Sevgilim var diye annem benimle konuşmuyor, annemin gönlünü nasıl alabilirim?

Yaklaşık birkaç senedir hoşlandığım biri vardı ve çalışmaya başladığım bir iş yerinde denk geldik ilk adimi o attı bir süre konuştuktan sonra sevgili olduk. Mahallelerimiz aynı dolayısıyla illaki annem bir yerde gorcekti duycakti ben de başkasından ogrenecegine benden öğrensin dedim ve ilişkinin daha başında açıkladım ilişkimin olduğunu. Karşı çıktı , sevgilimle kol kola dolaştım diye afedersiniz ahlaksız bir kız muamelesi yaptı bana isteği üzerine ayrıldım içim yana yana. Teyzemin anneme karşı israrlariyla arkadaş olarak konusmamiza izin verdi ve tekrar konuşmaya başladık ama sürekli bir tartisma yaratıyordu annem, sevgilimi tanımadığı halde annelik iç güdüsü lafının arkasına sığınıp yerden yere vuruyordu sevgilimi kanı beş kuruş etmeyen bir çocuk için diye lafa başlıyordu her tartışmada yine bu tarz bir tartışmada benimle konuşmayı kesti 5 gündür aynı evin içinde tek kelime kurmuyor bana. Annem biraz agresif ve dobra bir kadındır gidip özür dilemeye ya da konuşmaya da çekiniyorum, benimle ancak o konuşmaya başlarsa sorun çözülür , benimle konuşabilmesi için de işinin düşmesi gerekiyor bana. Bu durumda ben annemin gönlünü nasıl alabilirim
Sevgilim var diye annem benimle konuşmuyor, annemin gönlünü nasıl alabilirim?