Sosyal fobiyi atlatan var mı ?

Arkadaşlar Benim Sosyal fobi diye bir hastaligim var daha yeni öğrendim Herkes beni icine kapanik biri olaraq taniyordu bende öyle oldugumu saniyordum hep belki bir psikoloji hastaligimin var diye dusunuyordum ama ne oldugunu bilmiyodum daha yeni keşf etdim sosyal fobiyi ogrenene kadar bunlarin benim bir huyum/parcam oldugunu dusunuyordum bunun icin intihari cok dusunuyordum ogrendikden sonra cok rahatladim. Şu an bakkala bile gidemiyecek haldeyim eger gidersemde gidene kadar nasil soylicem almak istedigin seyi ya soylemezsem ya kekelersem gibi durmadan dusunuyordum her gece ağlar hale duşdum artik. Bikdim herseyden 1 aydan fazladir telefon kullanmiyom akrabalar annemi ariyo bu cocuk nereye kayboldu diye. Buyuk hadeflerim var ama bunun sadece hayal olarak kalmasini istemiyorum. Yalniz Dişari cikmak bir yere gitmek benim icin kabus cehenemme gitmek benim icin daha iyi. Ne kadar boyle olmaya devam edicem bilmiyorum psikologa gitmek istiyorum ama nasil soylicem bunu aileme ya beni anlamazsa ve ya psikolok beni iylesteremezse bunlardan cok korkuyorum. konusurken heyacanlanmaya baslayinca kekelemeye ve duraksamaya basliyorum en cok bu ağırıma gidiyor etrafimda bu yuzden ne saygi kaldi ne bisi sanki en dibdeyim ve bunlar asla iylesmiyicek ve bunlar benim bir parcam gibi geliyor bunlari dusundukce dahada kotu oluyorum. Bu yuzden universiteye girmek istemiyorum bunlari universitede yasamak asla istemiyorum. Okudugun icin teşekkurler önerini bekliyorum...
Sosyal fobiyi atlatan var mı ?