İnternet & Teknoloji Eğer Instagram kapanırsa Facebook'a geri döner misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Instagram çıktıktan sonra Facebook kullanmayı bırakan Facebook u kapat an arkadaşlar olur da Instagram kapanırsa Facebook kullanmaya devam eder misiniz Eğer Instagram kapanırsa Facebook'a geri döner misiniz? Cevapla Facebook Soruları Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. İkisinide kullanıyorum sadece vakit öldürmek için giriyorum kapanmış kapanmamış pek umrumda değil açıkçası 0 0 Yorumla
DaysOfBeauty Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İkisi de cehenneme ya Instagram kapansa iyi olur hatta 0 0 Yorumla
corpus_juris_civilis Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Instagram da kullanmadığım için beni hiç ilgilendirmez. Instagram'ın, insan ve toplum psikolojisine çok zarar verdiğini düşünüyorum. 0 0 Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Dönmem Apk instegram çıkar kesin jsjssjjssj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisinide kullanıyorum sadece vakit öldürmek için giriyorum kapanmış kapanmamış pek umrumda değil açıkçası
İkisi de cehenneme ya Instagram kapansa iyi olur hatta
Instagram da kullanmadığım için beni hiç ilgilendirmez. Instagram'ın, insan ve toplum psikolojisine çok zarar verdiğini düşünüyorum.
Dönmem bana hitap etmiyor.
Dönmem Apk instegram çıkar kesin jsjssjjssj
bence hayır