Aile & Toplum ARKADAŞLAR SEVIŞMEK GÜNAHMI? Gönülakgün1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Merak ettim sadece cehheneme falan gidermiyiz bunu yaparsak Güncellemeler+1 yıl ARKADASLAR OZUR DILEDIK ALLAHTAN O ZAMAN NOLUR ARKADAŞLAR SEVIŞMEK GÜNAHMI? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Günahsa allah neden yarattı şevişmeyi sevişmeye bu kadar zevki neden yüklediki.. 1 0 Yorumla
huseyin_oz Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Haramın her türlüsü günahtır. Tanımadığınn karşı bir cins ile konuşmak bile. 1 1 Yorumla huseyin_oz +1 yıl Özrünün kabul olacağından nasıl emin oluyorsun? Yorumla
seviyorum01 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 45% +1 yıl Zina yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor yani uzak duracaksın nikahın altında olmayan kimse sana haram nikahsız koklayamazsın 0 0 Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne yaparsan yap cehenneme gideceksin bari o zevki alarak git 1 0 Yorumla
ModSavar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Nikahli esin degilse gunah ayrica kimin nereye gidecegini sadece Allah bilir. 0 0 Yorumla
fulmetalceket Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl yok be kaç kere seviştim bişi olmadı 1 2 Yorumla Gönülakgün1 +1 yıl Sanirim öldukten sonra gidiliyo ahiretr Yorumla fulmetalceket +1 yıl heee bak onu düşünmemiştim. ama onu da o zaman düşünürüz? Yorumla
BeyazGece12 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Canım benim ya ne kadar safsın özür dilersin dini 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Evlilik harici günah tabiki. 1 1 Yorumla hikmet0858 +1 yıl Güncellemene cevap. Kardeşim belliki dini konusunda bilgin biraz zayıf, sen önce dini bilgilerini bir geliştir, ve sonra bol bol tövbe et ve Allah'a bol bol yalvar Allah'ım beni affet diye. Yorumla
klasikbisiklet Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 86% +1 yıl yok la olur mu hiç öyle şey direk cenette alıyolar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok yaa gel sen bana gel 😃😃 0 3 Yorumla Gönülakgün1 +1 yıl Boş yapma ya 🍅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dememiz lazımdı dolu olması için Yorumla Gönülakgün1 +1 yıl Anlamadım ama neyse Yorumla
MURATSANCAKTAR5461 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl İkimize günahı yok hatta sevabı var😃😃 0 1 Yorumla MURATSANCAKTAR5461 +1 yıl çeneyi kaparız canım diğer yerler açık kalsa olur :) Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. birileri sevişmek istiyor galiba 0 0 Yorumla
Nidakeskin Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Cehennem diye bişey var mı acaba? 0 2 Yorumla girlslove +1 yıl kur an da yazdığına göre Yorumla Nidakeskin +1 yıl @girlslove kuran? İ Yorumla
esmerkhan Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Evet çok günah 1 1 Yorumla esmerkhan +1 yıl Anlamadım? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Günahsa allah neden yarattı şevişmeyi sevişmeye bu kadar zevki neden yüklediki..
Haramın her türlüsü günahtır. Tanımadığınn karşı bir cins ile konuşmak bile.
Özrünün kabul olacağından nasıl emin oluyorsun?
Zina yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor yani uzak duracaksın nikahın altında olmayan kimse sana haram nikahsız koklayamazsın
Ne yaparsan yap cehenneme gideceksin bari o zevki alarak git
Bu iyiydi dostum. bu iyiydi
Nikahli esin degilse gunah ayrica kimin nereye gidecegini sadece Allah bilir.
yok be kaç kere seviştim bişi olmadı
Sanirim öldukten sonra gidiliyo ahiretr
heee bak onu düşünmemiştim. ama onu da o zaman düşünürüz?
Canım benim ya ne kadar safsın özür dilersin dini
Ihtimaller arasında kanka
Evlilik harici günah tabiki.
Güncellemene cevap.
Kardeşim belliki dini konusunda bilgin biraz zayıf, sen önce dini bilgilerini bir geliştir, ve sonra bol bol tövbe et ve Allah'a bol bol yalvar Allah'ım beni affet diye.
yok la olur mu hiç öyle şey direk cenette alıyolar
Cehenneme ateşle gidersin 😄
cehenenmin ilk bileti olur kanımca
Sonunu düşünen kahraman olamaz😂😉
Yok yaa gel sen bana gel 😃😃
Boş yapma ya 🍅
Ne dememiz lazımdı dolu olması için
Anlamadım ama neyse
İkimize günahı yok hatta sevabı var😃😃
çeneyi kaparız canım diğer yerler açık kalsa olur :)
birileri sevişmek istiyor galiba
Hayır değil
günahtır xd
Benle değil, özel yetkim var bu konuda
Cehennem diye bişey var mı acaba?
kur an da yazdığına göre
@girlslove kuran? İ
Yok sevap kanks
Evet çok günah
Anlamadım?