Sizce Instagram Kapatılmalı mı?

Biliyorsunuz, Suriye olayları yüzünden internette saçma sapan bilgi kirliliği olmasın, provokasyon amaçlı hiçbir şey paylaşılmasın diye Instagram, Twitter ve Youtube belli bir süreliğine kapatıldı.

Benim """"subjektif, öznel, bana göre"""" görüşüm kapatılması yönünde. Yanlış anlaşılmasın lütfen asla kendi hemcinsime karşı bir tavrım yok, başka yerlere çekmeyin konuyu ama artık o kadar çok kalça (g*t), bacak, meme ve bir sürü saçmalık görüyor ki insan cılkı çıktı cidden. İstemediğim halde görüyorum, karşıma çıkıyor, hiç görmek istemediğim halde. Sosyal paylaşım sağlama yeri mi yoksa kendini sergileme yeri mi anlamış değilim. Erkeklerde aynı, kasını, sakalını, baklavalarını göstermek vs. Saçmalıklar. Hayır da Erotizmin bile bir anlamı kalmadı. İnsanlar o kadar çok çıplak et görüyorlar ki normal karşılamaya başladı herkes. Erotizmin bile içine etti herkes. Bunu geçtim yediğin yemeğin, içtiğin içeceğin, okuduğun kitabın fotoğrafını paylaşmak nedir?

Millet iyice sapıttı. Ego kasma peşinde herkes.

Şu Suriye olayları nedeniyle kimse insanları provokasyonlara maruz bırakmasın, halkı galeyana getirmesin diye geçici süre ile kapatıldı. O kadar rahatladım ki.

Cidden bunalmışım. O kadar cılkını çıkarttı ki insanlar.

Ne dersiniz eski refah ve kaliteli günlerimize dönsek mükemmel olmaz mıydı?
Kapatılsın, Bitsin Bu Çile! Eski Mutlu Günlerimize Dönelim!
Hayır, Kapatılmasın.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce Instagram Kapatılmalı mı?