Babam evlenmeme izin vermiyor, nasıl ikna edeceğim?

Merhaba arkadaşlar, lütfen bu konuda bana görüşlerinizi söyleyin. Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz ve 1 ay önce babama söyledik tabi söylemeden önce çok güzel bir evlenme teklifi aldım. Annem babama söyledi ve babam asla vermem ( sebepsizce) yabancıya kız vermem ( farklı memleketten. ) gibi şeyler söyleyip unutmamı istedi bende 1 hafta boyunca ağladım yemek yemedim en sonunda böyle olduğumu görünce erkek arkadaşım askere gittikten 1 gün sonra ailesini yemeğe çağırdı.( bu yemekten öncede çağırmıştı ve adamları kovmaktan beter etmişti) gayet güzel geçti yemek babam araştırdı hatta aslere gitmeden önce erkek arşadşaımla bir gün geçirdi ve onu çok sevdi. Ama sinirlenince vermiycem diyor. En son evde çıkan kavga yüzünden baba da dedi seni de vermiyorum diye ama tüm akrabalar biliyor artık hatta çocuk askerden geldikten sonra istesinler diyordu. Sizce kararından geri döndermi ne yapmayalım? Erkek arkadaşım bedelli gitti ve 13 gün sonra dönecek o zamana kadar yumuşarmı? Ailesi böyle vermeyip sonradan vereb var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Babam evlenmeme izin vermiyor, nasıl ikna edeceğim?