İnternet & Teknoloji Oruc tutmayanlar var mi, skype olanlaar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor oruc tutmuyor musunz? Skypeiniz var miiiii? Güncellemeler+1 yıl burada misinizz Oruc tutmayanlar var mi, skype olanlaar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Skyp var ama haftaiçi kullaniyorum ya da bazi geceler belli olmuyor her dailm onu kullanmiyorum 0 1 Yorumla Ghostmale01 +1 yıl Buradayim şu an Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı. Skypım var az önce çıktım ordan bugün oruçlu değilim maalesef 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl ben genelde facebook ve instagram kullanıyorum 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet skype kullanıyorum ve bir sorum var 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 336 cevap paylaştı. Tutuyorum,Skype var neden ki? 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 589 cevap paylaştı. tutmuyorum da skype ne alaka 🤔 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. skype hala yerini koruyabiliyor az da olsa 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 648 cevap paylaştı. Oruç tutuyorum sanırım özel şeyler için skype 0 0 Yorumla
Mfurkan34 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet var görğşelim mi 0 1 Yorumla Mfurkan34 +1 yıl Bekliyorum Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
tıpdoktoruu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl olur gellllll 0 1 Yorumla tıpdoktoruu +1 yıl Cevap veren yok ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Skyp var ama haftaiçi kullaniyorum ya da bazi geceler belli olmuyor her dailm onu kullanmiyorum
Buradayim şu an
Skypım var az önce çıktım ordan bugün oruçlu değilim maalesef
ben genelde facebook ve instagram kullanıyorum
Evet skype kullanıyorum ve bir sorum var
Ben hjhhhjhjjh
Rüyalarımın alaka seviyesi
Tutuyorum,
Skype var neden ki?
oruç ile skype ne alaka 😅
tutmuyorum da skype ne alaka 🤔
Ne yapıcan orada 😀😀
Oruç değilim skypee yok