AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Baban cahil
Ne kadar saçma...
kapan evlen sonra acıl sana karısamaz
Açıl evlenince kapan
He kapan o zaman bisey olmaz evlenince konusur acilirsin
Kapanmayı istemiyorum kimseyi Allahı da dahil kandırmak istemiyorum. Daha önce denedim olmadı
Bisey yapamazsin kk ne diyem
@HaYavrum iki ucu b. klu deynek aynen knk
İste ama napcan
Çözüm bulamıyorum yoksa buraya yazmazdım. Evet evlenmenin acelesi yok ama kaç yıldır tanıdığım ve sevdğim adam. Evde tehtitlere maruz kalmaktansa evlenme daha iyi değil mi?
Evet 13 yaşında tanıştık. Bilmiyorum denemeden göremeyiz belki de en mutlu insanlardan biri olucam
Sanmam
Yaşamadan bilemeyiz üzgünüm
Yobaz babalarda bugün 🤦🏻♀️
Kapan evlenince açarsın
En mutlu günlerimde kapalı olmak istemiyorum bu benim tercihim. Yoksa ailemi kandırmak kolay ama Allaha bunun hesabını veremem edebimle açık kalmak istiyorum
O zaman hamileyim de mecbur verecek seni
Vermeyecek ya kovacak evden ya da elinde silahla gelecek. Ne olursa olsun ailemi ve kendimi bu duruma düşürmek istemiyorum
O zaman anneni ikna et o bir yolunu bulur babanı ikna eder
Annem günlerdir ağlıyor eminim benden çok canı yanıyo o da arada kaldı babama laf söz geçiremiyor çevresi böyle çünkü.
Yani başka çare kalmıyor sevgilinle vedalaş
Ben öyle düşünmüyorum illa bir çaresi vardır yıllardır sevdiğim adamdan vazgeçecek değilim umarım bu iş gizlice evlenmekle bitmez ne olursa olsun ailemi bu durumu düşürmek tam bir hayal kırıklığı
Kusura bakma ama yıllardır seviyorsan sana saygı duymayan aileni kaybetmeyi göze alıp gizlice evleneceksin çünkü babanın yobaz olduğu belli fikri değişmez sadece sen vakit kaybedersin
Babamı önemsediğimden değil. Bu yaşıma kadar bir kere bile sevmediği kızının başına da karışmasın bir zahmet. Benim annem hasta strese üzüntüye gelemiyor ben onun için dayanıyorum yoksa dediğiniz gibi evlenirdim giderdim
Geçmiş olsun. O zaman yapacağın tek şey anneni mutlu olacağına ikna etmek ve onun içi rahat olduktan sonra gizlice evlenmek. Başka bir çıkar yol bulamıyorum.
Benim de son çarem bu gibi görünüyor ama bunu yaparsam çok kişi üzülecek ben de dahil yine de bunun olmaması için çabalayacağım kapanmamak için Allahtan yardım etmek kadar aciz bişey daha görmedim kendime acıyorum.
Annem onu çok sevdiğimi ve mutlu olacağıma inanıyor aynı şekilde annem de onu çok seviyo ama büyük bir sorun “BABA” 22 yaşına kadar kızına bir kere kızım deyip sevmemiş bir baba sorunu
Boşversene yapmazsan da sen üzüleceksin ömür boyu. Dinen babanın seni zorlaması senin Allah'tan bunun için yardım istemeden daha aciz ve günah o yüzden kendini suçlama.
Kesinlikle katılıyorum. Benim başımı kapatmamamdan daha fazla günah onun bu yaptığı. Günlerdir anneme ve bana eziyet ediyor resmen. Dediği tek şey “ağlarsan ağla”
Damat nasıl istiyor
Bana destek oluyo senin kararın diyor
Babana uy sende
Neden benim beynim yok mu? Ben kendi kararlarımı kendim veremez miyim?
kapan evlenince açıl
ona neymiş
Bir kere bile kızım diye sevmeyen babalar örtüye karışır olmuş
nikahtan sonra açıl
En mutlu günlerimde kapanmak istemiyorum bu yüzden diretiyorum zaten. İstemediğim hayatı yaşamamak için
Kapan.