arı maya diye dalga geçerler benden demesi mesela Hicran, Gaye, Dilber güzel isim kız için :))))
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıları güzelde... çift isim yap derim... dalga geçilme ihtimalini de düşün kızın ilerde tercih yapıp şu ismimi kullanıyorum deme hakkı olsun derim :) birde bekleme fazla evlen :)
019 Yorumla- +1 yıl
şu an arı ismi çok hoşuma gitmiş durumda ilerde kızım olursa düşünebilirim :) aşağıdaki yorumlarda yağmur ismi dikkatimi çekti... yağmur arı olabilir :) saf temiz yağmur anlamında :)))))
- +1 yıl
:))) hiç arı ismini düşünmemeiştim ama bir kız çocuğu doğurasım geldi :))) kolay kolay bu ismden vazgeçmem gibi :)))
- +1 yıl
yok :) onu annesine bırak... hem merak ettim özel değilse neden ayrı yaşayacaksınız evliliğe karşımısınız yoksa?
- +1 yıl
yaa sız nasıl mutlu oluyosanız oyle yasayın
- +1 yıl
herşeye rağmen evlenseniz daha ii sanki... sonrada torunu kucaklarına verince yumuşarlar elbet... yinede karar sizin :))))
- +1 yıl
intihar etme... evlen... herşey nasılda yoluna girecek göreceksin... sana değil çocuğa karşılarmış... eee sen ne yapacaksın evlenmeyeceksin ama çocuk yapacaksın... tam tersini yani... bence evlen... hem nikahta keramet vardır...
- +1 yıl
. s allah kolaylık versin arkadaşım...
- +1 yıl
aldırmyı mı planlıyorsunuz? bilmiyorum... aldırmak ii değil... ama böylede ne kadar dayanabilirsiniz bilmiyorum... kaçıncı haftadasınız? ailelerin hiç mi ikna olma şansı yok? bir kez daha deneseniz... cana kıymakta iyi değil evlenmeden doğum yapmakta... yaptık bir hata affedin... bizi kabul edin deseniz?
- +1 yıl
10. haftaya kadar yasalmış zaten sanırım biz şu an 5 ila 6. hafta içerisindeyiz. kız şu an abuk subuk konuşuyor ben hayatıma devam ederim ama yinede bir yerde sarılıp öepebileceğim bir çocuğum olur bu şekilde kabulsen doğsun yok aile muhabbetine gireceksen veyahut beraber yaşayalım diyeceksen kesinlikle karşıyım diyor. bu düşüncelerini dün ve bugün paylaştı benimle iyice sinir oldum gerçekten taşıyıcı dahi olsa böyle bir anneden çocuğum olmasını istemiyorum :/
- +1 yıl
çok karmaşık duygular içindesiniz... ailede biliyorsa... kesin herkes bişeyler diyordur ona... verecek tavsiye bulmadım... allah kolaylık versin... hayırlı bir karar almanızı nasip etsin inşallah
- +1 yıl
iyi bir düşünmeniz lazım o kıza da söyle etrafın dediklerşni bir kenara koyup ne istediğini iyi bir düşünsün ona göre ortak bir karar alın...
Öncelikle allah sağlıklı bir çocuk nasip etsin kardeşim tebrikler :) Kaan ismi gerçekten güzel Arı'ya gelince senin zevkine kalmış birşey :) ha fikrimi soracak olursan ben çocuklarımın ismini erkek olursa Doruk Alp kız olursa Yağmur koyacağım inşallah :)
11 Yorumla
+1 yılÖncelikle Allah'tan dilerim sağlıklı olur inşallah. İkincisi erkek isimlerinden ben kendi çocuğum elbet ileride evlenirde olursa Rüzgar kız isimlerindede İlayda çok severim.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Canim, oglumun sinifinda maya diye bir kiz var ari maya diye dalga geciyorlar. ari koyarsan senin cocugunlada dalga gecerler... ne yazikki cocuklar biraz acimasiz oluyor. dusunemiyorlar... daha farkli bir isim düşünebilirsiniz bence.'duru'koy onun yerine. oda saf ve temiz anlamina geliyor. kaan guzel bir isim.
23 YorumlaArı anlam olarak çok güzel bir isim ama çocuk yaşta sıkıntılar çekebilir. Ben olsam Erkek olursa Dağhan Kaan, kız olursa Arı Aşkın koyardım. Dağhan eski Türklerde tanrının en sevdiği insan demek. Aşkın kraliçe, etrafındakilerden üstün olan demek. Ama karar senin
08 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yıları mı bende cocugunun ılerde rahatsız olmaması ıcın mantıklı ısımler dusun :)
018 Yorumla- +1 yıl
bence
- +1 yıl
:) herkes sızın gıbı dusunmıcek ozellıkle arkadasları
- +1 yıl
onu bilmiyorum efendim sadece soyledıgın ısım hakkında dusuncelerımı belırttım
- +1 yıl
yorum yapmıca kızıyosun bana :)
- +1 yıl
soylemıcem bnne :)
- +1 yıl
asel nasıl anlamıda cok guzel :)
- +1 yıl
sidelya:cennette acan cıcek. yıldız cıceği
- +1 yıl
guzel diil ya basit isimler onerılerımı dusun ıstersn
- +1 yıl
anlamı bal :)
- +1 yıl
ecrin var bide allah tan gelen hedıye demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılArı yerine duru olabilir ona bende katılıyorum. Kaan kulağa pek hoş gelmiyor. Bence onu da değiştirin.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden Üzgünsün peki güncellemeden birsey anlamadim
+1 yılBence kız ismi olarak şununları bir düşün asel , arya, mira, hem anlamlarında hoş
07 Yorumla- +1 yıl
Bence asel de hoş bizim ülkedeki Öküzler kızla dalga geçer diye arya dedim ben hem arı ismine benziyor
- +1 yıl
İyi arıdan daha güzel
- +1 yıl
Eğer bakamıyıcaksanız en doğrusu yaşınızda genç hem ilerde olur
Melih: iyi hoş şirin sevimli anlaminda..
Kesinlikle bunu koy derim ben03 Yorumla
+1 yılEğer oğlum olsa ismini kesinlikle İstanbul koyardım, kızım olsada Gece koyardım abest isimler ama farklılık iyidir.
02 YorumlaArı mı.. yazık olur çocuğa. dolunay çok güzel bir isim mesela..
03 Yorumla
+1 yılErkek için; Koray, Giray, Ogün, Doruk, Mert
Kız için; Özge, Ada, Bukre, Gizem, Umay, Duru03 Yorumla- +1 yıl
Ahah neden :)
Ben ilerde Kızımın İsmini Su ya da Gül koyucam Olumuda Arda Ya da Efe
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılKağan güzelmişte arıyı pek beğenmedim beril nehir felan olabilir :)
03 Yorumla- +1 yıl
evet belki o ismi çocukluğunda taşıyabilir ama gençliğinde zannetmiyorum :)
Kaan tamamda Arı ney ya :) düzgün bir isim koy çocuk pişman olur böyle isimmi olur diye kendinden soğur.
01 YorumlaDeniz ismini cok severim hem kiz için hem erkek için bence cok güzel
00 YorumlaAri ne ya valla dalga gecerlet cocukla cok zorluk ceker yaoma bence kizsa arya mükemmel bir isim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPetek koy bari
Nasil evli degilsiniz de cocugunus oluyor , isim dusuneceginize en erken nikah tarihini nasil alirim diye dusunun bence hemde kara kara07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben bu kararınıza saygı duymuyorum açıkçası çünkü doğacak bir çocuk söz konusu ve kararlar yüzünden aile ortamından mahrum bırakılamaz...
Cevap sahibi+1 yılAllah a sukur ki sizin mantiginizda insanlarla yuz yuze degilim
Ramazan ayini ornek verelim o cocuk annesi ve babasiyla beraber sahura kalkmak icin sizin kalkinma planiniza gore kac yil beklemeli
Allah cocugunuzu dogru Yolda ayirmasin
Cevap sahibi+1 yılBen sizi kinamiyorum lutfen yanlis anlamayin ama bebek bekleyen bir bayanin bu yalnizligina sessiz kalamiyorum , vicdanim rahatetmiyor
Cok guzel plan yapmissiniz kendi kafanizda o zaman gelince oyle olmayacak ama arkadaslari baski yapacak , cevre de oyle o bu yuku kaldiramayacak bir Cocukken Hemde
Evlilik disi bir cocuk soz konusu ve siz isim dusunuyorsunuz bu ne gevseklik , saka misiniz!!!
Dogrusu sizin boyle sorumsuz bir davranista bulunmaniza birlikteliginizi goz onune alarak sasmamak gerek...
Cevap sahibi+1 yılAyrica hamile biraktiginiz bayan , evladinizi su anda karninda tasiyan kisi ( her ne kadar siz anlayamasanizda oldukca ciddi bir kavram bu)
icin "kız" diye bahsetmeniz dehset verici
Yok arkadasim sen baba olacak olgunluga erismemissin.. isim dusunmenden belli zaten
Cevap sahibi+1 yılBir anne icin de cocuk aldirmak ne kadar korkunc ne kadar acı verici , Allah askina evlensene kızla
Onu neden cocugunu oldurmeyi dusunecek kadar yalnizliga Itiyosun!!!
"hayırlı" olsun :D
110 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler moral oldunuz :) bu arada kız arkadaşıma bu başlığı gösterdim link atarak sana bu çocuk olmayacak dedim dedi şimdi zoruma gitti :/ halbuki başta o zorlamıştı böyle birşeye. yol yakınken dönsemmi sizce veyahut herşeye inat doğsamı evladım. doğarsa şu an karar kıldım erkek olursa Zorlu olacak, kız olursa Güneş. hem bir hikayesi olur isimlerinin. nasıl? :))
Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Arı cok guzelms :)
112 Yorumlaarı derken? bildiğimiz arı mı bu :S acaba?
09 YorumlaArı ne lan
kızı hayattan mı soğutcan
Janset koy01 YorumlaAri tavsiye etmem dalga konusu
00 Yorumlasu ismi koy kızına
"hande ece"011 Yorumla- +1 yıl
bana sorarsan arı ısmı o kadarda güzel değil bide ilerde çocugun psikolojisini dusunmek zorundasınız.. bak ada ece ismi şu an aklıma gelmıstı bnce çok elit bir isim oldu.. ister eceyi ister ada yı kullanır ikiside güzel isim yani kıza iki iisim koyun derim "ada ece" güzel oldu ilerde kızım olursa bnmi koysam ne :)
erva ve zeynep ismini severim
05 Yorumla
+1 yılArı maya olsun bence kızın adı
00 YorumlaHm isim konmicak o zaman ayrıldınız sanırım
02 Yorumla
+1 yıloğlum olsa Mustafa Kemal koyarım ben
06 Yorumla- +1 yıl
helal kardeşim
- +1 yıl
niyee ya yazık :(
- +1 yıl
sonra pişman olursunuz hala zaman var vazgeçin engel ol
+1 yılErkek Buğra, Tuna Kız Umay , Meriç
05 Yorumla- +1 yıl
Duru çok güzel bence :)
- +1 yıl
güzel isim :))
+1 yıl:((((((((((
10 Yorumla
+1 yılKaan ismine kesinlikle katiliyorum :))
00 Yorumlabunları düşüneceğine bence evlenmeyi düşün
012 Yorumla- +1 yıl
bence hyerşey daha da çıkmaza girmeden yapmalıyım abi bunu. yorumlarda bile çoğu kişi karşı çıktı. düşüncemi kız arkadaşımla paylaştım oda şu an istemediğini söyledi iyice kafayı yedim zaten. zorda olsa yapmalıyım bence bunu daha fazla inata gerek yok diye düşünüyorum şu an :(
- +1 yıl
abi ne yapayım kız ben hayatımı yaşarım yinede bir yerde sarılıp öpebileceğim bir çocuğum olsun düşüncesinde şuan. kesinlikle beraber yaşamayı veyahut aile ortamını teklif bile etme bana diyor. ilk başlarda hiiiç böyle değildi durum. ne olduda böyle oldu anlayamıyorum. günah felan tanımıyor zaten kız, söylediğim şekilde olmaz ise doğmasınıda kabul etmiyorum diyor
+1 yılkız olursa derin erkek olursa aren
01 Yorumla
+1 yılniye evli deilsin dostum
04 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı
+1 yılArı mı? Bence arı olmasın
07 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçerler sokma bizi diye
- +1 yıl
İnci ya da eylul
- +1 yıl
Sevmem duru ismini
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek Oğuz Kağan ya da Alp Er çok hoşlar bence
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekse Denis kızsa Hira güzel olur bence.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArı ne yaaaa skljhALJDKHAJKD
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen adim Beril olsun isterdim ama sonrasinda yagmur. beril cok seksi bir isim bence beril koyun
Cevap sahibi+1 yılBen de olsam ben de istemem farkindaysan benim cocugum olursa bu ismi koyarim demefim :D sorumluluga grrek yok
+1 yılKız için mislina erkek için berkay olabilir
00 Yorumlabence yamaç / günce
02 Yorumlakız için mina
01 Yorumla
+1 yılpetek koy bari
01 Yorumla
+1 yılazra koy daha iyi :D
07 Yorumla- +1 yıl
anladım aylin? :D
- +1 yıl
şu an büyük bir psikolojik çöküntünün içerisindeyim sanırım hiç doğmayacak bukadar güzel ablalarının abilelerinin isim için yorum yazdığı masum evlat :/ birçok arkadaş yol yakınken dön yapma böyle birşey diyo. kızla konuşuyorum oda pişman ve istemiyorum diyo. kimi günah aldırma yapma böyle birşey diyo. kimi herşeye rağmen doğsun diyo. ben ise bir sigara daha yakıyorum :) açıkcası PERTim şu an :)
- +1 yıl
anlıyorum kim ne derse boş ama bana göre siz eğer sorumluluğu alabilirim diyorsanız doğmasında bir sakınca yok aileniz zamanla kabullenebilir bebek sonuçta kim kıyar
- +1 yıl
bebek konusuna yorum yapamam ancak kendini soyutlamak çözüm değildir
Arimi :D viz viz viz
02 Yorumla
+1 yıldalga geciyorsun sanirim. Ari diye isim mi olurmus
01 Yorumla
+1 yılKezban
02 Yorumla- +1 yıl
Şaka diyanet bazı isimleri koymayın diyor sen ona göre koyarsın artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılo ne iğrenç bir isimdr ya arııı çok kötü
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıların koy o zmn cahil cühela. çocğunuda rezil ediceksn.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar