Sizden zamanınızı, emeğinizi, iyi niyetinizi, sevginizi, dostluğunuzu emen, alan, çalan ama vermeye gelince asla vermeyen..
Hayatınızda öyleleri oldu mu?
Yer aldı mı hayatınızda?
Sizin tutumunuz ne oldu?
Böyleleri hakkındaki görüşleriniz neler?

Sinsi olur öyleleri zaten 500 metre öteden belli eder kendini. Kendiyle ilgili konularda ser verip sır vermeyen ketum, sizinle ilgili her detayı merak eden soran kişiler özellikle..
Her zaman alan insanlara karşı belki bir mesafe kıyarım arada vermek lazım denge olmadığında o ilişki arkadaşlık aile aşk farketmiyor yürümüyor alma verme dengesi şart.
Cevap
12Cevap
Bir kaç dipsiz kuyu oldu hayatımda. Vazgeçebileceğim kadar ödün verdim. Sonra ağızlarını kapadım ve yollarına gittiler.
Arkadaşlık, dostluk oluşuyorsa karşılıklı alma ve erme olur. Tek taraflı olması yorar ve saygı yok demektir.
Olmaz olurmu mutlaka yoğun bir cevap gelmesi gerek, bu soruya öyle tahmin ediyorum 😊😊
Direkt söylerim. Çalmaya çalışabilir kendi çapında ama buna fırsat VERMEM.
kan emici kişiler onlar. karşıdakinin kemiğini iliğini sömürür. Menfaatçi kişiler
Alma ağacında büyüyen egoistlerdir yaşamımda genellikle yer vermem.
En büyük zafiyetim bu galiba, bu insanlar benden çok şey götürdü
Böylelerini hemen çözer, hayatımda tutmam. Fırsatçılık yapamaz kimse...
Ben bu insanları hiçbir zaman anlamadım anlayamadım ta ki kendim bunu yaşayana kadar. Bazen gerçekten vermeyen değil de veremeyen konumunda oluyorsun. Ve bu öyle acı bir durum ki anlatılmaz..
Arada olur öyleleri muhatap olmamayı tercih ediyorum
Böyleleri aile üyelerinden değilse yol verir gönderirim
Bir sure sonra onları hayatimdan çıkırıyorum.
Maalesef öyle ve çok zor hele o da çok sevdiğin biriyse
çok rastladım, kendini uyanık, kurnaz sanıyorlar fakat aslında zarara uğradıklarının farkında değiller.
Ben de yeri yok öylelerinin
Uzaklaşmak en güzeli.
Olmaz mı? bunlar her yerde her zaman var.
Yok, bende hep karşılıklıydı her zaman
Benim boş arkadaşlarım olamaz barındırmam kimseyi
Öyle insan barındırmam ki
Bende yeri olamaz öyle kişilerin
Onların ben taaaaa...
hmmmm bir gitsinler ya bence
Medet!
Hayatımda yer vermiyorum öyle kişilere 🥀
Ömür törpüsü
Ömür törpüsü
Uzak dururum.
Yolları ayırıyorum.