AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Bu adeletler birtek kadında tıkanıyor nedense ne olsa kadından biliyorlar, erkegin aklı yok mu anlamıyorum vicdansızlar
Öyle olduğuna inanmıyorum ama hangi kızla o ortama girdiysem birşeyler yaşandı.
Kokuşmuş insan, her ortama girdiğin insanla ilişki yaşaman senin sorunun. Kız değil ayrıca kadın.
@Pakizel0 seviyesize bak ya çoluk çocuğu muhatap alıp cevap yazanda suç. Terbiyesiz
Yanlış yere atmışım Çoluk, çocuk dediğin senin her ortamda bir kadınla yatmayı düşünürken ülkesi ve vatanı için okuyor. Yerinde saymaya devam et, böyle yerlerin altına yorum yapmak senin harcın değil. Başka yerde övün çünkü sen bunun övünülecek bir şey olduğunu sanıyorsun. Yazık. Kadınları objeleştirme, insanları objeleştirme. İlişki yaşamakta özgünsün ama böyle yerlerin altında beyan etme.
@Pakizel0 içki insana cesaret verir. İçirip tecavüz ediyorum yazmamış. İçilince kız da erkekte bir şeyler yaşamaktan çekinmiyor yazmış. Kadınlarda da sevişme isteği var sonuçta. İçkiden uzak durmak lazım. Bu yukarıda öldürülen kızın ölümü haklıdır demek değil. İçip keyfine sevişmek.
@LonelyHead düzgün okur musun yazdıklarımı zaten diyorum ki orda bu bizi ilgilendirmez böyle şeylerin altına yazman saçma
Hangi devirden kalmış bu sığ düşünceliler hiç anlamıyorum!
Hiç de sayılmaz. Üstelik daha önce rıza gösterip göstermemesi neyi değiştirir. Hayır dendiği andan itibaren olay bitmiştir. Tecavüz eden, öldüren kişilerde arayın suçu.
Doktor ölüm sebebini belirler. Böyle bir rapor yazamaz. Duyar kasmayın.
Adamın evine geldiyse işin içinde alkolde varsa zaten niyet belli
Sacmalama. Bir kadin birileriyle icki iciyorsa cinsel iliskiye girmek istefigi anlamina gelmez kendinizle karistirmayin kadinlari
@GeriDöndümBebek
Sen şimdi makyajı yapmışsın, miniyi giymişsin portakal gibi göğüsler kabarmış ince badinin altından. Akşam saat 21:00-22:00 olmuş çocuğun evine gelmişsin. Yemekler yapılmış , bir şişe Bordeaux şarap Tanju Okan şarkıları eşliğinde dibi görmüş. Ee sıra geldi öpüşmeye 🙄
Icki icmek cinsel iliskiye girmek istedigi anlamina gelmez Iki kisi bas basa bulusmussa cinsel iliskiye girme amaci olabilir ama ama her icki icen kadin cinsel iliskiye girme niyetinde diye bir sey yok , aksam sabah fark etmez ki. Bu kiza iki kisi tecavuz edip öldürdu icki icmesine dayandirmak doğru değil. Birileriyle bir evde oturup icki icmek tecavüze davetiye cikarmaz bu kadqr basit
@GeriDöndümBebek
O konuyu bilmiyorum ben. Genel olarak yorum yaptım. Dişisine zarar veren tek canlı insan sanırım.
Aynn kardesim valla haklisin
Aynn kadesim haklisin
Umuyorum doktor evladında tenhada biriyle birşeyler içer.
Hayır. Birlikte içki içtiğim bayan arkadaşlarım oldu.
ya ben bunların beynini karakterini insanlığını..
küfür etmeyeceğim..
Boyle bir rapor hazirlayan doktorun ettigi yeminin...
Yani bilemiyorum tabi ama kız güvenmediği biriyle tenha bir yerde içmesin yani bence bu benim görüşüm
Öyle yapmak doğru değil ama asla kızın tek başına suçu olamaz. Çünkü hayvanlara da yapılıyor hayvan seksi mi giyindi içki mi içti? Damacanaya da yapıldı
Cinselligi kabul etmesi öldürülmesi anlamına gelmez
oof off birgün böyle saçma salak zihniyete düşersem öliym daha iyi.
Iciyorlar sonra kendinden gecip cinsel birliktelilik yasiyorlar. Sonra kiz uyaninca Sen bana tecavuz etin sacma
“Bir kadın bir erkekle tenha bir yerde içki içmeyi kabul etmişse cinsel ilişkiye rıza göstermiş sayılır”
Belki de sadece güvenmiştir!!!
Kadınlar verdikten sonra pişman olsa bile rızası var sayılmamalı.
Şakamı bu
@aloneeponçik çok ciddiyim.
Kadin o niyetle tenha kosede icmez, ama erkekler maalesef o niyetle yavsar. Kadin olmak bu ülkede cok zor
Tenha yere gidince sadece cinsellik olmaz kafa dinlemeyede gidebilirsin
bahaneler bitmez kız baksa bile onada bir şey bulurlar
Rapor saçma ama genelde sonu seksle bitiyor bu gibi durumlarda.
Rızası varsa neden ölduruluyo? mantıklı dusunmeyen beyninizi çöpe atın
Gün geçmiyor ki hayret ettiğimiz bir şey gerçekleşmesin. Bu nasıl kafs arkadaş ya
Alakası bile yok o raporu veren doktorun akıl sağlığı yerinde değil bence
Yok öyle bir şey olsa bitmeyen inşaat yerleri dolardı herhalde taciz varsa yakınlarda belediye nin koydugu kameralardan bakılması lazım
Bu kişiliğin 6 ay sonra görevine devam etmesine mi yanayım yoksa Şule Çet için adalet sağlayamamıza mı...
doktor ile rapor ne alaka savcının vs yazması gerekmiyor mu neyse elbette değildir. tenha yerde kafa da dinlenir. bunun cinsellikle ne alakası var
Hayır sayılmaz tabiki ama bazı şeylerin yaşanılacagı da belli. Burada tamamen erkegin karaktersiz oldugu gözler önüne serilmiş
ne alaka mk ya.. her içen cinsel ilişkiye mi giriyor yapmayın allah aşkına. böyle düşünenlerin allah belasını versin
Hak etmiş gibi düşünen birisi gündüz sokağa çıktığında da birisi ona satasirsa aynı şekilde laf edebilir mi? Başıma gelmez asla kimse demesin.
Aşırı saçma bir şey bu. Rıza göstermiş sayılmaz tabiki bunu diyenin kafasının içinde neler dönüyor sorgulamak lazım bir.
6 ay açığa alınır sonra ödül gibi adli tıbbın başına atanır şerefsiz
kadın ne yapsa razı sayılıyor zaten zihniyete bak ya köpeğe tecavüz ediyorlar kuyruğunu kaldırdı diye bahane bulurlar küçücük kıza tecavüz ederler o çocuk niye oradaymış denir kadını öldürürler tecavüz ederler bin türlü bahane bulurlar
Geri kafa düşünceleri!
Ayni bu şekil : bu kız bana baktı, benimle konuştu benimle mutlaka evenmek istiyor. Artık benim Malım.
Tövbe bismillah
Aynen öyle kimse kusura bakmasın
FatBurn’la beynini sıkılaştırmaya ne dersin?
Elin adamıyla tenha yerlere gidip içen kadın dan anne olmaz olsa olsa hayat kadını olur
Sana mı kaldı nereye gidip içki içeceği o kadının ne yaşadığını nerden biliyorsun? Orda mıydın sen sadece olanı duyuyorsun. Ayrıca annelik senin iki dudağının arasına alabileceğin bir şey değil.
Doğru diyon annelik elin adamıyla tenha yere giden kadının 2 dudak arasına aldığı şey olabilir anca haklisin iyi günler
B*k çuvalı.
Sus kız küfr etme
Ederim
Tabii ki de sayılır, o ne öyle orspu gibi haketmis kimse
İns senin de başına gelir kaşar seni
@llaylaylom hayırdır seni skip bıraktılar mı
Beni bırakan olmadı ama eminim senin yüzüne bakmazlar mikrop seni orspuymuş ulan senin gibilerin başına gelicek bunlar umarım bin pişman olursun
kötu bir görüş. belki o hanım sevdiği insanla gözden uzak sessiz bir yerde olmak istemiştir
Kalmışım ara yerde tozdayım, dumandayım. Kirli bir mekandayım iğrenç bir zamandayım.
az biraz öyle bir şey olacağına dair tahmini vardır fakat yinede gidiyorsa razi göstermiş olabilir
erkeklerin yönettiği bir dünyada hiçte şaşılacak bir şey yok bence
Onun bunun çocuğu, dilerim kendisini tenhada kıstırırlar bir gün.
Hayır rızası olmadan hiçbir şey olmayacağına güvenmiş demektir
Hayır ne alaka içmek ayrı cinsel münasebeti kabul etmek ayrı.
Sacma bir sey ne alakasi var icki icmeyi kabul ettiyse siz neyib kafasini yasiyosunuz
Kişi kendinden bilir işi.
Cunku onlarin tanrisi erkek.
bu ülke daha çok çekecek bu arap kültüründen
Kafası güzelse herşey yapabilir.
Alakasi yok ne kadar da cag disi bir dusunce
Kafası nasıl çalışıyorsa öyle yormuş.
İçersem yalnız içerim
tecavüzün, cinayetin, sapıklığın bahanesi olmaz
Onu diyen halt etmiş olsa gerek
Nasıl salak saçma bir mantık
İğrenç bir düşünce bu
Bence rıza göstermiştir