çocuk misafirliğe değil evin altını üstüne getirmeye gelmiş mübarek bir de kardeşi var çifte bela kovuyorum gitmiyor sövüyorum gitmiyor herşeyi anasına söylüyor.
önerilere açığım ne yapabilirim?
önerilere açığım ne yapabilirim?
Sigara kullanan biriyseniz yakın bir sigara 2 fırt çektirin sonra çocugu tembihleyin annesine söylemesi için gitsin söylesin bir kulagınız orda olsun :D bir daha göndermezler (1-2 ay gibi) aradan uzun bir süre geçipte hala yüzsüz gibi gönderiyolarsa , Ağır yöntemlere geçiyoruz ilki işe yaramazsa bunu son çare olarak kullanıcaz çocuk geldigi gibi bakının etrafınıza kimse yoksa gel sana ne izletçem diyin gelecektir tv deki salak programlardan teletabi gibi olmuştur atlar sazan gibi hemen açın bir +16 video hard girmeyin veletin pskolojisi bozulur pokemonum diye atlayan salaklar var ülkemizde ona göre sonra yolayın çocugu nasıl video izledigi anlatsın annesine Kesin çözümler budur hala bunları yapıpta odanıza çocuk yolluyolarsa Allah belasını versin öyle ailenin diyip içimizden küfür basıyoruz arkadaşlar umarım yardımcı olmuştur.
Ensesine sert bir yumruk attığın takdirde 30-60 dk arası baygın kalacaktır
fikir çok cazip ama yok :D gitti, kalsaydı da vurmazdım tabi
bence birkaç saatliğine idare et, ellerine varsa eski oyuncakların falan (yani sakladığın) onlardan ver..
ben yıllarca sakladığım oyuncağı 5 yaşındaki bebeye mi vereceğim unut bunu.
kalemlerimle oynuyor şimdi fırtına öncesi sessizlik var oyuncak yok ki sadece hatıra olanlar var.
ahahah :D
Cevap
1Cevap
Onlar gider gitmez, evdekilere saldırırdım ki, bu evde bide ben yaşıyorum. Görüşmek isteyen dışarıda buluşsun. Evdedemi rahat yok?
Hiç öyle misafirlere açık değilim
hay ağzından bal damlıyor
odanın kapısını kitle
kapıyı kapattım kapıya geliyor açmaya çalışıyor anasını çağırıyor anası da '' az oynasın gitcez biz şimdii'' diyor tam 2 saattir aynı laf :/
en iyisi dışarı çık kurtul
odada eşyalarım var kitaplığı darma duman eder savaş olanından kaçamam
Küçükken hep dövermişim misafir çocuklarını :D
Odaya alma. Kitle kapıyı falan yap bişeler :D
kapıyı kapattım açamayınca annesini çağırdı annesi tekrar odaya soktu bunu :D
güzel bir dille söyle ona işte
Annesine şikayet et
annesi çocuktan beter başıma attı gitti
:DD: hahah odaya sinek girdi korktu annesini yanına gitti
idare edeceksin artık işin zor sevmem öyle çocuk
kağıt kalem ver resim çizsin.
çizmiyor
Allah sabır versin
uzlaşmayı denedin mi
sence?
trip değildi di mi bu
ben ne yapacağımı buldum sinir minir kalmayacak birazdan
tüh be gitti çocuk hemde 0 çabayla
odaya sivrisinek girdi korktu annesinin yanına gitti :) demek korkuyormuş sinek sesinden
boşa sinirlendim be
demem mi be demem mi :D korkmak ne kelime sinek girdi bu önce normal durdu sonra sinek bunun üstüne gelince topuk tabi görmen lazımdı :D:D:D he ya 2 mevsim olduk.
:D:D hahaha eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar