herkes hata yapabilir ama yadırgayan varsa Allah onun başına aynısını verirmiş
kadın düşmanı değilim sadece bir hata yaptım
benim cevabim senin gibi teenage tarzi degil bende cocukken yaslilari sevmezdim bir teyzeyi itip dusurmustum uzulmustu cok pismanim ama teyzecim hayatta degilll hala icimm yaniyo nasil helallesicemm benim acilenn yasli bakim evine gitmem lazim mumkun olur olmaz gonul almaliyim
helalleşme ahirete kalmıştır , böyle basit bir şey için teyzen seni üzmez
duygusal bir anına denk gelmiştir yoksa çok basit birşey bu
Sorunun cevabı sorunda..
Cocukmussun daha ergenmişsiniz..
Olur böyle yaramazlıklar.
İntihar edilcek bir durum yok.
Sen ders al bundan daha böyle bırseyler yapma.
1 kere yaptım ve pişman oldum daha yapmadım
Ikınızde kac yasındaydınız
ben 13 o 10 yaşlarındaydı
Birbirinizi görüyormusunuz?
Kızdan kan felen gelmedi dimi.
O kız seni hatırlıyodur.
yok poposuna sürtündüm 1 dakika sonra pişman olup kalktım
Kızla karsılasıyormusunuz dıye sormusdum su an yaslarınız kac oldu
evet kız komşum karşılaşıyoruz fakat beni seviyor hatta arada sırada oturup dertleşiyoruz galiba bu o olanları çocukluk olarak görüyor
Tamam o zaman sıkıntı yok sen canını sıkma ama bırdaha böyle hatalar yapma namuslu masum kızları rahat bırak len.
asla bir daha böyle birşey yapmam , kadınlara zarar veremem annem geliyor zaten hep aklıma çok özledim onu da
simdi sana hakaret edenlere kulak asmıyorsun
cocuklugumdu yaptım bı hata ama artık yapmıcam dıyıp kendini toparla lütfen.
kardeşi çok sağol galiba çok dertli bir insan haline geldim okulumu okuyamadım bu yüzden şimdi annem geld aklıma bir ağlama tuttu
sen bana mesaj at dinlerim ben seni hadi acılırsın
Her gece farklı kişiyle birlikte olup bunu sorun haline getirmeyenlerin var olduğu bir yerde. Senin bu düşüncelerin kendine eziyet etmekten başka bir işe yaramaz. Unutma olmuşla, ölmüşe çare yoktur...
kardeşim sende haklısın ama işte vicdan insanı rahatsız ediyor nefes aldırmıyor kolay kolay galiba doktora gideceğim
kardeşim haklısın ama dua edecek gücüm kalmadı , korkuyorum umutsuz kaldım sanki Allah hazretleri beni görmüyormuş gibi O'ndan başka kimse yardım edemez bana
Her gece farklı biriyle birlikte olmak başka bu başka. O iki tarafın rızası ile olan bir şey bu ise istismar. Yanlış kıyas yapıyorsun. Bu durumda söylenecek en doğru söz arkadaşın geçmişe bir sünger çekmesi, o yaşın getirdiği cehaletle daha kötüsünü yapmaması. Yani dua edip af dile kardeş sen de okuyorsan.
Bunun sonu illa ölüm degil hata ypmıssın ama yptığın htayı duzeltmeye calıs
evet o kıza iyi davranarak , destek oluyorum ona hep başka elimden birşey gelmiyor
Cevap
11Cevap
Bak kardeşim kötü bir olay bu evet ama çocukmuşsunuz. Yapacak bir şey yok. Geçmişi geri getiremezsin. Sorunu daha içinde bu şekilde daha fazla büyütürsen içinden çıkmazsın. Psikolojinin bozulmasını gerektirecek bir şey yok buna benzer ben de bir şey yaşadım. Aynı buna benzer şekilde tacize uğrayan taraftım ama bana bunu yapan kişinin bu şekilde ağlayıp sızlanmasını intihar raddesine gelmesini istemezdim. Çünkü o kişi de çocuktu yetişkin olsaydı ölsün gebersin derdim. Sen de bu şekilde düşün. Mantıklı davran hatalarından ders çıkar
Ergenlik zamanıymıs gözün kararmış bir şekilde dersini almışsın zaten içini ferah tut dusunmemeye calıs ve böyle bişey yüzünden kendine zarar vermeson olarak tövbe et
kardeşim gerçekten yoruldum böyle yaşamaktan 2 yıldır her anım böyle geçti - nefes alamaz oldum gerçekten yardım eden birisi lazım bana ama herkes kendi derdinde
psikologa git en kısa zamanda ya da sana onu hatırlatan her seyi bırak taşınabilirsin bile yani o ortamdan kurtulman lazım
Bu durumu baban varsa babana veya annene anlat ailene herşeyi anlatabilirsin inanki bu durumu yaşayan birçok insan var biliyorum vicdan azabı çekiyorsun ama gün geçtikçe unutacaksın umursamayacaksın seni mutlu edecek şeylerle uğraş küçüktün yani istersen bu durumu senle konuşurum fazla kafaya takma böyle saçma şeyleri
sen şu geçenki elemansın dimi hala ölmedin mi git geber artık da kurtulak ya
neden öyle dedin ki kardeşim kötü biri olmamak için uğraşıyorum
Umarım kız bu yaptığını unutmuştur. Çocuklukta yaşanan bu tür olaylar insan psikolojisinde olumsuz sonuçlar doğurabiliyor...
arkadaşlar nolur yardım edin sitede psikolog ya da doktor varsa öneriye ihtiyacım var çenem her yerim kitleniyor gibi çok yoruldum gerçekten bu konuyu tartışmaktan
Herkesin kucukken bazi hatalari vardr biz de kiz kiza biseyler yapmstk ara sira hatirlar suclu hissederim
benimki oyun sırasında ceza aldın sen deyip yaptım çok kötüyüm 2 yıldır yaşayamaz oldum
Sacmalama ya amma abartmissin yapmasaydin iyiydi ama Allah affetsin artik hayatina devam et bundan sonra kendi zevklerin icin kandirma kizlari yeter;)
kadınlara asla zarar vermem vereninde karşısındayım , fakat nasıl böyle bir hata yaptım aklım hayalim almıyor okulu bıraktım bu sorun yüzünden
Off sen cok ciddisin psikoljik destek almalisin bence belki de baska bir problemin var bu konuyu bahane ediyorsun istemeden. Bazen insan daha buyuk sorunlari gormemek icin baska sorunlar üretir kendine ve o noktada takilir kalir. Yardim almalisin dostum
kardeşim gerçekten bilmiyorum bu noktada takılıp kaldım yoruldum nefes alamıyorum uyuyamıyorum artık nasıl yaşayacağımı bilmiyorum , desteğin için çok sağol ; kadınlar benim için dünyanın en önemli varlığıdır
Lan neyine utanıyorsun canın sağolsun. Ne pişmanlığı. Iyi etmişsin insallah ileride önüne yine böyle fırsatlar çıkar.
Ya zor senin için ama önemli olan hatanı anlamak sana oyun gibi görünüyomuş zaten kızda hayır dememiş sonuçta ama içimi rahatlatır diyorsan kızı bulup özür dileyebilirsin ne biliyim 😕
helallik aldım 2 kere kendisinden ama kurtulamıyorum , yaptığım olayı tecavüz gibi hissediyorum. yoruldum artık intihar noktasına geldim , konuştuğum birçok kişi tecavüz başka birşey öyle tecavüz olmaz dedi ama beynim anlamıyor. artık yoruldum gerçekten ne işlediğim günahtan birşey anlıyorum ne de sevaptan.
:/ sen elinden geleni ypmissin
abartma kardeş dediğin gibi insan dini yükümlülüklerden bile muaf o yaşlarda nerden bilebilrsin ki yaptıgının yanlış oldugunu ki acı çekmende seinin ne kadar iyi bir insan oldugunu gösterir
sağol kardeşim evet 2 yıldır vicdan azabı çekiyorum acıdan kurtulamadım uyuyamıyorum hatta
Bu oyunun ismi ne arkadas sen tecavüzcü degil sexo manyaksin.
kardeşim espri yapma * nasıl insanlarsınız dertliyiz sorunluyuz yardımcı olmayacaksan * git
Soyun bizde sana sürtündürelim o zaman kurtulursun bu vicdan azabından :DD:
kardeşim intiharın eşiğindeyim diyorum espri yapıyorsun sikiyim böyle dünyanın adaletini ölüp kurtulmak en güzeli aslında da * yaşıyoruz
hacı çocukken yapmıssın sorun olmaz akıllanırsın işte yaptığın yanlış ama en azından ders almıssın tövbe et bişe olmaz inşallh
kardeşim yaşayamıyorum , cehennemin dibindeyim sanki kafayı yedim galiba
kardeşim helallik aldım iki kere şu an bile alırım beni seviyor mağdur kişi ben eziyet çekiyorum
hocam gerçekleştirdiğim eylemi tecavüz diye düşünüyorum
ama tecavüz başka birşey değil mi neden böyle düşünüyorum
buna dayanacak gücüm kalmadı ben Allahtan beni affetmesini beklerken daha da kötüye gittim
Seninle biraz konuşabilir miyiz bende buna. Benzer bişey yapmistim kücükken ama benim ki buraz daha farklı lütfen
git kızı bul helallik iste
aldım 2 kere ama kendimi iyi hissedemiyorum
tamam bunun farkında olman bile güzel işte. tövbe et
tövbe ettim - helallik aldım - haftada bir kere hal hatır sorarım
ama kendimi affedemiyorum
olm küçüküşsünüz zaten daha nolsun. git iyilik yap unut
siz erkekler küçükende azgınmısınızdı:D
haklısınız ergenlik çağında herkes böyleydi nerdeyse
bilmiiyorum galiba abarttım
bende böyle bişii yapmıştım gibi ama daha farklı
Yaklaşık kaç yaşlarındaydın sen bunları yaparken?
Evet oluyor
kardeşim intihar edince mutlu mu olacaksın?
Sen intihar edersen bunu ben asla öğrenemiyeceğim ama bide olaya kız açısından bakarsan iyi olur yani peki o ne düşünüyordur senin hakkında ne hissediyordur. Belki bu olayı hatırlayıp işte neden bu kadar saftım keşke olmasaydı falan diyodur sen onu hiç düşündün mü? Ama böyle vicdan azabı çekmen o da iyi yani
kardeşim öncelikle şunu söylemeliyim kadınlar dünyanın en değerli varlığı bu yüzden vicdan azabı çekiyorum , babamı 2 yaşındayken kaybettim annem hep çalıştı ; kızın da babası alkolikti annesi çalışırdı hep evde yalnız kalırdık ortam müsaitti ergendik ne yapacağımı bilmiyorum ama çok zor durumdayım onu biliyorum
Kendimden yaşça küçük yazmışsın ve ergendik diyorsun acaba kızın ve senin yaşların kaçtı yani aranızda kaç yaş vardı?
Helallik nasıl aldın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar