Ailem beni çok üzüyor yardım :(?

merhaba arkadaşlar. Ailemle sorun yaşıyorum. Annem babam boşanıyor. Abim ve annemle üni. okuduğum şehirde yaşıyorum. Gelir yok. Benim kredimle geçiniyoruz. Annem arada oya vs yapıp satıyor falan. Abim çalışmıyor üni bitti kpssyi kazanamadı yeniden hazırlanıyor. Temmuzda sınava girecek. Maddi sıkıntı yaşıyoruz. Gerçekten çok bunaldım. Son sınıfa geçtim. Öğretmenlik okuyorum. 4. sınıfta staj okul dersleri ve kpss var diye yazın üstten ders almak istedim. Ancak annem ne yaz okuluna ne de dersaneye sıcak bakmıyor. Çünkü bursumla geçiniyoruz. Paramı ona verirsem aileme veremem. Zaten bu ayki bursum da bitti bile fatura falan derken yaz okulu için ayıracaktm olmadı :( depresyona girdim. Belfıtığım var beni sıkıştırıyor annem işe gir diye. Yaz okulu başlayacak ramazanda hem okul hem iş bel fıtığıyla nasıl halledeyim diyorum ama herşeyi bana yıkmayn diyor. kendimi köle gibi hissetmeye başladım bursum bana kalmıyor buda yetmiyor çalış diyorlar. bulaşık vs sürekli ev işleri için beni bunaltıyorlar belim ağrıyor diyince benim her yerim ağrıyor diyor :( yaşlı da değil annem ama öyle dediğinde de üzülüyorum Kıyamıyorum ama bana öyle bir davranıyor ki sanki üvey evlat gibi. Abimi yerinden kaldırmaz.2. ye kpss ye hazırlanıyor parasını annem ödedi şuandada benden annemden harçlık istiyor.5sene okul okudu. Okul bittikten sonra 6. sene kpssye hazırlandı kazanamadı şimdi 7. senesi. Üniversite hayatı yaşayamadm kredimi doya doya harcayamadım. buna rağmen el üstünde tutulmam gerekirken sürekli eleştiriyor bunaltıyorlar herşeye karışıyorlar. Tesettürlü değilim buna zorlamiyorlar ama yazın kısa kol tişört bile giydirmiyorlar. Ağustosun ortasında uzun kolla geziyorum. Sonunda dayanamadım tişört ustune hırka alıp dışarda çıkarmaya başladım sıcağa dayanamadığmda. Başım açık olduğu için herkes soruyor bu sıcakta niye uzun kol giyiyorsun diye. Çok bunaldm ne olur yardım edin ne yapayım ne edeyim ben :(
Ailem beni çok üzüyor yardım :(?