Eşler arasında hangi durumları abartılı buluyorsunuz vede size göre itici geliyor.

Eşler arasında yaşananların belli bir çizgisi ve saklı kalması, abartılmaması taraftarıyım.
Bunların herhangi birinin servis edilmesi, hele ki sosyal medya üzerinden servis edilmesini doğru bulmuyorum
Eşin koluna girebilir ama bir erkeğin karısının boynuna el atması, sevgisini göstermek adına sokakta ulu orta öpüp koklaması midemi bulandırıyor.
Sevgi gostermenin nesi ayip?
Bilmem sence neresi ayıp değil.
Başkalarının gözlerinin eşin üstünde ol ası sizi rahatsız etmez mi?
Bahsettiğim şey yapış yapış yürümek ve insanlara sergilemek bu benim kişisel görüşüm ve Adab-ı Muaşeret kurallarından biri.
Gerisini siz düşünün.
Gozlerin esimin ustunde oldugu yerde bulunmam
Tamam işte ulu orta sevgi gösterileri yapmak ve insanların erkek olsun kadın olsun bunlardan sakınışması gerektiğini vurgulamak istedim.
Geçenlerde hatta İstiklal caddesinde yürürken bunun ne kadar garip ve çirkin bir davranış olduğunu gözlemledim. Adeta yolun ortasında..
Yoksa tabiki eşe hürmet ve sevgi gösterisi, bazı jestler yapılır buna karşı değilim.
Aynen şu görseldeki muhabbetler.. Ben, böyle konuşan bir kadının kocasını ayakta s*kmediğini, onunla bununla aldatmadığını düşünmekte zorlanırım.
İşte bu yüzden, eşiminde benimde sosyal medya ile hiçbir alakamız olmasını istemiyorum.. Hani özel hayat? Hani mahremiyet?
Bu kadar göz önünde yaşamak gerçekten hiç doğru değil.
Ve gereksiz bir rekabet söz konusu..
Her haltı her saniye paylaşan görmemişin kocası karısı olmuş gibi davranan insanlar
Cevap
23Cevap
Allahın koca görmemişleri 😂 'kocam isterde yapmaz mıyım, canım çektiyse kocamda alır, canım kocam karısını kıramaz'bunları görmekten kuscam yeter 😂😂
Hayattaki tek başarısı evlenmek olan insan modeli
bütün hayatlarını sosyal medyada yaşan çiftler midemi bulandırıyor. ''kocişim istedi yaptım'' alt başlıklı paylaşımlar bana çok saçma geliyor evde birbirlerinin yüzlerine bakmayan insanlar instagramda arzu ile kamber gibi davranıyorlar komik duruyor.
Sürekli emirler yazdırmak ve azarlamak bence çok saçma.
Kişiyle değil parasıyla evlenmiş gibi sürekli maddi olarak yük gerektirecek şeyleri ısrarla istemek de yanlış. Ekstrasını herkes kendi karşılamalı ortak bir aktivite değilse.
Kusasım geliyor böyle şeyleri paylaşınca insaların evet jest güzel ama ikinizin arasında kalsın ve abla ya cringe ve samimi olmuyor bence böyle olunca ilişiki.
Eşlerden bize ne oluyor ki efendim? Etrafa hava atan kıskanç ruhlu evli kezbanlar varsa görseldeki gibi engellersiniz. Olur biter. Bazı şeyler her yere anlatılmaz, gösterilmez.
eşlerin birbiri için yaptıkları şeyleri abartı bumuyorum ne isterlerse yapsınlar. ama görseldeki gibi etrafa gösteriş yapılmaya çalışınca midemi bulandırıyorlar.
Yaa çok sinir bozucu bu herseylerini paylaşan yeni gelinler😑😑 sosyal medyada ozelimi paylaşmam paylaşanlardan da haz etmem
Benim insta varken ailede de vardı böyle bir kız arkadaş utanmasa tuvalet yolundaki yolculuğunu storye atacak müzikli. Midemi bulandırıyorlar
ne saçmalık ya canım kocam kıyamadı istemem yeterli ne ya 😂 ergen ergen hareketler bir de ben pizza göremedim foti de 🙄
Kocası eve gelirken video çekenler vardı ya birde "kimin koğcasıiii buuuģğğ" 😂😂😂😂😂
Kimin kocasııııı buuuuuuuuuğğğğ bu benimmm kocammmm evimiiin direğğğğğiii galbimmeenn sayibiii canımmmınnn içiiiiiüğ
Sevgi ve mutluluk dolu mesajları sahte buluyorum. Çoğunlukla ne kadar sahte olduğuna denk geldiğim için tamamen emin durumdayım.
Böyle gösteriş budalası olup, boş boş ego kasıp havalara giren çiftleri oldum olası gereksiz bulurum.
Eşler arasında olan şeyleri abartı bulmak bana düşmez. Ama bunu gösteriş için yapan, yaptıran çok var. Bu çok üzücü bir durum.. sırf 1-2 gün insanlar o jesti konuşsun diye böyle şeyler yapılmamalı.
Sosyal medyaya afişe olma hevesleri itici geliyor
Meraklıysan git konulu video çek
Birbielerine canikom aşkitom yok bebişim bence iğrenç, cıvık davranışlar kdkdkd
Cok vıcık vıcık göz önünde aşkım canım cicim li davranışlar
Görsel anlamadım paspas i ama şu yapmacık sosyal medya da birbirlerine olan iltifatları
Kimin kocası buu şarkısını
Vıcık vıcık romantizmlerini. 😒
-oşkom sono çok ozlodom¡
-oy oşkom son bono mu ozlodon oy oy¡
Bu ne şimdi allah aşkına!?
Hic sorun yokmus mutluluktan ucuyorlarmis gibi davrananlar bence abartiyorlar
Takıntılar sonucu yaşanan lüzumsuz atışmalar.
Evlilik bitti benim için
Sosyal medyada yapılan cıvık paylaşımlar.
Tek marifet kocişleri napcaz 😂
Vıcık vıcık iyyy
Aşırı ve gereksiz davranışlar
herşeylerini sosyal medyada paylaşmalarını..
Fazla cıvık davranış.
Resımden bir cacık anlamadım kansk
Her anlarını böyle paylaşıyorlar ya sinir oluyorum
evlenmişler bırak doya doya yaşasın herşeyi :D
bari lahmacun söyleselerdi
Kusucam ya
Bilemedim simdi ama
öyle sarmaş dolaş
Iyyy civik vivik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?