AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
kapansın fark etmez herkesin elinde bir telefon makineleşiyor insanlar sevgi mutluluk nedir unutuyorlar..
kullanıcılar kendini sosyal sanıyor facebbok twitter vs. yerlerde kendimide dahil ediyorum halbuki yalnızlaşıyoruz
Son eklediğim güncellemedeki video bunu en iyi şekilde izah ediyor.
Teşekkürler...
üçünü de kullanmıyorum yani bana dokunmaz kapatılsa iyi olur :D
Çoğu salak kullanmasını beceremiyor diye ben niye mahrum kalayım? Seviyorum sosyal ağları.
Ailesiyle vakit geçirmek insan gider geçirir sosyal medyaya takılıp kalmak olayın bahanesi ;)
Asosyal toplum olduğu sürece kapanmalı. Yeri ve zamanında dogru kullanım oksa kapanmasada olur
kapanmasını isterdim. sayelerinde hepimiz asosyal, utangaç olduk. ya da bir kitap bile okumuyoruz
Sırf bazı insanlar asosyal oldu diye olmayanların, adam akıllı kullananların ne günahı var?
Bir de gizli kullanıcı olmadan bu değerli katkıyı yapsaydınız, daha da memnun olurdum. :)
(Tercihinize saygım var tabii)
Teşekkürler.
Arkadaşım böyle bir anket yaptığın için çok teşekür ederim çok sağol sanlsızda yaşam olduğunu öğrenmiş oldular bazı arkadaşlar
Ben de teşekkür ederim.
Evet, en azından %50'den fazla kesimin bu konuda hemfikir olduğunu görmek beni epey umutlandırdı ve mutlu etti...
Peki bir kampanya başlatılsa bu siteleri kapatılması için kaş kişiden destek alınır çok merak ediyorum bu anketi destekleyenler yine desteklermi?
Açıkçası bu benim de kafamdan geçen bir sualdi.
Hem de az önce!
Acaba dedim; ''iş icraata dökülse, aynı tutum devam eder mi?'' ki inanıyorum ve inanmak istiyorum aynı kişiler yine kapanmasını isterlerdi.
Sonuçlardan bu kadar mutlu olmuşken, tekrar olumsuz bakarak yine karamsar olmak istemiyorum sanırım.
Haklısın bakmamak gerek bunun için neler yapılmalı ve nereye baş vurmalı?
Başvurulacak hiçbir yer yok.
Çünkü bu kanunen mümkün değil... Anca ülke rejiminin güncellenmesi-değişmesi gerekir böyle bir uygulama için.
Dünyada bunu uygulayan bazı ülkeler var. (Örneğin K. Kore.)
Ama bence en önemli görev göz önünde olan insanlara düşüyor. Çünkü onların her biri toplum için birey.
Önde gelen gazeteciler, sinemacılar, tiyatrocular, sporcular, siyasetçiler, toplum uzmanları vs...
Ki bu kesimlerin çoğu da bazı çıkarlar doğrultusunda bunu istemeyecekleri için, kapanmamaları yönünde görüş ve tutum sergilerler.
Yani şu an bu konunun bir panzehiri, reçetesi yok gibi bir şey... Çünkü fena halde kana ve organlara bulaşmış bir durumda bu virüs.
Anca toplumsal bir duruş, hareket gerektirir, ki onu da böyle yerlerde paylaşarak ufaktan başlatabilir, adım atabiliriz.
Biraz abartı görülse de ben bu konuda canımı bile feda ederim... Yeter ki şu lanet sanal dünyadan insanları biraz çıkartalım.
Haklısın iş bizlere düşüyor türk ve müslüman olarak onların yaptığı her şeyden uzak durmalıyız bunu kimseye duyuramıyorsak kendimiz yapmalıyız gerk bin kişi gerekse bir kişi
Twitter kapanmasinnn instagramda kapanmasin facebook kapaniyorsa kapansinn:)
Şu Twitter'ın farkı ne, kullanmadığım için bilmiyorum ama nedense genelde çoğu kişi diğerlerini gözden çıkararak Twitter için kapanmaması yönünde tercih yapıyor. :)
Teşekkürler.
kapanmasını isterim ama facebook hesabın olmadan da olmuyor nerdeyse bütün platformlara yerleşmiş durumda böylece üye olmak için zaman kaybetmiyorsun.
Kapansın hiç açılmamak üzere zaten abd ve siyonist düzene çalışıyorlar.
Şu anki dünya sistemine hizmet ettikleri bence de kuşkusuz zaten.
Yoksa devletler bu sitelerin arkasında o kadar durmaz, kendi başkanları bile oralarda vakit harcamazdı.
Tek bir ekran üzerinden insanlığı avuçlarına aldılar işte.
Teşekkürler.
Rica ederim sizi de teşekkürler.
twitter ve instagram benim için çok önemli hele twitter en son kapanması gereken site facebook da kullanmıyorum denemez sık olmasada ordada eğleniyorum en azından okey oynuyorum :Dd
Facebook kapanmasın.. Seviyorum Keratayı..
Instagram'ı da şimdilik kullanamıyorum. ama kullandığım zamanlarda oldu. sevdimdi keratayı be :D
Twitter hesabım zaten yok :)
Bence kapatılmasın. Sırf bazı insanlar gereği gibi kullanmıyor diye kullananların ne günahı var? Gereği gibi kullanmayanlar sorunu çözmeye kendilerinden başlasınlar bence. İlk önce kendilerini düzeltsinler, ondan sonra zaten paylaşımlar da düzelir.
Peki gereği dışında kullananların gereği gibi kullananlara oranı hakkında bir bilgi ya da tahmininiz var mı?
Mesela %... gerektiği gibi, %... gereği dışında kullanıyor gibi.
Teşekkürler.
Orası beni ilgilendirmez. İnsanların %99 u bağımlı da olsa %1 gereği gibi kullanıp faydasını görüyor o yüden birin hakkını kimse kısıtlayamaz engel olamaz
Ama bu da %1'in faydası için %99'u feda etmek olmaz mı?
Sosyal medya insanları asosyal yapmıyor. Asosyalliği insanlar seçiyor. Bu siteleri kaldırsak insanlar düzelecek mi? Hayır. Yine bağımlısı olup hayattan kopacakları bir şey bylacaktır. Bu insanların karakterinde var. bu siteler kalksın başka sitelere bağımlı olacaklar onlar da kalksın bilgisayar oyunlarına bağımiı olacsklar playstationa oyun konsollarına bağımlı olacaklar onlar kalksın tvye filmlere bağımlı olcaklar onlsr da kalksın muhakkak bir şeye bağımlı olup asosyal olacaklar. Onların ksrakteri böyle.
Doğru.
Bu da güzel bir yorum ve bakış açısı.
İşin özüne iniliyor.
Ancak yine de onları dizginlemekten yana olurdum, sadece o siteleri kaldırmak değil beraberinde bireylere katkı sağlayacak toplumsal aktiviteler kurulması ve sonrasında başka yanlış şeylere yönelmelerinin önüne geçilmesi gerekir, ki yapılan uygulama değsin ve işe yarasın.
Çok teşekkür ederim.
kesinlikle. bağımlılığın tek nedeni kişisel bozukluklarıdır. en çok neyden şikayet ediyoruz? en iyi cevapta adam yazmış eline bir kitap almayan insanlardan facebookta felsefe yapıyor diye. bunu nedeni ne ki? tabii ki de dikkat çekmek. ve dikkat çekmek, kendilerini beğendirmek ve popüler olmak için başka şeyler de yapıyorlar. dinle alakası olmayanlar dini paylaşımlar yapan, okuldayken yine mi istiklal marşı diye isyan eden akşam türklükten bahseder pkkya saldırır. sürekli onu yapıyorum şunu yapıyorum şunu yapacağım bunu yaptım falan sürekli hayatlarını paylaşırlar. arkadaş sayısını arttırmaya takipçi arttırmak için uğraşıp dururlar. niye insanlarda sürekli beğenilme çabası var ki? Sebebi kişilik bozukluğu. adı bile var narsisizm kişilik bozukluğu. insanlar asosyaliği bu yüzden seçiyor kişilik bozuklukları var ve sosyal medya üzerinden kendilerini beğendirmeye çalışıyor asosyal insanlar. bu sorunun tek çözümü var o da insanların kendilerini düzeltmesidir
insanların karakterinin düzelmesi lazım. karakteri gelişmiş insanlar bir siteleri kullansa bile bağımlı olmuyorlar gereği gibi kullanıyorlar.
Katılıyorum.
Ancak en iyi cevap seçtiğim değerli dostumuzun da değindiği gibi; insanları belli bir kültür ve gelişim düzeyine taşırken de o süreçte tedbir almak, bu tarz şeylerden uzak tutmak gerek.
Çünkü kişisel gelişim yaşamamış bir insan sanal bir ortamda beğeni ve arkadaşlık topladığı sürece başka hiçbir şeye itimat etmez ve dikkate alıp kendinde bir eksi olduğunu düşünmez.
Bu yüzden kontrol öncelik olmalı.
Türkiye gerçekten insani gelişim yönünden en altlarda yer alan bir ülke.
Araba alan hava atar, telefonunu değiştiren elinden düşürmez etrafa sürekli gösterir, yabancı dil öğrenen çevresindekilere hava atar, iyi bir işe giren o an boşta olan tanıdıklarından selamı keser.
Yani sürekli suistimal ve üstünlük güdüsü hakim bu toplumda.
Şimdi bu güdülerini zımparalamadan, topluma bir şeyleri aşılayamadan önce bu tarz yerlere salarsanız, sonrasında önüne geçemez bir hal kazandırırsınız.
Bu yüzden her ne olursa olsun, ben bu hususta kontrolden yanayım.
Hepsini kapattım yalnızca Tumblr kullanıyorum oraya bağımlıyım :))
O siteyi de pek duymuşluğum yok.
İsmi daha güzelmiş. :)
Teşekkürler.
çoğumuz düzgün kullanmasak da ben özellikle iş hayatımda çok faydalanıyorum
Kullanmasam da kullananlardan yana olmasam da doğru şekilde kullanan ya da kullanmaya çalışanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Teşekkürler.
çok doğru bir tespit teşekkürler bizden
benim için fark etmez zaten twitter ve instagram kullanmıyorum facebook u da ilitişim aracı olarak kullanıyorum :)
Kapatılsa insanlar daha rahat ederdi diye düşünüyorum
Bakin hersey sosyal olucak kural yok kapansin yeter ki instagram facebook twiter sosyal agi kapansin cok isterdim eskiye donsun yeter ki gercekte hersey guzel olur
Yanlış oy verdim. KESINLIKLE KAPANMALi ben twitter kullanmyorum facebook hesabimi kapattim inst. Kullaniyorum sadece oda olmasa guzel olur ama napalimm. Bz iliskimiz uzun sursun diye kapattik herseyi
1 oy 1 oydur. :(
Gitti güzelim kapansın oyu.
Yine de teşekkürler. :)
İstemezdim düzgün kullanıldığı takdirde güzel siteler. Ama olmasada ölmem yani pek etkilemez beni. Zaten bir twitter kullanıyorum. :)
evvet kesinlikle kapanmalı. ben de kullanmıyorum zaten. kapanmasa bile insanlar ayarını bilse keşke
Sırf OBEY ciler patenciler canoncular kaykaycılar rapcilerin sonu gelsin diye isterim hıammınıhaa :D
Hahahahaha :)
İşte arada böyle gülümseyebileceğimiz, okurken kahkaha atarak keyiflenebileceğimiz cevaplar geldiğinde de işin tadı daha başka oluyor.
Sağol, var ol!
Sende sağol kardeşim :))
Bence kapatılması saçma olur insanlar mutlu olduğumu anları ya da ne düşündüğünü açıklamalı ki üst düzey bir sosyal kullanım olsun ki zaten klavye kahramanlarımız ya da boş insanlardan da geçilmiyor orası farklı bir konu
Niye kapansın seni neden rahatsız ediyor, insan kendini bilmezse facebook ne yapsın twitter ne yapsın eşşek her zaman eşşektir.
En iyi cevap bu olmalıydı +1liyorum
twitter ve instagram benim için facebook ta farmville oynayan mahmut amca için kapanmasın :)
Mahmut amcan için Counter Strike oyunu falan ayarlarız, sorun değil. :)
he o zaman sorun yok :)
Face twitter kapanıcak başka siteler girecek mesela kızlar soruyorda dana çok vakit geçirirdim
kapatılmasın ama o tür sosyal ağlar yuva yıkar benim sevgilimi başka bir erkek ne hakla beğeniyor biraz mesafe gerek yani kıza bunun sahibi var havası verin yoksa bütün abazalar geliyor bir bakıma büyük sorun olabilir
Gerçekten paylaşım amaçlı ve düzenli olarak facebook kullanıyorum. Kesinlikle kapanmamalı. Nice arkadaşlarıma oradan ulaştım ben.. :D
Social Network filmini izleyeniniz vardır mutlaka bir facebook kurulurken ki seviyeye bakınız bir de şimdiki seviyeye...
Kapatilmasin kullanmiyorum ama diger insanlar kullaniyor. Cevresiyle iletisim kurmamasi onlarin sorunu.
hadi yaa ama toplumun yapısının değişmesine bisi demiyosun
ben isterdim bizi koyun haline getiriyor insan vaz da geçemiyor
evet isterdim bir b. oka yaradığı yk insanları tembelleştiriyor msn bundan iyi
Sadece Facebookun kapanmasini isterdim. Çok pislik dönüyor çünkü orda
Twitter haricindekiler kapansın :)
Gelen yoğun talebe göre Twitter'ı kapatmama kararı alacağım zaten. :)
kapansın hepsi daha iyi iletişim artar
Kesinlikle.
Sanal iletişimin yerini gerçek iletişim almaya başlar.
Teşekkürler...
rica ederim.. bu arada ben bir şey soracam.. bu günün sorusu neye göre seçiliyor? belirli bir xper gerekiyor mu?
Sanırım 700-750 xper gerekiyordu.
Konunun adresini (linkini) kopyalayarak sanırım Yardım bölümünden bir yere mesaj atmıştım, ''günün sorusu talep ediyorum'' diye... Onlar da sıraya koyuyorlar, 27 gün sonra sıra gelmiş.
anladım teşekkürler
Buldum.
Günün Sorusu paylaşımları 24 saat boyunca soru listelerinde ve CANLI YAYIN sayfasında ön sıralarda sabit olarak tutulur. Bu sayede daha fazla göz önünde bulunup, daha fazla cevap alırlar.
Günün Sorusu yapmak için 1500 Xper puan harcaman gerekmektedir. Harcanan Xper puanları toplam Xper puanını ve Xper seviyeni etkilemez. Sadece 'harcanabilir' Xper puanın düşer.
Sorunu Günün Sorusu yapmak için İletişim sayfasındaki formu doldurup bize göndermen gerekmektedir.
Formu doldururken Konu olarak 'Günün Sorusu, Hediye Çeki Talebi' seçtikten sonra Günün Sorusu yapmak istediğin sorunun link adresini kutuya yapıştırıp Gönder'e tıklman yeterli.
Günün Sorusu için gelen istekler geldikleri zamana bağlı olarak sıraya girerler. İlk gelen soru ilk sergilenir. Sorunu Günün Sorusu olarak sergilemek vakit alabilir, yalnız seni unutmadık, biraz sıra var, o kadar.
https://www.kizlarsoruyor.com/iletisim Bu da iletişim sayfası.
sağol :)
Önemli değil.
Kapatılmasını isterdim.
Saygılarımı sunuyorum...
Facebook'u kötü amaçla değil de iyi amaçla kullanan insanlar var. Mesela bazı Dini sayfalar.
fark etmez :D olsada olur olmasada olur :D
Öyleyse olmamasına da razı olunuyor bu durumda.
Oy kullanabilirsiniz.
evet isterdim dedim zaten :)
Öyleyse sonsuz saygılarımı sunuyorum.
İktidar gibi oy kullananlara altın ya da para veremeyeceğim, ama saygı & sevgilerimi eksik etmeyeceğim. :)
adamsın :D
Kapanırsa kapansın, bağımlısı değilim..
Oy kullanmayı da tercih ederseniz seviniriz. (İsterseniz tabii ki)
kullndm
Teşekkür ederim.
Hepsi kapansa ne güzel olurdu.
Ama ''Evet'' oylarının sayısı halen aynı duruyor. :)
Kullandım şimdii oyumu
Bak, boşa kullanılan her oy karşı tarafın oranını artırıyor. Dikkat edelim efendim.
Bu şekilde ülkede seçimleri kaybediyoruz :)
Haklısın :)
isterdim eskiden canı çekmesin diye sakladığımız bir köşede yediğimiz yemeklerimizi şimdi göstere göstere paylaşır olmuşuz? kapanmalı zaman bir insanın en değerli şeyi. Kulluk ibadetle geçirilmeli
Sakıncalı bence kapatılmalı.
Kapanmasından yana olan kişilerin artışını görmek mutluluktan uçuruyor beni.
twitter hariç kapansalar sorun etmem ama twitter kalsın
ayy nooolur kapanmasınnnnn. hiihhhhhhhhh ölürüooüümmm :/ oaauuvvvv bu gerçek olamassssss
kapsın bas agrısı yapmaktan baska ıse yaramıyor bence
Sadece kısa bir süreliğine dns vpn de kullanılmadan 1-2 ay kapansa güzel olur bence
benim için bir şey ifade etmiyorlar
Oy kullandınız değil mi? :(
şimdi kullandım
Şeref duydum.
:):)
Ben kullanmıyorum ama kullananlaın iletişim özgülüğü kısıtlanmamalı.
onu kapa bunu yasakla, sansürle derken ülke osmanlının çöküş dönemine geri döner
Bu konu bence bahsettiğiniz hususun dışında ve ötesinde bir mevzu.
Çünkü yasaklar ve sansürler kişinin hakkı olan özgürlüğü etkileyecek derecede olduğu sürece herkes karşı koymalıdır.
Ancak buradaki durum toplumun gerçek hayattan soyutlanıp sanal platformlarda aşırı derecede vakit harcaması ve asosyal bir hal alması noktasında aslında doğrusunun ne olacağı...
Ben de şu anki sisteme, baskıcılığa karşıyım, o ayrı bir konu.
Ancak bahsi geçen sitelerin bence özgürlükten ziyade kişilerin ruh sağlığını bozucu ve yeni nesil için doğurabilecekleri tehditleri değerlendirmek gerek.
Çok teşekkür ederim.
ben de teşekkür ederim.
Hepsini kapattım sadece ks kullanıyorum :)
Ben de öyle. :) (Yani yalnız bazen burada vakit geçiriyorum.)
Teşekkürler.
Hayır kapanmasın başımızı telefondan kaldırıp gerçek dünyayla yüzleşirsek ne yaparız. Bir çok kişi depresyona girer
Yani sanal yaşamaya devam.:)
Teşekkürler.
kapansa elmize ne geçecek başka bir sosyal ağ sitesi açılır ona üye oluruz eskşde hi5 gibi netlog gibi basit siteler kurarlar onlara üye oluruk olmaz mı :)
kapansınlar pek de bir işe yaradıkları yok
Saygılarımı sunuyorum.
+1 :D
Bilemiyorum ki.. Facebook kapatılsın ama Twitter kalsın ya. İnstgramı bilmem orasını Allah bilir
Facebook kapanırsa kapansında, twitter instagram olmaz :D
Ben çok kullanmıyorum amacım fotografları yedeklemek gibi birşey :))
Twitter'a torpil geçerseniz tamam
Bir işi yarım bırakmadan tamamlama taraftarıyım. :)
hıcbırını kullanmıyorum kapansın hepsı:d
Bu değerli katkı ve destek için teşekkür ederim. :)
çok mercı:D
Kapatılsında biraz sosyalleşelim
Sonsuz saygılarımı sunuyorum.
Kapatılmasından yana olanların oranının bu kadar yükselmesi beni hem şaşırttı hem de çılgınlar gibi memnun etti.
Artık ölsem de gam yemem. :)
Daha da çoğalacağız inş :)
Ben kullanmadıgım ıcın kapansın sorun yok :D
Öyleyse teşekkürler. :)
Hem isterdim, hem istemezdim.
Çelişkili bir durum. :)
Sanırım bunu zamanla olacak gelişmeler netleştirecek.
Çok teşekkür ederim.