ya kendimde mi bir problem var anlayamadım ben bir erkek olarak bazı kızların rahat yürüyebildiği kadar rahat yürüyemiyorum nereden geliyor bu öz güven patlaması açıkçası korkuyorum yani insanlığımız nereye yol alıyor diye sizde bu durumdan rahat mısınız aksine hoşunuza mı gidiyor?
Cevabın nedir?
Kardeşim hiç bakma sen onlara bak annem bana ne der biliyor musun?
'Kadın bedeni mücevherdir oğlum, sen bu mücevheri herkesin önüne koyarsan onu kimi çalmak kimi kullanmak ister' Şu devirde inan erkekler daha edepli kızlardan sokak ortasında öpüşüyorlar mesela..
Bu topluma karşı saygısızlıktır, terbiyesizliktir ha kalkıp bir şey desen seninde mi canın çekti diyecek bana bende ikisinin de kırıcam ağzını yüzünü biliyorum, kavga etmek istemiyorum tartışmak istemiyorum...
İslamın can çekişen bir din olarak görüyor bazı devletler ve doğudaki olayları örnek gösteriyorlar kötülerken gerçek Müslüman eziyet yapmaz.
ALLAH hesabını soracak bunun! Sen İslam dinini duydun neden araştırmadın neden merak etmedin diye..
Avrupa da gördüm ben açılmaksa medeniyet hayvanlar bizden daha medeni!
Eskiden şu Müslüman bu gayrimuslim diye ayırt edilirdi.. Lafı çok uzattım ama dünya ateşine dayanamayan kişiler cehennem ateşine nasıl dayanacaklar? Diyorlar ya nasıl giyiyorlar bu sıcakta o çarşafları sözüm onlara..
Sen kişiliğinden hiç ödün verme herkesin yaptığı her hangi bir şey onun doğru olduğunu göstermez başını öne ey ve devam et.
Hayırlı geceler.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ramazan ayların da giyinenler var hadi kendini düşünmüyorsun bari sana bakacak insanı düşün oruçlu insan günah denen birşey var.. Ben böyle giyinen kızlar hakkında çok şeyler biliyorum geç olduğu için kısa ve öz kısa mini etek giyinen kendi öz güvenini kazanmak ve kendine çok güvenmesi bacaklarının daha iyi olmasıyla başlıyor.. Şunu da belirtmek isterim cadde ve sokak ortamına bağlıdır. Ortam daha iyi olunca taksim deki olduğu gibi diz üstü giyinenler var benim oturduğum sakin sokak şimdi oldu taksim meydanı düşün çok kalabalık görmek mümkün ama hiç düşünmeden bakıyorum.. Tepkisi olursa ne diceğim bende kalsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılbence egosunu tatmin ediyorsun ekmeğine yağ sürmemelisin..
- +1 yıl
Hacı sen ne egosundan bahsediyorsun baktım diye egosumu tatmin mi oluyormuş bırakın bu lafları Allah aşkına önüne geçen birine baktım diye egosumu arttı hacı sen bu işi ya bilmiyorsun ya örnek alıyorsun.. Bir de üstelik Allah'ın verdiği nimete egosuyla birleştiriyorsun bu nasıl düşüncesiz ziynettir anlamadım.
Soran+1 yılo senin ona aç gibi bakman için giyiniyor zaten sen bakınca da içinden hahaha salak erkekler nasılda beni arzuluyorlar diye geçiriyor içten içe egosunu tatmin ediyor ;)
Ben de çok katılıyorum size aynen yani bu vatanın torunları böyle olmamalı bence ama elimizden gelen tek şey kendimizi ve evlatlarımızı edeple yetiştirmek olacaktır. Herkes kendine Müslüman başkalarını bırakıp kendimize çeki düzen versek eminim çok daha iyi olacaktır.
26 Yorumla
Soran+1 yılyahu inanırmısın denize gidemiyorum..
Soran+1 yılkesinlikle böyle düşündüğünüz için kutluyorum sizi gerçekten teşekkür ederim..
Soran+1 yılsizi bu mantıkta bu edepte yetiştiren aileler gibi aileler mevcut şükür, Allah gönlünüze göre verir inşallah :)
+1 yılUzun zamandır gördüğüm en mantıklı soru tebrik ederim, helal olsun hala adam gibi adamlar varmış.. Allah sayınızı artırsın !
33 Yorumla
Soran+1 yılsizin gibi düşünenlerin varlığının her ne kadar azda olsa var olduğu bilincinde olmak bizi böyle yapıyor aynı şekilde sizinde...
- +1 yıl
Allah razı olsun
Soran+1 yılsizdende inşallah gerçekten hayırlısı çıkar karşınıza, sizin gibi düşünen hala değerlerinden ödün vermemiş adaplı edepli kızların bulunduğunu bilmek zaten bize ADAM olmanın gerekliliğini hissettiriyor insana, iyi geceler.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
19Cevap
Valla güzel kardeşim güzel demişsin bende hala benim gibi düşünen insanlar kaldı mı diye düşünüyordum çünkü bana sen milyonda birsin diyorlar da. Öncelikle bu konuyu dahi siyasete yoran tipler hiç bulaşma yazık çok var bunlardan biliyor mu Ota b. ka siyaset sokaklar her neyse demem o ki güzel kardeşim insanları suçlamadigin kem gözle bakmasın sürece bir mahal yok Netekim baktınmi durum vahim. Tvlar bu işin onculleri bana göre Deccal in canlı örneği. Tek bir gözden hayatımızı kültürümüzü bütün değerlerimizi değiştiriyorlar. Benim Ailem dindar eşim alevi ve açık eğer insanlar olaya empati kurarak bakmayı bilseler keşke herkes birini çok rahat anlar. Aileler malesef bu konuda çok kisirlasti kızım değil mi diye diye özgürlüğün haddi hukuku kalmadi şeytanda bol bol vesvese yollar oldu. her konuda ifrat ve tefrit i bir düşünebilsek keşke hiç sorun kalmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle sana katılıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah her zaman, eşinde işinde aşında..
- +1 yıl
Saolasin güzel kardeşim bilmukabele. Mesela ben kaybedenler kulübü filmine gitmiştim. Abi filmdeki sahnelerden o kadar rahatsız oldum ki çıktım filmden. Yani gözümüze soka soka siz değişeceksiniz diye baş baş bağırıyorlar. Ya bunu söylüyorum adamın teki gelmiş sende izleme diyo ulan gerizekalı izledim işte bir kere napıyım kalpgozum acikmiki ne bileyim içinde ne olduğunu dedim sonrada bir iki şey söyledim şimdi o da benim gibi. Gerici yaptım onu benim gibi her şeye geriliyor şimdi :))) neyse kardeşim Allaha emanet ol
Soran+1 yıleyvallah usta sende :)
BAŞLIK PARASI VARDI ESKİDEN. KADINLAR BİZ MALMIYIZDA BİZİ ALIP SATIYOSUNUZ DİYOLARDI. ONDA HAKLILAR. AMA FARKINDA OLMADIKLARI BİŞEY VAR. FARKINDA OLMADAN KENDİLERİNİ MAL GİBİ ORTAYA SERİYOLAR. ALICILARINI BEKLİYORLAR. İLLA PARA OLMASI ŞART DEİL. BU SEFERDE KENDİLERİNİ ARABAYA EVE SATIYORLAR. BİZ ERKEKLER OLARAK RAHATSIZIS BİZİMDE KIZIMIZ VAR. YAPMAYIN KÖTÜ ÖRNEK OLUYOSUNUZ GENÇLİĞE
14 Yorumla
Soran+1 yılevet benim derdim hem görüntü kirliliği hem kötü örnek...
Soran+1 yılkesinlikle Yüce Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
+1 yılKimi ne ilgilendiriyor? Her açık giyinen kötü olamaz kardeşim. Adam öldüren, hırsızlık yapan, hak yiyen insanlara bu kadar tepki göstermiyorsunuz. Ben anlayamıyorum nedir bu kıyafetlerle alıp veremediğiniz? Kapalı olsa suç açık olsa suç. Siz önce düşüncelerinizi geliştirin.
55 Yorumla
Soran+1 yılyahu anlatamıyorum tahrik etmeye beni ne hakkı var edebinle adabınla giyin sonra vay efendim neden laf atıyorlar neden benden uzak kaçıyorlar bir insanın yürüyüşünden tut konuşması hal hareketleri karakterinden bilgiler verir giyimi önemli değilmi gerçekten senin için?
- +1 yıl
Sende bu kadar kolay tahrik olmamayı öğren. Bakmayan nasıl bakmıyor? Tamam senin görüşünü de saygım var ama ben insanı kıyafetine göre yargılamam.
Soran+1 yılben yargılamadım ki yani müslüman bir ülkede müslümanım diye gezen bir kadın nasıl öyle rahat olabilir onu anlamıyorum sadece
- +1 yıl
Herkesin görüşü kendine. Sen kafanı çevir kendi yoluna git. Bu dünyada çok daha önemli şeyler var.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılKimi ne ilgilendiriyor? Şeklinde düşünmemek lazım eğer yaptığımız bir davranış çevredekileri rahatsız ediyor, hayatını zorlaştırıyorsa bu artık ortak bir sorun haline gelmiştir. Tabi kimseye zorla bir şey yaptırılamaz ama biraz daha anlayışlı olmaları istenebilir.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılkötü mal reklam ister der bir fizyoterapist adem abim
bence senin bu derdine söylenecek en güzel laf bu
adem abimden benim aracılığımla sana gelsin
ayrıca olanı var olmayanı var arkadaş var tamam serdin geziyonda birinin intihar etmesine sebep olacan haberin yok20 Yorumla
+1 yılbenim anlamadığım tek şey
ONLARIN VAJİNA KORKUSU YOK MU ABİ
biri bana tecavüz eder demiyo mu bunlar :D22 Yorumla
Soran+1 yılişte türkiyede bulundukları gerçeğini nasıl göz ardı ediyorlar bunlar ne cesaret abi burası TÜRKİYE!
- +1 yıl
aynen işte , ondan sonra bana tecavüz ettiler. e zaten seni S. K iceklerini biliyodun :>)
Bugun metroda biri gordum. Yanina bir bayan oturuyor yasi giyimi onemsiz. Bu ayaga kalkip baska yere oturuyor... en sonunda ayakta durdu. Boyle manyaklarda var :)))
Senin soruna gelince evet asiri acik giyilmese guzel olur. Ama bu serde insanlar asiri kapanmaya basliyor bana gore buda yanlis. Aciktada kapalida da ne halt yiyenler var. Ayni sekilde cok namuslularda var. Bence ortasi iyidir. Ne ap acik ortada ne de bizi aldatirlar kapanarak. Yani asiri acikta hosuma gitmez asiri kapalida00 Yorumla
+1 yılHer birey istediği gibi giyine bilir, istediği gibi tercihlerini yansıtır kısacası herkes istediği gibi yaşamak da özgür dür, bir başkasının canına ve malına zarar vermediği sürece.
Açık-kapalı diyerek insanları ötekileşdirip bunu her defasın da polemikleşdirenler tiksinti veriyor.
İnsanların giyim kuşamın dan rahatsızlık duyanlar asıl kendilerin de ki rahatsızlığın farkına varmalıdır. Bu zihniyetsizliğin önce kendine ve sonra çevresine verdiği zarar toplumakadar ulaşıyor.
İyi düşünmeler.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvayyy.. cok hos dusunuosun bnce.. :) neyse konua geleyim.. sorun erkeklere gibi duruo.. ama bn bile rahatsiz oluorum kzlarin ole giyinip cok raht bir sekilde olmalarina.. hele bu zamanda bu kdr pislik varken daha da rahat oluolar.. :( insan uzuluo.. hem dinen hemde ulkenin gelecegi bakimindan.. bn demiorum ki hepsi kapali kapali giyinsin.. ama bu kadari da olmamali bnce.. sonucta biz osmanli torunlariyiz.. saygi duyuyorum snn dusuncene..
02 Yorumla
Soran+1 yılbende iyi niyetinizden edebinizden dolayı sizi kutluyorum teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.. :))
Sana ne ki, başkalarının giyinmesinden?
Bakma sen de...
Hz. Ali'nin, ''Erkeğin namusu, gözkapaklarıdır.'' sözünü hiç duymadın mı?
Herkes kendinden sorumludur, bana göre...
Şiddet içeren davranışlar içermediği sürece, isterse çıplak gezsinler, kimseyi ilgilendirmez.52 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var benim bacımın başörtüsüne tesettürüne karışanlar neden her tarafını açan insanlara karışmıyorlar yarın benim çocuğum çoluğum belki sevgilim karım görüp düşünmezmi benim ondan ne eksiğim var diye?
- +1 yıl
Kendi adıma, kimsenin başörtüsüne, tesettürüne karışmam, yargılamam.
''Bizim kız bizden kaçar, başını kapar, kı*ını açar.'' türden giyinenler dışında tabii ki...
Hoş; ben ve benim gibiler o tür giyinenleri eleştirse de, onlar yine kendi bildiklerini okumaya devam ediyorlar.
Bunun dışında, huşu içinde dinini yaşayan insanlara saygı duyarım.
+1 yılMedeniyet ve çağdaşlık adı altında insanların beyinlerini uyuşturdular. Zor görev sana düşüyor, nefsine ve gözlerine sahip olmalısın. Allah yardım etsin...
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kendinde problem var. Toplumun temel sorunlarından birine değinmişsin. Ayrıca açık giyinmekle insanlığı nasıl bağdaştırdın anlamadım. En kapalısı en insancıl oluyor o zaman. Herkes çeksin çarşafları. Neyse konuya gelince bu tarz şeyler normal karşılanmalıdır.15 tane abaza bayanın arkasına geçip salyalarını akıtmamalı mesela. Bunlar normal karşılandıkça açıkta bir şey gören halkımında aklı başka yerlere gitmez.15 yaşındaki çocuğun beli açıldı diyede tecavüze uğramaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılben herkes kapansın demiyorum edebiyle abartmadan giyinsinler taraftarıyım kimsenin giyimine karışmaya hakkım da yok saygı duyarım ama birşeyden rahatsızlık duyuyorsam bunuda dile getirmek en büyük hakkımdır..
Cevap sahibi+1 yılEvet hakkın ona sözüm yok. Ama yine diyorum edep kişiden kişiye göre değişir. Mesela biri giyer bir pantolon sana düzgün gelir çıkar adamın biri der bu çok açık. Yani bunun sonu yok.
Soran+1 yılyani ya kafamı böyle şeylere takıpta zaten dolu olan kafamı doldurup yormaya gerek yok ben çevremdekileri kale alırım gerisi beni ırgalamaz...
Cevap sahibi+1 yılO zaman burada soru sormaya gerek yok. Çevrene söylesen yeter bence :)
Soran+1 yılben bide insanların ne düşündüklerini öğrenmek için sormuştum sadece
+1 yılHerkesin inanışları ve yetiştirilme tarzı farklı. Senin yetiştiğin ortama, düşüncelerine ters gelebilir. Ama kimseyi bu yüzden suçlayamazsın.
44 Yorumla
Soran+1 yılben suçlamıyorum ki yahu sadece rahatsız olduğumu ve kötü örnek olabileceklerin dile getirdim sadece vurun kırın parçalayın mı dedim?
- +1 yıl
İnsanlığımız nereye yol alıyor vs. yazış tarzın sanki olmaması gereken bir şeymiş gibi.. Kadın açık giyindi diye aranmıyordur, bir şey ima etmiyordur. Öyle rahattır bunu kafanıza sokun bence. Milletin giyiminden rahatsız olmak ne manyakça bir şey. Başka derdiniz mi yok anlamadım ki
Soran+1 yılişte sen sıradan erkek mantığıyla düşünüyorsun ben öyle düşünmüyorum işte sürtüştüğümüz noktada burası iki tarafta saygı duymalı bence neyse sonuçta özgür bir ülkedeyiz karışmaya hakkımda yok, iyi sabahlar..
- +1 yıl
Ben zaten saygılıyım ama sen rahatsız oluyorsun diye millet bileklerine kadar uzun şeyler giymeyecek bu sıcakta. Herneyse karışmaya hakkın olmadığını biliyorsun en azından. İyi sabahlar
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDevleti dolandıranlar, yoksulun ve fakirin ekmeği ile oynayanlar seni rahatsız etmiyor ama kızın giydiği etek mi batıyor?
Yanımızda çocukların kelleri koparılıyor, hükümet bir yığın şerefsizlik yapıyor, kendi ülkemizde millet adalet için inliyor ve sen açık saçık giyinenlerden mi rahatsızsın?
Kılık kıyafetle insanlık elden gitmez. Ruhun ve onurun satılması ile, şerefsizlik ile insanlık elden gider!
Rahatsız oluyorsan, kafanı başka tarafa çevir genç!413 Yorumla
Soran+1 yılya sen devlete neden mal ediyorsun olayı ben onu anlamadım daha devlet bundan 5 yıl öncesine kadar tesettüre karşıydı üniversiteye bacılarımız kapalı bir şekilde giremiyordu ki şu anda girebiliyorlar ama neden bu kadar sözde MEDENİ (!) bir şekilde giyinmeye dair herhangi birşey yapılmadı?
- +1 yıl
Anlamadıysan iyice oku! İdrak yeteneğin bu kadar mı kıt?
- +1 yıl
Olması gereken düşünce işte bu, bravo.
Soran+1 yılkılık kıyafet sizin için ne kadar basit oldu bu kadar anlayamıyorum kusura bakmayın sizin kadar geniş olamıyorum maalesef...
- +1 yıl
Hala bu düşünceye genişlik diyorsun! Bu ülkede ki asıl sorun ne biliyor musun? Bir kesim insanların kendilerinden olmayan insanlara karışması, onları irdelemesi ve onları değiştirme çabaları. Bitmek tükenmek bilmeyen baskıları, yönlendirme eforları! Eğer bu ülkede dediğim o kesim başkaları ile uğraşacağına eğitimle, adalet ile, sağlık ile, ekonomi ile uğraşsalar çok daha iyi olur. Ama siz takmışsınız bir genişlik mevzusuna kaptırmış gidiyorsunuz.
- +1 yıl
Eğer hoşuna gitmiyorsa çözüm basit, başka tarafa bakacaksın. Bakmak zorunda değilsin! Zorunda kalsan bile laf söyleme hakkın yok! Çünkü , bu onların kararı ve sende buna saygı duymak zorundasın.
Soran+1 yılyahu senin televizyonun evime kadar girmiş tutuo televizyonumu kaldırayım evden her türlü kötü örnek yaratılıyorlar anlattığımız değerlere aksi hareket ediyor insanlar ben bunu dile getiriyorum sen tutmuş bana adalet sağlık diyorsun yahu
- +1 yıl
Son kez söylüyorum! Ona buna demişsin ki "bu beni tahrik ediyor"
Bre densiz! Allah sana idare ve irade yetisi vermiş. Vermiş ki seni insan yapmış. Sen sokakta gezerken tahrik oluyorsan ve irade ile idare yoksunuysan sokakta gezen kediden köpekten ne farkın var?
Aklın kafatasının içinde olsun kasıklarında değil!
Soran+1 yılYahu neyin iradesinden bahsediyorsun sen göğüsler dekolte bacaklar dekolte kıyafet desen dapdar ulan bundan tahrik olmuyorum diyen erkek bence erkeğim diyip gezmesin ortalıkta benim değerlerimle örtürşmüyor ayriyetten tahrik meselesini geçtim kötü örnek olduklarını düşünüyorum
- +1 yıl
Ben yanıtımı aldım. Aklın ile testislerinin yer değiştirdiği belli.
"Adam gibi erkek" olanlar iki dekolte ile kendinden geçmez!
Soran+1 yılsize laf anlatılmıyor anlaşıldı istediğinizi yapmakta özgürsünüz sonuçta açık seçmek saçmakta tutup kollayıp sahiplenmekte sonuçta ''adam gibi erkeğe'' kalmıştır sonuçta sizde böyle olmaya edvam ediniz
- +1 yıl
İşine gelmeyince yan çiz hemen!
Ben uyumaya ve dinlenmeye gidiyorum. Ben uyurken ve zihnimi senin ve senin gibilerinin bu karanlık saplantılarından arındırırken, sen kendi küçük dünyanda etek boylarından ve dekoltelerden tahrik olmaya devam et.
Son kez diyorum ve gidiyorum;
Aklını başına al, kasıklarının arasında tutma! Mazallah sıcaktan pişer zavallı!
Soran+1 yılyaş +25 fakat zihin yaşın tıpkı bir çocuk gibi maalesef, bende uyumaya gidiyorum maalesef zihin gibi kendini çağdaş sanıp kıt zihniyetli insanlarla aynı dünyada yaşamak zorundayım elimden birşey gelmez.
Yoo bende çok düşündüm devir iyice Allah katından ayrılıyo, Allah sonumuzu hayır etsin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbenimde bacım var anam var şükür böle insanları gördükçe öyle bir ailede yetişmiş olmamdan öyle bir terbiye aldığım için kendimle gurur duyuyorum çağdaş olmaya çalışıp değerlerinden ödün verenlere yazık diyorum sadece...
Yanındaki hatuna sahip çık, gerisi seni ilgilendirmez.
65 Yorumla
Soran+1 yılya bu sefer yanımızdakine de kötü örnek oluyor bu sefer kızların iç dünyasını bilemem fakat biz erkeklerde olduğu gibi kızlarda da bir heves olduğunu düşünüyorum yani özentilik olabilir diye rahatsız oluyorum açıkçası ben
Soran+1 yılmaalesef bulunduğun yerde bu mümkün değil Allah bu kızlara akıl fikir versin ne diyeyim..
Soran+1 yılbence öyle bir ailedem gelmişse senden bunu istemeye hakkı gayet var yerine getirip getirmemek sana kalmış saygı duyarız biz yobaz değiliz sadece bu kadar geniş olamıyoruz hepsi bu...
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum biz buna edep deriz. Haya deriz. Problemin sende olmadığından emin ol ve kendini hep aynı şekilde koru.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla açık giyinenler ver bakıyorsun ister istemez ama sorsan hayvan gibi bakıyor diyecek
13 Yorumla
Soran+1 yılya dar giyinmek bile bunları görünce gayet masumane kaçıyor bana nazaran yani bide egolarını süslüyor böyleleri sırf ekmeğine yağ sürmemek için bakmıyorum bile hatta tiksinti geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi sordum kıza neden tayt giyiyorsun dediki rahatlık için e dedim madem o kadar rahat üstüne bir tunik felan Böyle daha iyi diyor geçen metroya bindim 2 kız bindi bir krem rengi mini giymişler ama etek degil mayo gibi tabiri caizse götünden bir parça görünüyor işin en komik noktası ne biliyormusum sonra kızlar soruyora girip çok affedersiniz sevgilim beni skti napcam bekaretmi koy göte gitsin gibi konular açıyorlar adamı iyice deli ediyorlar pardon bu konuda bayağı doluyum
Soran+1 yılbu dönemde kızlar bizi geçmiş kardeşim ben bunu anlıyorum...
bakma sende. giyen giysin. bu dünyada her koyun kendi bacağından asılır. yakın çevren hariç kimse seni ilgilendirmez.
23 Yorumla
Soran+1 yılbakmak değil kardeşim beni tahrik etme hakkı nerden geliyo sokakta bile rahat yürüyemeyeceksem enrde rahat yürüyecem ben?
Soran+1 yılboyum 1.85 kambur olacağım bunlar yüzünden
Kara carsafli ablalar da beni rahatsiz ediyo napcaz simdi?
620 Yorumla
Soran+1 yıltahrikmi oluyorsun bacım?
- +1 yıl
Arkadaşım kastettigini anlayamamışsınız bayan hükümet gibi lafı türbana çekip durmayın arkadaş açık kızlara degil soyunan kızlara gönderme yapmış
- +1 yıl
Bahane arıyolar, buluttan nem kapıyolar ne olucak? Çarşaflılara laf söylüyor hanımefendi kendine bakmadan
- +1 yıl
Siz de beni bekliyormussunuz yorum yapmak icin. Kimin ne giydigi hic kimseyi ilgilendirmez bu insanin kendi secimidir. Ozgurluktur. Ha diyeceksin ki madem ozgurluk sen neden kara carsafli kadinlar hakkinda konusuyorsun. Aciklayayim hemen kara carsaf ozgurluk degil esarettir. Ayrica "Kapali" diye nitelendirdigimiz insanlardan bahsetmiyorum farkettiginiz uzere.
Soran+1 yılçarşaf falan bilmem ama başörtüsü bence bir kadının başındaki tacıdır sen benim mektubumsun seni benden başkası okuyamaz ha okuturanlara saygı duyarım yanında çook açık seçik gezdirende gördüm yadırgamıyorum sadece rahatsız olduğumu ve kötü örnek olduklarını düşündüğüm için dile getirdim durumu sadece
- +1 yıl
Tamamda konu çarşaf degilki kimseninde giyimine kuşamına karışan yok yeterki giyinsinler
Soran+1 yılbence hakkıyla kapanan çarşaf giyen insan hakkını vermek zorundadır yoksa kafanı kapatmışsın bir örtüden ne farkı var işte iş burada kızda biter kafasını bir paçavra yapmakta, ya da bir taç ;)
Soran+1 yılama edepli bir kız tutupta jean şort giymez açıkcası...
- +1 yıl
Pardon cevap yazamadım şimdi yazıyım giyinmekten kastım şöyle hani bir kızı nasıl görmek istersin deseydin kot pantolon veya dirsek boyunu geçmeyen etek olabilir ama böyle bir şey olmasını istemem. www.globaltextiles.com/.../522555.jpg
Soran+1 yıltek dediğiniz şey seni ilgilendirmez bende rahatsız olduğumu dile getirdim bu durumda 2 tarafta birbirine saygı göstermeli düşünüyorum ve değer yargılar bir müslüman için ırkı mezhebi ne olursa olsun birdir ben müslümanım diyorsan edebinle giyineceksin bacım.
- +1 yıl
Çarşaf esaret değil özgürlüktür, kaç ÇARŞAFLI KADIN GÖRDÜNÜZ AHLAKSIZ ADAMLARIN BAKIŞLARI ALTINDA SÜZÜLEN, KULLANILAN, AŞAĞILANAN! Örtü kadını yüceltir, kıyafet kültürünüze saygı duyarım ben çarşaf giymiyorum keşke giyecek kadar iyi yaşayan bir müslüman olsam ama gerçekten çarşafı hakkını vererek giyenlere de laf ettirmem.
- +1 yıl
Yav ablacım sen nerden geldin allahaşkına bu ülkede. Bitmeyecekmi şu türbandı çarşafdı kavgası yav
Soran+1 yılsorsan hepsi çekinmeden müslümanım der ya da pek çoğu.
Soran+1 yılevet daha insanları tanımadan seviye tespiti yaptığınıza göre sizin seviyeniz nirvanaya ulaşmış olmalı, iyi geceler.
+1 yılNe demiş Akif:
Medeniyet açmaksa bedeni, hayvanlar bizden daha medeni...20 Yorumla
+1 yılben bile rahatsız oluyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten böyle düşündüğünüz için sizi yürekten kutluyorum
Onları toplıcan bir yere bırakcan şahin k abiyide yanlarına ziksin dursun alayını.
00 Yorumlaİnsanlığın açık giyinmeyle bağdaştırılıcak kadar ucuz mu? Rahatsız oluyorsan görmezden gel
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl geleceğim kardeşim gözüm çarpıyor her insanda olduğu gibi bir nefis taşıyorum ben kendimi geri çekmek zorundamıyım rahat rahat yürüme hakkımı neden elimden alıyorlar?
katılıyorum gizli kardeşim
20 YorumlaKendinden tessedürlü gözlük giy müslim kafası. Merak etme günah deel cennete 77 tne verio. Adam sana
04 Yorumla
Soran+1 yılişte bir ateyiz arkadaşımız trollemeye gelmiş verin hediyesini hemen
Soran+1 yılergen ergen laf sokma çabalarına giriyorsun büyü biraz çocuk
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallaha senin göz zevkini bozuyorsak sıcak havada terleye terleye tesettürlü giyiniriz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyav he he
Şu sitede muhafazakar insanlar çekilmiyor.
53 Yorumla
Soran+1 yılmuhafazakar olmak suçmudur sen çokmu mezhebi geniş bir aileden geliyorsun ve bizim geniş olmamızı damı bekliyorsun kusura bakma ben sadece isteklerimi belirttim saygı duyman gerekiyor bence yorumun gereksiz.
Soran+1 yılyahu biz erkekler yarı çıplakmı geziyoruz dışarıda ben her ne kadar sıcak olsada gidip göğsümü ya da herhangi bir yerimi açmıyorum ne kadar sıcak olsada gömleğimi kotumu giyiniyorum ben edebimle giyiniyorsam sende giyinmek durumundasın. oğlanla felan ilgisi yok rahatsız oluyorum sadece.
İrana git orada yaşa daha rahat olursun.
23 Yorumla
Soran+1 yıltürküm Türkiye'de yaşayacağım birader var mı sıkıntın?
Soran+1 yılsizin gibi kendini çağdaş zannedip kıt zihniyetli olan insnalara laf anlatılmıyormuş yapacak birşey yok.
+1 yılallah ıslah etsin. d
20 YorumlaSorma.
10 Yorumla
+1 yılSeni ilgilendirmez.
66 Yorumla
Soran+1 yılilgilendiriyor çünkü muhattabı direk benim konunun?
- +1 yıl
Herkes istediği gibi giyinir buna karışmaya hakkın yok? Bakma o zaman sen, çok rahatsız oluyorsan.
Soran+1 yılsizin gibi zihniyetli kızlar beni kendiinizden tiksindiriyorsunuz be doğru karışmaya hakkım yok
- +1 yıl
Zaten bakması için giyilen bir şey bunu bu sitenin kızlarıda söylüyor mini şortları etekleri özgürlükle bagdaştırmaya gerek yok
- +1 yıl
Evet yok.
Soran+1 yılsizin zihniyetinizdeki insanlar bana en az 3 km uzakta olmalı..
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası