AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Hayir! Bu nasil cirkin bir dusunce, olen birinin ardindan iftira atmak cok kolay zaten, allah buyuk ya. Ama her kadin olduruldugunde hep kadinda bir suc arayanlardan BIKTIM USANDIM artik!
etek giyer ilişkiye razı içki içer ilişkiye razı kimse kadının ne istediğini sormaz anca yaptıkları ne istediğini anlatmış olur cahillerle uğraşmak çok zor ama okuyan cahille uğraşmak daha zor 😏
Tenha bir yerde içsin içisn sonra tecavüz edilince masum kuytu köşede onunla bununla içiyorsa tecavüz edileceğini aklına getirecek
İnş başına gelir pişman olursun söylediklerine
@Ilaylaylom aynn umarım gelir başına
Kızlaaar kızlar ben orda burda sürtümüyorum
Yani başıma öyle bişey gelmiycek
Ne alaka daha geçen hafta haberlerdeydi sokakta bir adam yaralı numarası yapıp bir kıza hastane sorup kaçırıp tecavüz etmiş ne malum başına gelmeyeceği salak salak konuşma
Korkmuyorum ben oldumu korkmuyorum
Sunu bir ayiralim, cinsel iliski ile cinayetin ne alakasi var?
Isterse kadin seksomanyak olsun, oldurulmesini mesru mu kiliyor?
O raporu evirip çevirip o raporu yazanın, imzalayanin...
Erkek adam zorla tenhada değil Dünyada yalnız kalsa yapmaz..
Rıza göstermiş ya da göstermemiş olabilir. Göstermemiş ki ölmüş zaten. Kadın ölmüş, öldürülmüş.. Hala bunları konuşuyoruz cidden.
Çoluk, çocuk dediğin senin her ortamda bir kadınla yatmayı düşünürken ülkesi ve vatanı için okuyor. Yerinde saymaya devam et, böyle yerlerin altına yorum yapmak senin harcın değil. Başka yerde övün çünkü sen bunun övünülecek bir şey olduğunu sanıyorsun. Yazık. Kadınları objeleştirme, insanları objeleştirme. İlişki yaşamakta özgünsün ama böyle yerlerin altında beyan etme.
Ve evet katılıyorum sana
Sağlıklı bir birey efendi efendi içkisini sapıtmadan ölçülü bir şekilde içer sonra arkadaşını evine bırakır cinsel birliktelik için farklı bir durum gerekli
Cinsel ilişki demek rıza göstererek olur, tecavüz edilerek değil. Bunun gibi tiğniyeti bozuklardan devletin yönetiminde de var. O yüzden bu kadar rahat konuşabiliyorlar.
Bazi abazan ve sozde erkekler bir halt bilmeden kadinlarin kendilerine gosterdigi yakinligi yanlis anlayip farkli mana cikarmakta ustalar ayninsekilde kadinlar da. Kisaca karaktersiz her birey kadin ya da erkek hastaliklidir.
İlginç bir karar daha. Bakalım daha neler göreceğiz. Ama herşeyi kadına yönelik hareket olarak algılamanızda yanlış. Taciz sadece kadınlara yönelik yapılan birşey değil.
Hayır ama bu kadınlar da saf mı salak mı ya neden kabul edersin..
👏 hadi içki içmeyi kabul ediyorsun. Bari halka açık alanda için. Tenha yere ne gerek var
Saflar.
Kocası veya nişanlısı değilse sözlük anlamı 2020 şartlarına koşullarına göre gtüm kaşınıyorda 2 tur kaşıyan yok mu yazıyor 😉😊
Arkadaşlar kızın beyni var doğru mu? Düşünebilir ya da kendisi hakaret edebilir. Çok doğru bir karar olmuş
Dogru bir karar mi olmus birlikte icki icmesi tecavuze ugramasini hakli mi kilar inanamiyorum sana.
Bu kadar aciz erkek olamaz ya sorhos bir kadindan faydalanmak nedir nasıl yakistiriyolar kendilerine anlamaya kapasitem yetmiyo
Şu zihniyete bak ya hala sayılır yazanlar olmuş üstelik bunların bir kısmı da kız, yazık..
imamhatip lisesi mezunları tıp fakültesine girip torpil ile çakma doktor olarak atanırsa olacağı budur
İnsanın da sorası geliyor yahu; elin adamıyla tenha bir köşede neden içki içersin?
Hadi iliskiye girdin bir ınsani camdan atmak nedir ya? arkadaslari elektrik werip öttürceksin dawada biticek ama şulecan geri gelmiyecek 😢😢
Ne alakaya ya çok bayanla çok tenha yerlerde içtim eğer rızası varsa söyler benim rızam varsa ben soylerim
Bence karşı tarafın avukatı ya çok tanıdık çok iyi avukat yoksa böyle bir karar bence başka şekilde hazırlanmaz hakimi ya kandırmış ya satın almışlar
Yok öyle bir şey ya saçmalamış Yani bir kadının rızası olmadan ilişkiye girmek çok büyük bencillik Kim bilir o doktor kaç para yemiştir bu ülkede paran varsa Adalet sana çalışıyor
Tabiki oyle birsey mumkun degil ve fakat insanlar tenha yerlerden de uzak durmali suphe varsa risk vardır
Bıktım ya bu zihniyetten böyle zihniyetleri en iyisi umursamamak onlar yokmuş gibi yaşamak yoksa aynılar her geçen gün cahilleşiyorlar
Tabi ki hayır. Icki icip sarhoş olan biriyle arada evlilik ya da anlaşma yoksa cinsel ilişkiye girmek bile yanlış.
Soruyu bu olaya bağlamak mümkün değil Didem ama saçma sebebmis.
Ama alkol ve tenha yer ister istemez özel şeyler yasatabilir
Raporu rulo yapıp yazanın münasip yerine..
Kadın sadece güvenmiş içmek istemiş ne kadar kancık o.. ç var lan
Doktorun bu şekilde bir rapor hazırlama yetkisi yoktur ki. Doktorun görevi değildir bu. Ki yazılan saçmalıktan öte bir şey değil.
Alakası yok içki içiyor diyo bişeyler yaşayacak anlamına gelmez ilişkiye Rıza göstermiş sayılmaz
ama Ben şuna şaşırdım ben erkek olarak (içki kullanmam) erkek arkadaşım tenha bir yerde içki içecem sen de yanımda dur sohbet edelim dese ben korkarım gidemem onunla birlikte ürkütür Bana zarar mı verir diye düşünürüm ama kızlar nasıl güveniyor korkmuyor hayret ediyorum o cesaret nasıl cesaret
Yuh diyorum O raporu nasıl yazdı düzenledi diye düşündüm Böyle saçma bişey olabilir mi? İnsanda utanma azcık vicdan olur la
Bu kafaya göre sokağa çıkan kadın her şeye hazır, her şeye razı.
Ne alakası var, ne kadsr yibaz bagnaz bir düşünce bu
Kısmen adamın yanındaki tavrını ve ayık olup olmadığını göz önünde bulundurmak gerek
Türkiye'de daha iyi bir şey çıkmasını beklemek kabahat zaten...
Ahahahhaha.. yanı bencede çok masum dimi TENHA bir yerde İÇKİ bide tek başına filan 😂 oturup sohbet edicekler evet.
Ee senin aklın fikrin sadece zikişmeye çalışıyorsa öyle düşünmen normal teyze😂
@llaylaylom helal kız 😂
@llaylaylom terbiye seviyeniz sizin kimliğinizi göstermekte. O kadar seviyesizsiniz ki mühatabım dahi olamazsınız. Hadi işinize.
Yani sokaktan biri gibi yazmış burda içkiyle ilgili sorular sorunca ayni cevaplar geliyor mesela şu marka biranin tadı nasıl diye soruyorum cevaplar fazla icip se... yapma
Bu kardeşim doktorun kızının başına böyle birşey gelse normal karşılayacak demek
Tecavüz iftirası ile ölen Muhammet Reşit Yıldırım gibi bu da ölmeyi hak etmemiş.
Bu doktorun 6 ay ceza almasına inanamıyorum. Meslekten atılması lazımdı
Ah ah adaletsizlik çok yakinen bildiğimi ilayi anlatayım sana bu kuduna inanamicaksin
Tamamen yanlış bir kanaat
Bu fikri sunanı Mazhar Osmana göndermeli
Haha ne olacaktı ki ülke böyle gocumm işine gelirse
Cinsel ilişki kursam kadınlar bunu kullanır tecavüz etti derler diye korkuyorum bu yüzden yalnızlık en iyisi.
Şey gibi olmuş bu, gülümsedi kesin yollu.
doktor olmak ahlaklı olmak değil zaten kendisinin mezhebi böyleki tüm insanları öyle görüyor.
Kot pantalonla rızası karari çıkıyorsa her şey olabilir bir beklentim yok bu ülkeden..
Artık erkek görünce yolda karşı kaldırıma geçiyorum.
Asla değil ama nolur güzelim kadınlar dikkat edin abi bu erkeklere güven yok
Babanıza abinize kardesinizee güvenmeyin aynı evde kalmayın henımefendi erkeklere güven olmaz sonuçta
@SerhattKaya 🤦♀️ maalesef çoğuna hepsine değil de
Duzeltneniz icin tesekkurler
Edilemez ama kendini koruması için böyle birşey yapmaması lazım hele ki bu devirde..
Tenha ya da değil. Böyle saçma kuralların değişmesi lazım
Halal kızlar gitmeyin kusra bakmayın ama bir erkekle tenha bir yere gidilmez
Ha yani sana göre her erkek tecavüzcü sapık?
@llaylaylom görüyosun sonuç e oluyor gidin ozaman
Haah sen kendini gitmeyipte çok güvende hissediyorsan safsın net
@llaylaylom evet güveneyim normal bir kadın kimsenin olmadığı bir yerde erkekle içki içmeye gitmez içki içecekse gin bir sürü mekan var
Tenha bir yerde içki içecekler diye sexs yapacaklar diye bir şart mı var?
6 ay ödül olmuş o sapkına direk meslekten men edilecekti diploması alınacaktı elinden
Efendi düsgun bakir erkeklerin ahını alan heyeçan peşinde koşan tüm kızların sonu bozulup atılmaktır serseri çünkü ulaşılamaz çünkü havalı sadece öldürülme konusunda üzülüyorum bir kız abisiyim çünkü gerisi hak ediyorlar
Kizin bozulmasi nasil bir tabir?
Sarap sisesi mi bu?
Karşında ki bir insan 15 dk icin zevk yaşacak bir et parcası değil olmamalıda
Biz ona baskalarinin bedeni üzerinde mastürbasyon yapmak diyoruz
Devam et böyle
Dis atanlar zorunuza gitti ama gerçekler bunlar herşeyin bedeli var
Gayet haklılar, ne işin var elin adamıyla? Size göre zaten hep erkek suçlu
Uçkuruna sahip çık o zaman.
Kız kendine sahip çıkmalı, erkek erkek değil ona lafım yok ama kız da kendine sahip çıkmalı
Ya kıza vahiy mi inecek? Adsm olsaymış o da. Böyle birşey yapmaya hakkı yok
Hakkı var demiyorum, o da adamla takılmayacak
Ailen üzerinden örnek vermeyeceğim ama kafa yapını değiştir.
Kes ya feminazi seni.
Ailenden terbiye öğrenmediğin apaçık ortada. Umarım azral tez zamanda sana uğrar da ailende kurtulur
Ölmüş insanların üzerinden prim yapmaya ne çok bayiliyorsunuz. bir susun ya rahat birakin yattiklari yerde bari rahat uyusunlar size ne. Siz günahsizsinizya hani milletin günahiyla uğrasiyorsunuz.
Onu bu hale getireni Taksim'de adacaksin ibreti alem için bak olmuyomu daha
Tecavüzcüleri lanetliyorum. Kadınların da kendilerine dikkat etmelerini diliyorum. Heryer sapık dolu. Allah yardımcıları olsun.
Bir erkekle tenha yerlerde kalmak caiz değil ki hele bir de içki içiliyor yani.. Neyse, bir şey söyleyip de kınamak istemiyorum, herkes hak ettiğini yaşıyor diyerek konuyu nihayetlendireyim...
İster veya istemez belki sonradan vazgeçti bilemeyiz ama kimse öldürülmeyi hak etmez nasıl bir kafa yapıları var ya anlamıyorum yazık gerçekten
Dr. Raporu değldir bu ifade yanlışın var. Yargı sonucu olur bu ya da ifade verenleri birinin ifadesidir
bir kadın tenhada içki içmeyi kabul etmişse o beraber olduğu kansıza güvendiği için kabul etmiştir
Sosyal deney mi bu? Bence yarısından fazla bir yüzdelikle evet.