Yaşlı bir amca 15 yaşındaki kızın fotoğraflarını çekerken yakalandı. Toplu ulaşım aracında sözlü veya fiziksel tacize uğradın mı?

Selam.. herkese iyi pazarlar diliyorum. Umarım iyisinizdir..
Yaşlı bir amca 15 yaşındaki kızın fotoğraflarını çekerken yakalandı. Toplu ulaşım aracında sözlü veya fiziksel tacize uğradın mı?
Olay bir kaç gün önce meydana geliyor. İstanbul'da metrobüste iyi giyimli, kravatlı filan yaşlı bir amca yaşları küçük iki genç kızın gizlice fotoğrafını çekiyor. Bunu fark eden kızlar hiddet ve öfkeyle karşı koyup amcanın o fotoğrafları çıkarmasını istiyorlar. Zira yaşlı amca inkar ediyor.. Ben inanmak istemedim önce.. Bir yanlış anlama var diye düşündüm. Çünkü amcaya konduramadım. Ancak kızlar fotoğrafı çıkar dediklerinde bir türlü bulup çıkaramayınca doğruluğuna inandım..

Bu olayın kısa görüntüsünü Twitter paylaşımıyla izleyebilirsiniz..
Söylenecek çok şey var da.. Çok uzun sürer.. Sadece diyeceğim şu ki hayat kadınlar için çok zor. Hem de çok.. İnsanların kadın ve erkek ayırımı olmaksızın toplumda yer alma, istediği kıyafetle, istediği yerde ve istediği şekilde dolaşma özgürlüğü var. Var da? Artık daha ne denebilir.. Kime güvenilir bilmiyorum..

Bu olaydan yola çıkarak sana da sormak istedim..

Metrobüste, trende veya herhangi bir toplu ulaşım aracında sözlü / fiziksel tacize uğradın mı?

#funda