rümeysa ... islam inin de ilk müslüman olan kadınlardan birinin ismi. .
ama söylenişi eski topraklar için zor.. lakin 2. bir isim olabilir.. favori ismimdir..
kız ismi olarak berra değişik bir isim ama süper bence.. karar senin ..
ayrıce Melike..
benim kızım olsun istediğim için :) evlenmem lazım tabi önce hep kız isimleri erkek hiç düşünmedim ...
inşallah olur ve umarım sağlıklı ve bahtıda güzel olur .. allah sizi bir yastıkta kocatsın onuda analı babalı büyütsün16 Yorumla- +1 yıl
bende erkek ismi söyleyeyim o zaman benmde en çok sevdiğim isimdir ve sahabe Eymen bin Hureym adıdır ve anlamı hayırlı olan demek.diğer bir isim de safa yada beytullah inş hoşuna gider :)
bu arad hayırlı olsun Allah iki çocuğunada hayırlı ve uzun ömür nasip etsin sizlerle beraber :)
En İyi Cevaplar
+1 yılHocam ne koyarsan koy böyle insanda iri cüsseli insan görüntüsü hissi uyandıran isimlerden uzak dur. Mesela adamın ismi gürbüz boyu 1.50 gibi :) Sonra acayip alay konusu oluyorlar. var öyle adamlar da çevremde sürekli ismiyle alay ediyorlar. :))
Bu arada erkek olursa Rüzgar olabilir. Kız olursa da Selin .01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilimle hep hayal kurardık ciddi düşündüğümüz için.. o kız olursa ela yada yağmur olsun
erkek olursa ufuk olsun isterdi.. şimdi sana tavsiye ederim.. çünkü biz ayrılmak zorunda kaldık ://03 Yorumla- +1 yıl
hmm.. o zaman erkek ismi olarak bir de talhayı önerebilirim.. çocuğuna bu ismi koyarsan zeki olurmuş.. hem kuranda da geçiyor zaten..
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. öncelikle eşini allah bi nefesde kurtarsın sağlıklı bi şekilde kucağınıza alın işşallah merve,kübra,erkek ise kayra
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılbak abi daha çocuk bekleriz... iki tane olmaz 5-6 tane olsun...
bu arada Allah analı babalı büyütsün... Hayırlı olur inşallah...
İsim önermek istemiyorum... ama pozitivitesi yüksek bi isim olması iyi olur. okuduğum bi kitapta isimlerin kişiliklere etkisi olduğunu söylüyordu, gerçi doğru mu bilmiyorum.01 Yorumla
+1 yılKiz : Nil (Hz Musa'yi koruyan nehir) Ayse
Erkek : Muhammed en guzle isim, Ebubekir, Hamza, Kubilay
Sakin doga isimleri koyma (dinen iyi degilmis, mesela yagmur gunes nehir yaprak vesaire)21 Yorumla- +1 yıl
Aynı anda benim, abimin ve yengemin adlarını yazmışsın. Tanıyomusun kız yoksa beni :p
+1 yılerkek olursa ayaz koyun. bu ismi çok severim. hem uyumlu veya kafiyeli olması şart değil değil mi?
13 Yorumla- +1 yıl
açıkçası aklıma uyumlu bişey gelmedi hiç..
- +1 yıl
Şu kızın söylediği ismi koyun ya
Kız : Afra,Sahara , Zeynep , Nida , Berra , Selen , Burcu
Erkek : Doruk , Baturalp ,04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Yine Burhan ve Sevgi karışımı olsun. SEBUR link
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılbuse ye uygun olsun buğra olabilir burak olabilir
bu-se
se-zer olabilir belki01 Yorumla Begüm bir kıza yakışıyor. :)) erkek olursa da Mustafa Kemal iki isim iyidir :)
01 Yorumla
+1 yılKız için bihter erkek için berke uyumlu olabilir ama size tavsiyem anlamını iyi araştırın bilinçsiz koyulan isimler kötü oluyr
00 Yorumla
+1 yılKız olursa Güneş koyun ya da Rûya
Erkek olursa Buğra ya da Göktuğ210 Yorumla- +1 yıl
Doğduğunda haberdar olmak isterim :)
- +1 yıl
Sizi ekliyorum doğum ne zaman bilmiyorum ama benim önerdiğim isimlerden birini takarsanız mutlaka öğrenmek isterim :)
- +1 yıl
Buğra'nın anlamını yazayım hocamın öyle bir niyeti varsa vazgeçsin :)
Buğra : isim Erkek deve, iki hörgüçlü deve, buğur . Kaynak TDK
Okunuşu güzel insanlarda belki ilk başta güzel bir anlamı var gibi düşündürüyor ama anlamınız yazdım yukarda :)
- +1 yıl
benim soy adım güneş :D güneş güeş olmazdı demi :D
- +1 yıl
:) "Güneş'imi kaybettim" demişti eşini kaybeden bir aktör çok hoşuma gitmişti. Ruya ise çok masum geliyor bana ayrıyetten çok sevgi dolu. "Ruyamızı doğurdum" demek çok güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğim adamın adı burhandı benimde adım sevgiydi kızım olsa adını buse koyarım diyordum..
ayrıldık.
okuyunca gözlerim doldu:)
erkek için : ayaz , emir han, baran , barış , rüzgar.
kız için : buket , dicle , tanem , inci tanem .. :)01 Yorumlakız olursa Ecrin (Allah'ın hediyesi anlamında) güzel isim ;)
00 Yorumladuzgun isim olmasında yarar var.. afra sevde sümeyye melıke.. erkeklerle ise tek bitane sölıycm ustam ahmet eymen..d
00 YorumlaSerhan olsun ıkınızın karsımı yıne :) ve allah analı babalı buyutsun :)
01 YorumlaÖncelikle Allah bağışlasın Analı babalı büyütmek nasip olsun :)
Altan güzel bir isim :)
Kız ismi Melise .01 YorumlaErhan koy. Burhanın RHANı Sevginin E si. Erhan. Abla kardeş BusErhan yazarlar her yere.
00 Yorumlakız olursa Mercan Erkek olursa Can olsun bence :)))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKız : Duru , Livza , Berrak
Erkek : Teoman , Doruk00 Yorumla abi uyumlu olsun kız olursa sude gibi erkek olursa buğra gibi falan.
Bu arada allah bağışlasın.00 YorumlaAda, Mana, Kardelen falan güzel isimler. Ben nedense hiçbir erkek ismini beğenemiyorum aklımdakiler hep kız :) Bu arada hayırlısı olur inşallah :)
00 Yorumlakızda olsa erkekte olsa ilk çocuğumun adı Venüs olacak :D Tabi bu benim şahsi düşüncem, hoşunuza gitmyebilir
02 Yorumla- +1 yıl
hacı abi noldu senin kas geliştirme işi nası gidiyor :) görünmeye başladımı baklavalar :)
+1 yılKız olursa Bengi erkek olursa Demir güzel olabilir bence
02 Yorumla- +1 yıl
Benim aklımda bunlar var eğer bir gün Allah kısmet ederse koyarım :D
+1 yılKız
Ilgın: Beyaz ya da pembe çiçekli, çok hafif yapraklı bir ağaçcık (genellikle küçük akarsu kıyılarında bulunur)
Erkek
Artun: Kendine güvenen, onurlu, ağırbaşlı00 Yorumlagupse
gönülden candan olan dıye anlamı var bence cok koyulmayan bır ısım01 Yorumla- +1 yıl
evet çerkez ismi.
+1 yıl'nisan' diye bir arkadaşım vardı bence orjinal bir isimdi
01 Yorumla
+1 yılKız; Ada, Eylül Ceylin,AZRA...
Erkek; Arda Anıl Bora NİHAT :)
Büyük harfle yazdığım isimler çok hoşuma gidiyor (:00 Yorumlakaçtır görüyorum bu soruyu,çocuk smi nedir?evde çocuk mu besliyorsunuz? nasıl anlayış:/
06 Yorumla
+1 yılkız olursa Eylül
erkek olursa malesef aklıma gelmedi kusura bakmayın :)01 Yorumla
+1 yılniyeyse çoluklu çocuklu insanların sitelere üye olması bi canımı sıkıyo,sebebini bilmiyorum ilginç
01 Yorumlaabi buğra koy erkek olursa çok karizma isim kızlar cok seviyo yada ömer koy
02 Yorumlaöncelikle Allah bağışlasın
erkek olursa levent veya alaattin
kız olursa zehra00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. erkek olursa burak olsun manitassı bol olur :D isimden kurtarıyo yeter..:))
00 Yorumla
+1 yılerkek : ahmet emir sefa salih kerem furkan
kız : elif sare rana sevde sümeyye şule gibi gibi :)10 YorumlaBuse bu-rhan ve se-vgi
SE RHAN
Bunu buldum bu isimlerden00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah analı babalı büyütsün çok güzel bi' kız.
Aylin ne demek bilmiyorum ama Aylin'ler güzel oluyor =) Cansu'da olabilir öyle favori kadın adı yok aklımda.
Erkek olursa Can, Ulaş, Bartu, Altuğ olabilir.00 Yorumlaerkek olursa emre kız olursa semanur yada zeynep koy
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsmim Berna olduğu için şiddetle öneriyorum
Mina
Naz
Ecem
Hande
Şafak01 Yorumla- +1 yıl
mina kedimin adı..
- 00 Yorumla
+1 yılerkek olursa yiğit ya da burak
kıza hiç düşünmedim valla :)00 Yorumla
+1 yılesrin, eslem, setenay (çerkez bir isimdir) bunlarda olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇİMA yada çimassu :D bilmiyorum ama benim hoşuma gidyor :D
00 Yorumla
+1 yılrhanvgi koyun bu-rhan ve se-vgi den yine :) Bence çok güzel olur
12 Yorumla- +1 yıl
Abi çok yaratıcısın ya helal olsun valla :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılerkekse arda veya emir isimlerini severim kız olursa de melisa.:)
00 Yorumlaerkek olursa se-vgi+ bu-rhan serhan
kız olursa seyhan :)00 YorumlaKız: Mina, Ecem, Derin, Nilbera, Belinay, Tuana, Bengisu, Deren gibi gibi..
Erkek hiç düşünmedim..00 Yorumla
+1 yılErkek ismi hoşuma gidenler : Poyraz, Çınar
Kız ismi :Samyeli, Meltem, Sena, Duygu00 YorumlaKız olursa ECEM
erkek olursa Mustafa ismini kullan00 Yorumlakı olursa adını masal koy masal gibi gelsin size :D erkek olursa ege koyun :D
01 Yorumla
+1 yılbu - RHAN SE---vgi . erkek olursa SERHAN olabilir :)
00 YorumlaKız olursa burçin buket buse
Erkek olursa kartal (BJKliysen) burak berk00 YorumlaKız: Ömür
Erkek: Ediz, Dorukhan
Allah analı babalı büyütsün.00 YorumlaSe-rhan olabilir, o da o şekilde uyuyor. :D
01 Yorumla
+1 yılAllah bağışlasın
erkek: Kılıçarslan
Kız: Dilhan02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim. Kılıçarslan islamın namağlup kumandanlarından 1. haçlı seferinde milyonlarca haçlıyı 30.000 kişililik süvariyle 40.000e düşürebilmiş. Dünya harp tarihinde ders diye okutulan muzaffer bir İslam Cengaveri. daha 20li yaşlarda. Sulatan I. İzzeddin Kılıçarslan. Dilhan İse gönül sultanı demektir. Gönül Sultanı'nın kim olduğu malum Te'vil yoluyla Efendimize atfen bu ismi kullanabilirsiniz. Çünkü her ismin manası karakterde saklıdır. İselamai bir manaya niyet edin. Allah bağışlasın.
Erkek :Ömer ASAF
Kız :Elif EYLÜL01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyudum geldi aklıma nedense...
02 Yorumla- +1 yıl
hem buse ile uyumlu...
abdürrahim koy dedmin adı :))
11 YorumlaEymen'i beğeniyorum .
00 Yorumlakız ismi:MAGDA
erkek ismi:SARUNAS01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunada son son hecelerı koyun HANGİ
23 Yorumla- +1 yıl
bnce çok mantıklıı :D
- +1 yıl
:D :D
erkek: egemen kız:meltem
00 Yorumla
+1 yılYekta
Kayra
Nağme
Naz
Odungül04 Yorumla- +1 yıl
odungül ehuheuhue :D