Ailem çok üstüme geliyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin okuyun? :/?

Evde aşırı derecede huzursuzluk var ne yapsam annem bana bağırıyor kalbimi kırıyor duşa girsem niye giriyorsun diyor en sonunda anne cünüpmü gezeyim dedirtti böyle şeylere çok önem veren biriyim bana ama yok yine anlamıyor yine kızıyor saygısı yok yaptığım bişeye saçımı kurutup şekil versem şuna bak artis olacak sanki diyor ama kendisi saatlerce fırçalarla geziyor kafasında en ufak bir hata yapsam kıyameti koparıyor kendisi yapsa görmezden geliyor yaptığını daha bunun gibi neler neler var anlatacak olsam buraya sığmaz yazacaklarım artık psikolojim bozuldu hiç bişeyi olumlu düşünemiyorum ve annem üveyde değil öz üvey olsa bu kadar yapmaz az önce eve girecektim kapının önünde köpek olduğu için giremedim annemi aradım yardım için telefonu açar açmaz ne oldu diyeceğine uyuyordum ben niye arıyorsun dedi ve sesinin çıktığı kadar bağırdı kulağımın zarı patlayacaktı babam hiçbişeyi umursamıyor zaten eve girdiğimde şer akıyor o evden mutlu olamıyorum artık durumumuzda iyi kuzenime gidiyorum onların durumu okadar iyi olmamasına rağmen en ufak bişeye gülüyorlar mutlu oluyorlar huzurları var birbirlerini destekliyorlar artık ya kendime zarar vereceğim ya anneme bu gidişle ama bunuda yapmak istemiyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir sabrım tükenmeye baslıyor artık 😕
Ailem çok üstüme geliyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin okuyun? :/?