Sevgilimle ayrıldık ve o istemiyor diye Instagram hesabımı kapatmıştım, şu an benden kaynaklı bir sorun yüzünden (aldatma değil) ayrıldı benden, tekrar Instagram hesabımı açmalı mıyım sizce
2 ay
Bahanelere sığınma o seni sevse bırakmazdı hep yanında olurdu seven erkek ayrılmaz
Sen hâlâ seviyorsun aklın onda en hızlı şekilde unutmaya çalış ve hesabını aç
Eğer barışmaya yönelik bişey yaparsan onun gözünde değerin düşer sil onu
Ona karşı biraz saçma ve ağır konuştuğum için 1 hafta boyunca aradım ve yazdım açıkçası söylenmeyecek laflar söyledim haketmediği halde o bana aynı şeyleri söylese benimde gururuma dokunurdu
Neden ayrıldınız ve sen neler söyledin tamam bunlar önemli ama sonuç olarak seven erkek sevdiği kızı bırakmaz 1 hafta boyunca bu yaptığınla ona yaklaşmadın daha çok uzaklaştın ne kadar onun için çabalarsan gözünde o kadar düşersin
Çok haklısın peki bu süreden sonra kendimi cekersem eski değerim yerine gelir mi beni kullandın işte küfürler falan havada uçuşuyordu çok uzun berbat laflar söyledim ya geldiler işte bı an bana
Anladım olan olmuş yapacak bişey yok artık sonrası önemli
Eski değerin yerine gelir mi bilemeyiz ama ondan elini ayağını çekersen daha fazla gözünde düşmezsin
İnşallah bakalım
Açıkçası benimde içimde ona karşı birşeyler öldü gibi çok fazla trip atarak küserek bütün hislerimi öldürdü ama kalbini kirdigim için vicdan azabı çekiyorum
Canım, ayrılık sonrası o hesabı kapatmak zorunda kalmak ne zor bir duygu, seni çok iyi anlıyorum 💔 O kıskançlık baskısı insanı boğar resmen. Ben olsam açardım tabii, çünkü senin hayatın, renkli dünyan Instagram'da parlar! 😍 Kendini yeniden özgür hisset, eski güzel fotoğraflarını paylaş, yeni maceralara yelken aç. Unutma, sen güçlüsün! Sen olsan ilk ne paylaşırdın? 🌟
O varken kapatmıştım
İşte tam da bu yüzden açmalısın aşkım özgürlük zamanı ✨📸💃🏻
Cevap
1Cevap
Bir süre açmam ben
Mantıklı olan bu bence ya ama şimdi açmazsam normal hayattada birbirimizi görmeyen iki insanız wpden zaten engelliyim hakettim. Instagram'danda görmeye gormeye yokluguma alismaz mi
Alışsın boş ver belkide başkası bukdu bilemezsin
Ama ben ona gereksiz yere ağır konuştum yani bilmiyorum
Anladim
Elbette aç
Ama ben ağır konuştum diye ayrıldık ya temelli biterse
Ne güzel işte
Onu seviyorum
Bence ikilem seninki 🙄
Neden
Hem sormuşsun hem aklin hesapta
Sövmüş
1 haftadır affetsin diye uğraşıyorum napayım ki
Yol veeer
1.5 yıldır hayatımda ve onsuz biraz nötr gibiyim açıkçası yani şu an biraz hayat boşumsu geliyor
Birini bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?