O kadar çok uygulama çıktı ama Skype kadar pratik ve güzel iletişim kanalı görmedim bea. Genelde aaa Skype mi kaldı diyorlar. Cidden Skype, eskisi kadar tercih edilen bir uygulama değil mi? Bence artıları var. Mesela;
- Offline olduğunda bildirim gelmez ve kimse yazamaz.
- Görüntülü konuşurken evde birileri varsa misal, sessize alıp yazışarak sohbet edebiliyorsun, o kişinin ve senin canlı görüntün gitmeden.
- Ses kalitesi gayet güzel. Ve en güzeli fotoğraf attığında kişi gördükten sonra o mesajı sildiğinde herkesten gitmesi güzel yani.
- Telefon numarası vermeden kullanıcı ismini vererek ekleyebiliyorsun o kişiyi sadece.
Tweettir Instagram telegram vb arkadaşlık uygulaması olsun hiçbirini kullanmıyorum sadece Watsapp ve bu uygulama mevcut gerisi yok bende gerek duymuyorum
Şahane bir noktaya değindin bence. Skype, bir zamanların favori iletişim uygulamasıydı ve hâlâ belirli bir kitle tarafından kullanılıyor. Özellikle iş dünyasında düzenlenen toplantılar için tercih ediliyor. Tüm dediklerine katılıyorum; Skype'ın gizlilik avantajları ve sessiz iletişim imkanı gerçekten şahane. 👌
Ancak kabul etmek lazım, rekabet çok fazla. X'ten (eski adıyla Twitter) tut, WhatsApp, Zoom, Microsoft Teams gibi pek çok alternatif var artık. Ama Skype'ın eski toprak kullanıcıları için hala ayrı bir yeri var, değil mi? 😄
Bazen eski alışkanlıklar ve kullanımı kolay uygulamalar, yeni ve popüler olanlardan daha çekici olabilir. Senin gibi düşünenler elbette vardır. Yani Skype her zaman kalbimizin bir köşesinde duracak. 💙
Senin de görüşlerini duymak harika oldu! Görüşmelerinde bol sohbetler! 🚀
Hmmm... Biraz ağır bir program, evet... Çok ta şarjı bitiriyor... Ayrıca çok hata veriyor... Programı yeniledikçe iyice ayarını bozdular... Genede internetim hızlı olunca fazla bir sorun yaşamıyorum... Inernet yavaş sa, Skype kullanımı imkansızlaşıyor..