Dinden soğumak?

Çok tuhaflaştım eskiden manevi olaylar çok önemliydi benim için. İnancimda islam ama hep hos gorulu oldum bana göre iyi olan herkes cennete gider ve yaratıcı kimseden nefret etmez. Başörtülü değilim. Açıktım ama hep sevgi iyi niyet allahın merhametinden bahsederdim 5 vakit namaz kılardım. Son zamanlarda allaha yükledikleri nefret kin misyonlarından dolayi dinden iyice uzaklastim kastim şu dincilere kalsa allah onlarin cemaati disinda herkesi yakar acik kadin namussuzdur kizlar evlendirilebilir kadın bir hiçtir. Namazlarimi aksatmaya ve benim kafamdaki bagli oldugum yaraticiyla islamin yaraticisi aynimi degil mi sorgulamaya basladim kafayi yiycem aksam namazimi kilip ertesi gün dincilere saldırır vaziyetteyim insanlara namaz kiliyorum bile. demiyorum biliyorum herkesin gozundeki profilimi deist ateist arkadaslarim daha vicdanli daha iyiler hatta deist arkadasim tipki ben gibi merhametli olan yaraticiya ve maksatin iyilik olduğuna inaniyor namazida bir cesit rahatlama ne yaparsan yap ayni diyor kafam cok karisik dindar bir aileden gelmiyorum zamanla heves ederek sectigim yolu ellerimle birakicam gibi yardim edin tekrar tekrar soyluyorum napıcam
Dinden soğumak?