Arkadaşlar sarhoş olana kadar içmeyin bu sene yeni üniversiteye başlıcam lise bitti ama lise grubumuz var neredeyse okuldaki herkes girdi whatsapp grubu neyse bende evde tekim üniversiteye girişimi kutlamak için viski bira ve tekila aldım tekel bayiden kuru yemiş falan da aldım neyse eve vardım önce birayı gömdüm efes malt telefon da yanımda duruyodu şarkı açık viskiden iki üç yudum aldım kafa gitti tam sarhoşum en son tekilayı bitirdiğimi hatırlıyorum bir de okulun grubuna ses kaydı attığımı sabah kalktım whatsapptan bir sürü mesajlar mide bulantısı ev full kusmuk olmuş kusmuğun içine yatmışım viskinin yarısı dökülmüş tekila bitmiş aman amann sonra evi topladım banyomu yaptım girdim whatsappa hoşlandığım çocuğa atmışım videoya alıp çıplakken gitmiş gruba atmış ne yapmalıyım? Çok rezil oldum? Siz siz olun içmeyin arkadaşlar gruptakilerin bazılarıyla da aynı mahallede oturuyoz
bak anlatıyım ben sana ilk önce yavaş içilir viski agırdan gıdılır ve nerde bırakılcagı bılınır 4-5 duble ıcersın kotu oldun mu bırakırsın devam edersen işte böyle çarpılırsın anladın mı sımd ı?
Olan olmuş artık boşver. Hic yaşanmamış gibi davranmaya çalış. Dalga geçen arkadaslarinla da iletişimi kes kafan rahat olur. Böyle bişey oldu diye kendini harap etmeye değmez.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen hayatımın sonu değil ki sadece okuldakiler gördü hem izmirde tutturdum üniversiteyi buradan da gidicem gruptan da çıkıcam 2 gün oldu ama gruptakiler konuşuyor hâlâ
sjsjdjssgsf kutlama dediğin ayarını bilinir de ben mağaradan çıkmış yaban ayısı gibi yapmadığım kalmadı bide tek başıma 1 lt viskiyi tekilayı napıcam ben al bir bira viskidende 1 bardak iç yani ayarını fazla kaçırdım
İşte şerefsz ya valla bak çok seviyodum onu her şeyimi feda ederdim o ise beni rezil etmek için sarhoş görüntülerimi gruba attı dünde gruptan olan bir çocuk bizim mahallede oturuyo gördü mü bilmiyorum dün bizden ekmek istemeye geldi kapıyı ben açtım çok utandım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
alkol şişede durdugu gıbı dursaydı herkes içebildigi kadar ıcerdı ama malesef ıcmeyı bılmıyenı fena carpıyo :D
Nasıl içiliyo ki zaten bir viskiyle kafam giderdi ne değişti ki
bak anlatıyım ben sana ilk önce yavaş içilir viski agırdan gıdılır ve nerde bırakılcagı bılınır 4-5 duble ıcersın kotu oldun mu bırakırsın devam edersen işte böyle çarpılırsın anladın mı sımd ı?
Haaa ben birayı yavaş içtim de tekilayı fondip yaptım arkasından 2 viski gömdüm kafam gitti sonra en son telefondan müzik açıyodum
sen davamke böyle
Yok bidaha yapmam zaten
Keşke yanında bir arkadaşın falan olsaydı bari bir daha tek başına icmezsin he
Tek başıma en azından rezil olmazdım diye başladım okula rezil oldum
Neyse ki okullarin başlamasina daha var şanslısın unutulur bu olay
Yok zaten bitti lise ama grubumuz hâlâ duruyo
Çık gruptan sende
Doğru söylüyosun aynn zaten izmirde üniversite tutturdum taşıncam zaten gruptan da çıkıyorum hadi bakalım
Bisey olmaz bisey olmaz unutulur
Olan olmuş artık boşver. Hic yaşanmamış gibi davranmaya çalış. Dalga geçen arkadaslarinla da iletişimi kes kafan rahat olur. Böyle bişey oldu diye kendini harap etmeye değmez.
Aynen hayatımın sonu değil ki sadece okuldakiler gördü hem izmirde tutturdum üniversiteyi buradan da gidicem gruptan da çıkıcam 2 gün oldu ama gruptakiler konuşuyor hâlâ
Ya dedikodu malzemesi arıyor zaten millet. bir süre konuşurlar sonra unutulur gider
Ha bide yayılma ihtimali olabilir. Şikayet et paylasani. Sikayet edersen heryerden sildirirsin
Ohhhh yağlarım eridi vallaha, içkiyi adam gibi içmeyen herkesin başına gelir inşallah
Napayım 2 sene oldu reşit olalı yeni yeni başlıyorum içmeye
Ayrıca sen bu üçünü göm görürsün ebenin nikahını bos yapma
İçme o zaman. ya da adam akıllı iç.
Bende alkoliğim ama g... Le değil
En nefret ettiğim şey ergenlerin piyasa yapmak için içki içmesi bu son sözüm
Ne alaka ya içmek istedim içtim ergenlikle ne alakası var rezil olmasaydım burada anlatmazdım bile
Ergen diyene bak pp ye sigara içen birini koymuş
Hahhaha okula rezil olmuş PUAHHAHA
Aslan burcu musun sshjssg
Zamanında yediğin hurmalar gelir bir gün tırmalar
Milletin merak ettiği ortam da bu zaten
Oha çocuğamı attın sen oda grubamı atmış şerefsiz bunlar cidden yasandımı
Evet yaşandı 2 gün oldu
şikayet et o çocuğu
işte bu sebeple sevseniz de foto video atmayın diyoruz
Peki ben sana numarasını versem erkek arkadaşımmış gibi davranıp veya abimmiş gibi davranıp onu tehdit edebilir misin?
hayır etmem zira tehdit suçu ciddi bir suçtur
Senin kutlama anlayışına ben
sjsjdjssgsf kutlama dediğin ayarını bilinir de ben mağaradan çıkmış yaban ayısı gibi yapmadığım kalmadı bide tek başıma 1 lt viskiyi tekilayı napıcam ben al bir bira viskidende 1 bardak iç yani ayarını fazla kaçırdım
iyide bundan bizene:))) hani bir laf vardır ağzıyla içeçekler içsin başka yeriyle içeçekler uzakta kalsın diye hahah:P
bir şey olmaz
Olmaz mı? Herkes gördü diyorum sana mahalledeki arkadaşlarımda vardı o grupta manyak mısın ya bişey olmaz diyo inşaalllah senin de başına gelir
Tm
Iyi ki başına gelmiş oh olsun embesil
sjsjshhssggsgsg
Ya of kızım trol müsün ak
Yakında +18 twitter sayfalarında..
inşallah olmaz öyle bir şey o zaman hayatım kararır tam anlamıyla
Reis umarım olmaz da.. Yani çok sıkıntı bir durum.. Biliyorsun devir çok fena bir devir.. Her an herşey olabilir...
Cok içerim de kendimi rezil etmem
ağzınızla içseniz şunu
Bir özür mesajı yazarsan bence çok iyi olur
link atta bende bakam kanka
fake koktu ortalık
Çık da insanlar nefes alsın o zaman
la yörüü
Çok üzüldüm gerçekten link atar mısın?
😂😂😂
senin arkadaş çevren kötü ilişkini keş bence
Bana uydurmaca geldi bu hikaye
Keşke :(
Ozaman sevdiğin cocukta dansözmüş ki örtmesi gerekirken iyice açıyor
İşte şerefsz çocuk aşık olacaksanız böylelerine olmayın
Her erkekle her kızı kıyaslıyamazsın.
Kimseyle kimseyi kıyaslamıyorum niye atarlandın reis
Atarlanma değil bir pire yüzünden yorgan yakar gibi laf yapıyorsun.
hayır ya bunlar harbiden şerefsz oluyolar en zor durumdunda arkadan vuruyolar yani öylelerine aşık olmayın yoksa istediğinize olun o anlamda dedm
Neyse sanada geçmiş olsun
Sarhoşken insan ne diye soyunur ki
Sarhoş olduğu için mesela
Sarhoş olup sevdiğine nude mı attın yoksa soyunduktan sonra video çekerken nude mı çıktın
Zaten soyunmuşum kamerayı bile düzgün tutamıyorum full çıplak göndermişim
O ne diye gruba atmış. Şerefsiz mı herif
İşte şerefsz ya valla bak çok seviyodum onu her şeyimi feda ederdim o ise beni rezil etmek için sarhoş görüntülerimi gruba attı dünde gruptan olan bir çocuk bizim mahallede oturuyo gördü mü bilmiyorum dün bizden ekmek istemeye geldi kapıyı ben açtım çok utandım
O çocuğu savcılığa şikayet edersen adamın cezasını verirler ama kızlar genelde mal mal vicdan yapar hemen
Bizde gorelim
Link at izleyelim lan 😀
İyi olmuş gtk
İçmeseydinn
bende tam link isticektim sad story
tek miydin ewde
Ağzınla ıçmemişsin
Biz görmedik
G😦😀
Sıçtın. Düzeltemezsin bidaha.
Hass yaa ühühüjühüjüü
Ağlama ablası