Zorla başı kapanmış biriyim ben. Yazmadığım daha çok şeyler var?

Zorla başı kapatılan küçük çocuklar genç kızlar hatta 24 yaş üstünde bile ailesi zorladığı için kapanan kızlarımız var.Sizcede yuh be dedirten ve karşı tarafı çok çaresiz bırakan bir durum değil mi? Çocukluğunu yaşayamıyor örtününce farklı olduğunu düşündüğü için utanıyor başını önüne eğip geziyor.. kendi fikri hiç bir şekilde sorulmuyor. büyüyüncede kim bilir baba baskısıyla büyüdü ama evleneceği yobazda aynı baskıyı kuracak neden kızlarımızın hayatları böyle mahvediliyor? fiziksel olarak baş önde gezme hatta adımlarını korka korka atma tamam ama piskolojik olarak her an her saniye onu düşünüyorum ve yeni bir işe bile hevesle başlarken aklıma hem geçen yıllarım hemde bugünüm geliyo ve tüm yaşama sevincim kayboluyo. evet ben 3 yıldır zorlama ile kapanmış bir kızım. ondan öncesindede her istediğimi giydim diyemem ama en azından kendi kararlarım vardı. şimdi bir hiç gibi hissediyorum. nefret ediyorum kendimden. özgüvenim kalmadı. ben bu durumu yaşıyorsam herkes yaşasın diye haykırasım var niye ben diye. akrabalarımda beni dışlayacak çok iyi biliyorum. en yakınlarım olan aile üyelerimde dahil dışlanacagım. her zaman yanımda olmaları gereken insanlardan bu şekilde tepki alınca o kadar değersiz hissediyorumki. soğuk bir insandım artık iyice soğuk oldum. ben çevresini mutlu etmek için yaşayan biri oldum hep. o üç yılı 6 yıl gibi yaşadım.odamdan çıkmadım okul dışında. evde çogu zaman besleme gibi hissettim. namaz kılardım hemde çok önem verirdim taki birgün pantolonumuda alıp full etek giyeceksin dendiği ana kadar. o gün dedim ehh yeter be! ben dinin getirdiği örtü yüzünden yıllardır hep farklı oldum agladım şimdi de pantolonuma kadar! namazıda o şekilde bıraktım. artık dua bile okuyasım gelmiyo bilmem anlayabilir misiniz ama yediremiyorum kendime. sonunda başı kapalı namaz kılıyo görünen münafık tarzı bişeye benzedim. ben bunları haketmedim. açık olsaydım namazım devam edecekti ve münafık gibi görünmeyecektim. yaşadığım bu hayatı kendime yediremiyorum.
Zorla başı kapanmış biriyim ben. Yazmadığım daha çok şeyler var?