5 yıl önce bazı hatalarım olmuştu ve ailem bunu o zaman öğrendi. Kapanıp gitmişti, unutmuştum.. 1 hafta önce bilgisayarda o yıllara ait ayıp bir videomu gördüm ve dondum kaldım. Sonrada bilgisayardan sildim. Günlerce iştahım kesildi. Annem artık ne oldu diye sorup durunca kendime gelmeliyim dedim ve unutmaya çalıştım fakat bugün tekrar aynı video bilgisayara indirilmiş. Yine sildim. Birtek babam bunu yapabilir, başka kimse olamaz. Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kendimdende babamdanda nefret ediyorum. Ne yapıcam bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Baban ensest adayı demektir.
Senin hatan ayrı annenin böyle bir adamla mi evli kalmasını istiyorsun?
Otur konuş inkar ederse üstüne git.
Ses kaydı da al kanıtın olsun elinde sonra da bu adami hayatınızdan def edin gitsin
Annen kalmak isterse kalır sen çeker gidersin
Yapmissin bir hata tamam ama artık kendine gel. Ve yoluna bak00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Pcde silinen video nasıl tekrar indirildi vahiyle mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir yerden, büyük ihtimalle telefondan indirmiş olabilir ama sorun bu değil..
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp video :)))) çok koptummm :))) Erkek arkadaşınla beraber mi bu video? :))))) beş yıl önce 15 -- 16 yaşında oluyorsun? :))))
00 Yorumla
+1 yılMidem bulanıyor yazmayın şöyle şeyler ya , gerçekse de çözümü burda aramayın trollse de yapmayın midem kaldırmıyoooor.
21 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle konuşamıyorum bunu. Ne yapayım belki biri birşey der yardım eder dedim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes hata yapar bu kucuk yaslarda oldugu gibi buyuyuncede olur Baban tam bir serefsizmis. Bence babanla konus farkinda oldugunu bilsun serefsiz.
226 Yorumla
Soran+1 yılBen bu dünyada annemden başka kime güvenebilirim ki artık. Tek korkumda annemin bu konuyu duyarsa üzülecek olması. Annem için ilk seferde unutmaya çalıştım farkedip sorup duruyordu diye ama iki oldu, ben ne yapıcam
Soran+1 yılŞuanda ağlayıp duruyorum ve bu halimi annem görecek diye korkuyorum ama hiçbişey bilmiyorum. Neden diye soramıyorum, günah işledim onu çekiyorum belkide diye düşünüyorum ama yinede bilmiyorum aile böyle birşey yapmamalı bilmiyorum gerçekten nasıl çıkıcam bu işin içinden
- +1 yıl
Bakcanim ne abiler ne babalar var kizlarina kizkardeslerine neler yspiyorlar. O hasta ruhlu adamla konusmaya calis. Baktin olmuyor baska sey dusunuruz
- +1 yıl
Dedigim gibi herkes gata yapar sende yapmissin. Zamani geriye alamayiz. Hatalarimizdan ders alabiliriz sadece
Soran+1 yılNasıl konuşayım, yüzüne bakmak istemiyorum. Kendimdende utanıyorum. Nasıl şeyler yaşıyorum.. Bizim ailemizde böyle şeyler söz konusu olmaz dahi. Duyan inanmaz.. babamın psikolojisi sağlıklı değil zaten ama bu kadarda olmaz, insan iğrenir.. midesi almaz.. karşındakinin yüzüne bakmaz. Gerçekten mutsuz asabi kızgın güvensiz birine dönüştüm. Videoları yok etmek istiyorum ama telefonunda mı başka bir yerde mi bilmiyorum. Sırf bu sorudan dolayı burada hesap açtım belki birinin aklına birşey gelir diye
- +1 yıl
Anladim canim. Hayvan biryerlere kaydetmistir. Nerde bu videolar nettemi
Soran+1 yılYa telefonunda ya da usb dedir büyük ihtimal
Soran+1 yılAma nerde olduğunu bende tam bilmiyorum
- +1 yıl
Internetteyse bulursun ozaman ya. Ama her turlu o herife dikkat et
Soran+1 yılİnternette değil. İnternete yüklemedim usb veya telefonunda olabilir
- +1 yıl
Sen zamaninda silmemismiydin onlari
Soran+1 yılBabamın eline geçmişti o zamanlar. Sildi sanıyordum bilmiyorum bende, ne düşüneyim.
Soran+1 yıl5 yıl sonra bugün yine karşıma çıkıyor bu video. Ne düşünebilirim ben
- +1 yıl
Evde is yerinde heryerde bir arastirms yap bulirsun kesin
Soran+1 yılTelefonu şifreli. Nerden girdim ben bu belaya.. Dua et benim için
- +1 yıl
Kir picin telefonunu. Ederim emin ol
Soran+1 yılKüfretme. Benimde suçum var. Ben sebep oldum herşeye, aöa elimden bişey gelmiyor. Telefonunu kıramam, kim niye yaptı diye huzursuzluk çıkar ama bozmaya çalışacam
- +1 yıl
Ne kufretmicem sen bir hata yaptin ok onu anladik. Insan kizinin ciplak videisuna bakarmi ya
Soran+1 yılHaklısın benimde aklım almıyor, içim almıyor. Ama ne yapıcam bilmiyorum. Allah razı olsun senden. Birtek sen mantıklı bir şekilde dinleyip yardım etmeye çalıştın.
- +1 yıl
Ya herkesin basina gelebilir. Alkah yardim etsin. Elimden akil vermekten baska bisey gelmiyor
Soran+1 yılİnşallah herkesin başına gelmez. Bilinçsiz, biraz aptal bir çocuktum o zamanlar. Günahımın hesabınıda vericem farkındayım ama bu özel birşey, bir konu ve ben büyüdüm, belli bir yaşa geldim. Onun bana bunu bu yaşta yaşatmasını anlayamıyorum. Arkadaşlarımla karakterden konuşunca bile utanıyorum kendimden. Hiç iyi birşey hak etmiyorum gibi hissediyorum. Bir erkekle samimi olmaktan, bir ilişki kurmaktan korkuyorum. Güvenmiyorum.. nasıl çıkacam bilmiyorum. Kusura bakma böyle uzun yazıyorum ama azda olsa içim boşalıyor
- +1 yıl
Hic sorun degil seni rahatlatiyis ayaz okurum ben dilim dondugunce soylerim fikirlerimi
- +1 yıl
Sen hatani biliyosun ve bundan dersini fazlasiyla almissin. Bunun karaktersizlikle alakasi yok. Bak seni uyariyorum o serefsize dikkat et. Sen videodan bukadar etkilendin. Baska dertler baska yaralar acmasin
Soran+1 yılO benim babam. Ben neye dikkat edeyim ki.. ama elimde değil zaten. Herkese karşı ters ve sinirliyim. Onada öyle..
- +1 yıl
Mesaj atsana bana
Soran+1 yılTakip ettim
+1 yılKeşke yapmasaydın o işe hiç bulaşmasaydın. Yaşamazdın bunları. Keşkelerin çaresi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuktum ergendim. Hatalıyım, günahkarım farkındayım, pişmanım ama şu an bunlar neden oluyor. Ne yapıcam ben
+1 yılSiz nasil insanlarsinz ya nasil mide yani baban icin bu laflarim
19 Yorumla
Soran+1 yılBende suçluyum ama bunun hesabını Allah'a vericektim. Kapandı sanmıştım 5 yıl önce. Şimdi neden karşıma çıkıyor..
- +1 yıl
O baban da hatalar yapmistir ortaya cikmiyo diye temiz degil ki o dedigini yapiyosa en adi insanlar kategorisinde sen yuregini ferah tut herkez hata yapar o yaslarda 15 civari sanirim dmi en atesli en cahil zamanlarin ailen egtim verdimi bakalim o yuzden ALLAH c. c buyuklugune guven ve duzgun insan olarak yasamaya bak ibadetleri zaten soylemiyorum bana dusmez kesin yap demek ahkam kesemem ama yap. Her zaman sukret sagligin yerinde takma kafana yardim al. Her zaman daha iyisi icin yasa benim gayem bu daha iyisi olmuyosa cabalamis olmanin rahatligi inan hic biyerde yok elimden geleni yaptim dersin Allah'a inan.
Soran+1 yılBen bu dediklerini yapıyordum. Ve 5 yıl önce olanları düşünmüyordum.. ama yıllar sonra bunu yaşamak beni gerçekten kahrediyor. Nasıl çıkacam bu durumdan, bu psikolojiden bilmiyorum. Annemle arkadaşlarımla kimseyle konuşamam. Nasıl konuşayım, ne diyeyim.. Buraya yazmakta buldum kedimi
- +1 yıl
Peki Rahatliyor musun durumun iyi dmi
- +1 yıl
Keske elimden bisey gelse de cozsem sorununu
Soran+1 yılBilmiyorum konuştukça ve düşündükçe kötü oluyorum. İnşallah Allah bu durumdan çıkarır beni. Sende çok saol tekrar.
- +1 yıl
Onemli degil konusmak sorunlarini anlatmak istersen ekleyebilirsin desem garip gelir mi?
Soran+1 yılÇok kalmam burada, sadece artık ne yapacağımı bilemedim. Burada soru sordum, o yüzden açtım hesabı. Kafam zaten çok ağır, konuştukça boğazım düğümleniyor. Ne haldeyim..
- +1 yıl
Anliyorum 😓 rahatlamadin dmk :(
- Diğer konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılAnnenle konusman lazim. Her ne kadar uzulsede bunun hesabini annen sorabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu üzmeye hakkım yok. Annemin suçu ne, ona bunu yaşatamam. Benim günahım biliyorum ama aklım almıyor ne yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Iyide senin baban sıkıntılı. Annende baskasi cozebilirmi
Soran+1 yılAnnemde çözemez. Ben anneme bu sıkıntıyı yükleyemem
- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu neden kaydetme ihtiyacı duydun? Babanın senin bu videolarına bakması hiç mantıklı değil.
00 Yorumla Diğer konusunda 639 cevap paylaştı. Senin indirdiğin mi yoksa kendini çektiğin video mu
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi çektiğim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa uyuyr gezer sen bilinç alrın indir meni istediyse sende indirdiysen
00 YorumlaSanmam evhamlanma videolarını sil
08 Yorumla
Soran+1 yılSildim tekrar yüklenmiş, ondan başkası olamaz. Ne yapıcam ne düşünecem
Soran+1 yılNe yapıcam ben ya aklım almıyor, gerçek değilmiş gibi geliyor inanamıyorum ama gerçek. Bilmiyorum
Soran+1 yılBununla ne alakası var ama evet öz
Soran+1 yılBilmiyorum. Ne yapıcan ben. Anneme farkettirmek istemiyorum ama psikolojim bozuluyor.
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılayıp vıdeo derken çıplak falan mı
03 Yorumla
Soran+1 yılİç çamaşırı olsada çıplak sayılır
- +1 yıl
ınternette paylaştığın bır vıdeoyoyu sılemezsın çoğaltırlar gecmıs olsun yardımcı olamıycam
Soran+1 yılİnternette paylaşmadım telefondaydı. Herneyse işte
Annene soyle hemen boşasin babani
01 Yorumla
Soran+1 yılAnneme bu üzüntüyü nasıl yaşatayım
Biriyle beraber olduğun bir kayıtmı
118 Yorumla
Soran+1 yılHayır tek. Diğer yorumlarda oku. Yazmak bile istemiyorum
Soran+1 yılErkek kardeşim yok. İnternet geçmişini herşeyi siliyor, çünkü baktığımda silinmiş ama yüklenenler kısmında kalıyor
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl24 yaşım
Soran+1 yılBenim bir hayat, eğitim düzenim var şu an hadi evleneyim diyip evlenemem. Heleki bu yaşadığımdan sonra kime nasıl güveneyim ben
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet aynı şehirde
Soran+1 yılSiteye felan yüklü değil. Hiçbir yerde yok. O zamanlar telefonumda vardı. Onu yakaladı ve sadece ondaydı ve sildi sanıyordum. 5 yıl sonra tekrar karşılaşıyorum, anlamıyorum, ondan başka kim olabilir
Soran+1 yılAnnem veya başkası bir dahaki sefere bilgisayarda görürse ne olacak. Nasıl kafam karışmasın
+1 yılBence sana abayı yakmış
00 Yorumla
+1 yılNettemi videoların, sen oldugun anlaşılıyordu.
00 Yorumla
+1 yılOhaa
Yok artık17 Yorumla
Soran+1 yılBir insan bunu neden yapar ya
- +1 yıl
İndirilme yerlerini ve saatlerini tespit et.
Eğer baban ise polise gitme hakkın bile var
Soran+1 yılAnneme nasıl yaşatayım tüm bunları
- +1 yıl
Haklısında
Kötü bir durum yani
Soran+1 yılAnnemi üzmek benim için en kötüsü
- +1 yıl
Yaşın küçük değil, annen duymadanda babanı hesaba çekebilirsin
Soran+1 yılEvet yaşım küçük değil ve bu yüzden insan böyle birşeyi nasıl konuşur babasıyla.. aklın alıyor mu.. ben arkadaşlarıma bakınca aklıma bu durum geldiğinde bile utanıyorum
+1 yılCok ilginc bence hemen onyargili olma takp edr msn
00 Yorumla
+1 yılAilece iğrençsiniz .
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah kınadığın şeyleri başına getirmesin
- +1 yıl
Amin
Soran+1 yılİnsanlar için sende iyilik dilemeyi dene. Günahsız değilsindir sanırım
- +1 yıl
Ne bu şimdi
Soran+1 yılİyi niyet sadece. Kötülük arama
- +1 yıl
Tamam
+1 yılHiç birşey anlamadım
00 Yorumla
+1 yılbu nasıl iş la
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene söyle bence
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi üzemem, nasıl söyleyim
Cevap sahibi+1 yılBilmem belki annen yeterli olmuyordur konuşur ihtiyaçlarını giderirler evliler sonuçta
Soran+1 yılBu öyle bir konu değil. Kızıyım ben ve o zamanlar ergendim
Cevap sahibi+1 yılOlabilir o da kendini düzeltir saygılı olur sana karşı
Soran+1 yılNormalmiş gibi konuşuyorsun. Neresi olabilir ya
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil video ki
024 Yorumla
Soran+1 yılİç çamaşırı var ama açık işte
Cevap sahibi+1 yılNereden indiriyor bu canım adam, kim yüklemiş nete
Sadece ic çamaşırı ise sorun değil de, çıplak degilsen.
Ama fotoğrafa babanın bakması nasıl midedir ya
Soran+1 yılBilmiyorum nerden indirilmiş fakat ondan başkası olamaz. Ben 5 yıl önce herşeyi sildi sanıyordum. İkidir yüklenenler kısmında görüyorum. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle internetten mi yoksa bilgisayardan mi indiriyor
Soran+1 yılBilmiyorum. Sadece yüklenenler kısmında
Cevap sahibi+1 yılTekrar sil, yüklenirse tarayıcıların geçmişine bak,
Bilgisayara c cleaner adli programı kur, o tüm geçmişi siler
Soran+1 yılİkidir sildim ama bu durumun olmasını aklım almıyor. Gerçek değilmiş gibi geliyor, hani bir insanın öldüğüne inanamaz ama acı hissedersin ya öyle birşey. Bilmiyorum ne yapacağımı
Cevap sahibi+1 yılVideoda tam olarak ne var, nasıl bir haldesin sadece iç çamaşırı varsa aldırma diyeceğim * yükleyen kim belli değil, istersen yükleyeni bulmana yardım edebilirim, bilgisayarı kulanmasını çok iyi bilen ve bilgisyasrı çok kurcalayan yoksa
Soran+1 yılEvde bir tek babam olabilir. Erkek kardeşim felan yok annem bilgisayarı ellemez zaten
Cevap sahibi+1 yılVideoda tam olarak ne var ve içeriğinde ne var
Soran+1 yılUtanılacak şeyler işte
Cevap sahibi+1 yılÇıplak mısın göğüslerin ve bacak aran gözüküyor mu, neden öyle bir şey çektin, birine gönderdiysen o kişi nete yüklemiş olmasın, nete yüklediyse baban da kızgın ama sana soramayıp devamlı bilgisayarına indiriyor ve durumdan haberdarım mesajı vermek istiyorsa
Cevap sahibi+1 yıl? ? ?
Soran+1 yıl5 yıl önceydi diye yazdım. İnternete yüklemedim. şu an birdenbire karşıma çıkıyor ve bu birtek babam olabilir.. ne düşüneyim ne yapayım?
Cevap sahibi+1 yılProgram yüklemesini biliyorsan şu programı yükle.
https://cloud.mail.ru/public/FYiL/9gD7TE9kA
Bunu kur CCleaner Pro adlı kaliteli temizlik programı bilgisayarındaki tüm çöpleri temizler.
Ayrıca bilgisayarındaki videoları bulmak için. mp4 diye bilgisayarı tarat tüm videolar karşına çıkar
Soran+1 yılBaktım başka video yok, bir tane vardı onuda sildim işte. Başka bir yerden telefonundan veya usb sen bilgisayara yüklüyor olabilir. Bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBelli aralıklarla bilgisayar ekranının görüntüsünü çeken programlar var, onlardan birini yükleyerek onu süç üstü yakalyabilirsin.
Öz baban mı senin yaş kaç
Soran+1 yılBen sadece videolar silinsin istiyorum. 5 yıl önceki hatamla bugün karşılaşmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu silmek için önce nereden yüklendiğğini bilmeliyiz.
Ekran fotosu çeken program o kişi bilgisayar başına oturup telefonu ya da flash belleği bilgisayara takınca o görüntüyü de çekecek böylece nereden geldiğini gtörmüş olacaksın, ona göre dilmke içni çabalayacaksın, şimdi boşa kürek sallıyorsun
Cevap sahibi+1 yılŞu adrese bak, bunların çoığu gizli çalışır ve düzenli olarak ekranın fotografını alır, işine yarayabilir, sakin kalarak ve mantıgını kullanark bu işi çözebilirsin, panikleyerek değil
www.gezginler.net/.../
Soran+1 yılO çekilen fotoğrafı kendiside görebilir
Cevap sahibi+1 yılHayır fotograf ekran görüntüsünü gizli bir şekilde çekiyor senin haberin olmuyor, programın çalıştıgını sen görmüyorsun anlamıyorsun bile. Ancak kuran ve şifreleyen kişi her şeyin farkında olur
Soran+1 yılBöyle karışık işlere kalkışmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılTek çözüm yolu bu gözüküyor
+1 yılAyıp video ne ya
00 YorumlaBaba uveymi
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!