Herkesin içinde dalga geçildiğinde, gerçekten küçük düştüğünüz zaman ne hissediyorsunuz? Toplu ortamlarda rencide edildiğiniz zaman ne hissediyorsunuz?
Toplu ortamlarda rencide edildiğiniz zaman ne hissediyorsunuz?
Beni hiçbir zaman hiç kimse bir toplum içinde rencide edeme çok insanlara o fırsatı Ben kesinlikle vermem Bunu nasıl yapıyorsun diye soracak olursan ben kimseyi mesela samimi olmam hiçbir yerde ne iş yerinde ne okulda ne sokakta hiçbir yerde girdim Hiçbir ortamda hiçbir insanda samimiyet kurmam arada her zaman için bir resmiyet bırakırım ki o insan belli bir toplumda dalga geçecek yüzü hiçbir zaman bulmadı bulamazsın şimdiye kadar yaptığım en etkili yöntemlerden bir tanesi kimseyle çok samimi olmamak Gerçekten hem kafa rahat hem en güzeli
Yani sürekli bulunduğum bir ortamsa, iş , arkadaşlık ortamı gibi (geçici bir ortam değilse) duymamazlıktan gelir beklerim. Bana onu yapanın da zayıf bir anı olur mutlaka , o zaman hiç affetmem ben de onu rezil ederim. Çok hızlı bilmeden birini rezil etmişim hala gülerim. Sevmediğim bir grup kişi oturuyor ben de önlerinden geçiyorum. İyi geceler yerine içlerinden biri "iyice girer" demiş bana. Ben de hiç anlamadım, iyi geceler dedi sandım, "hepinize" dedim bu sessizlik oldu. Ertesi gün gruptaki kişilerden anlattı bu olayı :)
Askerde bile bu sorunu yaşamadım ;) tüm bölüğe küfür eden assubay çavuşa posta koydum 👍 Kısa dönem askerlik yaptım ve yaşım diğer askerlere göre büyüktü. Assubay suçlu olduğu için geri adım attı askeri savçıya şikayet edeceğin vs vs baya korkuttum ;) ama sonra hatasını kabul etti bende uzatmadım. Kimsenin böyle şeyler yapmasına izin vermemeliyiz. En son mehmet Cengiz "bu milletin amuna kuyacağuz" dedi şimdi bu millet mehmet Cengiz'e bir güzellik düşünüyor.
Rencide etmeye çalışan kim olursa olsun ister büyük bir mevkisi ister aynı standartlarda olalım hangi insan evladı olursa olsun daha başlangıcında o lafları yediririm , 3 günlük Dünya da hayırdır mk... Yanımda rencide edilmeye çalışılına da aynı şekil
Böyle bir durum yaşamadım demek yalan olur bu rencide essek şakası olabilir bende lafımı esirgemem gulusuruz olay kapanır arkadaş ortamlarında olur böyle takilmalar
Benim hakkımda bir konu olduğu zaman kimsenin beni ezmesine izin vermem onlardan önce ben kendime gülerim bu da karşı tarafn gözünd e kendimle ne kadar barışık oldugumu gösterir ortada rencidelik bir durum kalmaz.