Aile & Toplum Babam kötü şeyler izliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Babam kötü içerikli videolar izliyor ve İnstagram hesabında sürekli kadınları takibe almış ne tepki vereceğimi bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Annem var ve birbirlerini seviyorlar Babam kötü şeyler izliyor? Cevapla Babalık Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bnnr21 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Anneni bir alttan alta yeşillendir bu konuyla ilgili 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya yanlış anlaşılırsa bana ya da başka birine karşı öyle bir yaklaşımı yok ama sürekli videolar izliyor geçmişinde falan görüyorum Yorumla
ruhsuz05 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Annen bırakmış babanı o konuda adam da kendini öyle tatmin ediyor napsın? 0 0 Yorumla
BURAKXXY Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl özür dilerim ama ya annen babanı tatmin edemiyor ya da baban hasta 0 0 Yorumla
severim-seni Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Nereden biliyorsun neyse gizlinolmasn fazlasn sormak isterim de burn olmaz ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Telefonda geçmişte hep videoları görüyorum Yorumla severim-seni +1 yıl Bakarmsn acaba tpveya mjatarmisin Yorumla
Münzevibirkız Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ülkenin geneli kardeşim zaten çok seyapma Allah verecek bela. 1 0 Yorumla
izmir4235 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok bir tepki verme senden böyle bir tepki gelirse işler daha kötü ye gidebilir 0 1 Yorumla izmir4235 +1 yıl Bak bazen insanlar seks yapmak için bile kendilerini istaha getirmek isteyebilirler Yorumla
nargilim Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Annen yok mu adımın ateşini söndürsün 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Babanda çapkınlık Mı var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ama ilk yakalayaşın değil Yorumla
Oquwwhwgwx Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sende izlemiyor musun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben 46 yaşında genç kadınları takip etmiyorum Yorumla Oquwwhwgwx +1 yıl Annenden bıkmış o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Anneni bir alttan alta yeşillendir bu konuyla ilgili
Ya yanlış anlaşılırsa bana ya da başka birine karşı öyle bir yaklaşımı yok ama sürekli videolar izliyor geçmişinde falan görüyorum
Annen bırakmış babanı o konuda adam da kendini öyle tatmin ediyor napsın?
özür dilerim ama ya annen babanı tatmin edemiyor ya da baban hasta
Nereden biliyorsun neyse gizlinolmasn fazlasn sormak isterim de burn olmaz ya
Telefonda geçmişte hep videoları görüyorum
Bakarmsn acaba tpveya mjatarmisin
Ülkenin geneli kardeşim zaten çok seyapma Allah verecek bela.
Çok bir tepki verme senden böyle bir tepki gelirse işler daha kötü ye gidebilir
Bak bazen insanlar seks yapmak için bile kendilerini istaha getirmek isteyebilirler
Allah belâlarını versin
olabilir ne var bunda
Annen yok mu adımın ateşini söndürsün
Babanda çapkınlık Mı var
Yok ama ilk yakalayaşın değil
Kendini korudaa... Gerisini bosver
Sende izlemiyor musun?
Ama ben 46 yaşında genç kadınları takip etmiyorum
Annenden bıkmış o zaman
annen yok mu
Var
ona havale et