Evliyim bir oglum var. Dogumum cok kötü ve travmatik gecdi. Oglum ölümlerden döndü. Sükür allaha oglum Şu an cok iyi.. yanliz ben dogumdan sonra depresyona girdim. Korku basladi sucluluk duygusu.. bana birsey olcak mis gibi kaygi bozuklugu yasadim. Ogluma zarar verme düsüncesine bile kapilmisdim.. megersem lohuslalik depresyonuymus. 10 kadindan birinde olurmus. Cok sükür bunlari atlattim. Ogluma zarar verecegim diye kendi kendimi yedim. Nasil olurda canimin parcasina karsi böyle düsünceyw kapilabilirdim.. aklim almiyordu. Annemin destegiyle kurtuldum. Tabi tedavi de gördüm. Sonra birgün sabah uyandim.. cocukluguma döndüm. Öyle tuafki takinti haline geldi. Kücükken cinsellige hep merakim vardi. Ya bilmiyorum cok kisi kevsetmek merakdan yaptin diye söylüyolar ama ben bu davranisimi normal ve igrenc buluyorum. Bende alti yas kücük kuzenime nasil olurda böyle igrenc ütürü ( sevme, oksama sürtünme sekilinde oyunlar) yapdim. Aklim almiyor. Ölmek bile istedim.
Komsunun kizi da ayni sekilde evcilik oynarkene nebiliyim cok utaniyorum onunla bile böyle sürtünme seklinde cinsel oyunlar yapmisdim. Kendiside benden 6,5 yas kücükdür.. ben ozamanlari 10,11 bilemedim 12 yasindaydim.. unutamiyorum bunu tecavüz olarak görüyorum.. siz ne düsünüyorsunuz? Sizce bu davranisim normalmiydi?
Komsunun kizi da ayni sekilde evcilik oynarkene nebiliyim cok utaniyorum onunla bile böyle sürtünme seklinde cinsel oyunlar yapmisdim. Kendiside benden 6,5 yas kücükdür.. ben ozamanlari 10,11 bilemedim 12 yasindaydim.. unutamiyorum bunu tecavüz olarak görüyorum.. siz ne düsünüyorsunuz? Sizce bu davranisim normalmiydi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer