Aranızda aile içinde dışlanan var mı ya da dışlanıyormuş gibi hisseden?

annem ve babam ben küçükken ayrılmış ben ablam ve annem yaşıyoruz ve annem sürekli beni dışlıyor ben küçük olduğum için ve sürekli ablamla yarışa sokuyor aynı şekilde akrabalarımız da... kendim çalışıyor ve kendi paramı kazanıyordum ancak bir hesaba yatıyor para hesabımız ortak anneme daha önceden herkes kendi hesabını oluştursun ehliyet için para biriktirmek ve aynı şekilde paranın nasıl harcanması gerektiğini öğrenmek istiyorum dedim ama annem sert bir tepkiyle senin benim paramız mı var dedi benim aylık ayrı olarak hiç bir harcamam yok sigara alkol vs gibi ve annemde ablam da sigara içiyor. daha bu sene başladım çalışıp para kazanmaya annemden de kolaylıkla para isteyen birisi değilim, almak istediğim bir şey olduğunda bana sanki cok harcama yapıyormuşum gibi davranıyorlar evin içinde kırıcı cümleler kuruyorlar kendimi sürekli bunu düşünerek etkilemek istemiyorum ama hissediyoru git gide psikolojimi bozuyor bu ne yazık ki. ilk başlarda umursamazdım ama Şu an büyüdüm ve umursamaz gibi olamıyorum, ne yapmalıyım sizce yanlış mı düşünüyorum (bu arada bir iki kere de dile getirdim ancak annem dıslamadıgını ikimizi de eşit sevdiğini söylüyor ama hiç inandırıcı gelmiyor annem beni öperken içten bile öpmüyor ama ablamı sevişini içten bir şekilde görebiliyorum, keske bende de öyle olsaydı...🤷🏻‍♀️)
Aranızda aile içinde dışlanan var mı ya da dışlanıyormuş gibi hisseden?