- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba kendisi kocasıyla yatarken pamuklu pijama dışında bir şey giymediği için mi nazar ediyor?
Vereceğin cevap basit.
Kocama daha seksi görünmek istiyorum ve bu sadece kocamla beni ilgilendirir diyeceksin bitti.
Ne uzatıyorsunuz daha anlamış değilim. Şahsen kaynanam böyle densiz biri olsaydı ilk bunu derdim. O bana bu cümleleri söylemeye utanmıyorsa ben de asla yanıtımı vermeye utanmam.
Bir de böyle bir kadına oğlu için bile katlanmak cesaret ister.
Ya anasına bir tekme ya da oğluna. Seçim senin.42 Yorumla
Soran+1 yılseni alan isteyen oldumu
- +1 yıl
Ne ne doktorlar ne mühendisler istedi 😄
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı evi paylaşmanın bazı kazanımları olduğu gibi bazı gerginliklere ve işi çıkmaza sokan, sizi arada bırakan bazı hadiselere de sebep olan olumsuz yönleride vardır.
Bunlardan biride yaşamış olduğunuz hadise ve bunun yanında gelir gider hesapları, eşinizin size ve annesine olan tutumunda bazı değişiklikler olmasıdır.
Sizin yapmanız gereken dengeyi kurup her ne olursa olsun eşinize ve annesine saygıda kusur etmeden bazı şeyleri dile getirmenizdir.
Öncelikle eşinizle bunu konuşmanız ve daha sonra eşinizle birlikte evinizi imkanınız varsa ayırmanız doğru olacaktır.32 Yorumla
Soran+1 yılo bizim evimizde zaten. Eşim uygun bir dille konuşup yollasın bari
- +1 yıl
Kırmadan, incitmeden ama pek tasvip ettiğim bir şey değil bu. Zira sizin anneniz için böyle bir şey söz konusu olsaydı, siz buna katlanabilir ve kabul edermiydiniz. Şayet kalacak yeri ve bakıma muhtaç mı bilmiyorum ama pek etik bulmuyorum. Birini kapı dışarı etmek hele ki valideniz ise eşinizle bağlarınızın kopmasına sebep olacaktır bir süre sonra. Başka bir yöntem olmalı bence..
+1 yılgülüp geç..
ve bir an önce o evden taşının..92 Yorumla
Soran+1 yılev benim
- +1 yıl
Evden gitmesini de söyleyebilirsin bak
Ben inadına daha da edepsiz olurdumOğlun bunu da istemiyor ya neymiş çıplak yatacakmışım E vücudum taze ya TAZE kısmını da yüksek sesle söyle
457 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂 harikasın
- +1 yıl
Sen insanı çıldırtırsın 🤣🤣
- +1 yıl
Arkadaşa doktor lazım çok mühim durumlar var
- +1 yıl
Manyak karı 😂😂😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Aynı evde yaşamanın zorluklarından biriside bu işte. Hani ne yapman gerektiğini bilmiyorum ki uyarmayla da pek düzelecek gibi değil. Ben zorunlu olmadıkça kişiler evlendiğinde bir taraftan birinin ailesiyle birlikte kalınmaması gerektiğini düşünüyorum. Hani zorunlu durumlar dediğim hastalık olur falan o durumlarda, maddi durum yetersizliğinden geçici bir süre kalınabilir ama zorunluluk yoksa doğru bulmuyorum ben. Her ne kadar evlenildiğinde iki aile birleşse de bu aynı evde yaşayacak kadar olmamalı bence. Bunu ilk önce kocanla konuş derim. Annesiyle bu durumu konuşup uyardıktan sonra annesi hala devam ediyorsa imkanınız varsa ayrı eve çıkın. Hani bu tür durumların ben evliliği de bir noktada etkilediğini düşünüyorum. O nedenle de mutlaka düzeltilmesi gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılİşte bu sebeple ilerideki eşimin aileyisle yaşamaya katiyen karşıyım. Onlara ne canım? İstediğimi giyerim eşim öyle seviyor deseydiniz. Niye karışıyor. Hangi çamaşırı giyecegininde hesabını ver ahaha. Bundan sonra size sorarım eşimle yatarken ne giyecegimi deseydiniz.
50 YorumlaKonuşmalarında söyleyeceğini söyle ama asla edepsizlik etme saygısızlık etme. Çünkü o zaman haklıyken haksız duruma düşersin. Kiyafet konusunda da tabiki kocanın istediği şekilde giyinmelisin ama aynı evi paylaştığınız için kirli sepetinde ya da çamaşırlar asildiginda o kıyafetlerin görülmesi hoş olmaz. Bu yüzden onları yıkama işini belki elde yapıp kendi yatak odanda bir yere asabilirsin kuruması için.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kaynanamda nişan alışverişinde gelenege göre saten sabahlık pijama takımı alacağı yerde 2 adet kışlık pijama takımı aldı. Düğün haftasında ise kendine kıyafet bakmaya çıktığımızda bir bujiteriye girdi ben yok dememe rağmen bir tane kırmızı babydoll aldı. Bu kaçıncı seviye?
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
@aysehnm pro seviyesi 😂😂
Böyle şeyler duydukça, okudukça midem bulanıyor resmen. Ben artık bazı kadınların gerçekten oğullarını kıskandığını, imkanları olsa yatağına gireceğini düşünüyorum. Senin eşinin annesi için demiyorum kesinlikle ama var böyle sapık ruhlu kadınlar. Kesinlikle izin verme bu şekilde müdahale etmesine. Ay kime ne ya? Saygını bozmadan uyar. "Ben bunları giymekten memnunum, benim tarzım bu, eşimde böyle seviyor." de. Herkes sınırını çizsin.
20 Yorumlayanmışsın sen ya senin kocanla özelin olamıcakmı bu nasıl bir tavır ya sen istersen gecelik giyersin istersen fantezi kıyafetti kendi odanızın içindesin senin özelin olucak tabi buna karışmaya hakları yok
29 Yorumla
Soran+1 yılbencede yok😕
Soran+1 yıleşime söyledim o konuşacak
Soran+1 yılev bizim zaten
- +1 yıl
Buraya da yazsana kocan ne diyecek çok merak ediyorum
Soran+1 yılBir dahakine inş.
+1 yıl🤣🤣🤣🤣kocasından kıskanır kaynanalar dikkat Et onu ilgilendirmez istediğini giyersin eski insanlar böyle kendi görmedigi giymediği onların zamanında ayıplı olduğu ya da o tarz gecelikleri sadece malum kadınların giydikleri düşünüldüğü için ona garip gelir.. eğitim düzeyini kişiliğini bilmiyorum ama görüş farklılığı olduğunu kendinden emin bir şekilde onu da dinleyerek konuşman lazım inatlaşarak bir yere varamazsın ya da o gecelikleri elinde yıka gizlice yatak odana as Kurut
10 Yorumla
+1 yılKocandan kıskanıyor. Bazı kaynanalar oğlunun dikkatini çekecek derecede olmasına katlanamaz gelinlerinin. Bir yakınım ten çorap giydirmiyordu gelinine. Yatarken kocasının yanında ne giydiğini bile kontrol ediyordu.Çekmecesini karıştırıp tüm transparan şeylerini atmıştı demode şeyler koymuştu. Boşandılar sonra adam müdahale etmedi diye.
10 Yorumla
+1 yılkaynana teyze gelinin bunları giymezse sen o makinede oğlunun kirli çamaşırlarını yıkamak zorunda kalabilirsin valla bu devirde kocanı memnun edeceksin, geride kalmışsın sen kaynana teyze
26 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 haklısın
- +1 yıl
takma kocanı giy kız, jartiyer falan da giyin ohh
Soran+1 yıl😂😂😂 tamam
- +1 yıl
@Çakırrrrr taktın sen de bana he
+1 yılO na ne , hayır bu senin özelin o na ne hadi başkası yanında giysen neyse hatta o bile sana kalmista ona ne kardeşim , herkes kendinden sorumludur , ve sen odanda giyiyorsan dinen araştır eşler birbirine iyi gözükmek için süslenebilir vs , veya öyle rahatsam öyle giyiyosundur senin ne giydiğin ne kaynanani nede bizleri (her insanı), ilgilendirmez yani her insanın iradesi var , sen morelini bozma abla , sonuçta sadece senin sizin yaşam alanınız yatak odası sizin kararınızdır.
20 Yorumla
+1 yılEvli bir kadın kendi evinde yaşamalı yoksa sonuç bu işte böyle insanlar yüzünden evliliğinden olan ne kadar çok insan var bilesen şaşırırsın...
26 Yorumla- +1 yıl
Kadının kendi eviymiş zaten kaynana gelmiş evine yerleşmiş bir de ahkam kesiyor
- +1 yıl
@Dövmeliben Fakir adamla evlenmeyecek o zaman ne saçma iş lan bu böyle
- +1 yıl
Çok sevmişse demek ki...
- +1 yıl
@Dövmeliben Sevgi karın doyurmuyor arkadaşım sorunlar çıkıyor dünya hayatında sevginin değeri yok paranın değeri var bu ortamı hazırlayan ben değilim tespitim bu yani yoksa sevsin sevmesin diyen yok
Soran+1 yılfakir değil kocam. annesinin evi var yalnız yapamıyorum dedi acıdık kabul ettik tepemize çıktı. fazla iyi niyetten oldu malesef
- +1 yıl
Ben evime akraba bile sokmam arkadaş sizde sokmayın mutluluğunuzdan olursunuz geçmiş olsun
+1 yılKaynananin yanina gecelikle gitme olsun bitsin kocanin yaninda istedigin gibi takil odaniz ayri degilmi?
12 Yorumla
Soran+1 yılyanına gitmiyorum zaten çamaşır makinasında görüyor odamda yatarken giyiyorum.
- +1 yıl
İyi hadi ozgursunuz artik kaynana gidince isterseniz oyle dolasin artik😂
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kocana ayrı eve çıkmak için ısrar etçeksin. Aynı evde yaşamayı kabul etmek büyük talihsizlik olmuş senin için.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İradeni ortaya koyman lazım. İpleri onun eline verme.
Yok ya evlendikten sonra aile ile aynı evde yaşanmaz cidden
kendi annem bile olsa yok yani40 Yorumla
+1 yılBöyle kaynana olmaz olsun imkan varsa onu evden gönderin. Yaşı kaç?
22 Yorumla
Soran+1 yıl65
- +1 yıl
Oğluna de ki benim koynumamı gireceksin ona mı de!
+1 yılIyyy çok sinir bozucu bir kaynanaymış. Sanane derdim ben sana mı kalmış benim ne giyeceğim
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa
+1 yılDaha açık giyin, ve ev seninmiş zaten hemen o kadından kurtulmaya bak. Ne terbiyesizlik bu, kocasına da mı istediği gibi giyenemeyecek bir kadın.
Kıskanıyor mu acaba seni?🙄40 YorumlaAile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Eşinle konuş bu konuyu, annesini uyarıp bu duruma engel olsun, olmuyorsa çek git ayrıl, öyle hayat olmaz. Ayrıca zaten evleri ayırın anne babayla karı koca aynı evde yaşamaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha o ne öyle kendi odanda ne giyeceğine bidr o mu karar verecek oldu olacak 3ünüz beraber yatın. Kaynana terörü bir bitmediniz 🤦♀️
33 Yorumla
Soran+1 yılresmen terör
Cevap sahibi+1 yılYa madem oğlunu kıskanıyor ( her ne kadar akıl almaz bir olay olsa da) niye evlendiriyor kardeşim. Ya da karısıyla ne yapmak istiyorsa yapar yani buna tahammül edemeyen kayınvalidenin de oğluna halleniyor mu acaba diye aklına da gelmiyor değil. Yok karısı giymeyecekti sen giyecektin oğlunun karşısında tövbe tövbe. Kusura bakma lütfen ben bu durumu iyi bildiğim için çok daha sinirliyim. Allahtan kolaylıklar diliyorum canım sana.
Soran+1 yılÇok sağol
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kocam istiyor de çekil kenara o kadar da karıştırmayın kendinize.
15 Yorumla
Soran+1 yılsaygısızlık yapmakta istemiyorum
Soran+1 yıle işte büyük diye ama artık ayıp yani yaptığı özelime karışıyor
Soran+1 yılEvet haklısın
sanane laa kaynana oğlun böyle istiyor diyemiyor musun :D
15 Yorumla
Soran+1 yılsaygısızlık etmek istemiyorum
Soran+1 yıldaha çok gıcık etmek istemiyorum kendime
Soran+1 yılhuzursuzluk yapacak sebep arıyor işte
+1 yılhaydaa ona mı soracakmışsın giyeceğin geceliği de 😂😂😂
19 Yorumla
Soran+1 yılo kadar şaşırdım ki şok geçirdim resmen. zaten herşeye karışan biri ama buna şok oldum
- +1 yıl
kocana söylesene kızım o ne karışıyo geceliğine
Soran+1 yılYa wallahi hadi öyle gezsem tamam. makineyi çalıştırıyorum bitince koşa koşa gidiyor boşaltmaya asmaya o arada görüyor bir de
- +1 yıl
aynı evde yaşamak çok zor ya :/ geceliğe bile karışılırsa yani sanki kendisi hiç mi genç olmadı çok bencil kadın
Soran+1 yılEvet çok bencil bilerek yapıyor karışıyor herşeye
- +1 yıl
ayrı yaşama imkanınız yok mu
Soran+1 yılvar tabi yalnız yapamıyorum dedi kabul ettik. acıdım yalnız diye ama pişman etti artık. konuşucam eşimle ya uyarsın ya yollasın bende iyilik meleği değilim sonuçta sus sus nereye kadar
- +1 yıl
ayrı yaşamanız onla ilgilenmiyeceğiniz anlamına gelmez madem bari akşam yemeklerinde bir arada olun ama herkes evini bilsin
Soran+1 yılEvet haklısın eşime söyliycem halletsin bir şekilde
+1 yılKendi giyemiyor tabi 😂 Menopozlu kadın ile aynı evde yaşamak... Çok zor çok.
12 Yorumla
Soran+1 yılcidden öyle alay konusu ediyor kendini farkında değil
- +1 yıl
Farklı ev lazım ya
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kendi giyemiyor ya bir tarafları şişiyor ahahaha 😀😀
12 Yorumla
Soran+1 yılyani aklımdan geçen o komik duruma düşüyor
Kaynana sana suyu kaynatmış başka derdi var seninle bunlar ise mazeret iç savaş başlamış dik dur ve ezdırme
30 Yorumla
+1 yılOğlun böyle istiyor siz olmasınız çıplak gezerdim de işte her zaman istediklerimiz olmuyor demeyi dene clvcşs
30 YorumlaOglunu mu kıskanıyorsun anne o benim kocam tabi giyecem diyeceksin ama mümkünse tatlı dille. Kocana da söyleme aralarını bozma
33 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma. Tam aksine oğlu için seni teşvik etmesi lazım bu tarz giymene. Sonuçta evlisiniz. Kaynanın da kocana güzel görünmeni istemesi lazım. Ama keşke aynı evde oturmasaydınız. Şahsen benim annem de çok konuşur. O yüzden kız aynı evde oturalım dese bile ben oturmam.
10 YorumlaOha ya oda ne! Ona neki senin ne giydiğinden, gece sen ve kocan aynı odada uyuyorsunuz, ve odada olup geçenler onu ilgilendirmez. Sende daha açıklarını al giymesen bile ipliğe as , çatlasın😂
10 YorumlaYaşlı hanımlar hep öyle yapıyor komşuların evine gittik hiç birinin ne eşi ne de oğlu eve gelmez biz gittiğimizde içimde dekolteli bir atlet üstüne tamamen önü kapalı bir bluz giymiştim bana resmen değişik bir muamele yaptılar. Dışarıda ceket giyiyorum üstüne halbuki. Sadece evde öyleydi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sende normalde de gecelikle kayınvalidenin yanında zaman geçir normal olduğuna kaanatt getirsin veya iyice çıldırsın. özele karışmak nedir. Bence evlerinizi ayırmalısınız..
10 Yorumla
+1 yılYani aslında baştan beri yaşamaman gerekti ama artık iş işten geçmiş kayinvalidenin huyuna git kötü davranma kötü davranıyorsun demiyorum yanlış anlaşılma olmasın onun sevdiği şeyler yapın a bak bugün sen ne seviyorsan onu yapayım yemekte falan de o zaman iyi olabilirsiniz ve karışmaz belki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğluna sor istemiyorsa giymiyim de 😂kocan iki dk sürmez ağzının payını verir kocanada anlat hiç çekinme senin için giydiğim geceliği giyme diyor de
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın söyliyim bari
- Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılGaynanayı ne yapmalı gaynar gazana atmalı
Yandım gelin dedikçe altına odun atmalı40 Yorumla Kendi kocasından kıskanıyor. O öyle yapıyor ya sen de öyle yapmak zorundasın. senin aklın yok. Kendi seçimlerin olamaz
20 Yorumla
+1 yılAynı evde yaşamak bence çok zor istediğin gibi giyinemezsin yatamazsın gezemezsin daha bir sürü sorun. Yaşlılar çok değişik illa her şeye bir kulp takıyorlar umarım bir an önce evleri ayırırsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana da alayim sen de giy deseydin ne kadar aptalca şeyler ya kimene yatakta ne ile yatacağını ona mi soracaksin😒😒😒
13 Yorumla
Soran+1 yılşaşırmış kendini kadın
Cevap sahibi+1 yılAy ben nisanliyken esimin uvey annesi aldığım geceleliklere söylenmiş efendim napacakmisim bunları o almış hiç giymemiş falan deli olmuştum yaa
Soran+1 yılsana yakışmamış demekki deseydin😂😂
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç inanadırıcı gelmiyorsunuz bence çoğunuz troll soru sorup xper kasma peşindesiniz ne kadar geri kafalı olursa oldun bunu yapacak bir anne tanımıyorum senin annen giydiğin iç çamaşırına karışıyor muydu evlenmeden önce saçmalamayın artık şu algıyıda kaldırın ortadan
613 Yorumla- +1 yıl
Benim annem bekarken çeyizime kısa kot şort alırdım denk geldikçe annem de yakaladıkça atardı benden gizli kaç kez izah ettim çeyizime alıyorum elleme diye anlamadı 5 senelik evliyim görüntülü arasın eğer dudağımda renk varsa ruj dudak kalemi veya parlatıcı gülerek o dudakların ne öyle diye sessizce işaret eder onların döneminde böyle şeyleri art niyetli insanlar yaptığı için zihin de kötü kadın imajı çiziyor bırak iç giyimi karı kocanın yatak odası kapalı olunca sinir krizi geçiren kayınvalide tanırım kısaca malesef var hâlâ böyle anneler
- +1 yıl
@hayalmee yok demiyprum elbette var ama o insanları anlamak gerek bazen arkadaş öyle bir anlatmış ki sanki tepesinde düşmanı var annen bunları yapınca sen anneni evden kovmak istedin mi emin ol anneysen az çok anlarsın parmağına taş deyse belki aylarca uyumaz ben kadınları bu konuda anlamıyorum sende bir anne adayısın yarın sende kaynana olacaksın kaynanalara bu kadar düşman olmak çok iyi değil bence
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılKendi annem bunu yapsa anında sanane sen mi giyiyorsun derdim. kaynana olduğumda da kimsenin gece yatağında ne giydiğiyle ilgilenmem banane. seninle evlenen yandı demekki annecisin. sırf anne diye her yanlışına susulmaz
- +1 yıl
Senin fikrin sadece sende anne olacaksın sende kaynana olacaksın biraz altan al sistemi değiştirmek istiyorsan sistemin bir parçası ol yaşlı insanlar bazen üstüne gelebilir anneciyim evet çünkü senelerce herseyinden kısıp seni büyüten melek kalpli bir insana saygın yoksa kimseye saygın olmaz annene bu denli tepki göstermen de başka boyut allah sabır versin
Soran+1 yılBen zaten kendisine hiç birşey söylemedim. saygısızlık yapmak istemediğim için. burda fikir danıştım ne yapılabilir diye. saygısızlık yapma niyetinde olsam cevabını verirdim soru sorulacak bir problem olmazdı. Amaç incitmeden halletmek
- +1 yıl
Baya hal etmişsin zaten göndererek kişisel fikrin saygı duyuyorum
Soran+1 yılYaşı çok ileri değil hiç bir rahatsızlığı yok. giyinip süslenip rujunu sürüp gezmeye gidebilir durum da. yalnızlık zor dedi gel anne dedim. geldiği için bir çok konuda yaşam şeklimi değiştirdim. elini sıcak sudan soğuk suya sokmadım. ama olur olmaz herşeye karıştı yinede cevap vermedim. evi barkı parası var muhtaçlığı yok durduk yerde ömür boyu çekmek zorundamıyım. söyledim eşime olanları çok kaldı zaten evine gitmesi lazım bende rahat edemiyorum ben güzel bir dille halledicem dedi. yolla da demedim. nedir bu ya. başınıza gelmeyen şey için yerden yere vuruyorsunuz insanı
- +1 yıl
Ben 5 yıllık evliyim zaten benimle evlenen de yanmadı 😊 ben anneme ne derse desin asla sanane demedim ailem beni saygısız yetiştirmedi yeniden alınacak telafisi olacak şeyler için asla kalp kırmam anneci değilim ama anneci olmam insanların burnundan getirmeyi gerektirmez herkes kendi başına bir birey isteklerine saygı duyup kimseyi gereksiz diyaloğa sürüklemem @soran
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben iyiki kadın olmamışım ya, böyle durumlarda kötü gelin olurdum muhtemelen.
Muhtemelen kaynanana zamanında kendı kaynanası hayatı zindan etmiştir. Cahillik bu ya ne görürsen onu yaparsın insanlara.50 YorumlaKayınpederin vefat ettiyse acilen evlendirin onun derdi Baska kocasızlık basına vurmuş🤣🤣🤣💕
30 Yorumla
+1 yılGül ve geç. Yapacak bir şey yok. Ayrı eve geçmenizi tavsiye ederim ama şimdilik gül ve geç 😉
30 Yorumla
+1 yılTövbe Estağfurullah :)
Bende sadece delirsin diye ayar ederdim kadını en uç noktasına git. Ona ne?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla başkasının çamaşırıyla yıkayamam kendi çamaşırlarımı.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite sana ne salça? Ayrı yıkasın anlamak çok mu zor.
Soran+1 yılayrı yıkıyorum zaten koşa koşa gidip boşaltmaya gidiyor makina bitince benden evel
+1 yılBir tane de kaynana na al o da giysin. Belki kıskanıyordur
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılBen olsam onun inadına jartiyer bile takarım. Senin hedefin kociş kaynana değil.😉
20 YorumlaDişini göster, ya benim kurallarıma göre yaşa de, ya da eşyanı topla git diye gözünü kurkut 😂 ne kadar siner, susarsan o kadar tepene biner
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kocan olacak light Erkek birşey diyemiyormu?
Oruçlu ağzımı bozdurmayın!!!
Ne salak salak insanlara gönlünüzü kaptırıyorsunuz!!!
Önce düşünecektin
Şimdi burda ağlamanın bir anlamı yok30 Yorumla
+1 yılGelecekteki eşin zaten ailesi ile Aynı evde kalmayı istiyorsa (her hangi bir hastalık vb. Yoksa) kabul edilmesi bence tavsiye edilmez... Çoğu kişinin dramı ki kötü niyetli söylemediğin bir laf bir çiğ gibi üstüne düşe bilir :))
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince eşler birbirinin ailesi oluyor. Anneler ve babalar dış kapının dış mandalı oluyor. Olmalı.
50 Yorumla Polattan sandığa koysan , namussuzluk patlatır sandığı çıkar yine de, elbiseyle ahlak olmaz.
Ama kendinin de birgün yaşlanacağını düşün ona göre muhakeme et. Vicdan en güzel yol göstericidir.10 Yorumla
+1 yılSiktr et gitsin diyicem de olmuyor iste anlayissiz bir kaynana napcan el mahkum cekicen
10 Yorumla
+1 yılOha yani, ona ne yatak da kocan için ne giydin. Hiç normal değil.
10 Yorumla
+1 yılbu kadar da yalan olmaz kadın senın gecelıgının ne oldugunu nerden bılecek
11 Yorumla- +1 yıl
Çamaşır askısında görüyormuş ya
Kıskanmıştır 😄 ben olsam elinden çeker sana ne derdim 😄 öyle g*te böyle... affedersin
10 Yorumla
+1 yılyobaz bir kaynanan var yapacak bir sey yok o gidene kadar katlanacaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGaynananı gocaya ver getsün 😂evde galagala sıyırmış gafayu
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
oğlunu mu kıskanıyor napıyor ya. oğlun daha açık istiyor da ben bunları giyiyorum de bari
20 Yorumla
+1 yılEşinle nasıl birlikte oluyorsun eşinle nasıl ilgilenebiliyorsun?
30 Yorumlacok uzucu bana da oyle talip gelnisti annemle yasiyacaksin diye istememistim yapamazdim cunku
20 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin ciddiyim Anneler işte bu sefer sorarsa deki giyorum işte kocama güzel olmak için ne var kırmadan laf atsan bir şey olucağını sanmıyorum...
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat