Türk kızlarının Türk erkeklerinden bu denli nefret ettiğini bilmiyordum kendime Rus bir kız buldum neden Türk erkeklerini bu kadar aşağılıyorsunuz?

Türk kızlarının, Türk erkeklerinden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum Dünyada başka bir ülke yoktu herhalde kızlarının kendi milletinden erkekleri aşağıladığı kızlar çıkmış ben İspanyol ben İtalyan istiyorum diyor bizim Türk erkekleride geneli Türk kızları baş tacımız diyorlar kızlar Türk erkeklerini resmen aşağılıyorlar yok İtalyaya gidin erkeklerin alasını görün, yok İspanyaya gidin romantikliğin alasını görün Türk erkekleri barzo felan gibi kelimeler ediyorsunuz ve gerçekten bir Türk kızı ile geçinemeyeceğimi anladım ve kendime bir Rus kızı buldum sanaldan ve gerçektede buluştuk harika bir kız bebek gibi ayrıca inanılmaz seviyor beni değer veriyor gerçekten tipe değil insanın kişiliğine bakıyor Rus kızları kız resmen beni biraz sev kölen olayım diyor bizim Türk kızlarının %90'ı yakışıklı bir erkek görünce eşini, sevgilisini hemen bırakacağını anladım bu durumdan gerçekten çok yazık ülkecek kötü haldeyiz.
Türk kızlarının Türk erkeklerinden bu denli nefret ettiğini bilmiyordum kendime Rus bir kız buldum neden Türk erkeklerini bu kadar aşağılıyorsunuz?