Kişilik & Karakter Kalabalık ortamlarda nasıl hissediyorsunuz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kalabalık ortamlar huzur mu veriyor yoksa geriyor mu sizleri Kalabalık ortamlarda nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Yok yaa sevmiyorum eskiden severdim sessizlik daha huzurlu.. 2 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Gergin, yabancı hatta çaresiz hissediyorumSonra kaynaşma derken kendimi kalabalığın içinde buluyorum 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Huzurum bozuluyor, fazla sesten ve sigaradan migren atağı geçiriyorum sjsjjsjd 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Zorunlu olarak girdiğim ortamlarda rahatsızlık duydum, sebebi oluşturdukları negatif enerjileriydi 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Çok kalabalık sevmem. 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Boşlukta 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Yabancı çiçek gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yok yaa sevmiyorum eskiden severdim sessizlik daha huzurlu..
Gözlemlemeyi severim insanları.
Gergin, yabancı hatta çaresiz hissediyorum
Sonra kaynaşma derken kendimi kalabalığın içinde buluyorum
Huzurum bozuluyor, fazla sesten ve sigaradan migren atağı geçiriyorum sjsjjsjd
Zorunlu olarak girdiğim ortamlarda rahatsızlık duydum, sebebi oluşturdukları negatif enerjileriydi
Sıkıştırılmış pet şişe gibi
Çok kalabalık sevmem.
Biraz gergin hissediyorum.
Geriyor yaa
Kalabalık
Boşlukta
Yabancı çiçek gibi
Gergin
Yabancı
Hiç sevmem
Harikaaa