Bugün Alman bir ablayla konuştum. Türkleri neden kıskandıklarını sordum. Kahkahalar atarak her gün sizin ülkenizden neden evlenme teklifi aldığımı artık daha iyi anladığını söyledi.
almanlar kıskanıyor ve korkuyor. birincisi 1940 lı yıllarda almanlar otomobil sektorunde büyürken chp islamla uğraşıyordu. bu ülkede uçak ve yerli otomobil fabrikaları kurulurken chp kapattırdı. Erdoğan 18 senede emir alan ülkeden rest çeken ülke haline getirdi. almanya biz gibi terörle uğraşmıyor aksine bizim üstümüze saldıkları terörü besliyor. almanyada bir chp yok ki ilerlemişler.
birader sen dalga geçiyosun benimle. çok boş konuşuyosun. feto akp erdoğan yokken kurulu bir örgüttü. şu an israil MI6 feto ve pkk ile iş birliği yapanlar chp hdp saadet ve iyi parti. sen sanırım algılayamıyosun. ayrıca chp bu ülkeye kaç senedir çivi çakmamış. bunların resmi belgeleri hep arşivde var bir araştırsana sen. arşiv demek o ülkenin beyni demektir. kendi hatıratlarında yazılı. yani kimse uydurmuyor o arşivleri kendileri yazıyor
chp dediğin menderesten beri seçilmemiş ki. Ben sana son 20 yıldan bahsediyorum. Dolar bastı geçti paramız yerinde çakılmış. Değersizleşiyor. Ama sen bunuda dış güçlere çekersin şimdi.
dış güçlere çekmeyen varsa siyaset politika konuşmasın. Erdoğandan dolayı ekonomi böyle sanan varsa aşırı cahildir. tartışmam bile hadi hayırlı sabahlar.
Tabi ki de bizim liderlerimizi kıskanıyorlar, onlar da da böyle tutumlu lider olsa kendileri fakirleşir. Alman halkı değil de sanırım onların yöneticileri bizim yöneticileri kıskanıyorlar.
Zaten bizi herkes kıskanıyor, kıskandıkları için ızdırabımızı gibiyorlar, şu tabloya göre kıskanmamak elde değil Türkiye’yi 🤪🤪 vergi cenneti canım ülkem