Nicin modern Türkler bile hakkimizda önyargili? Niye bu konular konusulmaktan veya paylasilmaktan uzak bizim ülkemizde?
Cevabın nedir?
Ne geldiyse zaten başımıza, başka insanların ya giyim tarzına, ya saç rengine ya da cinsel tercihleri gibi özel haklarına karışmaktan geldi. İnsanlar kendinden olmayanı ötekileştirip yargı mekanızması ile acımasızca eleştirirken empati yapma gereği duymuyorlar. Hoşgörü ve saygı kabiliyetini yitirmiş insanlardan anlayış beklemek sanırım bu dünyada gerçekleşmesi en zor şeylerden bir tanesi.
Kimse kimseyi rahatsız etmeden, kimsenin özeline karışmadan ve ahenk içerisinde yaşayabiliyorsanız aynı zamanda transeksüel de olsa, travesti de olsa, biseksüel veya gay, lezbiyen de olsa insanlık çerçevesinde kabul ettiğiniz vakit emin olun o insanlar da size dünyalarını açacaktır. Toplum bu tip insanları agresifliğe sürüklüyor. şu an bile yorumları okuyunca bazı insanların içindeki nefret tohumlarını görünce şaşırıyorum.
İnsanlara kimliği, dini, dili, terchi olarak sınıflandırırsanız siz-biz durumları başlar. Siz/biz kutuplaşmaları da şiddeti doğurur. Bunun tersini yapmak, tüm insanlarla huzurlu bir şekilde yaşamanın temeli de içinizdeki merhamet duygusundan geçer. Bu duyguyu kaybetmemeniz ümidi ile.
Gereksiz, alaycı ve saçmalayarak yorum yazan arkadaşların içindeki gizli saklı düşüncelerine de saygı duyuyoruz. Umarım sizi anlayan birileri çıktığında içinizdeki bu istekleri açığa çıkarmanın hazzına yetişirsiniz. O zaman kendinizle yüzleştiğinizde buradaki yorumlarınıza tekrardan bir göz atmanızı diliyorum.02 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu önceden yapmis olsaydiniz en iyi cevap secerdim.Buraya bazen satasmaya gelen ve bazi icindeki bastirilmis duygulari tam tersi gibi gösteren tipler var...Insan sarrafi olduk zaten.KLAVYE KAHRAMANI cok hepsine cevap yetistirecem diye asla kendimi yormam.Bir gün bir kayaya carpiyorlar zaten.
- +1 yıl
EİC olup olmaması önemli değil, yine de teşekkürler. Bazen neyi ciddiye alıp, ne ile dalga geçeceğimizi bilmiyoruz. Bazılarının dalga geçtiği, eğlendiği konular bazıları için hayati önem taşıyor ve bütün dünyasını etkileyebiliyor. Umarım daha anlaşılır, anlayışlı bir toplum oluruz da herkes istediği şekilde bir hayat yaşar.
En İyi Cevaplar
Önyargılı olanların çoğu , travestilerle ve translarla yatma fikirleri var ve bu yüzden , bunu kabul edemedikleri için hor görüyorlar bastırıyorlar. Nefret tohumları sergiliyorlar. Ha translar ve travestiler muhabbetleri iyidir.Keza gaylerde öyle.Bİrde cahillik söz konusu , sonradan eşcinsel olduklarını sanan doğuştan geldiğini bilmeyen çoğu insan var :)
22 Yorumla
Allah'ın yarattığının zıttını yapmak gibi bir düşünceleri var.
Bunu benim doğru bulmam imkansız. Dolayısıyla bu durumu yanlış buluyorum.
Ama dışlamak gibi bir düşüncem olamaz. Sadece Yüce Allah doğru yola sevk etsin diye duamı ederim. Büyük konuşmamak gerekir. İlerde nasip kısmet olursa bizlerinde çocukları olacak inşaallah. Yüce Allah böyle bir yanlışlığı kimseye nasip etmesin.13 Yorumla
dar görüş ve sabit fikirlilikten kaynaklanıyor
bunun milletle vs. alakası yok
dünyanın her yerinde kendi gibi olmayana tepkilidir insan
tasvip etmesi gerekmiyor kimsenin ama saygı duyması lazım hoşuna gitsede gitmesede
doğrusuyla yanlışıyla günahıyla sevabıyla tüm sorumluluk yaşayanın
başkasını ilgilendirmemeli dahası...12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
36Cevap
Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz hacı abla. Avrupa gibi olmak zorunda değiliz. Bizim inancımıza aykırı.
"Kadına özenen erkeğe, erkeğe özenen kadına lanet olsun" buyurulmuştur. Beni şahsen kimseyi hakir görmem. Sadece üzülürüz, duacısı oluruz. Ancak her şey edeb çizgisini geçmeden konuşulmalıdır diye düşünüyorum. Yoksa şeriatta ayıp yoktur.43 YorumlaSizler kendinizden bile tiksinen insanlarsınız, çünkü bir seyahatte yarım saatlik bir molada tanıştığım bir trans. söyledi. Yaşamanın esas gayesini bilmeden kendi kendinize kurmuş olduğunuz o küçücük dünyanızda yaşayan zavallı insanlarsınız, samimiyetimle söylüyorum, sizlere üzülüyorum. Dünyanın kuruluşundan bu güne kadar kavimleri incelemeni tavsiye ederim. Bunu avrupalı anlayamaz, bu tür bir yaşantıyı modern ve ya modern olmayan tüm Türk halkı bu persektifte kavrayabilirler.
48 Yorumla- +1 yıl
Sen bir kere Allah ın varlığından haberin yok deyyus. Ne demek "varsan duy" ? Bu ne lahana ne pehriz. Müslümansan "Amin" de bari :D :D ne dengesiz birisin, ateist olsan "amen" demezsin, hani bir fıkra vardır. karga ile papazın... ne demiş papaz kargaya "hıristiyan olsan haç a sışmazsın, müslüman olsan şarap içmezsin. Şimdi sen nesin yaa? :D
+1 yılAslında bu konuda uzun uzun söylenecek çok şey var ama ne yazık ki, dile getirmek bir işe yaramıyor. Bazı normlar, cinsel tabular, ahlaki yaptırımlar ve toplumun değer yargıları, sanırım Türk toplumunda hiçbir zaman değişmeyecek. Ne yazık ki durum bu.
31 Yorumla
+1 yılTürkiyede bu tür şeyler oturmadı henüz oldukça fazlasıyla şakirler var gelişmiş bir ülke değiliz , lgbt kişiler oldukça aşağılanmakta, saygı görmemekte, onlardan korkulmakta..
Rahat yaşamak istiyorsan Türkiye'ye gelme derim..
Ben heteroseksüelim ama ülkemde bu tür hareketleri gördükçe ne kadar anlayışlı (!) bir ülkede yaşadığımı görüyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Boşver takma sen :) bu senin kusurun değil , mutlu ol yeter ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver milleti. Zaten iktidarlar olsun, kişiler olsun kendileri gibi olmayanları sindirme yoluna gider hep. "Güç", "ego" filan. Bir de bilgisiz kesim vardır, onlar da bilmezler doğuştan birtakım şeylerin geldiğini. Kaldı ki doğuştan olmasa bile kime ne? Neyse işte, ahlak bekçiliğini pek severiz.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurası öyledir. Aslında her yer öyle. Saydırırlar, ahlaktan dem vururlar lakin kendi dürtülerinin peşinde gitmekten de geri durmazlar. İkiyüzlülük bu, haklısın. Ve asıl ahlaksızlık. Üzme kendini şu lüzumsuzlar için.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca muhatap olma derim buranın sapıkları ile.
bizim size ön yargılı olduğumuz falan yok bu konuda asıl önyargıyı size saygı duymadığımızı düşünerek siz yapıyosunuz
Benim etrafımda çok transexüel var ve hiç de bir saldırıya ya da tacize uğradıklarını görmedim
evet sizden hoşlanmayanlar çok ama bu durum tüm dünyada böyle sadece Türkiyeyle alakalı değil01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürkiye de insanlar Transexsüel lere ya acırlar.Allah şifa versin derler.
Ya da Alay konusu olursunuz.
Niçin?
Türkiye de Normal birşey görünmüyor.Bunun Altında Psikolojik Nedenlerin oldugu düşünülüyor.
Sırf öyle değişik düşündüğü için doğallıgı bozan yapay birşey olarak gözüküyor
Kimisi de o tür şeyleri sevmediği için konusmak istemiyorlar.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet bir kısmı öyle ama büyük bir kısmı uzak durmayı tercih ediyor.Büyük bir kısım uzak durunca kalabalıga karışmak isteyenler de onlara uyar.
Yani Sana anlattıklarını bizim arkadaşlara anlatsa 10 kişilik masada 8 kişi kalkıp gider.Hoşlanmıyorlar çünkü
Anlatan çocuk da bir daha anlatmaz büyük ihtimal
Burası Türkiye burası müslüman bir ülke ve bizim dinimizde boyle seylere yer yok. Uzgunum ama size olan veya digerlerine olan gorusler, on yargilar degismeyecek.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ön yargının kökeni nereye dayanıyor bilmiyorum aslında.Çünkü Osmanlı zamanın da bile eşcinsel insanlara modern Türkiye de davranıldığından daha iyi davranılıyordu.Bana gelince seni yagılama hakkı ne bana ne de başkasına düşer ama şunu da söylemliyim ki Türkiye normalde dönüp yüzüne bakmayacağın tipler cinsel tercihin konusunda yorum yapma hakkını kendilerinde bulacaklardır.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyleler zaten ben heteroseksüel olduğum halde kaç tane delikanlı ayağına yatan gizli gayden teklif aldım.
+1 yılinsanlar değişik bir şey gördüğünde dikkat çekiyor bu sadece transeksüellere özel bir şey değil.kendi adıma konuşayım benim sizinle hiçbir alıp veremdiğim yok.benim gibi olanda bir sürü arkadaşım var.
12 Yorumla- +1 yıl
onlar her yerde var o dürzüler bir kendilerine baksınlar bakalım insanlar mı diye..kimseyi aynı anda mutlu edemeyiz. bu yüzden en mantıklısı herkesin kendini mutlu edecek şeyi yapması
+1 yılOnyargini nedeni Turk gelenek goreneklerine uygun olmamasindan dolayi bence sorun buysa dogru anladiysam. Yeni nesil biraz daha iyi (iyi derken en azindan saygi duyuyor ) karsiliyor.
01 Yorumla
+1 yılTürkiye de yaşayan biriyim, dünya da yaşayan hemcinslerinize saygı duysam da, genel itabarla yaptıkları işlerden ve yaşam tarzlarından dolayı onları beğenmiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlis biliniyor...Türkiye`de belki is bulamadiklari icin böyle görünüyorlar..Büyük holdinglerde ya da sirketlerde müdürlük yapanlar var, devlet memurlari var.Siz sadece sokakta para karsiligi yapanlari görüyorsunuz.Cok normal olup, dindar olanlari bile var.Cinsiyet degistirme günahsa bu günahtan baska günah islemeyenler var.
- +1 yıl
oradaki durumdan haberimiz yok tabi ama ben yine de 2 oğlan babası olarak sizler gibi olmasını istemem.
+1 yılÇoğu Dışlayacak Ve ''Sakın Gelme'' Mantığına Sahip Öldürülen Onca Genç Var Bu Topraklarda Ne Yazık Ki..: (
12 Yorumla- +1 yıl
Ruh'un Beden İle Uyuşmaması Diye Nitelendirelim Maalesef...
Geçen Lez Bir Arkadaşa Cahilce Şeyler Söyliyenler Var Ya'da Ne Biliyim Benim Çevremde O Ruh Halinde Olupta Saklıyanlar Felen, Çok Haberlerde Gördük Öldürülen, Darp Edilen Vb...
Gelenekler Ve Biraz'da Din'in Baskısı Var Üzerinizde ''Güneşi Gördüm''ü İzledinz Mi?
Onun Gibi bir Hayat İşte...
benim size bir ön yargım yok ama ben teşirin her haline karşıyım gay olsun lez olsun ne yaşıyorsun yaşasın ama aleni olmasın ulu orta olmasın mahrem kalsın onun dışında birçok heterosexuelden daha insan olduğunuz kanısındayım
11 YorumlaAnlayışlı değil halkımız malesef, kendinden farklı olanı ötekileştiriyor hemen. Farklı olanların farklı hissedenlerin burada barınması bile zor yani, sen de bilirsin.
11 Yorumla
+1 yılBen saygı duyarım, senin hayatın sana benim hayatım bana..
12 Yorumla- +1 yıl
saygılar
+1 yılniye konuşulup gündeme getirilsin ki. sen vücudunda istediğin yeri kestir biçtir. bizene senin fazlalığından , ötenden berinden bacıabi
17 Yorumla- +1 yıl
;-D ..
- +1 yıl
yobaz olduk şimdide hayret bişeysin ya
bana ne milletin cinsel tercihinden beni niye ilgilendirsin ben konuşmam gündeme getirmem
asıl siz kendini ötekileştiriyorsunuz başkalarına gerek bile yok bunun için
kendinizi farklı görüyorsunuz her daim normal insanlar arasına katılamıyorsunuz bir set çekiyorsunuz onlarla aranıza.
sen her şeyden önce insansın! ama trans kimliğinle ön plana çıkmak istiyorsun. işte bu hastalığın ta kendisidir.. - +1 yıl
heeaa bacıabi. iki cinsinde özelliklerini taşımıyor mu
- +1 yıl
düşüncelerime müdahale edemezsin ya?
+1 yılBen kişisel olarak transseksüelleri çekici buluyorum..
03 Yorumla- +1 yıl
Tanıştığım çok transseksüelin ya da travestinin para karşılığı cinsel ilişkiye girdiklerini görüp ve kaba kaba konuşmalarına şahit olunca artık ben de trans kadınlarla tanışmaya karşı isteğimi kaybettim...Üstelik gerçekten sevgili olmayı da istiyordum
- +1 yıl
Diğer taraftan Ben fakir veya ihtiyaç duyan bir insanın geneleve gitmesinde yanlış bir yan görmüyorum...Benim karşı olduğum zenginlerin kendileri para karşılığında özel harem tarzı şeyler yapmalarıdır...Ve buna uyan, hayat kadınları travestiler ve transseksüelledir...Burada bile sadece zenginler ihtiyaçlarını gidermekle kalmayıp aşırı lüksü yapabilmektedir...
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi sizi fuhuş yapan kötü insanlar olarak görüyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
tamam ama bunu anlatamazsın malesef.
1. Karşı çıkanların modern Türkler olduğunu düşünmen saçma.
2. Transeksüelin ne olduğunu bilmeyen insanları kafana apayrı bir saçma.13 YorumlaAile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı. cevap yazacağımda gunner salça olacak diye tırsıyorum :P
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. ben ön yargılı değilim bacım derdin varsa dertleşelim mesaj at yeter
02 Yorumla
+1 yılSanki almanyada yok ey...versuch mal in Bayern so aufzutreten und erzähl mir wie es war ^^
02 Yorumla- +1 yıl
In welcher Welt lebst du?
Und abgesehen davon gingen etliche Menschen auf die Straße weil die grüne die diversen sexuelle Neigungen im Unterricht teilhaben lassen wollte.
+1 yılSen de yargılanacaksın. Bende. Lakin birbirimizi yargılayamayız.
01 YorumlaMezhebimiz genişlemedi daha okadar deliganlı malesef
21 Yorumla
+1 yılAman diyim buraya gelme sakın. Bende fetişist biriyim. Sapık gözü ile bakarlar kardeşim
01 Yorumlane yapmalıyız mesela? ne gibi şeylerden rahatsızsınız? yolda parmakla işaret edip taş atmıyoruz sonuçta ama farklı bir durum bunu da kabul etmelisiniz
011 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılipnelere totoşlara sapıklara yer yok ülkede müslümanız çok şükür
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsizin gibi kanı bozukların aldıgı nefes zarar idam edilmeniz lazım
saygı duyarım ama genel olarak kişiler korkuyo galiba
00 Yorumla
+1 yılben önyargılıyım gelme abi abla abila her neysen artık.
20 Yorumlatercih meselesi... ülkemizde bu para için yapıldığından hoş bakmaz kimse şahsen bende pek sevmem
01 Yorumla- +1 yıl
Cünkü ülkemizdeki bu kisiler gercek transexsüel degil..Sadece fetisist bu kisiler ya da gay ve sakinca görmüyorlar degisimi para kazanmak icin yapiyorlar.Cok normal her meslekten, hatta yüksek düzeyde yönetici olan Transexsüeller var ve onlar söylemedigi sürece zaten anlamiyorsunuz Trans oldugunu.Erkekten kadina veya kadindan erkege...Kesinlikle anlasilmiyorlar.
+1 yılab (i) la sıkıntı yapma yahu bu senin tercihin...
her koyun kendi bacağından asılmayacakmı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende lezbiyenim :S yapıcak bişey yok alışıcaklar hiç biyere gitmiyoruz burdayız
03 Yorumla- +1 yıl
Alismiyorlar...Hakaret ediyorlar...Magandalar neysede zaten onlari ciddiye almiyorum, kültürlü sandigim kadinlarin tepkileri cok tuhafima gitti.Biz dinle yatip dinle kalkan ve kesinlikle arastirma ve bilgi olmadan her konuda biliyormus gibi konusan toplumuz.Avrupadada var böyleleri ama cok degil.Iki lezbiyen yolun ortasinda öpüsünce cocuklari görmesin diye yüzünü kapamiyor burdaki insanlar.Gayet normal davraniyorlar.Dönüp bakmiyorlar bile.
Cevap sahibi+1 yıldaha çok olmadı hiç bişey yapmadan oturduğumuz kafeden kapıdışarı edildik :/ insanlarda saygı yok ki burada tek çaremiz var hakkımızı aramak , direnmek.Mücadele edicez
- +1 yıl
Kapidisari etmek bizim toplumumuzda var ne yazikki.Burda olsa skandal olur bayagi tazminat alirdiniz Kafe`nin sahibede bayagi bir ceza yerdi.Türkiye`ye dönmemem icin en önemli sebeplerden biri bu.O kadar camiye ragmen, halkin nerdeyse büyük kismi dinle yatip dinle kalktigi halde cocuklara tecavüz edip öldürmek, hayvan ve cocuk p*rnosu seyretmede dünya 3. süyüz.Ama hic bir sey yapmadanda kafeden atip namus kurtariyorlar.Iki ayakli öküzlerden kurtulmadikca bu ülke zor düzelir.
+1 yıloğlum insan ola lan azıcık erkek ol erkek i*ne olma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpardon modern olunca transeksuel mi olmayız ya da hayat kadını mdernlikle alakası ne
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcahil cvbı ii oku arada YA DA yazdım değilmi hayat kadını değil erkeğide değil ne peki :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman inançlara saygı göstermekle başlayabilirsiniz ve transeksueller parayla ilişkiye giriyolar kimi kandırıyon sen yine basıma dinsizler bilmem neler toplandı modern olunca bir yerimi acmak gerekiyo hayvanlar daha modern o zaman
Cevap sahibi+1 yılne anlatıyosun hikaye :D:D
Cevap sahibi+1 yılbülentten başka bişey bildiğiniz yok cahil sizsiniz farkında değilsiniz transeksuel olup kapalı olan birisi inançlarıyla bağdaştıramaz böyle bişey olmadıgını bilir ya da türbanı reklam ya da öylesine takıyoz akpliyse banane sanki 100 taneden 1 tanesi girmez ilişkiye ne yaratıldıysan o ateistsen beni hiç yorma ikile
Cevap sahibi+1 yılii o zaman uza hadi dini olmayanları ben insan yerine koymadıgım için
Cevap sahibi+1 yılannen engelli değil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa zamanda kurtulurlar inşallah bu sapkınlıktan diye düşünüyorum
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleksi verdiklerine göre asıl saygısız olan ben değil sizmişsiniz
çünkü ben küfür hakaret veya herhangi kötü söz söylemem bu tarz kişilere sadece bu durumdan kurtulmalarını isterim benim düşüncem budur ama bu eksi verenler asıl düşünceye saygısız olanlar. Dönün bir kendinize bakın önce
Cevap sahibi+1 yılsapkınlık hakaret değildir, doğrular ne zamandan beri hakaret oldu?
Hak verilmiş diye kullanmak zorunda değilsin. Burada fikir belirtiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar çok insan bu konuda bu işin bir sapkınlık olduğunu düşünüyorsa o zaman ortada bunun doğruluk payını artıracak birşeyler vardır demekki.
Cevap sahibi+1 yılO başka bu başka. Konunun dışına çıkma
Cevap sahibi+1 yılArasında bağ filan yok
Konular farklı ise doğruluk payları değişebilir
Orda bir katillikten bahsediyorsun
burada ise ben sapkınlık olduğu düşüncesinden bahsediyorum.
Kıyaslama yapman bağ kurmaya çalışman bile çok saçma
+1 yılAlmanya'da yaşıyorsan görüşelim bir kahve içelim
00 YorumlaCanım bana ulaşa bilir misin hormonlar hakkında bir kaç sorum olacak
00 Yorumlabizene ya nasıl isterse herkes öyle takılsın
12 Yorumla
+1 yılçünkü siz tedavi olması gereken kişilersiniz.
10 YorumlaYobazlar öyledir weist du denn nicht :)
13 Yorumlafazla şehvetli geldi bana
00 Yorumla
+1 yılHiç birşey düşünmüyorum.
00 Yorumlaburada çok var sen orda kal
11 Yorumla
+1 yılrahat ol biz de hiç iyi değiliz
02 Yorumla- +1 yıl
sende haklısın zorlaştırıyolar yaşamayı
+1 yıltransseksüel ne la :))
00 Yorumla
+1 yılAcıyoruz.. Allah ıslah etsin...
10 Yorumla
+1 yıltransporter gibi karıısn yani
10 YorumlaSaygılar faruk abi.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü travestilerin yüzde 99u fuhuş yapıyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben onlar adına konustum.diger türlü travestilerin travesti oldugunu bile anlamayız zaten cogunlukla.kendini kadın gibi hissediyorsa Türk kadını gibi şerefli namuslu yaşasın amenna.
O ne demekki
00 Yorumla
+1 yılTransexsüel ne demek
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman sen kadınken erkek mi oluyosun
- +1 yıl
Anladım
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ben transeksüelim ve Almanya`da yaşıyorum. Türk bay ve bayanların hakkımızdaki düşünceleri nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler