Yazmassam yazmıyor ne yapabilirim , Konuşacak konu bulamıyorum?

Merhabalar , Başlık bulamadım o yüzden Kısa bir şey yazdım baştan sonra anlatacağım.

18-19 Yaşındayım Aynı okulda olduğum bir kız var arada konuşuyoruz nerdeyse 2 aydır tanışıyoruz.
Kız önceden kansermiş atlatmış kanserden önce Dövüş sanatlarıyla ilgileniyormuş bir çok şampiyon olmuş farklı farklı dallarda

Ben liseye kadar doğru düzgün kızlarla konuşmadım o yüzden şimdi sohbet etmeye kalktığımda Erkeklerle konuştuğum kadar samimi konuşamıyorum 10-15dk konuşuyoruz sonra konu bir yerde tıkanıyor konuşacak bir şey bulamıyom Bu konuda ne yapmam lazım?

başka bir husus Dershanede sabah 8 den saat 3-4 e kadar birlikte oturuyoz konuşuyoz vs sonra bi arkadaşı geliyor ( erkek ) Bi onla konuştuğuna bakıyorum birde benle konuştuğuna bakıyorum onla konuşurken daha mutlu gözüküyor ( onunla 1.5-2 yıldır arkadaşlar ) Buda içime acaba benle konuşmak istemediği içinmi böyle yapıyor diyorum o arkadaşı ile konuşurken aralıksız hep kız konu açıyor arada bir dinliyorum benle konuşurken hiç böyle değil.
Haftada 4 ya da 5 gün görüyorum her gün Sabah günaydın vs yazıyorum fakat ben yazmasam hiç yazmıyor Garip bir çıkmaza girdim.

Önümüzdeki hafta bir yazarla buluşacağım , Kıza sende gelirmisin diye sordum tamam gelirim dedi.
Daha önce bir kızla bir yere gitmemiştim yazarın yanına gittikten sonra kahve vs içeye götürsemmi acaba diye kararsızım. kız biraz lüks şeyleri seviyor götüreceğim yeri beğenmesse diye içime kuşku düşüyor.

bana verebielceğiniz öneriler neler olur

Yazmassam yazmıyor ne yapabilirim , Konuşacak konu bulamıyorum?