+1 yılYalnız hissetmek ile yalnız olmak farklı hislerdir. Bunları birbirine karıştırmamanızı öneririm.
Hepimiz evlilik müessesinde bazı iniş çıkışlar yaşayabiliriz. Bunlar hayatın olağan akışına aykırı şeyler değildir. Sizlerden biraz gayret ve sabır göstermenizi ve eşiniz geldiğinde onunla sakin bir şekilde iletişime girmenizi ve kırgınlıklarınızı medeni bir şekilde ona anlamanızı öneririm..
Bu süreçte sakin kalmanızı ve kimseye alfanmamanızı ve evladınızla ilgilenmenizi de özellikle belirtmek isterim.
Aileniz ile olan süreçte de arada olan bu kırgınlığı onarmak için eşinizin biraz bazı şeylerden feragat ederek yanınızda durup aileniz ile aranızı yumuşatmak adına eylemde bulunması hoş olur.
Ağlamanız bir çözüm değildir ama rahatlamanız adına belki iyi gelecek bir eylem olabilir.Eşinizle olan hiçbir sorunu ertesi güne taşımayın, iletişim kurmaktan kaçınmayın. Unutmayın ki, sorunlarla uyanılan her yeni gün daha derin problemler çıkmasına sebep olur.
Biraz daha sabır gösterin ve bu süreçte kimseden fikir almayın,
Eşiniz ile iletişimde kalın!03 Yorumla- +1 yıl
Çocuğum yok demiş profesör
Soran+1 yılGüzel anlatmışsn kardeşim düzgün bir dille konuşmadım mı sanıyorsun umursamıyor ben uzak duruyorum bu sefer canı beni isteyince zorlada olsa benden alacağını alıyor rahatlıyor ben yine kalakalıyorum
- +1 yıl
Bu hoş değil, ne desem bilemedim. Hatta affınıza sığınarak yaptığı iğrenç bir şey diyebilirim. Bir takım şeylerin köreldiğini, saygının hiçe sayıldığını düşünüyorum.
Üzgünüm.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı. Yani işin ne tarafından tutsan elinde kalacak. Çok saçma bir durumdasın şu an. eğer gerçekten eşini seviyorsan ona durumu, rahatsız oldugun şeyleri anlatmalı konusup anlaşmalısınız. yok eğer bu iş olmayacaksa da bence vakit kaybetmene gerek yok herkes kendi yoluna bakmalı
00 Yorumla
Kafaya takmamaya çalış. Yasaktan dolayı gelemiyor belli ki. Niyetini biz bilemeyiz canım. En iyi sen bilirsin. Eğer gerçekten o niyetle gitmişse ve seni umursamamışsa gerçekten yazık. Böyle bir şey olmasını beklemiyorsa bir şey diyemem ama. Onu karşına al ve konuş onunla. Kalbini ne kadar kırdığını ve seni yalnız bıraktığı için ne kadar üzüldüğünü söyle ve bence ailenle aranı da düzelt. Dünya hali, ne olacağı belli olmaz. Bir kapın olsun gidebilecek. Sana sırt çevirmeyecek, ailenden insanlar olmalı çevrende.
00 Yorumla
Bence anneni ara anlat herşeyi konuş annen sonuçta çok yalnız kaldım de. 😔 böyle bencillik olmaz ya seni neden götürmüyor ki ailenle konuş bence mutlaka eşin gelince de al karşına konuş kırıldım de ben yalnızım sen kendini hiç benim yerime koymadın mı falan de işte verdiği çevaba bak umursamaz biriyse gerçekten boşver ailenle konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim köye gidicem dediği zamn annemle konuştum annm üzüldü senide götürsün filn dedi ama babamdan kokusuna fazla uzatmadı bişiy olmaz gitsin ailesini görsün filn dedi babamdan korktuğu için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılÇok üzüldüm inan
Burdakilerin sana böyle yardım yaparız şöyle yaparız dediklerine bakma sakın kimseye güvenme herkez bir çıkar peşinde hemen özele gel felan demişler elini versen kolunu kaptirirsin burdaki açlara timsah gibi sinsice bekliyor çoğu dikkat dikkat dikkat...11 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım arkadaşım
+1 yılSiz8 evde birakip gitmse bence yanlış olmuş sizin gonlunuzu alarak sizide götürmesi ya da gitmemesi gerekirdi. Orasi sizin eviniz artik ailesi neredeyse ikinci evi olmali. Öncelik evde huzurlu ve mutlu olunmalı ki hayat mutlu olsun. Şimdi sizi yanliz birakmasi bem duygusal olarak üzmüş hemde sizi yanlizlik duygusuna itmiş... eşiniz size olan bu bence ilgisizlik ve düşüncesizlik olmuş. Bir eşe yapilmasi tehliklei harekettir
02 Yorumla
Soran+1 yılEve geldiği zamn ne yapıcam ne diycem bilmiyorum
- +1 yıl
Açikçasi tavir yapnoz soylenmeniz kesinlikle hakli bir konu... ama eşiniz anlayişsizsa ve umursamazsa kizar soylenirseniz kavga çıkacaği kesin... alttan almak deseniz hep alttan ala ala insan malesef arsizlaşiyor. Kisacasi nereye tükürseniz orada bir surat karşiniza çıkıyor. Ama sizi yanlizlik hissiyatı hissettirmesi duygusal olarakta yabliz birakip gitmesi asla olmamasi gerekirdi... bu eşler arasinda uçuruma goturen bir konudan başka bişey değildir
Amaaan salla gitsin. Anneni babanı aradın mı? Konuş yokla onlrı bş aragelmek istiyorum öxlefim de git yanlarına. 👍🏽 Corona muhabbetinden 15 gün ordakalmak zorundasın biliyon 15 gün sonra eve dönersin, 🤓
06 Yorumla
Soran+1 yılAramadm annelik bişiy yok babam istemiyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBabalar ağrılı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBayramda ne mesajı atacaksınki, ben olsam eğer komşum var ise onun ile bayram geçririrdim, bu kadar özel günde beni yalnız bırakıyor ise bende yalnız kalmamak için başka biri ile bayramı birlikte geçiririm.
20 YorumlaAkıllı hareket! Evvela başka erkek düşünme! Sadece kendi eşini düşün. Cinsel ihtiyaçların için aldatmayı düşünme! Aileler araya girsin.. güzel bir şekilde çözün! Olmuyorsa güzel bir şekilde bosanin
22 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak konuşmuyorum ama kendi babam ve eşim dahil olmak üzere erkeklerden nefret ediyorum
- +1 yıl
Sen onu tanimiş oda seni tanımış birde boşanıp başka birisiyle evlenirsen.. tanımadığın bir kisi.. tanımak zaman alacak.. ve bilemiyeceksin.. Ümidini kesme.. Mevla'ya dua et.. Allah yardımcın olsun bacım.. Zor işler.. senden şunu istiyorum.. Sabret ve derdini Mevla'ya arzet.. Allahdan başka derdini bilen ve çözecek yok!
Bence önce kendine bir iş bul, bu sırada da korunduğunuza emin olun ve boşan ondan sonra. Seven kimse bile bile bunu yapmaz. Emin ol bir gün seni terk edip gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu korana bitsin benm 20 kilo fazlam var bu kiloyu verirsem bir iş bulup çalışıcam baklm sonuç ne oluyor hiç olmazsa kimseye muhtaç olmam kilom benim özgüvenimi yok ediyor çok rahatsız ediyor beni o yüzden ilk başta kilomu vermek zorundaym
+1 yılBen olsam hiç iplemem defolsun gitsin keyfime bakarım. Bu kadar bencil insanları nasıl hayatınıza alıyorsunuz anlamıyorum 🙈
11 Yorumla
Soran+1 yılHayatıma alırken hiç bencil değildi emin ol
+1 yılBen anlam veremiyorum vallaha ya lan insan karısını aşkını bırakıp koye guderım ya bu nasıl bır adam arkadas karım orda tek kalacak ben ailemin yanında gulup eylencem olurmu içim içimi yer kafayı yerim
31 Yorumla
Soran+1 yılAma o orda çok rahattı benm gitmesini istemediğimi bildiği halde gitti
+1 yılAilesinin bayramını kutlamaya gitmesini sorun etmemelisin. Aile önemli, sizi aileniz büyüttü, çok görme gitsin bayramlarını kutlasın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi hanımefendi iyi eşinizde sizi bayramlarda yanlız bırakıp ailesiyle kardeşleriyle bayram geçirmeye gitsin baklm bu şekilde düşünücwkmisiniz evde bir başınıza kaldığınızda kahvaltı yaparken lokmalar bağazıma takılıyordu bugn o kadr zoruna gidiyor ki insanın
- +1 yıl
Bayramda bir gününü ailesiyle özlem gidermeye ayırması gayet anlaşılır ve normal.
+1 yılAnlıyorum, yaptığı doğru değil ama mecbur kendisince gitmesi gerekiyor. Sen, bir şekilde zaman geçirmeye bak. Üzülme, ağlama. Umarım, gün içinde keyfin yerine gelir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, uzun ve anlamlı bir mesaj atmak iyi olur.
+1 yılAptalliginin cezasını çekiyorsun. Sinirlerim bozuldu valla niye bu kadar sinirlendim. Kızım senin ağzın yok mu? Beni bırakıp nereye gidiyon desene? Ve o nasıl bir aile ki seni sormuyorlar eşin nerde demiyorlar? Yazık olmuş gençliğine, hayatına.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen eşime söyledim istemediğimi ama sende beni anla köyü seviyorum dedi ve gitti aileme gelince kendim istedim evlenmeyi diye cezanı çek bizi ilgilendirmez diyorlar
Soran+1 yılHaklısın aptallığımın cezasını çekiyorum söyledim ona istemediğimi hatta tavır yaptım ama umursamadı ailesine gelince onlar için ben bir hiçim
- +1 yıl
Resmen ilerde başıma geleceklersin
Soran+1 yılSen sen ol hiçbir zamn bu adam beni seviyor deme ailenin istemediği biriyle asla olma
- +1 yıl
Aynenn
+1 yılNeden kaçıyorsunuz ya anne baba her zaman lazım bak kimsen yok nasılsa diye sana değer vermiyor😔
01 Yorumla
Soran+1 yılKaçmadım zorla evlenmek istedim vermiyorlardı ben zorladm annem bana destek oluyor ama babamdan korkuyor babam da annemi hep aldatır döver hakaret eder ama annem korkudan bişiy diyemez babanda benim annem gibi olmamı istiyor neymiş erkek aldatsada dövsede erkeğe saygı göserilecekmiş
Seni neden götürmedi ve ailenle aranı bozmasaydın keşke
01 Yorumla
Soran+1 yılAilemle aramı o bozdu ailemle demem babamla
+1 yılYa ben bu erkekleri anlamiyom bazıları gerçekten ya saf ya keriz insan gül gibi eşini bırakıp köye gidermi çok saçma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılCok saçma insan eşini bırakıp bu yasakta nasıl gider tamm ana baba onemlide karinda senin emanetin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama gelde ona anlat
+1 yılKadınların hayatta iki şey zamanını alıyor işte biri çeyiz sandıkları ikincisi adam sandıkları
10 Yorumla
+1 yılYani bunda abartacak bir durum yok seni götürmeyide isterdi ama durumlar müsait değil anlayış göstermelisin
00 YorumlaSakin ol ve akilli davran uzme kendinide esinide en iyisini sen bikirsin
00 Yorumla
+1 yılyalnız degilsin çünkü neden biz varız 🙃
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim biz kadınlar erkeklere karşı herzamn bir olmalıyız
+1 yılayıp etmiş döndüğünde salondaki yatağını hazırla eşinin evde tek başına yatma tatili başlasın🤣🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım bir daha yatağa gelmiyceksn dedim sonra ben yatağa gelince bir kaç dk sonra geldi yatabilirmiyim dedi hayır dedim gitti
+1 yılölmezsin korkma. ben yapicam onu var ya benim hatun bir yıl susmaz
00 Yorumla
+1 yılBen böyle yorumları okudukça evlilikten korktum korkuyorum :(
02 Yorumla
Soran+1 yılBacım sana tavsiyem öyle ne olduğu belirsiz biriyle evlenme temiz okumuş mantıklı bir insanla evlen
- +1 yıl
Çok haklısın doğru diyorsun okuyorum zaten de allah hayırlısını versin hepimize inşallah
+1 yılNasıl istersen öyle yap takma kafana giderse gitsin yani
00 Yorumla
+1 yılBence senin kafan baya karışık
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Evet öyle tabiki
+1 yılBoşa gitsin ailesiyle yasasin sut kuzusu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok beyfendi benden vaz geçemiyor onun mazlumu olmuşum çünki ağlatsada dövsede beni istediği zamn benimle oluyor zorla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeldiğinde beni neden yalnız bırakıp gittin de küs biraz gönlünü almaya çalışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılGönlümü almaya çalışmak yerine bana anlayışsız ben köyü seviyorum filn dedi
Bayram bitince git babaevine aç davayı bu ne lan
02 Yorumla
Soran+1 yılBabamın evine gidemem beni istemiyorlar ayrı eve çıkıcam artık bilmiyorum ne yepıcam
+1 yılİnandırıcı gelmedi ama:)
03 Yorumla
Soran+1 yılİnandırıcı gelmediyse bakma
- +1 yıl
Baktım, çok geç:)
Soran+1 yılGit işine be kardeşim derdim bana yetiyor bide seninle uğraşamam
ayrıl ya nasıl seni tek başına bırakıyormuş
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle bir şansm olsaydı
Soran+1 yılEşimle evlenmek istedim diye ailem beni yanlız bıraktı ölsende çekiceksn onları diye
Soran+1 yılÖyle değil canm ne kadr anlatsam emin ol benim ailemi çözemezsn
+1 yılYardımcı olmuşlardır eminim
10 Yorumla
+1 yılSende onunla beraber gitseydin
00 Yorumla
+1 yılEşin gerçekten kırıcı bir hareket yapmış
00 YorumlaÜzüldüm ne adamlar var ya :((
01 Yorumla
Soran+1 yılBugn eşimle tartıştım parka çıktım polis geldi sordu ne oldu filn diye bende anlattım istersen kadın sığınma evine götürelim seni dedi ben hayır öyle bişiy yaparsam benim sonum diğer kadınlar gibi olur dedim erkekler çok vahşileşmiş dedim polise her erkek öyle değil dedi ama bende her erkek öyle
Olmaz ki ya kolayı varda neyse
00 Yorumla
+1 yılyanlış bir evlilik yapmışsınız..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hemde ne yanlış
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen niye kocanla gitmedin
02 Yorumla
Soran+1 yılYasak dan haberin yok galiba
Cevap sahibi+1 yılhaberim yok türkiye de yasamiyorum
+1 yılBugün mutsuz evlilikler günü sanırım.
12 Yorumla
Soran+1 yılBugn kabus gibi bir gündü bayram değil
- +1 yıl
Yapacak birşey yok. Eldeki malzeme bu 😊
+1 yılSende git karşı komşuna ver. İntikam intikam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Akılsız başın cezasını sadece ayaklar çekmez
00 Yorumla
+1 yıl
Ben varim.. yalniz degilsin00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılSende komşuna gid
02 Yorumla
Soran+1 yılBu virüs de kime gidicem
- +1 yıl
Yani orasını bilmem ben yani
+1 yılE sende git bacım ne biçim sorular soruyorsunuz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılKeyfimden gitmedim
+1 yılAhh ahhh sende bizim halimize düştün yazik
00 Yorumla
+1 yılAllah sana etsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBosanin
00 Yorumla Özele gelirmisin lütfen
00 Yorumla
+1 yılBöyle eş düşman basına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayış her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşa gitsin.
00 YorumlaYapılır mı bu amaa
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler yapar maalesef
+1 yılSevgi kalmamis
02 Yorumla
Soran+1 yılÇokkk haklısın
- +1 yıl
Konuşmakla bir süre yurur ama zamanla geçimsizlik hat safhaya çıkar. Bence kendi ayaklarının üzerinde durmaya calis.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye gitmedn
00 Yorumla
+1 yılAbartma
00 Yorumla
+1 yıl😃 sazan avı.
00 Yorumla
+1 yılAldat onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCezalandır onu.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!