Yeni sayilirim ks de, ama mesela senin gibi biriyle konusmazdim. Telefon vermem, guvenmem diyerek samimiyetsiz ve itici bir tavir sergiliyorsun, onyargili biriyle kim neden muhabbet etsin ki?
310 Yorumla
Soran+1 yılSen bilirsin kardeş. Belki verebilirim ama iyi tanımadan tel isteyen insanlar oldu ve mağdurları da burada okuyunca böyle bir prensip edindim öyle yani. Birçok insan da böyle düşünüyor görünce hiç sorgulamadım. şimdi tekrar düşüncem haklı olabilirsin
Soran+1 yılyeni olduğun için de böyle düşünüyor olabilirsin kardeş. biraz zaman geçir bakalım belki de fikrin değişir
Soran+1 yılValla ben 2 yıldır bu sitedeyim 15 yıldır internetteyim, iyi muhabbet ettiğim insanların bir kısmı mail ve skype verdiler (bazıları 2. hesaplarını) ama telefon vermeyi normal gören az oldu. Benden telefon isteyen çok az kişiye de kimseye vermedim k. bakma dediğimde en iyisini yapıyorsun dediler. Yeni olman şöyle; güvenip de zarar gören insanlar da var numarasını değiştirmek zorunda kalan vs :( ama yine de vermem demiyim bir süre sonra tel de verebilirim evet
Soran+1 yıliyi o zaman mesele yok :)
ben 16 yıldır kullanıyorum iş bağlantılarım filan var değiştirmek istemem o yüzden
Soran+1 yılama internetten numara verdiğim istisnalar da oldu yani.. güvenince olur, öyle zengin ya da ünlü biri değilim sonuçta
Soran+1 yılteşekkür ederim. önyargılı değilim de binde birlik bir ihtimali yaşamak risk almak istemiyorum asıl sebebi bu :) yoksa aşağı yukarı anlıyorsun insanları. bir de reelde karşılaşma, tanışıyor olma ihtimilimizi düşünüyorum öyle işte.
En İyi Cevaplar
+1 yılKs den özelden sohbet ettiklerim var :)
Evet cıvıklasmadıkları sürece sıkıntı yok iyiler.13 Yorumla
Soran+1 yılYakışır :)
Soran+1 yılKs çok kısıtlı be kardeş resim vidyo paylaşımı bile yok :)
valla iyi olurdu ama hiiiç yanaşan olmuyor. direk sanal sekse felan bağlıyorlar olayı anlamıyorum ki, iyiki erkeğiz yani:S
17 Yorumla
Soran+1 yılDimi. Çok iyi dedin. Erkeğe söylesen de hayırdır birader filan..
Soran+1 yılbir de bu abaza erkekleri böyle kim doğurdu yetiştirdi onu sormak lazım birader
Soran+1 yılİsssyaann ahaha :))
Soran+1 yılDövmeler fena değilmiş
+1 yılkarşılıklı sevgi saygı içerisinde görüştüğün arkadaşlarım var
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler. telefonda mı görüşüyorsunuz gerçek hayatta mı
- +1 yıl
genelde telefondan
Soran+1 yılpeki, iyi muhabbetler size
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Burdan tanışıp twitterdan konuştuk skype yok çünkü bende :)
119 Yorumla
Soran+1 yılSesli konuşmak için kolay bir yönteminiz var mı peki :) skype dışında
Soran+1 yılTanımadığınız kişilere telefon nasıl veriyorsunuz kardeş :) ben çekiniyorum mail veya skype veriyorum :)
Soran+1 yılEn güzeli :) ben de skype tercih ediyorum konuşmak istediğim olunca :) veya mail veriyorum daha güvenli
Ne sapıklar var yaa istemiyorsak arama kardeşim :)
Soran+1 yılSkype açmicak mısın :) sesli konuşurdun rahatça
Soran+1 yılBen fake bitane açtım 1dk da açıyorsun :) maksat yazmakla uğraşmadan sesli konuşmak :)
Soran+1 yılOnu da biz mi açalım arkadaş :)
Soran+1 yılAçık saçık konuşmayalım arkadaşım lütfen aaa :D
Soran+1 yılBen cam açmıyorum burada kimseye :D açsam da yüz göstermiyorum, lütfen seviyemizi koruyalım arkadaşım :))
Soran+1 yılNe be açayım ne sen aç filan diyince :)) neyse hakkını helal et arkadaşım ;)
Soran+1 yılHelal olsun ne demek :) muhabbet etmek istersen konuşabiliriz konuşacak arkadaş arıyorum da :)
+1 yılGeçen sene vardı da şimdi kimseyle konuşmuyorum fakat hala listemde olan birkaç arkadaş var.
15 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldınız mı birbirinizden? Benim bu ara çok vaktim var da muhabbet edecek arkadaş arıyorum :)
- +1 yıl
Sıkılmak değil de kafa dengi değiller diyelim. Ne ben onlara hitap ediyorum ne de onlar bana. Hatun kişiler dışında.
Soran+1 yılAnladım olabilir. Ortak nokta bulmak zor geliyor bana. Kaliteli insan az veya vakti az buraya çok uğramıyor galiba.. Sohbet ederken insanlar birbirine bişeyler katmalı bence
- +1 yıl
Şu anki durumu bilemem, kimseyle konuşmuyorum ama geçen sene müthiş insanlar vardı kesinlikle. Bak o konuda referans verebilirim.
Soran+1 yılBurası bir ekşi sözlük kalitesine yaklaşamayacak bile o kesin. Ama kendini belli eden vakit ayırmaya değer insanlar da yok değil. Benim hesap da 2 yılı doldurdu ama pek aktif değildim. Referans derken?
Evet var. Biriyle sürekli konuşurum. Öbürüyle de ara sıra yazışırız
114 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel. Nasıl muhabbetiniz? Kafa dengi insanlar da varmış yani ks de
Soran+1 yılÇok iyi :) konuşmayı seviyorsun galiba?
Soran+1 yıl:) ben de ikisini de. Gerçi bana sessiz derler dinlemeyi daha çok severim :) canım sıkıldı konuşacak arkadaş arıyorum da :))
Soran+1 yılSoru cevapların da güzel senin arkadaş bulma derdin olmaz :)
Çok yazan çenesi düşük dostların var mı burada :))
Soran+1 yılEvet kapalıymış senle tanışmak isterdim
Soran+1 yılAynen, soru cevap da bir muhabbet. Istediğin zaman özelden de yazabilirsin benim açık
Soran+1 yılYaz bakalım :) beklerim :)
+1 yıl2 tane bayan 3 5 tanede saglam erkek arkadaslarim var. Gün aşırı konusuruz.
115 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş muhabbet sardı diyorsun..
Soran+1 yılBana da arkadaş lazım konuşacak :)
- +1 yıl
Kardeşim simdi şu an sana arkadas bulamayiz zamanla konusukca samimi oldukca olacaktir inan.
Soran+1 yılEyvallah haklısın. Vardı da siteden kayboldu gitti çoğu
- +1 yıl
Mirce takıldım 10 sene cok saglam dostlarim vardi
Soran+1 yılHey gidi mirc.. Yabancılarla çok tanışmıştım lisedeyken
- +1 yıl
Benim kendi sunucum dimoinlerim vardi. Sattik gitti
Soran+1 yılTeknik konularla ilgilisin galiba
- +1 yıl
Biraz kardesim. Ama emin ol fazla degil :))
Soran+1 yılDipsiz kuyu zaten bu işler :)
- +1 yıl
Hergün yani bisey çıkıyo :))
Soran+1 yılÖyle valla benim meslek olmasına rağmen takip edemiyorum
- +1 yıl
Allah kolaylik versin kardesim :))
Soran+1 yılSaol kardeşim. :)
- +1 yıl
Eyw kardesimm
+1 yılWhattpad var :) hem hikaye okuyup hemde samimi ortam :) orda da takılan kişi sayısı baya var :D
111 Yorumla
Soran+1 yılO ne işe yarıyor :) sesli sohbet ediliyor mu
- +1 yıl
Yok sanırım :) yazar dolu orası yazıp paylaşıyorlar bazı hikayeler de okuma sayısı 15-16 M e kadar çıkıyor
Soran+1 yılO da güzelmiş :) sen de yazıyorsun heralde
- +1 yıl
bir ara :) bıraktım
Soran+1 yılİyi omda güzel :) okumaya devam ama
- +1 yıl
Aynen :)
Soran+1 yılMuhabbetin yeri başka oluyor kardeş onu da dene :)
- +1 yıl
Yok kardeş çevredekiler dışında kimse ile sohbet etmiyecen bence.. arkadaş olalım diyo sapıtıyor çoğu :)
Soran+1 yılArkadaş olursun da :) bak beni bile eleştiriyorlar niye telefon vermiyormuşum da skype veriyor muşum filan :)) aslında muhabbet kuracak insanlar da tanıdım 2 yıldır burada
- +1 yıl
Doğrudur :)
+1 yılMasa tenisini cok severim bu cevap kabul olur mu :)
14 Yorumla- +1 yıl
Xperm seninle konusmak icin yeterli degil ama verdigin cevaplar guzel
Soran+1 yılsiteye hoşgeldin :) olsun bakalım ben de severim masa tenisi
- +1 yıl
Evet nasil konusacagim peki seninle :)
Soran+1 yılkolay :)
Var 2-3 tane kısa sürede tanışıp gerçek hayatta konuştuğum. Üyeliğimi kapatinca peşimi birakmazlar şimdi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKaçışım yok diyosun :) o da güzel muhabbet devam ediyor işte :)
+1 yılburada tanışıp facebookta konuştuğum 1-2 kişi vardı
13 Yorumla
Soran+1 yılİyi o da güzel. Bazıları buluşmalar yapmışlar falan samimi olanlar var :)
- +1 yıl
evet varmış bize nasip olmadı geri plandayız :)
Soran+1 yılOlur belki zamanla :)) vaktin değerlidir ondan belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar var. Sırf biri açtım skype da zaten hah. Arada tepemi arttırıyor gerci.
19 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bir cümledir arkadaşım sakin ol yavaş :) kim attırdı tepeni
Cevap sahibi+1 yılBilir o kendini :p
Soran+1 yılMuhabbetiniz nasıl skypeta? Ben de bikaç kişi için açtım arada giriyorum denk gelen olursa diye
Cevap sahibi+1 yılGenelde atışma şeklinde ilerliyor. Bir dahada konusacagimizi sanmam.
Soran+1 yılÇekilmezmiş öyle de. Muhabbet edecek insanlar lazım sana. Zaten zor bir dönemdesin :)) tercihler falan
Cevap sahibi+1 yılKafamı dinlemek istiyorum. Yeterince karışık dönem.
Soran+1 yılKafanı dinle acele etmeden karar ver. Meslek sahipleriyle filan konuş. Beni mezun olduğum lise davet etti mesela, mezunlar kendi mesleklerini anlattılar öğrencilere
Cevap sahibi+1 yılEv kızı olacağım sanırım. Hiçbiri bana hitap etmiyor
Soran+1 yılAhaha benim kızkardeşim de öyleydi. Mühendislik bitirdi şimdi ev kızı
+1 yıltelefonda konuştuğum oldu ama face, twitter, whatsapp, skype'dan konuştuğum biri yok henüz :D
110 Yorumla
Soran+1 yılmuhabbet nasıldı devam mı :)
- +1 yıl
devam devam gayet güzel yani :D
Soran+1 yıltel olunca ötekilere gerek yok diyosun :D
- +1 yıl
whatsapp ve skype fena olmazdı ama buna da şükür :D
Soran+1 yılvermedi mi skype =)
- +1 yıl
hayır belki de kullannmıyodur :D
Soran+1 yılolabilir :) ben de bazı arkadaşlara skype açtıramadım :)
- +1 yıl
amaç konuşmak sadece ya hemen yanlış anlıyolar :D
Soran+1 yılÇook :D kiminin de niyeti farklı ama rahat olamıyo hemen :)
- +1 yıl
güven meselesi :D
Sizdekide iyi cesaret gerçi konuşmayı bildikten sonra sorun değil ama insan ne olursa olsun çekiniyor =) şahsen ben teklifini bile sunamam =)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun kardeş, beni bile eleştirenler oluyor telefonumu niye vermiyor muşum da skype diyormuşum :)))
doğu blok ülkelerinde cok moda dır hatta modası hiç geçmez bizde pek tutmadı
11 Yorumla
Soran+1 yılSkype mı? Evet bizde facebook araya girdi, iş insanları kullanır oldu skypı :) bir kısmı da gtalk filan
yok ama olmayacağı anlamına gelmez mesajlarınızı bekliyorum kızlar :p
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven örneği :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılFace, Twitter, Whatsapp oluyor da skype asla yapmam diye düşünüyorum :/
137 Yorumla
Soran+1 yılbenim demek istediğim hemen öyle cam açmak değil. telefon vermek (face twitter da öyle) sonuçta kişisel bir bilgi, kim olduğunu öğrenebilir. ama farklı bir skype açsan anonim konuşbilirsin.
Cevap sahibi+1 yılAslında mantıklı dediğin.. Bilgi vermeden skype görüşmesi bak o olur ama face twitter verdiklerimle görüşmem onu diyelim o zaman :)
Soran+1 yıldimi, bak beni de anlayan biri çıktı :)) bikaç kişiyle yüz göstermeden veya sesli görüştüm ben burdan. muhabbet için iyi geliyor bence değişiklik :)
Cevap sahibi+1 yılEvet değişiklik iyidir. İnsanlar tanımadığı kişilerle çok daha rahat konuşup dertleşebiliyor :D Tuttum bak bunu :D
Soran+1 yılaynen varyaa :D içinde bir dedikodu, bir merak, ne varsa konuşabiliyosun psikologla konuşamazsın bu kadar rahat :D
Cevap sahibi+1 yılAynen yaa valla öyle :D iyimiş :D Terapi yeri ks... dök içini :D
Soran+1 yılne muhabbetler bir bilsen :D derdini anlatan mı dersin, bir merakını gideren mi dersin, özel kişisel sorular mı uuuu :D mesajlaşmak bile hoş bazen :) sitede yeni misin?
Cevap sahibi+1 yılYok ben onu yüzyüze ya da telefondan görüşenler için söyledim sitenin her zerresinden haberim varr :D
Soran+1 yılen güzeli anonim bir hesapla skype açıcan 1dk nı alır :) ben cepten de girip sesli açıyorum skypeta yolda konuşuyoruz :D gizlisin yazamıyorum, tanışıyor olabilir miyiz peki =) yeni sayılmam ben de
Cevap sahibi+1 yılHayır sana ilk defa denk geldim tanışmıyoruz :D
Soran+1 yılneden tanışmıyoruz peki =) ben seni çok sevdim kardeeş :D
Cevap sahibi+1 yılHhahah teşekkür ederim :D
Soran+1 yılbiz senle burdan dertleşelim :D
terapi başladı, yaşın kadar mesaj hakkı veriyorum sana :D
Cevap sahibi+1 yılYaşım kadar mesaj hakkı mı ahhahaha :D 1 eksildi şincik :D
Soran+1 yılolsun kalanları idareli kullan :D
anlatın bakalım hanımefendi ne derdiniz vardı? :D
Cevap sahibi+1 yılBir derdim yok ki şu an imama söyle çabuk okusun ezanı :D :D
Soran+1 yılal benden de o kadar :D ama çabuk okur da erken açarsak nolcak :D
Cevap sahibi+1 yılTamam onu boşver o zaman 61 gün zor çünkü :D
Soran+1 yılİmama söyledim o işlere müezzin bakıyor dedi :D söyliyim vaktinde okusun :)
O zaman iftara kadar süre sana, bir derdini bul konuşalım, ya da ben sana sorayım bikaç şey :)
Cevap sahibi+1 yılSor istersem cevaplıyım :D
Yalnız fena fail oldum imam değil müezzin okurdu dimi./ çaktırma :D
Soran+1 yılİstersem yook, doktor sensen yardımcı olcan kardeeş :D
Oruç başına vurmuş bak, iftarı yapalım bir sakinleş düşün yine konuşuruz daha mesaj hakkın var :D
Cevap sahibi+1 yılDoktor sensin ama;(
Hahaahaah tamam :D
Soran+1 yılAllah kabul etsin :)
Gelin bakalım genç hanım :) nöbetçi doktor sizi bekliyor :D ne konuşmak istersiniz bakalım :D
Cevap sahibi+1 yılSiz karar verin bay doktor :D
Soran+1 yılBenim muayenehanemdee kararları benn veririm küçük hanımm :DD
Öğrenci misin çalışıyor musun? Yemeğin üstüne tatlı ya da kahve aldın mı? :D
Cevap sahibi+1 yılÖğrenciyim :D kahve içmekteyim :D
Soran+1 yılAfiyet olsunn :D ne okuyorsun, zorlandığın bir ders var mı ben de tecrübeli öğrenciyim, kahvemi yeni bitirdim :D
Cevap sahibi+1 yılLise sona geçtim :D felsefenin Allah belasını versin onun dışında iyiyim şükür :D felsefeden de kurtulduk zaten bu sene
Soran+1 yılBravo :D geçmek ya da kurtulmak işte bütün mesele bu :D ben de yüksek lisans 2 yılı bitiriyorum :)
Eee hayatında seni rahatsız eden bişey yok mu yani? Sevgilin filan? Çocukluğuna mı inelim direk :D
Cevap sahibi+1 yılHayır yok rahatım o konuda oh mis :D
Yarın dershane başlıyor derdim bu :(
Soran+1 yılTek derdin bu olsun kardeşim ne güzel :)) söyle bakalım gerçek hayatta insanlarla konuşmaya çekindiğin ne var? sen sor ben söyliyim, ben anlatayım sen devam et :D
Cevap sahibi+1 yılHahhahah tamam :D
Yoo çok konuşkan, girişken ve sıcakkanlıyımdır. Sevgili işlerine kapadım kendimi onu demek istedim :D böyle iyi :)
Soran+1 yılKazanınca düşünürsün sevgili olayını boşver zaten :) aferin. Girişken olmana rağmen rahat konuşmadığın konular yok mu :D burdan birine dedikodu, küfür sallamak istemez misin mesela :D
Cevap sahibi+1 yılDedikodu ve küfre karşıyım ama :D
Ve her konuyu konuşmam tabi sınırlarım da vardır :D
Soran+1 yılTamam işte o sınırlar bilinç altında birikme yapıyor daha ne kadar içinde tutacaksın sevgili hastam :D
Anlat rahatla :D hayalindeki üniversite hayatı nasıl mesela?
Cevap sahibi+1 yılHenüz öyle bir hayal kurmadım :D şehre bile tam karar veremedim önceliğim Ankara..
Soran+1 yılailen nerde neden Ankara bakiim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz sanalda takılın ben buluştum neler neler yaptım
113 Yorumla
Soran+1 yılBuluşan da çok var haklısın
Soran+1 yılSeni de bekleriz cevap yazmaya kardeş :)
Cevap sahibi+1 yılAnlayacağın düşünebildiğin Her haltı yiyen var sitede
Soran+1 yılDüşünemediğimiz şeyleri de öğreniyoruz sayelerinde
Cevap sahibi+1 yıl:-))
Soran+1 yılNe haltlar varmış meğer.. Üniversite ortamı bozuk derlerdi ks ortamına bak hele :)
Cevap sahibi+1 yılBurdan tanışıpta görüştüğüm birkaç bayan vardı ama hepsini engelledim
Soran+1 yılHayırdır rahatsız mı ettiler?
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel hanımefendiler vardı bir iki tanesiyle iyi bir arkadaşlığım oldu bir tanesi Afedersin S... x Düşkünü çıktı öyle şeylerle işim olmaz dedim rahat bırakmadı uzun zamandır ses yok
Soran+1 yılHmm anladım. Görüşmediğin isterse bana yönlendirir misin :)
Cevap sahibi+1 yılYönlendiririm
Soran+1 yılBen de bir şansımı deniyim. Belki bana farklı davranır, değişik insanlarla muhabbet etmeyi seviyorum
Biri vardı
sonra yavşağın teki çıktı
muhabbeti kestim01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun kurtulmuşsun. Ne kadar sürdü tanıman
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTelefondan ve facede var. Skypede yok.. :))
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :) telefon face isteyenler oldu da vermek istemedim nasıl güveniyorsunuz kardeş :) sorun yaşayanlar da oluyor ya bazen
- +1 yıl
İnsan kendini belli ediyor zaten. Verdiklerimden hiç zarar görmedim allaha şükür.
Soran+1 yılO da güzel. Allah muhabbetinizi arttırsın o zaman
- +1 yıl
Aminn. Allah razı olsun :))
Soran+1 yılSenden de kardeş :) hayırlı ramazanlar
- +1 yıl
sağolasın sana da
Aile & Toplum konusunda 884 cevap paylaştı. hayır , aylardır girmiyorum bile skypea
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de girmezdim de muhabbet etmek için iyi oluyor sesli :)
Yok :'(. Hoş zaten bu yakınlarda üye oldum :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHoşgeldin :)
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSesli yok da yazarak var, ne olmuş?
15 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim. Benim bikaç kişi vardı da siteden kayboldular :) muhabbet etmeye arkadaş arıyorum
- +1 yıl
Merak her zaman iyi bir şey değildir... Rasyonel ve değer atfeden bir durum olmadıkça merak tehlikelidir...
Bulursunuz umarım zira ben onlardan biri değilim...
Soran+1 yılBulmama gerek yoktu da bazıları bayadır uğramıyor buralara. Teşekkürler cevap için
- +1 yıl
Telefondan, faceden var. Skypeden yok :))
- +1 yıl
Enemm pardon nonethelessh.. yannış yere yazmışım. Kusuruma bakma. Mobilden oluverdi... :((
Vardı zamanında 5-6 kişi.
Kaldırdım daha da kurmadim.03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Gerek duymadın heralde kaldırdığına göre :)
Soran+1 yılDoğrudur. Ben de numaramı isteyenlere burada kimseye vermedim diyince kimisi şaşırıp bozuluyor :)
Whatsapptan öteye geçmedim.
13 Yorumla
Soran+1 yılO da başarı. Tel alıp veriyorsanız muhabbet var demektir
Soran+1 yılGeyik de lazım :) iyi bakalım devam :D
olmaz mı ya =) whatsapp grubumuz bıle var
17 Yorumla
Soran+1 yılIyiymiş :) tel verirken rahatsınız kardeş ben güvenemiyorum herkese :) ne grubuymuş merak ettim şimdi
Soran+1 yılSonra ne değişti ki?
Soran+1 yılGüvendiğin kişiden kork dersen tabiki katılırım. Ama numarayı vermek de bir güven oluyor. Ben 17 yıldır aynı numarayı kullanıyorum tatsız bir olay yaşamak istemem istisna da olsa
Soran+1 yılCanım ister de skype bu işe yarıyor valla cepten giriyorum
Viberden konuştuğum oldu.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnda tel vermek gerekiyor muydu?
Soran+1 yılHmm skype daha iyiymiş. burada tel isteyenlere vermiyorum da ondan. Muhabbetiniz nasıl devam ediyor mu?
bir bende mi var :) 2 erkek 3 kız var
13 Yorumla
Soran+1 yılSohbet nasıl gidiyor :)
Soran+1 yılNe güzel :) başkaları da var sohbeti olan tek sende değilmiş :)
Bir skype hesabım bile yok anliyor musun :))
122 Yorumla
Soran+1 yılZamanla olur be kardeş :) ne kullanıyorsun sadece face mi
Soran+1 yılSesli ve kameralı sohbet için kullanışlı. Arkadaşın müsaitse telefon gibi kullanıyorsun yani.
Soran+1 yılHmm tangoyu kullanmadım. Telefon numaranı vermek gerekiyor mu onda?
Soran+1 yılBurdan tanıştıklarıma tel vermiyorum da :) skype ve mail o açıdan ideal benim için :)
Soran+1 yılMailden tele nasıl ulaşacak ki public yapmadıysam
Soran+1 yılPublic açık demek yani :) nasıl anlıyorlar merak ettim şimdi bak :) internetle aram iyidir bu arada
Soran+1 yılŞifre kırma işlerine hiç girmedim valla onu bilemedim bak :) Ama bilg mühendisiyim internette bol vakit geçiririm ondan şaşırdım :) mailime yazmadım telimi ben :)
Soran+1 yılÖyle tabi. Yüksek lisansı bitirmek üzere olduğumu da ondan söylemedim :) senin telin öyle bulan mı oldu merak ettim olayı :)
Soran+1 yılMühendisim derken teknik konularla haşır neşir olduğumu söylemek için dedim insaf :) yoksa lise mezunu bu işleri öğrenecek vakti dahakolay buluyor tabiki ahaha güldürdün beni kardeş :) cahil ukala daha gülünç olur ben kendimi düşürmeye çalışmadım. Bilgi güvenliğimiz tehlikede mi onu merak ediyorum. sen bilirsin yine de ne diyim :)
Soran+1 yılTamam malzeme sorum olursa ben sana geleyim, telefon için sen bana sor nası yapılıyor diye :) gmail miydi, telefonunu girdiğin bir mailini hacklemeyi denemiştir biri..
Soran+1 yılGeçmiş zamanda neler yaşadık :) benim de hotmailimi çalıyordu biri gizli soruyla kurtardım :)
Soran+1 yılskypesız da hayat güzel kardeş boşver =)
+1 yılVardi ama ben hayırsız olduğum icin artik skype acmiyorum
Whatsapp dan konuştuğum var01 Yorumla
Soran+1 yılSkype bence şart değil de sesli konuşmak kolaylık oluyor bence daha güzel. Telefonumu isteyenler oldu da vermedim :) tanımadığım insanlarla mail ve skype ile görüşmeyi tercih ediyorum
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Skype var ama burdan kımse yok
12 Yorumla
Soran+1 yılTemiz diyosun
+1 yılEvet, skypetan görüntülü konuştuğum 3 kişi oldu :D
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıldı muhabbet eğlenceli miydi :))
- +1 yıl
Evet çok severim Skypeı :D O şekilde tanıyıpda iyi arkadaş olduğum insanlar var
Soran+1 yılİyiymiş. Süper :) ortak noktanız neydi peki. Sizi buluşturan
- +1 yıl
Aynı müzik grubuna hayran olduğumuzu anlayınca tanıştık skypeta saçma sapan hareketler falan derken buluştuk dışarıda lakajshhs Hala görüşüyorum
Soran+1 yılSaçma hareketler bile bir ortak nokta olabiliyor iyi bakalım :) iyi muhabbetler size
LOLdeyiz arkadaşlarla
110 Yorumla
Soran+1 yılO nedir kardeş :)
Soran+1 yılİlk defa duyuyorum oyun mu sohbet sitesi mi anlamadım :D
Soran+1 yılneden :D lol ayıp bişey mi kanki =)
Soran+1 yıldur bakim öğrenicem yaa merak ettim şimdi :D
Soran+1 yıleyvallah :D oyunsa hiç bulaşmayım ben :)
+1 yılhayır yok... gerek te yok ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılO da güzel :)
Şuanlık yok ama olmasın ks diye bir rehber açmak istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha :)
+1 yılSkype adresim yok ki:(
13 Yorumla
Soran+1 yılOlmayan çokmuş evet. Anlık mesajlaşma ne kullandın msn den sonra direk whatsapp a mı geçtin :)
- +1 yıl
Evet :D
Soran+1 yılSkypı Microsoft satın aldı batırdı desene :D facebook öldürdü ya da :)
Burdan tanişip facebookda konuştuk
11 Yorumla
Soran+1 yılO da güzel mantıklı. Zaten facede skype desteğiyle görüntülü konuşma da var
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Skype kullanmiyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli az hesap kullanmak. dişin nasıl oldu iyi misin :)
Soran+1 yılAllah şifa versin :)
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Yok.
11 Yorumla
Soran+1 yıliyi güzel
+1 yılVardı sildim dostum:)
15 Yorumla
Soran+1 yılMuhabbetini haketmeyen biri miydi :)
- +1 yıl
Saçma bir yöne kaydı muhabbet o yüzden devam etsem bela olacaktı dedim gerek yok :)
Soran+1 yılYanlış kişiye ulaşmış yani :) şahsen bazen saçma muhabbete bile açığım vaktim bol bu ara :D
- +1 yıl
Bulursun :D
Soran+1 yılBulamıyorum :D yazışmada kalıyor hep :)
facede ve telde 1 kişi var :)
18 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi muhabbetiniz nasıl :)
Soran+1 yılNe güzel. Burdaki vakit boşa gitmemiş bir arkadaş kazandırmış
Soran+1 yılNasıl biri bayan mı :)
Soran+1 yılIyi ne güzel. Seviyeli düzgün sohbetler değerli burada
skype yok :/
111 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar çok kişide yokmuş şaşırdım :) msn den sonra direk face mi kullandın :)
Soran+1 yılMantıklı :) facede de skype altyapısıyla görüşme var zaten :)
Soran+1 yılBravo :) internet whatsapp ve haber okumaya mı yarıyor :))
Soran+1 yılZaman zaman ben de öyleyim kardeş normalsin hatta bunu da yapamayan var. Belgesel ne tür seversin mesela?
Soran+1 yılBoş boş gezinmekten çok daha iyidir artık ansiklopedi yok bunlar var helal sana :) gençlik seni örnek almalı = ) böyle devam et
Soran+1 yılOt gibi yaşama diyen tipler de vardır çevrende şımarmazsın rahat ol :D
Evet var.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel. Skype kullanan az varmış nedense
Skaypım bilem yok
111 Yorumla
Soran+1 yılBenim de yoktu açtım bir tane :) neler var sohbet etmek için?
Soran+1 yılWhatsapp bende de var ama onda tel gerekiyor :) numaramı vermeden kullanabileceğim ne var en popüler :)
Soran+1 yılSkype var işte en güzeli :D
Soran+1 yılYuppiii :D
Soran+1 yılDemek skypın bilem yok :D hayat sana güzel
Soran+1 yılskype açma kardeş aman dikkat et adam yiyorlar orda :D
Hayır yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece ks üzerinden mi konuşursunuz peki
Soran+1 yılO da güzel. Ben canım sıkılınca yeni insanlarla tanışıyorum da ondan sordum
Sevgilim.
25 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılBurdan mı tanıştınız sevgilinle?
Soran+1 yılİyi bakalım hayırlısı :)
Evet oldu
16 Yorumla
Soran+1 yılKaç kişi mesela? Hala görüştüklerin var mı
Soran+1 yılWhatsapp çok kullanan varmış ben tel vermeyi sevmiyorum da ondan skype açtım :)
Soran+1 yılIyi bakalım, Allah muhabbetinizi arttırsın kardeş
+1 yılKullanmıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Sadece ks de mesajlaşarak mı sohbet ediyorsun
+1 yılolsa da konuşsak :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSkype mı arkadaş mı :)
- +1 yıl
arkadaş tabiki :)
Soran+1 yılZamanla olur :)) olanlar konuşmuyor dimi
Evet var
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi sohbetler. Benim konuştuklarım zamanla siteden ayrıldığı gibi kayboldular :)
+1 yılHayır yok
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Sadece burdan mesajla mı konuşuyorsunuz
- +1 yıl
Yok sürekli konuştuğum birileride yok havas ilmi hakkinda bilgi almak istediklerim vardi onlardanda bir iki kişi bel alti konuşmaya girince engel attim..
Soran+1 yılHadi yaa havas ilmiyle ilgilenenler var mıymış burda.. Derin bir konu ilgilenmeni takdir ettim
Var ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılHoşgeldin kardeş :)
Soran+1 yılRica ederim :) Muhabbet nasıl, nerden buldunuz birbirinizi soru cevapla mı? :)
olsa konusulur :D
110 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor diyosun :)
Soran+1 yılOlabilir :) yaş kaç Ahmet nerdesin
Soran+1 yıl27 İstanbul :) havalar nasıl Sivas'ta
Soran+1 yılGündüz sıcak zaten nem de var.. Kalabalık bide bunaltıcı şehir :)
Soran+1 yılProfili gizlemişsin :) öğrenci misin neler yapıyorsun Ahmet
ewet var
13 Yorumla
Soran+1 yıltelefon mu skype mı?
Soran+1 yılsen bilirsin rahatsız ediyorsam sormayım
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok olmadı
14 Yorumla
Soran+1 yılyeni misiniz sitede internette de olmadı mı
Soran+1 yıliyi güzel, kafan rahat
hayır yok
111 Yorumla
Soran+1 yılAynı dk bir bayan üyeyle aynı soruya aynı cevabı verdiniz :)
Soran+1 yılTanış istersen. Ama kimseye yazmıyormuş
Soran+1 yılRica ederim iyi denk geldi
Soran+1 yılSenin gibisi 123.45 yılda bir denk gelir haklısın :)
Soran+1 yılSenin için o, onun için sen :) aynı anda aynı şeyi yazdınız ya
Evet var (:
03 Yorumla
Soran+1 yılKaç kişi var :)
Soran+1 yılEynam nicki tanıdık geldi ama yeni misin burada :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar