Bu şekilde çarpmaya çalışan çok oldu beni de aklıma gelmişken sorayım dedim 😂 cin olmadan adam carptınız mı yoksa sizde çarpmaya çalışan çaylak cinler oldu mu?
Cin olmadan adam çarpmaya kalkıştınız mi ya da sizi çarpmak isteyen çaylak cinler neler oldu sonunda 😂?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Geçen Afrikanın , Cugucagalugulaplap kabilesindeyim. Bunlar Ayahuasca diye bir çay yapıyorlar onu içtim bir cin olmuşum bir haller geldi bana amanın viyyav bir uçuyorum gören sanar martı şaman çalıyor erik dalı oynuyoruz sonra dedi artık cin çağıralım neyse çağırdık cini geldi böyle aldı götürdü damgaladı beni sen artık cinsin dedi bende gittim bu şamanı çarptım sonra uçmaya başladı. Sonra usta cin ünvanı alınca çaylak cinler abi abla diye yaklaştılar çünkü cinlerin cinsiyeti yok ehehe neyse sonra biri beni çarpmak istemiş çaylağın teki geziyor ben bunu indiririm diye sonra buna bir çarptım şaftı kaydı cinin neyse sonra etkisi geçti tekrar Rusyaya döndüm burada iyiyim.
Genelde ben sakin biri oldugum icin boyle seyler yasadigim zaman ilgi uyandiriyor bende Neden boyle yapiyor? Yapmalimi? Buna yonlendiren etkin sey ne? Sosyal durumu nasil? Bu durum karsisinda ona bildigimi soylesem ya da soylemesem ne olur? Gibi seylerin cevabini almaya calisirim. Birak carpsin bakalim derim. Abartmadan ama:)