Sizin için mahvolmayı göze alan oldu mu?
l
Sıradanlaştı mı sıradan olmayan Duygular?
Sizin için mahvolmayı göze alan oldu mu?
l
Sıradanlaştı mı sıradan olmayan Duygular?
evet oldu bir donem benim icin kendini cok yoran mahvolmayi goze alan biri vardi o zaman cok farkinda degildim zaman gecti roller degisti bu sefer ben oldum insan askin icindeyken ne kadar ileri gittigini sonradan anliyor bazen yasamadan ogrenilmiyor
Aşk için mahvolmak kısmı biraz romantik geliyor ama aslında sağlıksız bir şey biliyorsun 😅 Ben aşk kadınıyım, deli gibi severim ama kendimi yok edecek kadar değil. Kendim için mahvolan biri oldu mu? Oldu, hem de fena. Başta egomu okşadı, sonra büyük bir yük gibi hissettirdi. Çünkü denge yoksa aşk da yoruyor. Senin hayatında böyle “senin için biten” biri oldu mu, yoksa sen mi o role daha yakınsın? 💔✨
Cevap
1Cevap
aşk a inancım yok
Almak istemem. Aşk, benlik bir duygu değil. Beni seveni sevmek daha çok bana hitap ediyor. Zaten değmez de.
1 hafta mahvolur, diğer hafta başkasını bulur bu erkekler. Çok da şey etmeyin.
Oldu ya Sen peki bir ömür mahvolacak kişiye denk gelsen bu Erkekler ortalamasında tepkin bu sefer ne olurdı
mahvolmadım da mahvetmedim de. göze de almam. aşk mahvolmayı gerektirmemeli, güzel bir şeyi acı verici bir işkence haline getirmeye gerek yok
Benim için mahvolan oldu ama ben olmam
Hele bi dinlen
Tamam😅😅
Ne olursun peki … sevdiğin insana?
Değen biriyse her türlü fedakarlığı yaparım, mahvolmak da dahil...
Kadınlar mahvolmasın erkekler onlar için olur
Sen de iyi insanlarla karşılaş seni herlerden korucak
Kısmet..
Ay ben zaten mohvolmusm ayol
Mahvoldum zaten.
Almam aşka inanmam geçici bir heves gibi geliyor
Evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?