Türk kızlarının, Türk erkeklerinden bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum Dünyada başka bir ülke yoktu herhalde kızlarının kendi milletinden erkekleri aşağıladığı kızlar çıkmış ben İspanyol ben İtalyan istiyorum diyor bizim Türk erkekleride geneli Türk kızları baş tacımız diyorlar kızlar Türk erkeklerini resmen aşağılıyorlar yok İtalyaya gidin erkeklerin alasını görün, yok İspanyaya gidin romantikliğin alasını görün Türk erkekleri barzo felan gibi kelimeler ediyorsunuz ve gerçekten bir Türk kızı ile geçinemeyeceğimi anladım ve kendime bir Rus kızı buldum sanaldan ve gerçektede buluştuk harika bir kız bebek gibi ayrıca inanılmaz seviyor beni değer veriyor gerçekten tipe değil insanın kişiliğine bakıyor Rus kızları kız resmen beni biraz sev kölen olayım diyor bizim Türk kızlarının %90'ı yakışıklı bir erkek görünce eşini, sevgilisini hemen bırakacağını anladım bu durumdan gerçekten çok yazık ülkecek kötü haldeyiz.
Cevabın nedir?
+1 yıletkiye tepki. erkekler yapıyor da ondan. çağlardır, asırlardır bu böyle. erkekler her zaman kızları aşağılamışlardır. bak, asırlar öncesine, tarihimize v. s. her zaman böyleydi. sırf kız oldukları için bile aşağılıyorlar. kızlar en azından erkekleri belirli sebepler yüzünden aşağılarlar sırf erkek oldukları için değil. kızlar da etkiye tepki veriyorlar normal olarak. :D
ama benim öyle bir şeyim yok. bir erkek iyi değilse, aşağılanmayı hak ediyorsa nereli olursa olsun aşağılanmalıdır. (sadece erkekler için değil tabii ki kızlar da öyle.) veya bir erkek aşağılanmayı hak ediyorsa sırf yabancı diye aşağılamamam gibi bir şey olmaz. hak edene yapacaksın. kız erkek türk yabancı fark etmez. ama erkekler de bunu türk kızlarına karşı çok yapıyor. erkekler daha çok yapıyor hatta. sen belki öylesine denk gelmişsin sen de erkek olduğun için belki ama kız olsaydın, neden böyle yaptıklarını, erkeklerin kızlara karşı daha çok yaptığını bilirdin. sen şimdi hayır, kızlar daha çok diyeceksin ama hayır. cidden hayır.
bir de zaman geçtikçe Avrupa'ya ve Avrupalılara olan ilgi arttı. bir nedeni de bu.
ayrıca sırf Türk diye veya sırf yabancı diye sevip genelleme yapıp, herkesi bir tutup yok Türkler kurban olunmalık yok İngilizler kurban olunmalık v. s. demek saçmalığın ve beyinsizliğin danikasıdır. kurban olunmalık türk erkekleri tanıyorum. kurban olunmalık yabancı erkek de tanıyorum.
yani sırf türk diye aşağılayıp sırf yabancı diye sevmek ya da sırf türk diye sevip sırf yabancı diye aşağılamak da yanlış tabi.
sırf dış görünüş yüzünden aşağılamak zaten (ki erkekler bunu kızlara daha fazla yapıyor,) cinsiyet ve ırk farketmeksizin yanlış tabi. çok hem de.23 Yorumla
Soran+1 yılTamam doğru söylüyorsunuz fakat ben bir yabancı sayfada gördüm herkes var millet olarak bizim Türk kızları öyle bir anlatıp, aşağılıyorlardıki Türk erkeklerini yabancılar müdahelede bulundu yabancı kadınlar abartmayın hiçte öyle değiller diyerek susturdu bizimkileri nereye gitsem İtalyan, İspanyol <3 duruyorlar tutan yokki bulabiliyorsanız bir ömür boyu mutluluklar ama hiç tanımadan birisini aşağılamak ne hakla? Bu zaman kadar hep Türk kızlarının arkasında durdum, destek oldum ama bu yaptıkları son olarak zoruma gitmişti bende VK diye bir sitede takılırken Rus bir kız mesaj yolladı ve ilişkimiz ilerledi.
- +1 yıl
yabancıların daha çok sevmesi şundan kaynaklanıyor.
bak ne zaman tv de nette bunlarla ilgili bir video görsem;
yabancı bir erkek sevgilisiyle yürüyor, tanımadıkları bir erkek gelip kadını dudaklarından öpüyor, telefon numarasını alıyor v. s. adamın gıkı çıkmıyor. yani oracıkta tecavüz etsen bir şi demicek. genel olarak Avrupalılar böyle. siz korumacısınız. kıskançsınız, onlar da kıskanılmaya alışık değil ya. bu yüzden korumacılığınız onların hoşuna gidiyor. kıskanılmamaktan sıkılmışlar.
Türk kızlarının ise hoşuna gitmiyor çünkü, Türk erkekleri genel olarak kıskanç, korumacı ve bu kızları boğuyor kıskanılmaktan sıkılmışlar onlar da biraz daha modern ve serbest bir şey istiyorlar.
ayrıca yukarıda yazdığım gibi bunun kökeni Türk erkeklerinin Türk kızları aşağılamasına dayanıyor bunu inkar edemezsin. biraz araştırıp okuyan bilir ki, bunu erkekler başlattı.
ama dediğin gibi, ikisi de yanlış. cinsiyet fark etmez. tanımadığımız insanları genelleme yapıp, içine sokmak yanlış.
En İyi Cevaplar
Ben feminist bir karı değilim, hiçbir zaman da olmadım. Bakınız, neyse onu söylerim. Türk herifleri kurban olunmalıktır. Aralarında o kadar centilmen-ciddi-yakışıklı olanları tanıdım, rahat rahat söylüyorum. Türk kezbanları sanmasın ki Biscolata adamları onlara bakacaktır. Bu aşağılama yeter, eninde sonunda Türk erkeğine kalacaksınız.
Neyin kafası? Kabul edin a'mk, Rus karıları size bin basar. Kabul edin, bir kadın olarak eğilirim güzelliklerinin önünde abi. Nedir yani? Yok kaşarmış, açık giyinmiş. Sizde onları giyecek vücut olmadığı için, giyemezsiniz elbet.
Genellemelere edeyim, puanlama sistemi olsa beşlerdim sorunu lan.55 Yorumla
Soran+1 yılİşte budur. :)
- +1 yıl
Guzel...
gecen bir bayan arkadasın actıgı baslıkta ötür yorumlarla karsılastım avrupalı erkekler asagı avrupalı erkekler yukarı yurtdısı deneyimi olan arkadaslara diyecek bir lafım yok kendince görüp gecirdiklerini paylasmıslar ve payalstıkları da öyle sandıgınız gibi degil avruplaı erkekler yönündeydi bundan ziyade cogunun böyle bir deneyimi olmadıgı halde salt izledikleri filmlerin cokca da hayal güclerinin etkisinde kalarak böylesi yorumlar yaptıklarını düsünüyorum ve cokta sallamıyorum acıkcası daha toylar cünkü
12 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkeklerini aşağılıyorlar fakat bilmiyorlarki Türk erkeği gider Rus, Ukraynalı, Romanyalı bulur bizim kızlardan hem daha güzel hem daha güvenirlidirler ama aynısı bizim Türk kızları için geçerli değil çoğu Avrupalı erkek Türk kızlarını beğenmiyor.
+1 yılbence kızlar haksız sayılmaz herkes ıcın gecerlı olmasada erkeklerımızın %90nı içler açısı durumunda bence cehalet diz boyu hanzoluk kroluk ne ararsan var. tatıllere gıderken türklerın en az oldugu yerlerı tercıh edıyorum çunkı türküz abi ötesi yok detaylara gerek yok. kızlarımızda çok iyi durumda değil gercçide ne olcak bu durumumuz bilmiyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılYa abi tamam ama kendileri çokmu mükkemmel Allah aşkına ben sırf bu aşağılama yüzünden yemin ettim Türk kızıyla evlenmem diye gittim Rus buldum bebek gibi sarışın, yeşil gözlü bir kız beni gerçekten de çok seviyor.
- +1 yıl
kızlarımızda ıyı degıl tabıkı kızlarında krosu dolu. en güzelini yapmıssın ruslar gercekten sağlamdır kolay yanlıs yapmazlar. cok rus arkadasım var uzun yılarda iş yaptım sankpetersburgda. yalanı hiç sevmezler asla yalan konuşma dürüst ol canlarını yersın
Soran+1 yılAynen öyle herşeyi açık, açık anlatıyorum gerçekten çok güvendiğim bir kız senin köpeğin olurum sadece beni sev diyor Rus erkeklerinde bir cacık yok bize geliyorlar doğal olarak adamlarda tip var ama alayı kereste.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
8Cevap
Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı. Rus kızcağıza acıdım yeminle daha geçen gün bir Türkle evli rus bir bayanın evlendiğine bin pişman olmasının paylaşımını okudum bu sitede, 2 çocukla ortada kalmış garibim.. Nereye gitseniz kiminle evlenseniz hayatını karartıyorsunuz.. Hepinizin yapısında var..
Çok şükürler olsun Norveçli eşimi karşıma çıkaran kaderime de hayatın, paylaşımın, evliliğin, aşkın, insanlığın ne demek olduğunu öğrendim sayesinde..54 Yorumla
Soran+1 yılSen hayatını kurtarmışsın ama Türk kızlarının %95'i Türk erkeklerine muhtaç çünkü yabancı erkekler kendi ülkelerindeki kızları tercih ediyorlar bizimkilerin alternatifi yok ama biz Türk erkeklerinin çok var Doğu Bloğu full bizde iyi kuşattık. :D Ayrıca nerden biliyorsun benim kızı bırakacağımı gerçekten çok seviyorum kız bana azıcık sevgini göster köpeğin olurum, sözünden çıkmam diyor beni gerçekten çok seviyor.
- +1 yıl
Eğer dediğin gibi olacaksan allah mutlu etsin inşallah tek dileğim o.. Bir yastıkta kocayın.. Ama ileride evini ve eşini ihmal edeceksen kızın hayatını da mahvetme şimdiden bırak..
Türk kızları hakkında dediklerini de hiç üstüme alınmıyorum çünkü gocunacak yaram yok.. Üstüne alınanlar yarası olanlar.. Benim umrumda değil kimin kiminle evlendiği, kimi tercih ettiği.. Hatta daha iyi olur yabancı ile hem gen havuzumuz zenginleşir, hem de yabancı kültürlerin evliliği daha keyifli bana göre.. Ben şahsen mutlu oluyorum yabancılarla evlenen Türkleri görünce..
Tekrardan mutluluklar dilerim..
Soran+1 yılSaol kardeş anlaştık şimdi. :D Yok asla kızı bırakmam zaten benimde isteğimde odur hemen evleneyimi çocuğum olsun geniş bir aile kurayım kızda zaten bunu istiyor. :D
+1 yılbiz de iki tarafta masum değil maalesef. kızların çoğu paralı ve piç erkek peşinde koşar , erkekler de tek gecelik kız arar. Ama iş evlenmeye gelince efendi ve zengin erkek ya da bakire ve hanım hanımcık kızlar aranır.
sadakat açısından bakacak olursa her koşulda Türk Kızını Rus , Amerikan, İsveç kızına tercih ederim.
ama güzellik açısından biraz önde olsalar da yabancılar, yine de hayır derim onlara evlilik düşünüyorsam.
Dediğim gibi biz de kimse masum değil..
Sana da mutluluklar05 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim öyle diyorsun fakat sadakat açısından bakarsan ben gene Rus derim belki Amerikalı demem ama Ruslar kadar daha sadık kalanını bulamazsın Rus erkeklerini aldatıyorlar çünkü alayı odun Rus erkeklerinin ama Rus kızlarına biraz ilgi gösterdinmi hemen kendilerini sana bağlıyorlar bundan tam anlamıyla emin oldum Slav ırkı çok farklı insanın tipinden çok sempatikliğini, karakteristliğine bakıyorlar ben çok Türk kızı tanıdım eşini, kocasını aldatan hamile olduğu halde gidip başkasıyla yatan.
- +1 yıl
Helan :) 5 numara 10 yıldız :)
Evlen benimle. p - +1 yıl
Bilmiyorum bana hiç öyle sadık ve düzgün biri denk gelmedi şu ana kadar ki evleneyim...
Soran+1 yılHahaha adam lafı sokmuş gizliden bak Türk kızları sadık değil. :D :D :D
- +1 yıl
:) sabırla ve inatla düzgün kadını bulacağıma inanıyorum :)
+1 yılTatlım biz sizden neden nefret edelim. Sadece Rus kızlarına gösterdiğiniz sevgiyi biz Türk kızlarına da göstermeniz gerek. Her şeyi bizde aramayın. Ayrıca iyi ki Türk kızıyım. Bununla her zaman övüneceğim.
34 Yorumla
Soran+1 yılBen bu zamana kadar hep Türk kızlarını övdüm fakat her gittiğimiz yerde bizi aşağıladılar yabancı forumlarda Türk kızları resmen bütün yabancı erkek ve kızların önünde bizi aşağıaldılar ve bize kimler sahip çıktı biliyormusun? Yabancı kızlar bizimkilere ço kabartıyorsunuz hiçte öyle değiller dediler forumda gittim kendime Rus bir kız buldum bana aşırı değer veriyor gerçekten çok mutluyum onunla.
- +1 yıl
adam haklı Türk erkeklerini aşağılamaya meraklı kadınlar çok
- +1 yıl
Arkadaşım Türk kızı diyorsun Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmakla Türk olunmuyor. Onların kanı bozuksa ben ne yapabilirim? Ayrıca ben hiç bir zaman bir Türk erkeğini aşağılamam. Kendi adıma konuştum az öncede. Alınganlık göstermeyiniz.
- +1 yıl
Sana mutluluklar diliyorum. Ayrıca ha Rus veya Türk fark etmez. Irkçılığa gerek yok. Önemli olan insan olabilmekte bence.
+1 yılSupreme,
guzel-dogru anlatmis,
kesinlikle katiliyrum...12 Yorumla
Soran+1 yılAynen herşeyi özet geçti kıymetimiz maalesef bilinmiyor bize odun deniyor fakat Allahın İtalyanı, Rusu bizden daha odun kesinlikle emin olun hele Ruslar su katılmamış odun tip var ama ne sevgi ne kıskançlık ne romantiklik hiç bir bok yok ağızlarından küfür eksik olmuyor kadın dövüyorlar, baskı altına alıyorlar kadını bu yüzden Rus kızları bizi tercih ediyorlar.
- +1 yıl
Rus kızları sizi tercih ediyor..:)
+1 yılevet bunu bende diyorum rus veya ingiliz veya amerikalı kızlar sevgilileri ailesine kocasına çok düşkün oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAmerikalısını bilmem ama gerçekten Rus kızlarının bu denli sadık kaldıklarını bilmiyordum kzı bana diyor bana azıcık sevgini göster sözünden çıkmam seni çok seviyorum köpeğin olurum diyor bebek gibi bir kız sarışın, yeşil gözlü gerçekten ben böyle bir kızı daha bulamam kendi ülkelerindeki erkekler bir boka yaramıyor alayı yarma gibi odun.
Kesinlikle katılmıyorum. Aslında tam tersi yorumlara daha çok rastlıyorum. Bayanların kıyaslandığı yani. Benim tercihim Türk erkeklerinden yana belli bir kitle için hepsni yargılamaya gerek yok çok kibar, saygılı romantik Türk erkekleri hiçte yok değil. Sahiplenildiğimizi de çok güzel hissettiriyolsr bence. Ama yabancı kızlar bu kıskanılma uzerine düşülme durumlarına daha aç olabilir. Gördüğün ilginin nedeni buna bağlıdır belkide
03 Yorumla- +1 yıl
Türk kızları genelde Türk erkeklerini seviyolar mı
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Türk kadın ya da erkek hataları olan varlıklardır
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? :/
Soran+1 yılBen kime rastladıysam hangi Türk kıza rastladıysam maalesef aynı çıktı keşke böyle olmasaydı ama bizi yabancılarında olduğu forumlarda rezil ettiler bizi gene yabancı kızlar toparladı Türk kızlarına çok yanlış düşünüyorsunuz bence öyle değiller dediler kendi ırkımızdan, kanımızdan insanlar bizi küçük düşürüyor ben hiç bir yerde Türk kızlarını kötülemedim hatta hep övmüştüm ama artık bunu yapmıycam, kötülemiycemde çünkü hayatımda artık bir kadın var başkaları bundan sonra beni ilgilendirmiyorda.
Seni inciticem ama ruslar seni aldatir asdf
Hem baska kiz bulduysan niye feryat ediyon burada
Ergen misiniz hiaminaaa
Ayrica yemin ediyorum sorularda bu yazdiginin tam tersi oluyo asdf Ne salliyon mk.
"Türk erkekleride geneli Türk kızları baş tacımız diyorlar kızlar Türk erkeklerini resmen aşağılıyorlar"212 Yorumla
Soran+1 yılBen kendime bir Rus buldum fakat herkez olayı tam olarak çözsün sitiyorum ayrıca aldatmayacağından %99.9 eminim gerçekten beni seviyor ve değer veriyor kız senin köpeğin olurum lütfen beni sev diyor eee tabi haklı Rusyadaki keresteler bir boka yaramıyorlarki güzelim kızları böyle bırakıyorlar.
Soran+1 yılBakalım İtalyan erkekleri senin için ölüyormu? Kendi ülkesindeki kızlar size 20 çekere siz Tofaş İtalyan kızları Ferrari bu bir gerçek unutmayın. :) Bizden başka alternatifiniz yok ama Doğu Bloku ülkeler full Türk erkeklerinin kontrolünde. :D
- +1 yıl
garfield Türk erkekleri hakkında ne düşünüyorsun italyanlarla karşılaştırdın biraz önce
Soran+1 yılErgen diyene bak kendine bak ilk önce. Tamam bulabiliyorsan İtalyan, İspanyol bul ama bulma olasılığın nedir biliyormusun? %0. :D :D Gene bize muhtaçsınız. :)
- +1 yıl
bak beni tanımıyorsun ben sandığın gibi biri değilim Türk kızlarını savunuyorum
Soran+1 yılLafı bulamayınca hemen laf kalabalığı yapın tamam ben ergenim başka bişey demiycem siz kendinizi övütün Biscolata reklamını izleyipte bizede çıkar böylesi dersiniz. :D Ama şunu bilinki bak ciddi konuşuyorum gerçekten Sarışın, renkli gözlü, Slav hatunlar esmer Türk erkeklerine aşıklar. :)
Soran+1 yılEee ne oldu? Laf bulamadın galiba? :D :D
- +1 yıl
Türk kızları sonradan görme özentiler asıl türk kızlar aldatıyor zar patlıyana kadar namuslu rolündeler zar patlayınca genel evde sigortalı işe giriyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsbosivo abi :) abi sanaldan nrden buldun die sorabilirmiyim? bende bırakcam türkiyenin kızlarını duvarlara tırmansınlar, moğolistan gibi adam sipariş etsinleer inş... bizi mumla arasınlar da bulamasınlar...
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi aynen öyle yabancı forumlarda nasıl aşaığılıyorlar, dalga geçiyorlar bir bilsen bize sahip çıkan gene yabancı hatunlar hiçte öyle değil abartmayın diyorlar bizim kızlara VK'dan buldum kardeşim full Ukraynalı, Rus hatun kaynıyor bir foto attım 15 saniye sonra 10 tane Ukraynalı kız arkadaşlık isteği gönderdi. :D
Cevap sahibi+1 yılonlar türkçe biliolarmı abi bende dil yokta :) nasıl anlasırız onlarlaki...
+1 yılBro onu bunu boşver de Rus Kız nerden buldun :D Bize de yardımcı olursun belki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılVK'dan bro full Ukraynalı, Rus hatun kaynıyor harbiden cennetteki Huri zannedersin. :D
- +1 yıl
Hahaha adamsın bro :D saolasın :D
+1 yılRus sevgili bulduysan niye burada millete laf anlatmak için yırtınıyorsun :D
14 Yorumla
Soran+1 yılÖnünüzü görün diye elin yabancı kızları bizleri tercih ediyor beğenmediğiniz Türk erkeklerini ama yabancı erkekleri kendi ülkelerindeki kızları tercih ediyor yakında yabancı kızlara karşı saldırı, suikast işlerine bulaşırsınınz. :D
- +1 yıl
*olsa
Soran+1 yılNeden yiyim bak VK diye bir site var ve erkek hesabı aç sadece bir foto koyman yeterli sıradan ne demek istediğimi anlarsın. :)
- +1 yıl
Bana söyleme öyleyse diğer erkeklere yay ki abazalıktan kurtulsunlar :) beni ilgilendirmez :)
Burunları çok havada kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bizim alternatifimiz çok yabancı güzel kızlar sırf adamlığımız için bizi tercihe diyorlar ama elin yabancı erkeği güzelliğe önem veriyor genelde kendi ülkelerindeki kızları tercih ediyorlar kıymetimizi bilmiyorlar.
+1 yılçünki bizi kucumsuyorsunuz begenmemezlikten geliyorsunuz asagiliyorsunuz
20 YorumlaBiz rus kızlarının baş tacıyız :D
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle artık böyle kanka. :D
Soran+1 yılVK'ya gir kanka full Russ, Ukraynalı bunlar Hurimi? dersin. :D Ben foto attım anında 10 tane Ukraynalı kadın bana arkadaşlık isteği gönderdi. :D
Soran+1 yılVay arkadaş sendemi takılıyordun? Buldunmu kanka kendine ben koydum zart diye kızlar üşüştü başıma. :D
Haklısın. Çare rus kızları :D
01 Yorumla
Soran+1 yılMoruk sana yemin ediyorum harika insanlar gerçekten çok değer veriyorlar erkeğine, sadıklar yani biraz sevgini göster kölen oluyorlar resmen göğsüme başını koyup eliyle okşuyor seni seviyorum diyor harbiden gerçek sevgiyi bunlarda ayrıca çok güzeller bir sürü Rusla tnaıştım heps ibizim mankenlerden daha güzeller.
+1 yılVK ya kayıt oldum hani kimse yok burda? :D:D
04 Yorumla
Soran+1 yılBro biraz kurcala harika bir site ben üye oldum gece 12'de anında 10 tane Ukraynalı kız istek gönderdi Facebook gibi ama çok daha iyi p*rno izlemek bile serbest. :D Ayrıca Türkçe dil desteği var biraz kurcala bulursun erkek olarak en çok Türk var kanka elini sıkı tut. :D
- +1 yıl
VK yı ben sadece film izleme sitesi sanıyodum çünkü film sitelerinde hep vk player ile film yükleyip paylaşıyorlar demekki filmden fazlası varmış :D
Soran+1 yılOoo neler var neler kanka tam bir makara, eğlence sitesi bir foto paylaştım hiç tanımadığım 45 tane yabancı kadın fotomu beğenmiş direk. :D
- +1 yıl
Görücez bakalım :D
+1 yılRus hatunla mutluluklar panpa. d
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol panpa hatunda, harbi hatun. :D
- +1 yıl
Allah sahibine bagislasin. d
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle bişeyyok
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye yok? :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılarmi
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim armi felan. :D
Cevap sahibi+1 yılhadi be:) çık o zaman gizliden
Soran+1 yılÇıkamam hemen şikayet edersiniz. :D
Cevap sahibi+1 yılsorunun şikayet edilecek bir yanı yok ki
Soran+1 yılBeni şikayet edenler çıkacak kanka. :D
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kızlarının Türk erkeklerinden bu denli nefret ettiğini bilmiyordum kendime Rus bir kız buldum neden Türk erkeklerini bu kadar aşağılıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler