AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Acık alanda da ugradım tacize bunların cezaları olmalı yoksa altından kalkamayız.
Ah böyleleri bana denk gelmiyor ki. Yakaladığım an yamulturdum
O ne oldugu belli olmayan sey emekli hakimmis.
Zamaninda bir de adalet dagitiyormusss.
Suçlu olsa idi tutuklandı
Serbest bırakılmış
Hep hırsız'mi suçlu
Ev sahibinin suçu yok mu
Böyle insanları hadim edeceksin
Başka yolu ve çaresi yok
O moruğu derhal evlendirin yoksa kesin gitsin skini!!!
Maalesef çoğu evliler böyle. Sorunlu bunlar kesin o yüzden onu bunu taciz ediyorlar.
10 gün önce bir bayan tarafından bende uğradım minibüste
Benim başıma gelmedi de otobüste bir kadın rahatsız ediliyordu 4 kişi ağzını yüzünü dağıttık o gün çokta güzel oldu
bir defasında kız arkadasima Cd Birinin metroda fotosunu gizli çekip göndermiştim. Espirisine. Kötü bir niyetim yoktu. Sadece tanistirmistim kendisiyle
Amca ne ya, götoğlanı bu yaş kaç olursa olsun. Pislik bunak, bu tipleri ifşa ede ede bitirmek lazım.
Sırf doğuran kişi kadın diye sövesim gelmiyor. Yaşı kadar skyim bunu. Orda kafasını o raylara sokacaksın.
Memleketin Çivisi çıkmış. Allah evlatlarımızı bu sapık düşüncelilerden korusun
Toplum banane demeye devam ettikçe insanlar maddi manevi herkese zarar vermeye devam edecektir.
Bir kadının tacizine uğradım ama birşey diyemedim. Eğer sesimi çıkarsam linç edilirdim. Çünkü bu ülkede sadece erkekler taciz edilir.
Sadece erkekler taciz eder diyecektim.
Aynen öyle onca tacizci kadın var kimse ses etmiyo
Orda şahit birkaç kişi adamı yakasından tutup, kızları da koruyarak karakola gitmeli işte. Elini kolunu sallayarak çıkmadı o metrobüsten inş
Kendimi bildim bileli Sataşma şeklinde fiziksel ya da sözlü tacize çok uğradım zaman zaman halen başıma geliyor. Barbar ve manyak dolu toplum
Tacizcilere zaten lanet olsun diyecek söz cok varda neyse..
toplu taşımadan nefret ediyorum ama öğrenciyim maleseff ve çekmek zorundayım nedeniyse çok çabuk sinirlenen bir yapım var ve bu yüzden toplu tasimalarda baya sıkıntı çekiyorum
allah belasini versin bunun ben biri tarafından çekildiğimi milyon kere düşünüyorum toplu taşımalardan fakat emin olmadığım icin soramıyorum bundan sonra cok daha dikkatli olucam ahlaksızlar dolu
Yuh be yuh. Ulan kıza elim değip rahatsız olmasın diye elimi arkama atıyorum. Adımlar neler yapıyor
Bir hukukçu olarak özellikle de emekli bir hakimin bunu yapması beni derinden sarstı.
''Gençken azmayı beceremeyenler, yaşlılıklarında hem azar hem de beceremezler''
Allah ıslah etsin böyle insanları mutlak doğruluğa ulaştırsın
Toplumsal farklılaşmanın bu kadar derin olduğu bir dönemde daha neler göreceğiz acaba
Görme engelli filan diyorlar ama
Gerçek neyse çıksın sapıksada cezalandırılsın inşallah
Umarım tahmin ettiğim şekilde olmamıştır olay umarım
Olayı cozmuo değiliz kimi görme engeli var kimi aklı dengesi yok diyor ama ne olursa olsun taciz kanul edilemz
şu anda tek istedıgım şey adamın suratına kusmak
Halamın oğlundan, ben nerdeyse 6 yaşındaydım o işe bir 20 var beni taciz etmeye kalkmıştı ve çoğu kişiye yapıyordu 13 yaşındayken de oldu o sıralar sporla uğraştığım icin gücünü kullanıp dövmüştüm götü yemedi bir daha yaklaşmaya
hayır uğramadım ama uğrayan gördüğümde de sessiz kalmadım..
17 yaşımdayken yani 2 yıl önce tramvayda fiziksel tacize uğradım
Onlara çok küçük bir şey olarak geliyor bu konu ama bunları yaşayan insana hiç de öyle gelmiyor. Ben günlerce bunu aklımdan çıkaramadım düşünmekten beynim yorulmuştu. İnanabiliyor musunuz ben o zaman intihar etmeyi bile düşünmüştüm. Küçücük zevkiniz yüzünden kimseye ne sözlü ne de fiziksel taciz edemezsiniz.
Toplu taşıma kullanmıyorum yıllardır en rahatı herkese tavsiye ederim
izledim cidden üzücü.
genelleme yapmadan konuşmalıyım ki edepsiz kızda çok
hiç sasirmadim kadın nedir ki. telefondan arabadan daha değersiz
Dayılar tehlike saçıyor resmen
İğrenç bir olay iğreniyorum artık bu hayattan
Uğramadım 13 yaşındayım böyle bana bir şey yapmaya çalışalar karetede öğrendiğim tekmeleri yumruğu basarım yüzüne
Delik varmıydı kontrol ettinmi arkanı 😂😂😂😂😂😂😂
Dayıya diyecek bir şeyim yok sapığın önde gideni ama kızın 15 yaşındayım diye haykırması değişik olmuş
yaşından başından da utanmıyor bir de kızım diyor utanmadan
Ne olmus cekmis te ha.. Fenomen olmak icin orda bagirp cagirmak. Ne oluyor... Giymiceksin o kadar remcide edicek sekilde
Hayır, uğramadım.
Ugradim
Karakolda bitmisti.
Allah akıl fikir versin.
Herkese taczci damgası vuruyorlar bu ülkede sonumuz hiç iyiye gitmiyo
17 Yaşındayken bir yaşlı amca tarafından caminin şadırvanında su içmeye gittiğimde taciz edilmiştim.
Birkeresinde Ben gormustum suriyeli guzel bayan bebekle beraber arkasindaki Türk surtunuyordu resmen , bayan ses cikarmadi
Fiziksel tacize uğradım birkaç kez
15 yaşındaki kız 30 yaşındaki kadın gibi giyinmiş mübarek.
Bir defa metrobüste uğradım.
Evet uğradım toplu taşımada
Fiziksel tacize uğradım
Yok be ablacım bize kim bakar.
Söyleyecek söz kalmadı artık.
Başıma gelmedi Allah korusun herkesi
Ugramadim. tiksiniyorum
Allah akıl fikir versin
Ayıptır ya yapmayın şöyle şeyler
Böyle itler yüzünden her erkek kötü oluyor
Utandım
Oha ne biçim insanlar var